Wagenküll võlupark
-
Külaline
Wagenküll võlupark
Vaatan, et inimesed ühtelugu positavad pilte Wagenkülli võlupargist. Minu meelest on see täielik kitš, see on nii maitsetu ja ei sobi absoluutselt kauni lossi ja pargiga kokku. Miks sellest nii vaimustuses ollakse?
-
Külaline
Täpselt samad mõtted- kitšilik ja odav. Selline asi sobib pigem Poola või Venemaa konteksti, mitte Eestisse ja kindlasti mitte antud lossi lähedusse. Kui üldse, siis Cantervilla-taolisesse kohta.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 14:19 Vaatan, et inimesed ühtelugu positavad pilte Wagenkülli võlupargist. Minu meelest on see täielik kitš, see on nii maitsetu ja ei sobi absoluutselt kauni lossi ja pargiga kokku. Miks sellest nii vaimustuses ollakse?
Kummaline, et mitmed influd on seal pildistamas käinud nagu see oleks midagi erilist.
-
Külaline
Huvitav, kuskohast neil see idee selliseks atraktsiooniks üldse tuli? Netist lugesin, et seal on isegi sissepääsutasu, 18€.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 17:17 Arvan sama. Täielik maitselagedus.
-
Külaline
Ma pole käinud. Otsisin netist üles ja loen, et Alice imemedemaal ja sellest aastast Alice peeglitagusel maal on inspiratsiooniks olnud ja loodud. Kas ja miks siis pole tore? Et olla igale eale põnevat avastamist.
-
Külaline
Teema Alice Imedemaal pole iseenesest vale, pigem see Ida-Euroopalik stiil nende kujude disainis. Seda oleks saanud palju maitsekamalt ja kaunimalt teha.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2025 18:41 Ma pole käinud. Otsisin netist üles ja loen, et Alice imemedemaal ja sellest aastast Alice peeglitagusel maal on inspiratsiooniks olnud ja loodud. Kas ja miks siis pole tore? Et olla igale eale põnevat avastamist.
-
Külaline
Ma saan aru, et see ongi ju suunatud hotelli ja spa väiksematele külastajatele, suurt kunstielamust sealt oodata ei maksa. Kommenteerite kellegi lapsetuba ka, et eriti maitselage karvane vaip ja roosa voodipesu? 
-
Külaline
Tobe võrdlus. Külla minnes ma loomulikult teiste inimeste lastetuba ei arvusta. Nende kujude vaatamise eest aga küsitakse raha ja minu meelest see "disain" pole oma hinda väärt.
-
Külaline
Täiesti ajuvaba võrdlus.Guest kirjutas: ↑03 Aug 2025 12:23 Ma saan aru, et see ongi ju suunatud hotelli ja spa väiksematele külastajatele, suurt kunstielamust sealt oodata ei maksa. Kommenteerite kellegi lapsetuba ka, et eriti maitselage karvane vaip ja roosa voodipesu?![]()
-
Külaline
Elan suht lähedal seal, aga ikka pole käinud. Võiks ju minna perega jaluatama, aga meie pereliige on koer ka. Ja nii on kahel põhjusel käimata, esiteks pole see palagan piletihinda väärt ja teiseks pole seal koerad lubatud (eelmine aasta vähemasti ei olnud.) Lisaks on enamus sellest kupatusest ka netis fotodel vist ära nähtud juba.
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Hotelli ja spa külastajana saad ju tasuta minna vaatama ja ilmselt see ongi selle mõttega tehtud ja suunatud lastele. Täiskasvanud inimesena ilmselgelt ei sõidaks sinna kohale ja ei maksaks piletiraha. Ju see on ka sellepärast pandud, et hoov koguaeg mingisuguseid niisama lonkijaid täis ei oleks.
-
Külaline
Maitse üle ei vaielda ja küllal pole mõtet sinna ka liiga palju kulutusi sisse matta, aga idee mulle meeldib ja leitud täiesti uus nišš. Eks teistel ole võimalus paremini teha.
-
Külaline
Ma arvan ka, et niisugune võimalus aja veetmiseks võiks täitsa olemas olla - satub pere mööda Eestimaad suviselt reisides sinnakanti, astuvad sisse. Ainult pileti hind võiks küll olla palju soodsam. Pere, nt nelja inimese peale sellist summat maksta läheks ilmselgelt liiga paljuks ja seepärast meie sinna ka pole läinud.
-
Külaline
Küsimus ei olegi ju selles, et taolist muinasjutuparki tegema ei peaks. Seda võiks lihtsalt maitsekalt teha. Praegu on see taolist lossi ja lossipargi puhul nagu sadul sea seljas.
-
Külaline
Kes selle pargi siis teinud on? Kas sama, kes on lossi omanik? Loss ise on ju vist küll maitsekalt tehtud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Roosad tulbid, Tolmukübe ja 5 külalist