No aga kui miski muu ei mõju ja minnakse isiklikuks, st hakatakse mingile kasutajale nõiajahti pidama.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 19:16 Jälle terve hunnik postitusi siin kustutatud![]()
Veits kummaline juba
Anonüümid
-
Külaline
-
Külaline
Pigem õnneks. Lausjama on tüütu lugeda ja midagi see arutelule kaasa ei anna.
-
Külaline
Õnneks? Ajuvaba ju. Varsti on see foorum tühi nagu konkurendi oma.
-
Külaline
Sa tahaksid kõik oma emotsioonid siia välja valada ja ka mõne teise asjassepuutumatut tülinorimist lugeda? Paar inimest läheb kaklema ja hakkavad teineteist mõnitama, mida selles lugemisväärset on? Foorum sellest ei võida. Väga vähesed on ilmselt huvitatud igas teemas mingi jama lugemisest.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 22:31Õnneks? Ajuvaba ju. Varsti on see foorum tühi nagu konkurendi oma.
-
Külaline
No usu mind, lilledest rääkimine ei huvita kedagi. Mina lugesin huviga näiteks seda nädalavahetuse teemat, kus juustu elu lahati. Kuniks teema suleti. Ja ära tule rääkima, et see kedagi ei huvitanud ja kõik oleks meelsamini lugenud, kuidas keegi nädalavahetusel telekat vaatab ja patja peererab.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 22:59Sa tahaksid kõik oma emotsioonid siia välja valada ja ka mõne teise asjassepuutumatut tülinorimist lugeda? Paar inimest läheb kaklema ja hakkavad teineteist mõnitama, mida selles lugemisväärset on? Foorum sellest ei võida. Väga vähesed on ilmselt huvitatud igas teemas mingi jama lugemisest.
-
Külaline
See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 23:42No usu mind, lilledest rääkimine ei huvita kedagi. Mina lugesin huviga näiteks seda nädalavahetuse teemat, kus juustu elu lahati. Kuniks teema suleti. Ja ära tule rääkima, et see kedagi ei huvitanud ja kõik oleks meelsamini lugenud, kuidas keegi nädalavahetusel telekat vaatab ja patja peererab.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 22:59Sa tahaksid kõik oma emotsioonid siia välja valada ja ka mõne teise asjassepuutumatut tülinorimist lugeda? Paar inimest läheb kaklema ja hakkavad teineteist mõnitama, mida selles lugemisväärset on? Foorum sellest ei võida. Väga vähesed on ilmselt huvitatud igas teemas mingi jama lugemisest.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 22:31
Õnneks? Ajuvaba ju. Varsti on see foorum tühi nagu konkurendi oma.
-
Külaline
Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitteKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 00:02See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 23:42No usu mind, lilledest rääkimine ei huvita kedagi. Mina lugesin huviga näiteks seda nädalavahetuse teemat, kus juustu elu lahati. Kuniks teema suleti. Ja ära tule rääkima, et see kedagi ei huvitanud ja kõik oleks meelsamini lugenud, kuidas keegi nädalavahetusel telekat vaatab ja patja peererab.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 22:59
Sa tahaksid kõik oma emotsioonid siia välja valada ja ka mõne teise asjassepuutumatut tülinorimist lugeda? Paar inimest läheb kaklema ja hakkavad teineteist mõnitama, mida selles lugemisväärset on? Foorum sellest ei võida. Väga vähesed on ilmselt huvitatud igas teemas mingi jama lugemisest.
-
Külaline
No aga see teema ongi ju kõik endiselt loetav. Siit kustutati ära täiesti seosetu jama.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:12Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitteKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 00:02See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 23:42
No usu mind, lilledest rääkimine ei huvita kedagi. Mina lugesin huviga näiteks seda nädalavahetuse teemat, kus juustu elu lahati. Kuniks teema suleti. Ja ära tule rääkima, et see kedagi ei huvitanud ja kõik oleks meelsamini lugenud, kuidas keegi nädalavahetusel telekat vaatab ja patja peererab.. Kui kõik need faktid tõesti tõele vastavad, mida ta siin möödaminnes on avaldanud, siis muidugi paneb imestama, et tal pole probleemi sellises foorumis oma isik nii äratuntavaks teha. Tema tuttavad ja tuttavate tuttavad saavad kogu selle info põhjal ju väga suure tõenäosusega aru, kellega tegu.
-
Külaline
Sealt teemast kustutati ka omajagu postitusi ära, lisaks pandi teema lukku. See siin on imekombel veel lahti, seniks-kuniks. Nagu Põhja-Korea juba.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:43No aga see teema ongi ju kõik endiselt loetav. Siit kustutati ära täiesti seosetu jama.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:12Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitteKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 00:02
See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.. Kui kõik need faktid tõesti tõele vastavad, mida ta siin möödaminnes on avaldanud, siis muidugi paneb imestama, et tal pole probleemi sellises foorumis oma isik nii äratuntavaks teha. Tema tuttavad ja tuttavate tuttavad saavad kogu selle info põhjal ju väga suure tõenäosusega aru, kellega tegu.
Üleüldiselt arvan, et selline ülevõlli modereerimine on enesele jalga tulistamine. Aga eks Turvasiil teab paremini.
-
Külaline
Muidugi naudib, see tundub olevat oluline osa ta elust. Ära ei tunne teda keegi sest kui Juustupi jutust poolt usud, saad omakorda veel poolega petta. Vahel ta ise ka enam ei mäleta mida kirjutas ja siis läheb jälle lappama...Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:12Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitteKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 00:02See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 23:42
No usu mind, lilledest rääkimine ei huvita kedagi. Mina lugesin huviga näiteks seda nädalavahetuse teemat, kus juustu elu lahati. Kuniks teema suleti. Ja ära tule rääkima, et see kedagi ei huvitanud ja kõik oleks meelsamini lugenud, kuidas keegi nädalavahetusel telekat vaatab ja patja peererab.. Kui kõik need faktid tõesti tõele vastavad, mida ta siin möödaminnes on avaldanud, siis muidugi paneb imestama, et tal pole probleemi sellises foorumis oma isik nii äratuntavaks teha. Tema tuttavad ja tuttavate tuttavad saavad kogu selle info põhjal ju väga suure tõenäosusega aru, kellega tegu.
-
Juustup
Nõme nii mõelda, aga jäägu sulle sinu arvamus. Erinevalt paljudest anonüümidest, ei ole mina end siin paremaks või targemaks valetanud. Ma ei näe sellel mingit mõtet. Kui mu kirjastiil või mõte jääb kohati segaseks, on võimalik seda alati täpsustada. Mind on üks- ma ei jõua pidevalt jälgida kes, kus ja mida küsib. Tsiteerige,kui midagi on ja kui ma tahan siis ma vastan. Minu elu on alati väga äärmuslik olnud ning väga erinev valdavast hulgast Eesti inimestest. See kas teie mind usute või mitte jääb igaühe enda otsustada. Kõik pole ühesugused. Te võite mind uskuda või mitte uskuda, aga mina ise tean mis on tõde ja siin valetamiseks pole mul vähimatki põhjust. Teatud seltskond on lihtsalt otsustanud siin mind mitte sallida ja mitte uskuda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:12Muidugi naudib, see tundub olevat oluline osa ta elust. Ära ei tunne teda keegi sest kui Juustupi jutust poolt usud, saad omakorda veel poolega petta. Vahel ta ise ka enam ei mäleta mida kirjutas ja siis läheb jälle lappama...Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:12Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitteKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 00:02
See oli jh põnev lugeda…peaks laskma vahepeal teemal ja vestlusel areneda. Ei mõista seda rangelt teemas püsimise reeglit, juustupi igapäevaelu seda ka nädalavahetuseti haakis ju vägagist teemaga kokku.. Kui kõik need faktid tõesti tõele vastavad, mida ta siin möödaminnes on avaldanud, siis muidugi paneb imestama, et tal pole probleemi sellises foorumis oma isik nii äratuntavaks teha. Tema tuttavad ja tuttavate tuttavad saavad kogu selle info põhjal ju väga suure tõenäosusega aru, kellega tegu.
/Juustup
-
Külaline
Kõrvalt vaadates - mitte teatud seltskond pole "lihtsalt otsustanud siin sind mitte sallida ja mitte uskuda".Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:36Nõme nii mõelda, aga jäägu sulle sinu arvamus. Erinevalt paljudest anonüümidest, ei ole mina end siin paremaks või targemaks valetanud. Ma ei näe sellel mingit mõtet. Kui mu kirjastiil või mõte jääb kohati segaseks, on võimalik seda alati täpsustada. Mind on üks- ma ei jõua pidevalt jälgida kes, kus ja mida küsib. Tsiteerige,kui midagi on ja kui ma tahan siis ma vastan. Minu elu on alati väga äärmuslik olnud ning väga erinev valdavast hulgast Eesti inimestest. See kas teie mind usute või mitte jääb igaühe enda otsustada. Kõik pole ühesugused. Te võite mind uskuda või mitte uskuda, aga mina ise tean mis on tõde ja siin valetamiseks pole mul vähimatki põhjust. Teatud seltskond on lihtsalt otsustanud siin mind mitte sallida ja mitte uskuda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:12Muidugi naudib, see tundub olevat oluline osa ta elust. Ära ei tunne teda keegi sest kui Juustupi jutust poolt usud, saad omakorda veel poolega petta. Vahel ta ise ka enam ei mäleta mida kirjutas ja siis läheb jälle lappama...Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 01:12
Lugesin ka selle teema läbi ja oli põnev küll... mis seal nüüd tõde on ja kas miski ka "ilukirjanduslik liialdus", see omaette teema, aga vahet pole. Kui siin süüdistatakse rahvast, et a la võetakse üks kasutaja ette ja hakatakse nokkima, siis minu isiklik mulje on, et juustup tegelikult silmnähtavalt naudib seda personaalset tähelepanu, mis talle siin osaks saab ja ta vestab heal meelel kõigile oma elust. Eks ta võib ise kommenteerida, kas mu mulje on õige või mitte. Kui kõik need faktid tõesti tõele vastavad, mida ta siin möödaminnes on avaldanud, siis muidugi paneb imestama, et tal pole probleemi sellises foorumis oma isik nii äratuntavaks teha. Tema tuttavad ja tuttavate tuttavad saavad kogu selle info põhjal ju väga suure tõenäosusega aru, kellega tegu.
/Juustup
Oled ise loonud siin endast profiili, kommenteerides olnud sallimatu ja lugupidamatu. Eks teistel teki vastu sarnane antipaatia.
-
Juustup
Mis teha, elu on selline. Minule ka osad siinsed kasutajad ei meeldi, see-eest mõni on vägagi sümpaatse mulje jätnud.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 05:19Kõrvalt vaadates - mitte teatud seltskond pole "lihtsalt otsustanud siin sind mitte sallida ja mitte uskuda".Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:36Nõme nii mõelda, aga jäägu sulle sinu arvamus. Erinevalt paljudest anonüümidest, ei ole mina end siin paremaks või targemaks valetanud. Ma ei näe sellel mingit mõtet. Kui mu kirjastiil või mõte jääb kohati segaseks, on võimalik seda alati täpsustada. Mind on üks- ma ei jõua pidevalt jälgida kes, kus ja mida küsib. Tsiteerige,kui midagi on ja kui ma tahan siis ma vastan. Minu elu on alati väga äärmuslik olnud ning väga erinev valdavast hulgast Eesti inimestest. See kas teie mind usute või mitte jääb igaühe enda otsustada. Kõik pole ühesugused. Te võite mind uskuda või mitte uskuda, aga mina ise tean mis on tõde ja siin valetamiseks pole mul vähimatki põhjust. Teatud seltskond on lihtsalt otsustanud siin mind mitte sallida ja mitte uskuda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 04:12
Muidugi naudib, see tundub olevat oluline osa ta elust. Ära ei tunne teda keegi sest kui Juustupi jutust poolt usud, saad omakorda veel poolega petta. Vahel ta ise ka enam ei mäleta mida kirjutas ja siis läheb jälle lappama...
/Juustup
Oled ise loonud siin endast profiili, kommenteerides olnud sallimatu ja lugupidamatu. Eks teistel teki vastu sarnane antipaatia.
/Juustup
Point pole selles, kellele Juustup meeldib või ei, vaid selles, et kui siin rohkelt avaldatud detailid (ma nii jälginud pole, aga no silma jäi kasvõi Jeemenis elamine) tõele vastavad, siis oled kõigi tuttavate ja nende tuttavate jaoks ülilihtsalt äratuntav isik, sama hästi võiksid oma reaalset nime kasutada
Kui aga midagi natuke hämanud oled, siis see võib aidata jälgi segada küll ja anonüümsust säilitada. Ehk siis on küll mõtet valetada foorumis, kui ei soovi, et naabri-Mann aru saaks, et see oled sina. Millest muidu pole midagi, aga kui järgmises teemas midagi väga isiklikku jagad, siis võib ikkagi tobedasse olukorda sattuda. See foorumite anonüümsus on nimelt üsna näiline, nimedega kasutajate puhul veel eriti näiline (nt Perekoolist oli võimalik mitme kasutaja ja isegi käo puhul pikemates teemades aru saada, kui mingi tuttav kirjutas).
-
Juustup
Mõistan täielikult millest sa räägid, aga mul ei ole seda hirmu- kes mind pikemalt ja isiklikumalt tunnevad tunnevad mu kasutajanime järgi naguinii kohe ära. Ja siin kus ma elan pole mul mingitki ohtu, et keegi mind kuskilt ära tunneks- kõik on ju kohalik rahvas, siia foorumisse ei satu nad iialgi.iiR kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:16 Point pole selles, kellele Juustup meeldib või ei, vaid selles, et kui siin rohkelt avaldatud detailid (ma nii jälginud pole, aga no silma jäi kasvõi Jeemenis elamine) tõele vastavad, siis oled kõigi tuttavate ja nende tuttavate jaoks ülilihtsalt äratuntav isik, sama hästi võiksid oma reaalset nime kasutadaKui aga midagi natuke hämanud oled, siis see võib aidata jälgi segada küll ja anonüümsust säilitada. Ehk siis on küll mõtet valetada foorumis, kui ei soovi, et naabri-Mann aru saaks, et see oled sina. Millest muidu pole midagi, aga kui järgmises teemas midagi väga isiklikku jagad, siis võib ikkagi tobedasse olukorda sattuda. See foorumite anonüümsus on nimelt üsna näiline, nimedega kasutajate puhul veel eriti näiline (nt Perekoolist oli võimalik mitme kasutaja ja isegi käo puhul pikemates teemades aru saada, kui mingi tuttav kirjutas).
Mina olen elu jooksul perekooli foorumis ühe inimese jutu ning kasutajanime põhjal tuvastanud, aga ta on ka minu hea sõber ja seetõttu see polnud keeruline. Üldiselt ma väga nuhkida ei viitsi- see on mõttetu. Samas nõustun, elaksin ma Eestis,oleks nii mõnigi isiklik detail ilmselt saladuseks jäänud.
/Juustup
-
Külaline
Eks ta ongi väga palju välja mõelnud, väga palju vastuolulisid on jutus. Tekib küsimus, miks on inimesel vaja mingite detailide kohta nii palju valetada, mida pole keegi küsinudki. Teine inimene oleks lihtsalt vait, mitte ei hakkaks siin enda kohta ei tea mida kokku valetama. Aga selle inmese tähelepanuvajadus on lihtsalt niivõrd suur.iiR kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:16 Point pole selles, kellele Juustup meeldib või ei, vaid selles, et kui siin rohkelt avaldatud detailid (ma nii jälginud pole, aga no silma jäi kasvõi Jeemenis elamine) tõele vastavad, siis oled kõigi tuttavate ja nende tuttavate jaoks ülilihtsalt äratuntav isik, sama hästi võiksid oma reaalset nime kasutadaKui aga midagi natuke hämanud oled, siis see võib aidata jälgi segada küll ja anonüümsust säilitada. Ehk siis on küll mõtet valetada foorumis, kui ei soovi, et naabri-Mann aru saaks, et see oled sina. Millest muidu pole midagi, aga kui järgmises teemas midagi väga isiklikku jagad, siis võib ikkagi tobedasse olukorda sattuda. See foorumite anonüümsus on nimelt üsna näiline, nimedega kasutajate puhul veel eriti näiline (nt Perekoolist oli võimalik mitme kasutaja ja isegi käo puhul pikemates teemades aru saada, kui mingi tuttav kirjutas).
-
Külaline
Ma ei saa sellest loogikast aru, et Eestis elades sa oma isikust nii palju ei avaldaks, aga välismaal olles pole vahet. Sa suhtled ju siinsete inimestega ikka ka edasi, ükskõik, kus sa füüsiliselt viibid. Mille poolest see äratundmine Eestis elades siis halvem oleks? Ja no nuhkimiseks ei saa seda kuidagi nimetada, kui keegi oma elust vägagi spetsiifilised detailid sulle ise ette laotab ja sa ta paratamatult ära tunned, tahad seda või ei.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:31 Mõistan täielikult millest sa räägid, aga mul ei ole seda hirmu- kes mind pikemalt ja isiklikumalt tunnevad tunnevad mu kasutajanime järgi naguinii kohe ära. Ja siin kus ma elan pole mul mingitki ohtu, et keegi mind kuskilt ära tunneks- kõik on ju kohalik rahvas, siia foorumisse ei satu nad iialgi.
Mina olen elu jooksul perekooli foorumis ühe inimese jutu ning kasutajanime põhjal tuvastanud, aga ta on ka minu hea sõber ja seetõttu see polnud keeruline. Üldiselt ma väga nuhkida ei viitsi- see on mõttetu. Samas nõustun, elaksin ma Eestis,oleks nii mõnigi isiklik detail ilmselt saladuseks jäänud.
/Juustup
-
Juustup
Ütlen ausalt, suhtlen Eestist vaid mõne väga üksiku inimesega ning seda ka mitte liiga tihti. Lisaks olen 99% veendunud, et nemad siin foorumis aega ei veeda. Isegi kui veedaksid ning mind ära tunneksid, ka see ei muudaks minu elus otseselt midagi.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:51Ma ei saa sellest loogikast aru, et Eestis elades sa oma isikust nii palju ei avaldaks, aga välismaal olles pole vahet. Sa suhtled ju siinsete inimestega ikka ka edasi, ükskõik, kus sa füüsiliselt viibid. Mille poolest see äratundmine Eestis elades siis halvem oleks? Ja no nuhkimiseks ei saa seda kuidagi nimetada, kui keegi oma elust vägagi spetsiifilised detailid sulle ise ette laotab ja sa ta paratamatult ära tunned, tahad seda või ei.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:31 Mõistan täielikult millest sa räägid, aga mul ei ole seda hirmu- kes mind pikemalt ja isiklikumalt tunnevad tunnevad mu kasutajanime järgi naguinii kohe ära. Ja siin kus ma elan pole mul mingitki ohtu, et keegi mind kuskilt ära tunneks- kõik on ju kohalik rahvas, siia foorumisse ei satu nad iialgi.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Ise just ütlesid, et üks su hea sõber oli PKs, kelle sa seal ka ära tundsid. Kunagised PK kasutajad satuvad siia foorumisse üsna suure tõenäosusega varem või hiljem, aga no ju sa siis selle hea sõbraga enam ei suhtle. Või siis elab tema ka kindlasti kuskil välismaal, eksole. Ja sa oled ju väidetavalt noor inimene, võibolla tuled veel Eestisse tagasi mingil eluetapil, isegi kui sa praegu pole seda planeerinud. Ja kui sa siis oma varasemast elust teatud detaile varjata ei kavatse, tunneb nii mõnigi sind siin nende põhjal kergesti ära. Nii et lihtsalt sõbralik soovitus vanemalt inimeselt - kui privaatsus sulle teatud tingimustel siiski oluline on, siis ei ole ju mõistlik siin ennast nii äratuntavalt huvitavaks tehaJuustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:56Ütlen ausalt, suhtlen Eestist vaid mõne väga üksiku inimesega ning seda ka mitte liiga tihti. Lisaks olen 99% veendunud, et nemad siin foorumis aega ei veeda. Isegi kui veedaksid ning mind ära tunneksid, ka see ei muudaks minu elus otseselt midagi.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:51Ma ei saa sellest loogikast aru, et Eestis elades sa oma isikust nii palju ei avaldaks, aga välismaal olles pole vahet. Sa suhtled ju siinsete inimestega ikka ka edasi, ükskõik, kus sa füüsiliselt viibid. Mille poolest see äratundmine Eestis elades siis halvem oleks? Ja no nuhkimiseks ei saa seda kuidagi nimetada, kui keegi oma elust vägagi spetsiifilised detailid sulle ise ette laotab ja sa ta paratamatult ära tunned, tahad seda või ei.Juustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:31 Mõistan täielikult millest sa räägid, aga mul ei ole seda hirmu- kes mind pikemalt ja isiklikumalt tunnevad tunnevad mu kasutajanime järgi naguinii kohe ära. Ja siin kus ma elan pole mul mingitki ohtu, et keegi mind kuskilt ära tunneks- kõik on ju kohalik rahvas, siia foorumisse ei satu nad iialgi.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Jah, ta tõesti elab välismaal, kuid siiski Eestile lähedal. Mina tundsin ta ära, sest ma teadsin tema kasutajanime üheat teisest portaalist juba ammu enne kui ta perekooli kasutama hakkas. Kui ta mu ära tunneks(ja kui ta siin on, siis tunneb ka) aga see ei morjenda mind, sest me oleme aastaid sõbrad olnud ja ma usaldan teda. Tänaseks me palju just ei suhtle, aga üksteise eludega oleme kursis ning vahel ikka räägime.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:09Ise just ütlesid, et üks su hea sõber oli PKs, kelle sa seal ka ära tundsid. Kunagised PK kasutajad satuvad siia foorumisse üsna suure tõenäosusega varem või hiljem, aga no ju sa siis selle hea sõbraga enam ei suhtle. Või siis elab tema ka kindlasti kuskil välismaal, eksole. Ja sa oled ju väidetavalt noor inimene, võibolla tuled veel Eestisse tagasi mingil eluetapil, isegi kui sa praegu pole seda planeerinud. Ja kui sa siis oma varasemast elust teatud detaile varjata ei kavatse, tunneb nii mõnigi sind siin nende põhjal kergesti ära. Nii et lihtsalt sõbralik soovitus vanemalt inimeselt - kui privaatsus sulle teatud tingimustel siiski oluline on, siis ei ole ju mõistlik siin ennast nii äratuntavalt huvitavaks tehaJuustup kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:56Ütlen ausalt, suhtlen Eestist vaid mõne väga üksiku inimesega ning seda ka mitte liiga tihti. Lisaks olen 99% veendunud, et nemad siin foorumis aega ei veeda. Isegi kui veedaksid ning mind ära tunneksid, ka see ei muudaks minu elus otseselt midagi.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:51
Ma ei saa sellest loogikast aru, et Eestis elades sa oma isikust nii palju ei avaldaks, aga välismaal olles pole vahet. Sa suhtled ju siinsete inimestega ikka ka edasi, ükskõik, kus sa füüsiliselt viibid. Mille poolest see äratundmine Eestis elades siis halvem oleks? Ja no nuhkimiseks ei saa seda kuidagi nimetada, kui keegi oma elust vägagi spetsiifilised detailid sulle ise ette laotab ja sa ta paratamatult ära tunned, tahad seda või ei.
/Juustup.
Eestisse tahan ma kunagi tagasi minna kindlasti- ma juba praegu igatsen Eestist selliseid asju mille peale ma poleks iialgi tulnud, näiteks värskelt niidetud muru lõhn või linnulaul. Samuti kõik mis on roheline- alates samblast lõpetades männiokastega. Seentest ja üleüldse toidust ma ei hakka rääkimagi. Sõpru igatsen ka väga. Paraku mina kuulun nende inimeste hulka, kellel ei ole Eestisse naasmine niisama lihtne ning lisaks kardan ma sealset potensiaalset sõda. Ma tõesti kardan igasugust verevalamist. Maailma poliitika on nii õudsaks kujunenud, et vahepeal tahaks planeeti vahetada.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts ja 6 külalist