Mees ei kingi lilli
Inimene on ainus liik, kes hoolimata sõdadest, näljast ja haigustest ohjeldamatult paljuneb. Maailma rahvaarv on kasvanud 5 miljardilt 8 miljardini kõigest 35 aastaga. Laste sünnitamine ei ole ammu enam liigi taastootmiseks vajalik vaid ainult maakera reostajate ja hävitajate juurde tegemine. Seega võib lapsed ja lemmikloomad panna vabalt ühele pulgale. Ja lõikelilled sinna vahele.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mehed, miks te ei taha kinkida oma naistele lilli?
Mina olen end väljendanud.
Olete minuga nõus, et pole tundeid?
Mis teil viga on??
Mis teil viga on??
-
Külaline
Minu mees ei kingi mulle lilli mitte armastuse puudumise tõttu, vaid seepärast, et ma ise ei soovi lilli. No nägin kunagi üht dokfilmi ja sellega oli minu jaoks teema lõpetatud. Lapstööjõu kasutamine seal õiteilu, väetiste ja kemikaalide vahel ei ole küll midagi sellist, mis mul edaspidi kuskilt kaugemalt tarnitud lilli nähes silma särama paneks. Jah, alati on ju võimalik FairTrade märgistust uurida ja parimat loota, aga ma pole märganud, et korruptsiooni, vassimist ja valetamist rahavoogude juures päriselt ka keegi lõpetada suudaks. Mina tõesti ei usu, et nende lillede tagant ei vaata mind mõne kurnatud lapse lootusetud silmad. See film leidis üles minu nõrga koha (lapsed) ja isegi kui seal pooli asju liialdati, siis minu jaoks enam tagasiteed ei olnud. Kodumaal kasvatatud lillede puhul see teema langeb ära, aga lihtsam on täielik kriips peale tõmmata.
Kemikaalid ja keskkonnavärk veel omaette teema. "Noh, naisuke, siin on sulle peotäis mürki, lennukiga/rekaga tassiti kohale!", - jällegi, ei, tänan.
Mu sõbrad teavad ka, et mulle "ei meeldi" lilled ja seega nad ei too neid mulle. Vahel ei ole pääsu, töökohal näiteks, siis võtan muidugi toodud õie vastu, ei pirtsuta ega seleta mingitest oma põhimõtetest.
Põllu- ja metsalilled mulle väga meeldivad, aga neid eelistan ise korjata, sagedamini neid lihtsalt metsas imetleda, ilma noppimata. Mees toob vahel õnnelikult mütsi sees seenemikke või kõrretäie maasikaid mulle, rõõmu kui palju.
Kemikaalid ja keskkonnavärk veel omaette teema. "Noh, naisuke, siin on sulle peotäis mürki, lennukiga/rekaga tassiti kohale!", - jällegi, ei, tänan.
Mu sõbrad teavad ka, et mulle "ei meeldi" lilled ja seega nad ei too neid mulle. Vahel ei ole pääsu, töökohal näiteks, siis võtan muidugi toodud õie vastu, ei pirtsuta ega seleta mingitest oma põhimõtetest.
Põllu- ja metsalilled mulle väga meeldivad, aga neid eelistan ise korjata, sagedamini neid lihtsalt metsas imetleda, ilma noppimata. Mees toob vahel õnnelikult mütsi sees seenemikke või kõrretäie maasikaid mulle, rõõmu kui palju.
-
Külaline
Äkki vastad lõpuks küsimusele, miks sa oled koos naisega, kelle vastu tundeid pole?Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 15:26 Mehed, miks te ei taha kinkida oma naistele lilli?
Mis teil viga on??
-
Külaline
Teemaalgataja ja kaaskannatajad!
Kui sageli peaks mees lilletoomise abielukohustust täitma, et abieluõnn püsiks? Täitsa tõsine küsimus. Kas räägime päevadest või kuudest või tähtpäevadest?
Kui sageli peaks mees lilletoomise abielukohustust täitma, et abieluõnn püsiks? Täitsa tõsine küsimus. Kas räägime päevadest või kuudest või tähtpäevadest?
-
Külaline
Kaks-kolm korda aastas vast ei murra mehel konti + sünnipäevalilled? Või käib üle jõu, ikkagi teha meelehead oma naisele, see pole lihtne asi...Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:32 Teemaalgataja ja kaaskannatajad!
-
Külaline
A kui tihti meeldib kotletti süüa. Või keedukartuleid. Vot nii tihti tulebki viia.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:32 Teemaalgataja ja kaaskannatajad!
Või kui eelmised lilled ära närtsivad.
-
Külaline
Regulaarne vanainimeste asi, naine peseb riideid ja teeb süüa?
-
Külaline
Ja selle tasuks mees ei raatsi isegi mingeid varsi koju vedada- hale, hale on see eesti mees! Rõhk sõnal "see"- SEE mees on hale.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:58 Regulaarne vanainimeste asi, naine peseb riideid ja teeb süüa?
-
Külaline
Ma ise ei tunne lilledest mingit rõõmu. Mitte vähemtaki. Lisaks maksavad ka mitte vähe. Raha raiskamine minu jaoks. Raske on aru saada, et naised sellest võiks rõõmu tunda. Aga ma tean, et naistele meeldivad lilled, st kui lilli neile kingitakse. Siis ma naistepäevaks ja sünnipäevaks olen ostnud, sest nii tehakse, peab ju. Kui ei kingiks siis jama lahti. Ja mina lähen stressi kui pean ostma lilli. Midagi tuleb ju ära osta. Ja siis mõtled, et kui palju ja milliseid. Poes küsingi, siis lõpuks, et ah andke seda ja seda ja seda, siis seda ka. Sest ma pean ju midagi viima, viima midagi mida ise endale üldse ei tahaks. Aga näe tundub, et naised vist ikka tahavad lilli, aru ma ei saa.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:53A kui tihti meeldib kotletti süüa. Või keedukartuleid. Vot nii tihti tulebki viia.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 10:32 Teemaalgataja ja kaaskannatajad!
Või kui eelmised lilled ära närtsivad.
Ma ei tea palju need buketid maksavad? 30 euri? Kui peaks neid ostma igakord kui eelmised närtsivad, siis mina küll nii tegema ei hakka.
-
Külaline
Täpsusta kui palju on “mingeid varsi” kogus? Või mis summa eest ja kui tihti?
-
Külaline
Paistab vana mees ja ikka NII rumal. Ei naistele ei meeldi lilled kui sellised, naistele meeldib TÄHELEPANU, ja lilled on üldaktsepteeritud tähelepanuavaldus naiste jaoks. Kui muidu oled HEA mees ja igat muud sorti tähelepanust (kuulamine, abi, muud kingitused) naisel puudu ei tule, siis ei vaja ta ka neid lilli niiväga. Kui aga muud ka pole, ja siis mees vigiseb, kui peaks nagu lilli ostma ja vingerdab lilleleti ees, et "mitte ei tahaks nagu"- milleks selline mees üleüldse, et oleks kelle pesu pesta ja süüa teha? Miks su naine sind teenindama peaks, kui isegi nii väikest asja ei suuda ja ei taha mees...Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 11:20 Ma ise ei tunne lilledest mingit rõõmu. Mitte vähemtaki. Lisaks maksavad ka mitte vähe. Raha raiskamine minu jaoks. Raske on aru saada, et naised sellest võiks rõõmu tunda. Aga ma tean, et naistele meeldivad lilled, st kui lilli neile kingitakse. Siis ma naistepäevaks ja sünnipäevaks olen ostnud, sest nii tehakse, peab ju. Kui ei kingiks siis jama lahti. Ja mina lähen stressi kui pean ostma lilli. Midagi tuleb ju ära osta. Ja siis mõtled, et kui palju ja milliseid. Poes küsingi, siis lõpuks, et ah andke seda ja seda ja seda, siis seda ka. Sest ma pean ju midagi viima, viima midagi mida ise endale üldse ei tahaks. Aga näe tundub, et naised vist ikka tahavad lilli, aru ma ei saa.
Ma ei tea palju need buketid maksavad? 30 euri? Kui peaks neid ostma igakord kui eelmised närtsivad, siis mina küll nii tegema ei hakka.
-
Külaline
Mine küsi oma emme käest! Sa vist alles nii pisike, et naistega pole vaja tegeleda. Ja kui naine rahulolematuse märke ilmutab, siis oledki õige aja ammu mööda lasknud, samas see on igal naisel erinev- tean mitmeid, kes ei armasta lõikelilli ja ei huvitu nendest taimelaipadest" üldse. Aga see ei tähenda, et nad meestelt tähelepanu ei ootaks (kasvõi meelespidamist, et talle pole lilli vaja tuua- lohh mees toob ikka ja vastupidi- lohh mees jätab toomata, kuigi teab, et naisele lilled meeldivad). Ja siis uluvad, kui naine lõpuks nende juurest minema läheb, enam ei saagi keppi ja süüa ja "ikka mustaks jääb ta padjapüür- ma kaeban naiste peale nüüüüüd" ühüü. Ja uus naine nõuab jälle lilli, muidu ei võta vedugi mingi matsi pealeKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 11:26 Täpsusta kui palju on “mingeid varsi” kogus? Või mis summa eest ja kui tihti?
-
Külaline
Ei peagi ja ei teenindagi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 11:31 Miks su naine sind teenindama peaks
Aga ma küsiks teisiti. Kellel mehed viivad lilli, siis miks nad viivad?
-
Külaline
6 lk ja ikka ei saa aru elementaarsest asjast... Selleks, et naisele headmeelt teha - happy wife, happy life. Aga eesti meheke nikastab ennast toidupoest lille ostmisega ära (ainult armukesele pole kahju lille viia!) ja imestab, miks naisel pole isegi kahju lõpuks minema minna ja tagasi ei vaata.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 12:20 Aga ma küsiks teisiti. Kellel mehed viivad lilli, siis miks nad viivad?
-
Külaline
Jätsin sellise lilli mitte toova mehe maha. Mitte lillede pärast, aga see laieneb kõigele. Kui inimene ikka ei viitsi suhte nimel pingutada, ei pinguta ta üheski aspektis selles suhtes. Ei lillede ega millegi muuga. Inimene, kes pingutab, komistab ka aegajalt lillede otsa, puhtalt tõenäosusteooria alusel.
Nagu öeldud, ei pea tooma lilli, aga peab peab hea partner. Lilli tuua on lihtsam kui päriselt tähele panna ja pakkuda seda mida parajasti kõige rohkem vaja on. Ja kui isegi seda lihtsama vastupanu teed ei taha ja ei viitsi, siis pole vaja kangutada. Suhtes ei pea olema, kui tõesti midagi ei pea ega taha.
Kui tihti peaks - aastapäev, sünnipäev, sõbrapäev, ja lisaks paar-10 korda aasta üllatuseks. Ei pea olema lilled, võib olla maiustus, ehe, muu väike üllatus. Lisaks iga kord kui naine andis teile seksi kuigi oli selgelt aru saada et ta ei tahtnud. Tema andis teile midagi, teie annate vastu midagi. Tema ka ei tahtnud ju, aga tegi ära. Ja teie ei saa nüüd vastu tahtmist teda rõõmsaks teha sest ei taha. Lapsik. Sõprussuhe ei jää püsima kui vastastikku midagi ei paku ja intiimsus ka ei jää.
Nagu öeldud, ei pea tooma lilli, aga peab peab hea partner. Lilli tuua on lihtsam kui päriselt tähele panna ja pakkuda seda mida parajasti kõige rohkem vaja on. Ja kui isegi seda lihtsama vastupanu teed ei taha ja ei viitsi, siis pole vaja kangutada. Suhtes ei pea olema, kui tõesti midagi ei pea ega taha.
Kui tihti peaks - aastapäev, sünnipäev, sõbrapäev, ja lisaks paar-10 korda aasta üllatuseks. Ei pea olema lilled, võib olla maiustus, ehe, muu väike üllatus. Lisaks iga kord kui naine andis teile seksi kuigi oli selgelt aru saada et ta ei tahtnud. Tema andis teile midagi, teie annate vastu midagi. Tema ka ei tahtnud ju, aga tegi ära. Ja teie ei saa nüüd vastu tahtmist teda rõõmsaks teha sest ei taha. Lapsik. Sõprussuhe ei jää püsima kui vastastikku midagi ei paku ja intiimsus ka ei jää.
-
Külaline
Kas prost ja koduabiline ei oleks parem variant? Ei oota lilli ega midagi. Päris nõme oleks sellise asja pärast kellegagi koos olla.Regulaarne vanainimeste asi, naine peseb riideid ja teeb süüa?
-
Külaline
Ei, tuleb kallim kokku kui vahetevahel lilli kinkida. Ple too mees aga loogika juhKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:47Kas prost ja koduabiline ei oleks parem variant? Ei oota lilli ega midagi. Päris nõme oleks sellise asja pärast kellegagi koos olla.Regulaarne vanainimeste asi, naine peseb riideid ja teeb süüa?
-
Külaline
No vot jah. Seda ma olen naistele alati soovitanud, et ärge hakake meest teenindama. Kui ta armastab sind, siis ei ole see talle tähtis ja kui ei armasta, laseb kiiremini jalga. Muidu oledki nagu mingi teenija seal majas. Naised on ise süüdi, kui sellise elukorralduega lepivad.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:21Ei, tuleb kallim kokku kui vahetevahel lilli kinkida. Ple too mees aga loogika juhKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:47Kas prost ja koduabiline ei oleks parem variant? Ei oota lilli ega midagi. Päris nõme oleks sellise asja pärast kellegagi koos olla.Regulaarne vanainimeste asi, naine peseb riideid ja teeb süüa?
-
Külaline
happy wife, happy life. See ei vasta lihtsalt tõele. See on lausa häbematu vale. sa võid näiteks 45-le vedada lilli koju igapäev. Lissada sinna juurde kallid käsitöö kommid ja ton teab veel midagi. ta on ikka rahulolematu. Kui sa igapäevaste lillede ja kommikarbi juurde lisad juveele või 500 € -se siis ta teeb sulle korraks võibolla head nägu. happy wife, happy life sellist asja pole üle 40-te seas olemas. Ja see rahuloematus vanuse kasvu ja kaalu tõusuga muudkui progrtesseerub. Haripunkt saabub kuskil 45-46 ja sealt ta langema ei hakka vaid jääb püsima.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:326 lk ja ikka ei saa aru elementaarsest asjast... Selleks, et naisele headmeelt teha - happy wife, happy life. Aga eesti meheke nikastab ennast toidupoest lille ostmisega ära (ainult armukesele pole kahju lille viia!) ja imestab, miks naisel pole isegi kahju lõpuks minema minna ja tagasi ei vaata.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 12:20 Aga ma küsiks teisiti. Kellel mehed viivad lilli, siis miks nad viivad?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist