Facebookis
Facebookis
Kas Facebookis on võimalik kuskilt jälgida, kes mu kontot on vaatanud? Või mõni programm, millega on näha külastajad?
-
Külaline
Ei ole.
-
Külaline
Pead arvuti kergelt risti pöörama ja siis nurga tagant jälgima.
-
Külaline
See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
-
Külaline
Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 18:14 See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
-
Külaline
Jah, ja mitte üks kord ei tulnud, vaid mingi viis korda, et mingi inimene see ja see vaatas 30 päeva tagasi su profiili.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 18:19Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 18:14 See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
-
Külaline
Mis loll see täiesti adekvaatseid neutraalseid vastuseid miinustab? Milleks seda teha?
-
Külaline
Kas siis ka saadavad kui ma seal kasutaja ei ole (natuke näeb ilma kasutaja olemata ka)?Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 18:19Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
-
Külaline
No mõtle loogiliselt, kust sel juhul linkedin su isiku teada saaks? Ei teata siis loomulikultGuest kirjutas: ↑04 Juun 2025 19:30Kas siis ka saadavad kui ma seal kasutaja ei ole (natuke näeb ilma kasutaja olemata ka)?Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 18:19Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
-
Külaline
Kuidas ma seda näen?
-
Külaline
Story all vasakus nurgas on silma ikoon ja number, mis näitab vaatajate arvu. Sinna klikates näed konkreetselt, kes on su storyt vaadanud.
-
Külaline
Näed seda, mida on tahetud näidata. Ei näe sa FB storyt, kui inimene ei taha seda sõpradeväliselt näidataGuest kirjutas: ↑21 Juul 2025 07:43Story all vasakus nurgas on silma ikoon ja number, mis näitab vaatajate arvu. Sinna klikates näed konkreetselt, kes on su storyt vaadanud.
-
Külaline
No aga sealt ju näed, kes on su profiilil käinud. Kui keegi ainult pilte vaatab, siis seda ei saa ju kuskilt näha.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 09:25Kas story on profiil?
-
Külaline
Uurisin oma FB profiili ega näinud mitte kusagil mingit silma ikooni.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 07:43Story all vasakus nurgas on silma ikoon ja number, mis näitab vaatajate arvu. Sinna klikates näed konkreetselt, kes on su storyt vaadanud.
-
Külaline
Storysid loobib suvaliselt järjest ette, selleks ei pea kuskil profiilil käima, et seda näha.
-
Külaline
Oma story peale klõpsad, siis on näha, kes on vaatanud.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 10:51Uurisin oma FB profiili ega näinud mitte kusagil mingit silma ikooni.
-
Külaline
Piisab, kui vaatad üht storyt, kui see lõpeb, viskab automaatselt järgmise ja niimoodi 200-300 tk järjest. Kui sa kinni ei vajuta, siis on neil kõigil juures, et vaatasid, tegelt vaatasid samal ajal hoopis telekat.
-
Külaline
Kui sa lähed konkreetse inimese kontole, kes pole sõbralistis ja vaatad tema storyt, kuidas ta siis 200 storyt viskab. Ei viska ju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot] ja 6 külalist