Ma olen terve elu elanud täpselt samamoodi-mida julged teha, julged ka tunnistada. Nii õpetanud oma lapsed ja lapselapsed. Kas see pole mitte elementaarne?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
Näiteks, M-i ülestunnistus, et ta on tarbinud narkootikume. Või siis teistmoodi piinlik seik sellest, kuidas ta mustapesukorvi s..s.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Mina küll kõiki enda eludetaile teistega ei jaga. On asju, mille jätan vaid enda teada või mida teavad vaid mõned üksikud inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 21:23Ma olen terve elu elanud täpselt samamoodi-mida julged teha, julged ka tunnistada. Nii õpetanud oma lapsed ja lapselapsed. Kas see pole mitte elementaarne?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
Näiteks, M-i ülestunnistus, et ta on tarbinud narkootikume. Või siis teistmoodi piinlik seik sellest, kuidas ta mustapesukorvi s..s.
-
Külaline
Sa ei saa isegi aru, millest jutt-julged teha-julged tunnistada, ei tähenda, et jagad kõigiga. Tähendab, et oled valmis vajadusel jagama. Kui sina sefda ei tee, oled nõme ja valelik inimene.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:06Mina küll kõiki enda eludetaile teistega ei jaga. On asju, mille jätan vaid enda teada või mida teavad vaid mõned üksikud inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 21:23Ma olen terve elu elanud täpselt samamoodi-mida julged teha, julged ka tunnistada. Nii õpetanud oma lapsed ja lapselapsed. Kas see pole mitte elementaarne?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44
See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
-
Külaline
Sinuga luurele küll ei läheks. Salakaval ja ettearvamatu.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:06Mina küll kõiki enda eludetaile teistega ei jaga. On asju, mille jätan vaid enda teada või mida teavad vaid mõned üksikud inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 21:23Ma olen terve elu elanud täpselt samamoodi-mida julged teha, julged ka tunnistada. Nii õpetanud oma lapsed ja lapselapsed. Kas see pole mitte elementaarne?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44
See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
-
Külaline
Ja sa kuulad sellist asja vabatahtlikult?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
-
Külaline
Et, kui ma teistele ei räägi, et ma tegelen näiteks eneserahuldamisega või et ma mõnikord joon veini liiga palju, siis ma olen salakaval ja ettearvamatu inimene? Ausalt, minu jaoks oleks üsna piinlik seda kõikidele teada anda.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:27Sinuga luurele küll ei läheks. Salakaval ja ettearvamatu.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:06Mina küll kõiki enda eludetaile teistega ei jaga. On asju, mille jätan vaid enda teada või mida teavad vaid mõned üksikud inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 21:23
Ma olen terve elu elanud täpselt samamoodi-mida julged teha, julged ka tunnistada. Nii õpetanud oma lapsed ja lapselapsed. Kas see pole mitte elementaarne?
Aga sinu üle on hea meel, et sul ei ole mitte midagi enda kohta varjata. Kohe terve elu jooksul ei ole mitte ühtegi saladust olnud. Ja, kui oled midagi valesti teinud, siis kuulutad seda kõval häälel kõigile.
-
Külaline
Jah!Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 23:53Ja sa kuulad sellist asja vabatahtlikult?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:44See vist ongi nende pluss, et nad ei häbene üldse oma vigu ja möödalaskmisi tunnistada ja omaks võtta. Ja ka see, et nad viskavad iseenda üle musta huumorit või räägivad enda kohta selliseid asju, mida enamus inimesi maha vaikiks.
Näiteks, M-i ülestunnistus, et ta on tarbinud narkootikume. Või siis teistmoodi piinlik seik sellest, kuidas ta mustapesukorvi s..s.![]()
-
Külaline
Sa ei saa ikka üldse aru. Sa ei julge siis sõbrannadele ka seda eneserahuldamise ja veiniasja rääkida? Kui küsivad? Mida siin häbeneda on?Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2025 21:35Et, kui ma teistele ei räägi, et ma tegelen näiteks eneserahuldamisega või et ma mõnikord joon veini liiga palju, siis ma olen salakaval ja ettearvamatu inimene? Ausalt, minu jaoks oleks üsna piinlik seda kõikidele teada anda.
Aga sinu üle on hea meel, et sul ei ole mitte midagi enda kohta varjata. Kohe terve elu jooksul ei ole mitte ühtegi saladust olnud. Ja, kui oled midagi valesti teinud, siis kuulutad seda kõval häälel kõigile.
-
Külaline
Äkki sellepärast, et minu seksuaalelu on minu privaatne asi. Kui teised räägivad, siis mind ei häiri. Ja, kui räägivad sellest iseenda üle nalja heites, siis võib isegi lõbus olla. Aga mina enda kohta selliseid asju ei räägi. Kas peaks? Kas ma olen sellepärast salakaval?Guest kirjutas: ↑16 Juul 2025 21:56Sa ei saa ikka üldse aru. Sa ei julge siis sõbrannadele ka seda eneserahuldamise ja veiniasja rääkida? Kui küsivad? Mida siin häbeneda on?Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2025 21:35Et, kui ma teistele ei räägi, et ma tegelen näiteks eneserahuldamisega või et ma mõnikord joon veini liiga palju, siis ma olen salakaval ja ettearvamatu inimene? Ausalt, minu jaoks oleks üsna piinlik seda kõikidele teada anda.
Minu jaoks on olemas tabuteemad. Aga nagu öeldud, siis mind ei häiri inimesed, kellel ei ole tabusid.
-
Külaline
Mind jälle häirivad. Mina ei soovi teiste inimeste eneserahuldamisest, kuhu nad purjus peaga sittusid, mis vedelikke ja kuhu neil sünnituse ajal voolas, kuidas neil oli kõht lahti ja tuli törts püksi jne, jne, mitte midagi kuulda.Minu jaoks on olemas tabuteemad. Aga nagu öeldud, siis mind ei häiri inimesed, kellel ei ole tabusid.
-
Külaline
Minu meelest need pissi- ja kakateemad ongi sääraste blogide ja edu võti. Muust nad ju rääkida ei oska, kunstist ja kultuurist midagi ei taipa, muudel teemadel on ka "mina-vä?" suhtumine ja siis tulebki midagi ekstreemset välja mõelda. Midagi, mis inimesed neist rääkima paneb. Heureka! Väljaheited!Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:25Mind jälle häirivad. Mina ei soovi teiste inimeste eneserahuldamisest, kuhu nad purjus peaga sittusid, mis vedelikke ja kuhu neil sünnituse ajal voolas, kuidas neil oli kõht lahti ja tuli törts püksi jne, jne, mitte midagi kuulda.Minu jaoks on olemas tabuteemad. Aga nagu öeldud, siis mind ei häiri inimesed, kellel ei ole tabusid.
-
Külaline
Sinul on ju võimalus kunstist ja kultuurist rääkivaid blogisid lugeda. Kes igale sihtrühmale meeldida üritab, see ei meeldi mitte kellelegi. Igal oma nišš.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:42Minu meelest need pissi- ja kakateemad ongi sääraste blogide ja edu võti. Muust nad ju rääkida ei oska, kunstist ja kultuurist midagi ei taipa, muudel teemadel on ka "mina-vä?" suhtumine ja siis tulebki midagi ekstreemset välja mõelda. Midagi, mis inimesed neist rääkima paneb. Heureka! Väljaheited!Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:25Mind jälle häirivad. Mina ei soovi teiste inimeste eneserahuldamisest, kuhu nad purjus peaga sittusid, mis vedelikke ja kuhu neil sünnituse ajal voolas, kuidas neil oli kõht lahti ja tuli törts püksi jne, jne, mitte midagi kuulda.Minu jaoks on olemas tabuteemad. Aga nagu öeldud, siis mind ei häiri inimesed, kellel ei ole tabusid.
-
Külaline
Sul on igati õigus. Kes tahab kakateemadel arutleda, kuulab kakateema-podcasti. Kes tahab Evald Okase kunsti nautida, see läheb KUMU-sse.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:45 Sinul on ju võimalus kunstist ja kultuurist rääkivaid blogisid lugeda. Kes igale sihtrühmale meeldida üritab, see ei meeldi mitte kellelegi. Igal oma nišš.
-
Külaline
Ainult see KUMU inimene pole mitte targemate hulgast.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 22:05Sul on igati õigus. Kes tahab kakateemadel arutleda, kuulab kakateema-podcasti. Kes tahab Evald Okase kunsti nautida, see läheb KUMU-sse.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:45 Sinul on ju võimalus kunstist ja kultuurist rääkivaid blogisid lugeda. Kes igale sihtrühmale meeldida üritab, see ei meeldi mitte kellelegi. Igal oma nišš.
-
Külaline
Kas kakapodcasti inimene on targem?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2025 01:00Ainult see KUMU inimene pole mitte targemate hulgast.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 22:05Sul on igati õigus. Kes tahab kakateemadel arutleda, kuulab kakateema-podcasti. Kes tahab Evald Okase kunsti nautida, see läheb KUMU-sse.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 10:45 Sinul on ju võimalus kunstist ja kultuurist rääkivaid blogisid lugeda. Kes igale sihtrühmale meeldida üritab, see ei meeldi mitte kellelegi. Igal oma nišš.
-
Külaline
Eluliste podcastide kuulajad on alati targemad, sest nad õpivad reaalsest elust.
-
Külaline
Kas KUMU-s käija ei õpi?
-
Külaline
Kunsti vahtides?
-
Külaline
Arvad, et istub seal 24/7 ja ühtki muud huvi polegi? Kunstihuvilised on reeglina üsna laia silmaringiga, mingid kakajutud ei anna neile midagi juurde.
-
Külaline
Podcast on kord nädalas 1h. Arvad, et neil kuulaatel muud huvi polegi?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 13:59Arvad, et istub seal 24/7 ja ühtki muud huvi polegi? Kunstihuvilised on reeglina üsna laia silmaringiga, mingid kakajutud ei anna neile midagi juurde.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline