Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas saaks näha meeste pähe? Kui ta teab, et lill teeb naise rõõmsaks, miks ta ajab oma joont ja talle seda ei too sagedamini, kui vaid sünnipäevaks? Oma kallist inimest tahad ju ikka rõõmsana näha?
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Järelikult mees ei taha või ei viitsi neid lilli tuua. Aga muidu veidi teemast välja,mida sina ise oma mehele kingid või teed? Igapäevast praemuna ma silmas ei pea.

Küpsetad midagi, viid ta suvalisel puhkepäeval spontaanselt spaasse? Kinno, teatrisse? Tood koju ta lemmik maiustusi?

/Juustup
Külaline

Igapäevase praemuna tegemine on 1000 korda suurem panustamine ja meelespidamine, kui kaks korda aastas lilleõis.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 08:53 Kas saaks näha meeste pähe? Kui ta teab, et lill teeb naise rõõmsaks, miks ta ajab oma joont ja talle seda ei too sagedamini, kui vaid sünnipäevaks? Oma kallist inimest tahad ju ikka rõõmsana näha?
Ehk naine ei ole enam kallis. Ei raatsi lilli osta ja rõõmustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:19
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 08:53 Kas saaks näha meeste pähe? Kui ta teab, et lill teeb naise rõõmsaks, miks ta ajab oma joont ja talle seda ei too sagedamini, kui vaid sünnipäevaks? Oma kallist inimest tahad ju ikka rõõmsana näha?
Ehk naine ei ole enam kallis. Ei raatsi lilli osta ja rõõmustada.
No aga kui pole kunagi kinkinudki. Kõik sellised mehed on teie arust koos naistega, kes neid ei huvita? Miks siis? Minu arust osad ei pea lilli lihtsalt tähtsaks. Kõik oleneb kasvatusest, kommetest. Paljud eesti mehed ongi lihtsalt mühakad, kes ei viitsi mingeid romantilisi žeste teha.
Külaline

Juustup kirjutas: 03 Juul 2024 09:04 Järelikult mees ei taha või ei viitsi neid lilli tuua. Aga muidu veidi teemast välja,mida sina ise oma mehele kingid või teed? Igapäevast praemuna ma silmas ei pea.

Küpsetad midagi, viid ta suvalisel puhkepäeval spontaanselt spaasse? Kinno, teatrisse? Tood koju ta lemmik maiustusi?

/Juustup
Igapäevast praemuna ma ei teegi. Mees teeb 99% hommikusöökidest ja õhtusöökidest.
Hoian kodu korras, pesen nõusid ja toon talle lemmikmaiusyusse. Spaa, kino ja teatriraha ei ole. Palgavahe mitmekordne.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:40
Juustup kirjutas: 03 Juul 2024 09:04 Järelikult mees ei taha või ei viitsi neid lilli tuua. Aga muidu veidi teemast välja,mida sina ise oma mehele kingid või teed? Igapäevast praemuna ma silmas ei pea.

/Juustup
Igapäevast praemuna ma ei teegi. Mees teeb 99% hommikusöökidest ja õhtusöökidest.
Hoian kodu korras, pesen nõusid ja toon talle lemmikmaiusyusse. Spaa, kino ja teatriraha ei ole. Palgavahe mitmekordne.
Siis jääbki vaid kaks varianti- loobuda lilledest või need välja nõuda. Seletada kui oluline see sinu jaoks on ning jääda lootma, et mees seda mõistab. Kui ei mõista, siis pead leppima ja lilli ise ostma hakkama.

/Juustup
Külaline

Te mõistate arusaama, et lõikelill on tapetud või peagi surev taim? Mu üks tuttav mõtleb nii ja imestab naiste heameele üle lilli saades. Üldse imestab selle üle, kust see komme on tulnud ja tänapäeva keskkonna hoiu eest muretsedes veel säilib. Vett kulub sellele palju. Lillede vedamine võtab kütust ja saastab. Pealegi mida teha kõigi nende puntidega, mis saadi nt kooli lõpetamiseks. Nädala pärast on kõik surnud, raha raisatud. Selle rahaga oleks saanud aidata kannatajaid. Nii loomi kui inimesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:34 Te mõistate arusaama, et lõikelill on tapetud või peagi surev taim? Mu üks tuttav mõtleb nii ja imestab naiste heameele üle lilli saades. Üldse imestab selle üle, kust see komme on tulnud ja tänapäeva keskkonna hoiu eest muretsedes veel säilib. Vett kulub sellele palju. Lillede vedamine võtab kütust ja saastab. Pealegi mida teha kõigi nende puntidega, mis saadi nt kooli lõpetamiseks. Nädala pärast on kõik surnud, raha raisatud. Selle rahaga oleks saanud aidata kannatajaid. Nii loomi kui inimesi.
Keskkonna hoiu eest muretsedes suurima kaaluga on
Laste mittesaamine ja auto mitteomamine. Lõikelill saastab vähem kui inimene.
Külaline

Meie piirkonnas laste liigne saamine probleemiks ei ole, mingisugune taastootmine võiks ikkagi toimuda, aga rahvastik ei suurene. Lemmikloomade pidamine on küll täielik raiskamine ja samuti reostab väga palju lennukiga sõitmine.
Külaline

:twisted:
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:12
Meie piirkonnas laste liigne saamine probleemiks ei ole, mingisugune taastootmine võiks ikkagi toimuda, aga rahvastik ei suurene. Lemmikloomade pidamine on küll täielik raiskamine ja samuti reostab väga palju lennukiga sõitmine.
Meie piirkond ja nende piirkond on samal piirkonnal nimega Maa….. Üldarvud loevad….. Valisin laste saamise asemel lemmiklooma, lihtsam..
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:15 :twisted:
Meie piirkond ja nende piirkond on samal piirkonnal nimega Maa….. Üldarvud loevad….. Valisin laste saamise asemel lemmiklooma, lihtsam..
Tegelikult reostad sina rohkem kliimat kui need lapse saajad. Ja Maa pole sugugi igal pool ühesugune.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:24

Tegelikult reostad sina rohkem kliimat kui need lapse saajad. Ja Maa pole sugugi igal pool ühesugune.
Vot nüüd ma tahaks küll teada, mismoodi lemmiklooma pidaja kliimat rohkem reostab kui lapse saaja.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 03 Juul 2024 11:29

Vot nüüd ma tahaks küll teada, mismoodi lemmiklooma pidaja kliimat rohkem reostab kui lapse saaja.
Sest laps hakkab kunagi ise ühiskonna taastootmisesse panustama, makse maksma, temale kulutatud rahast on midagi kasu. Lemmikloomast mitte, tema peale kulub ressurssi, toitu, vett, aga tagasi ta ei too mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:38
No aga kui pole kunagi kinkinudki. Kõik sellised mehed on teie arust koos naistega, kes neid ei huvita? Miks siis? Minu arust osad ei pea lilli lihtsalt tähtsaks. Kõik oleneb kasvatusest, kommetest. Paljud eesti mehed ongi lihtsalt mühakad, kes ei viitsi mingeid romantilisi žeste teha.
Ma räägin ainult endast.
Läksin täna poodi. Ette jäi lilleriiulid. Jäin spetsiaalselt selle ette seisma ja vaatama lilli, seoses selle teemaga. Et kas ostsks naisele lilli. Et ostaks ja viiks spetsiaalselt nüüd lilled. Ausalt vastates, ei raatsinud osta. Kui oleksi vägisi ostnud ja viinud, siis võibolla oleks tal olnud hea meel. Minul ei oleks olnud mingit tunnet, et andsin lilled. Ta oleks kindlasti küsinud, et mis puhul jne. Ma poleks tahtnud midagi vastata.
Ma ei tahaks valetada.

Samas mõtlesin ühe teise naise peale. Temale ma ostaks ilma mõtlemata lilled. Puhtalt sellest mõttest, et kingin talle lilled, tekkis mul soe tunne. Kui ta oleks küsinud, et mis puhul, siis ma oleks öelnud, et ma tahan sind rõõmustada, et sul oleks hea meel ja et ma armastan sind.

Teie meestel muidugi sellist olukorda pole. Nemad ei kingi lilli ilmselt mingil muul põhjusel.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:32
Sest laps hakkab kunagi ise ühiskonna taastootmisesse panustama, makse maksma, temale kulutatud rahast on midagi kasu. Lemmikloomast mitte, tema peale kulub ressurssi, toitu, vett, aga tagasi ta ei too mitte midagi.
See ei olnud vastus minu küsimusele, aga sain aru, et sa ei oska oma väidet argumenteerida ja rohkem teemavälist juttu siin ajada ei taha.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Aga alati on võimalus teha pisiasjast tohutu draama, keskenduda AINULT sellele, mida mees ei tee ja ignoreerida kõike, mida TEEB, vinguda ja mossitada vaheldumisi, "müksata õiges suunas" ja mossitada veel, kui ei müksatunud liikuma. Ja kui mehest lahti saad, siis äkki selgub, KUI väike pisiasi see viga "maailmarevolutsiooni taustal" oli.

Üle-eelmisele: "meie meestel" ei ole armukest/silmarõõmu, keda vaja "rõõmustada" oma naise kõrvalt.
Külaline

Ma räägin ainult endast.
Läksin täna poodi. Ette jäi lilleriiulid. Jäin spetsiaalselt selle ette seisma ja vaatama lilli, seoses selle teemaga. Et kas ostsks naisele lilli. Et ostaks ja viiks spetsiaalselt nüüd lilled. Ausalt vastates, ei raatsinud osta. Kui oleksi vägisi ostnud ja viinud, siis võibolla oleks tal olnud hea meel. Minul ei oleks olnud mingit tunnet, et andsin lilled. Ta oleks kindlasti küsinud, et mis puhul jne. Ma poleks tahtnud midagi vastata.
Ma ei tahaks valetada.

Samas mõtlesin ühe teise naise peale. Temale ma ostaks ilma mõtlemata lilled. Puhtalt sellest mõttest, et kingin talle lilled, tekkis mul soe tunne. Kui ta oleks küsinud, et mis puhul, siis ma oleks öelnud, et ma tahan sind rõõmustada, et sul oleks hea meel ja et ma armastan sind.

Teie meestel muidugi sellist olukorda pole. Nemad ei kingi lilli ilmselt mingil muul põhjusel.
Ja mis põhjusel sa elad naisega, keda sa ei armasta ja kellest ei hooli, aga lilli tahaksid viia hoopis kellelegi teisele? Kas sel põhjusel, et oma naine on juba vana ja tuttav nagu vana suss, aga kuskil on naine, kes paneb püksis tuksatama. Ja seda pead armastuseks? Või oled lihtsalt selline, keda keegi sunnib elama naisega, kes üldse ei meeldi ja keda rõõmustada ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:43
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:34 Te mõistate arusaama, et lõikelill on tapetud või peagi surev taim? Mu üks tuttav mõtleb nii ja imestab naiste heameele üle lilli saades. Üldse imestab selle üle, kust see komme on tulnud ja tänapäeva keskkonna hoiu eest muretsedes veel säilib. Vett kulub sellele palju. Lillede vedamine võtab kütust ja saastab. Pealegi mida teha kõigi nende puntidega, mis saadi nt kooli lõpetamiseks. Nädala pärast on kõik surnud, raha raisatud. Selle rahaga oleks saanud aidata kannatajaid. Nii loomi kui inimesi.
Õnneks surevad need haiged aktivistid peatselt välja, kuna ei paljune. Alles jäävad need, kes lapsi soovivad.
Külaline

Arutleja kirjutas: 03 Juul 2024 11:41
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:32

See ei olnud vastus minu küsimusele, aga sain aru, et sa ei oska oma väidet argumenteerida ja rohkem teemavälist juttu siin ajada ei taha.
Oli küll, aga kui sa ei saa loetust aru, siis on see tõesti sinu probleem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist