Wagenküll võlupark

vana hea klassika
Külaline

Wagenküll võlupark

Postitus Postitas Külaline »

Vaatan, et inimesed ühtelugu positavad pilte Wagenkülli võlupargist. Minu meelest on see täielik kitš, see on nii maitsetu ja ei sobi absoluutselt kauni lossi ja pargiga kokku. Miks sellest nii vaimustuses ollakse?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2025 14:19 Vaatan, et inimesed ühtelugu positavad pilte Wagenkülli võlupargist. Minu meelest on see täielik kitš, see on nii maitsetu ja ei sobi absoluutselt kauni lossi ja pargiga kokku. Miks sellest nii vaimustuses ollakse?
Täpselt samad mõtted- kitšilik ja odav. Selline asi sobib pigem Poola või Venemaa konteksti, mitte Eestisse ja kindlasti mitte antud lossi lähedusse. Kui üldse, siis Cantervilla-taolisesse kohta.

Kummaline, et mitmed influd on seal pildistamas käinud nagu see oleks midagi erilist.
Külaline

Arvan sama. Täielik maitselagedus.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Kadedus³
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2025 17:17 Arvan sama. Täielik maitselagedus.
Huvitav, kuskohast neil see idee selliseks atraktsiooniks üldse tuli? Netist lugesin, et seal on isegi sissepääsutasu, 18€. 😮
Külaline

Ma pole käinud. Otsisin netist üles ja loen, et Alice imemedemaal ja sellest aastast Alice peeglitagusel maal on inspiratsiooniks olnud ja loodud. Kas ja miks siis pole tore? Et olla igale eale põnevat avastamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2025 18:41 Ma pole käinud. Otsisin netist üles ja loen, et Alice imemedemaal ja sellest aastast Alice peeglitagusel maal on inspiratsiooniks olnud ja loodud. Kas ja miks siis pole tore? Et olla igale eale põnevat avastamist.
Teema Alice Imedemaal pole iseenesest vale, pigem see Ida-Euroopalik stiil nende kujude disainis. Seda oleks saanud palju maitsekamalt ja kaunimalt teha.
Külaline

Ma saan aru, et see ongi ju suunatud hotelli ja spa väiksematele külastajatele, suurt kunstielamust sealt oodata ei maksa. Kommenteerite kellegi lapsetuba ka, et eriti maitselage karvane vaip ja roosa voodipesu? :D
Külaline

Tobe võrdlus. Külla minnes ma loomulikult teiste inimeste lastetuba ei arvusta. Nende kujude vaatamise eest aga küsitakse raha ja minu meelest see "disain" pole oma hinda väärt.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Aug 2025 12:23 Ma saan aru, et see ongi ju suunatud hotelli ja spa väiksematele külastajatele, suurt kunstielamust sealt oodata ei maksa. Kommenteerite kellegi lapsetuba ka, et eriti maitselage karvane vaip ja roosa voodipesu? :D
Täiesti ajuvaba võrdlus.
Külaline

Elan suht lähedal seal, aga ikka pole käinud. Võiks ju minna perega jaluatama, aga meie pereliige on koer ka. Ja nii on kahel põhjusel käimata, esiteks pole see palagan piletihinda väärt ja teiseks pole seal koerad lubatud (eelmine aasta vähemasti ei olnud.) Lisaks on enamus sellest kupatusest ka netis fotodel vist ära nähtud juba.
Külaline

Perenaine pole maitsekusega kunagi silma jäänud.
Külaline

Kes perenaine on või milles ta maitselagedus avaldub?
Külaline

Nähtud piltidega seoses meenuvad mulle need va aiapäkapikud :P
Külaline

Hotelli ja spa külastajana saad ju tasuta minna vaatama ja ilmselt see ongi selle mõttega tehtud ja suunatud lastele. Täiskasvanud inimesena ilmselgelt ei sõidaks sinna kohale ja ei maksaks piletiraha. Ju see on ka sellepärast pandud, et hoov koguaeg mingisuguseid niisama lonkijaid täis ei oleks.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Kadedus⁹
Külaline

Maitse üle ei vaielda ja küllal pole mõtet sinna ka liiga palju kulutusi sisse matta, aga idee mulle meeldib ja leitud täiesti uus nišš. Eks teistel ole võimalus paremini teha.
Külaline

Ma arvan ka, et niisugune võimalus aja veetmiseks võiks täitsa olemas olla - satub pere mööda Eestimaad suviselt reisides sinnakanti, astuvad sisse. Ainult pileti hind võiks küll olla palju soodsam. Pere, nt nelja inimese peale sellist summat maksta läheks ilmselgelt liiga paljuks ja seepärast meie sinna ka pole läinud.
Külaline

Küsimus ei olegi ju selles, et taolist muinasjutuparki tegema ei peaks. Seda võiks lihtsalt maitsekalt teha. Praegu on see taolist lossi ja lossipargi puhul nagu sadul sea seljas.
Külaline

Kes selle pargi siis teinud on? Kas sama, kes on lossi omanik? Loss ise on ju vist küll maitsekalt tehtud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist