Andke minna nii, nagu jutt parajasti jookseb
Kui teistes teemades kisub arutlus teemaväliseks, suunan teid siia edasi
Kes muidugi tahab, võib ise ka siin otsa lahti teha
Jh mõistlik arutelu võiks alles hoida, 100% teemas ei saa olla, igavaks lähebKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:21 Mina jälle ei saa aru sellest suurest kustutamisest, et kui natuke teemast välja, siis kohe peab teema sulgema ja vastused ära kustutama. Selge ju, et kui läheb üle kahe lehekülje vastuseid, siis teema laieneb ja räägitakse ka muust, sest esialgne teema on ammendunud. Samas võib see jutt ju olla siiski kaudselt ka teemaga seotud. Kui kedagi konkreetselt solvatakse või midagi sellist, siis ma saan aru, aga et lihtsalt ei ole teemasse või on seda kaudselt, miks peab teema siis kinni panema. Lisaks on see arusaam, mis on teemakohane ja mis teemaväline nagunii subjektiivne ja siis ongi, et halvustamine on alles, aga mingi muu arutlus on ära kustutatud ja teema suletud. Milleks.
Minu kaks senti: orgaanilise teemast areneva arutelu peaks alles hoidma, mõttetu ärplemise ja ärapanemise kustutama.TurvaSiil kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:45 Teemades püsimine tagab parema ülevaate asjadest, mulle tundub. Teema vahetumisel saab jällegi uue teema teha. Aga saan ka teist aru.
Mu enda ettepanek oleks selline, et veel nädala lõpuni ma jälgiks rangemat joont teemades püsimisega aga peale seda, kui üldine arvamus jääb samaks, kui praegu, siis võtan natuke vabamalt ja lasen olla. Välja arvatud muidugi siis kui juba 2 või rohkem lehekülge muud juttu tuleb.
Miks nädala lõpuni? Sest nädalavahetustel on tavaliselt rohkem rahvast siin ja saab rohkem arvamusi kokku. Arvan, et homme õhtul panen tagasiside teema ülesse.
Kuidas tundub selline idee? Nädala lõpuni kannatate füüreri ära?![]()
Ei ole. Foorumi ülesehitus on teine, reddit on rohkem woke ja liberaalne. Üldistes foorumites süüakse teisiti arvajad välja, miinustatakse kommentaari mille tulemusel kommentaar liigub lehekülje allossa, vahel peidetuna kui on liigselt miinuseid kogunud. Liigsed miinused kuhjuvad profiilil, mõnda subredditisse ei saa sissegi kui profiilil olev punktisumma teatud summas plussis ple.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:44 Ma ei saa aru kuidas eesti Reddit nii hästi saab toimida. Keegi seal ei karjata: püsi teemas! tegid andestamatu kirjavea! Ei halvustata üksteise arvamusi, kuitahes totra küsimuse peale tulevad sõbralikud vastused, aitamised. Ei aeta kirves seljas enda õigust taga nagu siin. Kirjutatakse segamini eesti ja inglise keeles, kedagi ei häiri. Teemad laienevad, arenevad kuidas kunagi, keegi ei halvusta, ega sule neid.
Kas tõesti noorem põlvkond on nii palju intelligentsem?
Tee üks juustu topic ka. Muidu igas teemas räägib oma eraelust, paneks ühte kokku ja saaks mujal ka asjadest rääkida.
Juustup peab selleks kõigepealt loa andma või teeb ta ise selleks teema. Samas võib ta täiesti vabalt siin oma seiklustest rääkida.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:56Tee üks juustu topic ka. Muidu igas teemas räägib oma eraelust, paneks ühte kokku ja saaks mujal ka asjadest rääkida.
Kuidas see jälitamismaania on, kui inimene pidevalt igas teemas endast jutustab, kuigi keegi pole seda küsinud ega palunud. Mis mõttes on siis see inimene jälitaja, kes seda loeb ja ütleb, et imelik, nüüd räägid ühte juttu, aga teises teemas ütlesid enda kohta hoopis seda. See jääb ju lihtsalt silma, tahad või ei taha. Ja pidev valetamine tõesti käib närvidele, miks seda peab tegema. Võiks ju vaikida teatud asjadest, aga ei saa.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑03 Juul 2024 11:10 Juustupi kirjutised on just huvitavad. Kõike natuke meie konnatiigi igavast igapäevaelust erinevat ei pea ometi nii paaniliselt kartma.
Ka siia on tekkinud pk-le omane jälitamismaania: aga sa oled kirjutanud a, kuidas nüüd b![]()
Minu meelest võiks teemadel lasta voolata, ka 7 lk on on. Modereerimist vajavad vaid halvastiütlemised, labasused ja sihilikud solvangud, ebaseaduslikud postitused. Neid ilmselt ka raporteeritakse.TurvaSiil kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:45 Teemades püsimine tagab parema ülevaate asjadest, mulle tundub. Teema vahetumisel saab jällegi uue teema teha. Aga saan ka teist aru.
Mu enda ettepanek oleks selline, et veel nädala lõpuni ma jälgiks rangemat joont teemades püsimisega aga peale seda, kui üldine arvamus jääb samaks, kui praegu, siis võtan natuke vabamalt ja lasen olla. Välja arvatud muidugi siis kui juba 2 või rohkem lehekülge muud juttu tuleb.
Miks nädala lõpuni? Sest nädalavahetustel on tavaliselt rohkem rahvast siin ja saab rohkem arvamusi kokku. Arvan, et homme õhtul panen tagasiside teema ülesse.
Kuidas tundub selline idee? Nädala lõpuni kannatate füüreri ära?![]()
Väidad, et keegi ei ole Juustupilt rääkimist palunud, aga kes sinult tõeotsimist on palunudKülaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 11:28Kuidas see jälitamismaania on, kui inimene pidevalt igas teemas endast jutustab, kuigi keegi pole seda küsinud ega palunud. Mis mõttes on siis see inimene jälitaja, kes seda loeb ja ütleb, et imelik, nüüd räägid ühte juttu, aga teises teemas ütlesid enda kohta hoopis seda. See jääb ju lihtsalt silma, tahad või ei taha. Ja pidev valetamine tõesti käib närvidele, miks seda peab tegema. Võiks ju vaikida teatud asjadest, aga ei saa.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑03 Juul 2024 11:10 Juustupi kirjutised on just huvitavad. Kõike natuke meie konnatiigi igavast igapäevaelust erinevat ei pea ometi nii paaniliselt kartma.
Ka siia on tekkinud pk-le omane jälitamismaania: aga sa oled kirjutanud a, kuidas nüüd b![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist