Kuidas on võimalik saja erineva naisega saada kümme last. Vastupidi on loogiline, mitmikud. Eesti keel ja loogika ikka väga untsus.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 16:42 Selle foorumi meeste kohta ütleb nii mõndagi tõsiasi, et Yxikmees on neist siin kõige normaalsem. Ja see on üsnagi kõnekas, sest tavaelus ma 10 lapse isa, kelle lapsed on saadud saja erineva naisega, kellelt on lapse hooldusõigus ära võetud ja kes maksab seksi eest sadu eurosid kuus, kasvatab lapsi, kes on kogu aeg lasteaias või nädalavahetusel hoida, eriti normaalseks ei peaks. Siin nende teiste kõrval tundub kõige normaalsem.
Kas tegu sama inimesega
-
Külaline
Pervasiivne arenguhäire? Ka saad aru ainult sõna-sõnalisest jutust?Ants kirjutas: ↑08 Aug 2025 17:28Kuidas on võimalik saja erineva naisega saada kümme last. Vastupidi on loogiline, mitmikud. Eesti keel ja loogika ikka väga untsus.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 16:42 Selle foorumi meeste kohta ütleb nii mõndagi tõsiasi, et Yxikmees on neist siin kõige normaalsem. Ja see on üsnagi kõnekas, sest tavaelus ma 10 lapse isa, kelle lapsed on saadud saja erineva naisega, kellelt on lapse hooldusõigus ära võetud ja kes maksab seksi eest sadu eurosid kuus, kasvatab lapsi, kes on kogu aeg lasteaias või nädalavahetusel hoida, eriti normaalseks ei peaks. Siin nende teiste kõrval tundub kõige normaalsem.
Oi kus nüüd tädi pani ära! Äääägeee! Saite rahulduse ka vä?Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 17:32Pervasiivne arenguhäire? Ka saad aru ainult sõna-sõnalisest jutust?Ants kirjutas: ↑08 Aug 2025 17:28Kuidas on võimalik saja erineva naisega saada kümme last. Vastupidi on loogiline, mitmikud. Eesti keel ja loogika ikka väga untsus.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 16:42 Selle foorumi meeste kohta ütleb nii mõndagi tõsiasi, et Yxikmees on neist siin kõige normaalsem. Ja see on üsnagi kõnekas, sest tavaelus ma 10 lapse isa, kelle lapsed on saadud saja erineva naisega, kellelt on lapse hooldusõigus ära võetud ja kes maksab seksi eest sadu eurosid kuus, kasvatab lapsi, kes on kogu aeg lasteaias või nädalavahetusel hoida, eriti normaalseks ei peaks. Siin nende teiste kõrval tundub kõige normaalsem.
Ma küll kahtlustasin tal ka autistlike häireid juba blogi ajal. Tal oli depressioon ka, aga omapärane mõttelaad oli tal ka. Füüsiline puue oli kellelgi teisel
Ma ei mäleta, et ta oleks nõu küsinud. On väga nõme hakata nõu andma ja soovitama, kui inimene abi ei küsiGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:47Vabandust, aga kas me räägime samast inimesest? Ta oli minu mäletamist mööda töövõimetuspensionil, istus kodus ja vist valmistas mingeid ehteid vms. Kirjutas, et tema puue teeb ta nii jõuetuks, et isegi tavalist poekotti ei jaksa käeotsas koju kanda. Talle soovitati ratastega poekotti, aga ka see oli liiga raske. Läbiv joon oligi, et mida talle ka ei soovitatud või kui head nõu talle ka ei antud- mitte miski ei sobinud.
-
Külaline
Mingi vastav imelik rakk peab ju inimesel peas olema, kui ta suudab aastakümnete kaupa üht ja sama haiget möla kõikjale levitada. Ega ta ju ainult perekoolis ja siin möllanud. Delfis ju ikka ka. Ja kindlasti kuskil veel.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:08 Te anonüümses foorumis kirjutatud fantaasiaid võtategi kohe tõsiselt![]()
Ilmselgelt ei olnud selle "härra" jaoks tema kirjutised mingi fantaasia, vaid ta tõsiselt vihkabki naisi ja suhtub neisse nii, nagu ta siin ja kõikjal mujal meile kuulutas - naised need on alamsugu.
Hoopis iseküsimus on see, et kas peab laskma sellest mölinast ennast häirida. Ja veel vähem, kas peaks sellisega mingisse dialoogi laskuma.
-
Külaline
Mitu Porschet on vaid tema märg unenägu. See, et lastele maksab heldelt on mõistagi rumalus kuubis. Seda ei ole ta mitte kunagi, mitte kuskil öelnud. Pigem oli tal ikka see jutt, et naised teevad meestele vägisi lapsi selleks, et meestelt raha välja pumbata. Mingi selline loogika oli tal.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:01Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 11:04OT polnud kümbiste põrutaja, Revolver võis ta olla. Revolver oli üksik juba ammusest ajast, aga see kümbiste põrutaja halas korduvalt, kuidas naine ta 5 aastat tagasi maha jättis ja pärast seda hakkas oma kümbiseid põrutama. Haiged inimesed olid nad mõlemad, aga ei usu, et üks ja sama.
Ja, kui oli küsimus, et kuidas saab mehele vägisi lapsi teha, kui mees paneb kondoomi peale või teeb vasektoomia, siis ta pidi vihast pikali kukkuma, et mis mõttes nagu - laste ärahoidmine on ju naiste eralõbu. Mehi ei tohi sellise teadmise või infoga kuidagi koormata. Mees lihtsalt tuleb ja paneb kotid taha, aga kõik sellega kaasnev, jääb naise enda välja nuputamiseks. Ja, kui nuputas valesti - ehk sai lapse, siis oli too lits ja julm nõid, kes mehelt alusetult raha välja pumpas.
-
Külaline
Kõik muu õige, aga mitte 10+ aastat, vaid ligi 30 aastat on ta erinevates foorumites ja kommentaariumites möllanud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:04See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:01Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 11:04
OT polnud kümbiste põrutaja, Revolver võis ta olla. Revolver oli üksik juba ammusest ajast, aga see kümbiste põrutaja halas korduvalt, kuidas naine ta 5 aastat tagasi maha jättis ja pärast seda hakkas oma kümbiseid põrutama. Haiged inimesed olid nad mõlemad, aga ei usu, et üks ja sama.
-
Külaline
Ok, hea teada! Kuidas sul oma naisega läheb?
-
Külaline
Nojah, minu 10+ hinnang oligi, et igiammu juba möllab ja sõimab naisi, mitte 5 aastat tagasi ei jätnud naine maha.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 21:04Kõik muu õige, aga mitte 10+ aastat, vaid ligi 30 aastat on ta erinevates foorumites ja kommentaariumites möllanud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:04See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:01
Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.
Mul vanaisa rääkis, et 30 aastat tagasi (1995 näiteks) oli internet üsnagi priviligeeritud tegelastel ja pealegi polnud kommentaariumeid. Te ise olete vast külalisest dinosaurus? Nii labaselt valetamisega vahele jääda, lapsik pole?Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 21:04Kõik muu õige, aga mitte 10+ aastat, vaid ligi 30 aastat on ta erinevates foorumites ja kommentaariumites möllanud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:04See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:01
Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.
-
Külaline
Mina mäletan, et ta ikka väga pikalt heietas, kui raske tal on. Raha pole, tööd ei saa teha, tervis ka nii tuksis, et isegi köe otsas toudukraami koju tassimisega oli suur probleem. Ta kirjutas just selle nurga alt, et mida küll teha ja kuidas hakkama saada. Ja talle tõesti anti väga palju head nõu, aga no mitte miski ei sobinud ja kohe tuli ta lagedale uue probleemiga.elke kirjutas: ↑08 Aug 2025 18:16Ma ei mäleta, et ta oleks nõu küsinud. On väga nõme hakata nõu andma ja soovitama, kui inimene abi ei küsiGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:47Vabandust, aga kas me räägime samast inimesest? Ta oli minu mäletamist mööda töövõimetuspensionil, istus kodus ja vist valmistas mingeid ehteid vms. Kirjutas, et tema puue teeb ta nii jõuetuks, et isegi tavalist poekotti ei jaksa käeotsas koju kanda. Talle soovitati ratastega poekotti, aga ka see oli liiga raske. Läbiv joon oligi, et mida talle ka ei soovitatud või kui head nõu talle ka ei antud- mitte miski ei sobinud.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:40
Kellel see füüsiline puue oli? Fööniksil oli depressioon, mitte füüsiline puue.
-
Külaline
Jah, sama. Mees nagu orkester.Tapper kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:02 Tere veel.
Mind on kaua vaevanud üks põletav küsimus. Võib-olla leidub siin teisigi, kes on selle üle mõistklenud. Küsin selle siis kohe ära.
Kas:
Ants=nelja-viimekümbiste põrutaja=lilleke rohus/aasal (ei mäleta kumb, Perekoolist)=Revolver?
Ehk siis kas on tegu sama inimesega. Esimese võrdluse osas (Ants=nelja-viiekümbiste põrutaja) ma pole kindel, aga see käitumine (igas teemas täiesti asjakohatud sõnavõtud, vahet pole mis teema on. Ozempicust kuni kärgperenduseni välja) on neil sama.
Kujuta nüüd ette inimest, kes temaga lives koos peab viibima - selle torkija tähelepanuvajadus on meeletu, täielik must auk. Ainult läga jääb järgi
-
Külaline
Oma naisega läheb endiselt samamoodi muutusteta.
-
Külaline
Kui ma ei eksi, siis perekool loodi 1996. Ja kui sa nüüd mu kommentaari tähelepanelikult loed, siis näed, et kirjutasin LIGI 30 aastat. Igal juhul sel päeval (kuskil 2000-aastal), kui mina perekooli avasin, oli Revolver, kes siis kandis nime Miinus, oma täies hiilguses olemas.Ants kirjutas: ↑08 Aug 2025 22:09Mul vanaisa rääkis, et 30 aastat tagasi (1995 näiteks) oli internet üsnagi priviligeeritud tegelastel ja pealegi polnud kommentaariumeid. Te ise olete vast külalisest dinosaurus? Nii labaselt valetamisega vahele jääda, lapsik pole?Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 21:04Kõik muu õige, aga mitte 10+ aastat, vaid ligi 30 aastat on ta erinevates foorumites ja kommentaariumites möllanud.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:04
See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.
Perekool võidi asutada 96, aga see ei tähenda, et internet sel aastal nii kättesaadav oli. Minul oli teatud põhjustel.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 10:25Kui ma ei eksi, siis perekool loodi 1996. Ja kui sa nüüd mu kommentaari tähelepanelikult loed, siis näed, et kirjutasin LIGI 30 aastat. Igal juhul sel päeval (kuskil 2000-aastal), kui mina perekooli avasin, oli Revolver, kes siis kandis nime Miinus, oma täies hiilguses olemas.Ants kirjutas: ↑08 Aug 2025 22:09Mul vanaisa rääkis, et 30 aastat tagasi (1995 näiteks) oli internet üsnagi priviligeeritud tegelastel ja pealegi polnud kommentaariumeid. Te ise olete vast külalisest dinosaurus? Nii labaselt valetamisega vahele jääda, lapsik pole?Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 21:04
Kõik muu õige, aga mitte 10+ aastat, vaid ligi 30 aastat on ta erinevates foorumites ja kommentaariumites möllanud.
Jäite oma plämaga vahele ja otsite lolle vabandusi.
-
Külaline
Eestisse tuli internet 1992, 1993 oli koolides, teadusasutustes, ülikoolides kättesaadav. Raamatukogudesse tuligi 1996-1997, avalikud internetipunktid tulid ka umbes siis. Ja siis hakkas ka kodudes juba rohkem levima. Pläma ajad sa ise.Perekool võidi asutada 96, aga see ei tähenda, et internet sel aastal nii kättesaadav oli. Minul oli teatud põhjustel.
-
Külaline
1996 oli minu rikkamatel tuttavatel arvuti ja internet kodus olemas. Enamuses kontorites oli samuti internetiühendusega arvutid. Ja kahtlemata oli inimesi, kes oma tööpostil kasutasid internetti ka enda lõbu tarbeks, sh käisid perekoolis.Ants kirjutas: ↑09 Aug 2025 12:06Perekool võidi asutada 96, aga see ei tähenda, et internet sel aastal nii kättesaadav oli. Minul oli teatud põhjustel.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 10:25Kui ma ei eksi, siis perekool loodi 1996. Ja kui sa nüüd mu kommentaari tähelepanelikult loed, siis näed, et kirjutasin LIGI 30 aastat. Igal juhul sel päeval (kuskil 2000-aastal), kui mina perekooli avasin, oli Revolver, kes siis kandis nime Miinus, oma täies hiilguses olemas.
Ei saanudki aru, mis lolle vabandusi ma nüüd siis otsisin?
Ja see on huvitav sinu puhul, et ühtpidi oled nagu viisakas - teietad siin kõiki. Ja samas lauses solvad ja oled jämedalt ebaviisakas "Jäite oma plämaga vahele..." Katsu siis ära otsustada, kas oled viisakas või mats.
-
Külaline
See nüüd küll mingi viisakus pole, vaid haige katse kuidagi oma üleolevust näidata. See inimene on sõimlev mühkam, kellega vist päriselus keegi suhelda ei soovi, seetõttu möliseb siin. Mõistus on ka väga piiratud, kogu aeg samad laused, samad sõnad, sama pläma.Ja see on huvitav sinu puhul, et ühtpidi oled nagu viisakas - teietad siin kõiki.
Soovunelm.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 12:33Eestisse tuli internet 1992, 1993 oli koolides, teadusasutustes, ülikoolides kättesaadav. Raamatukogudesse tuligi 1996-1997, avalikud internetipunktid tulid ka umbes siis. Ja siis hakkas ka kodudes juba rohkem levima. Pläma ajad sa ise.Perekool võidi asutada 96, aga see ei tähenda, et internet sel aastal nii kättesaadav oli. Minul oli teatud põhjustel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist