Jah, ja miks ukrainlased politseid ei kutsunud kui venemaa pommitama hakkas.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2025 06:53No kui õige Putin ära suri, mis häda pärast nad siis uut presidenti ei vali, vaid libaPutinil ringi lasevad joosta?!
Mis mõte sel Alaska kohtumisel oli?
-
Külaline
Kahurväeks on seda kampa liiga meelitav kutsuda, aga olid vähemalt õigel ajal õiges kohas antud ajahetkel, seda küll.
-
Külaline
Ei mäleta. Tood ehk mõne näite pildi või lingi kujul.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2025 00:12 Kas te sõja alguses näidatud viletsat, värisevat putjat enam ei mäleta? Loodeti, et on vähk ja kohe ära sureb. See ehk surigi.
Mina seda teisiku juttu ei usu. Vahepeal väideti ju, et isegi Melania Trumpi on mõnedel vastuvõttudel asendanud tema teisik. No mida veel?
See teisiku omamine on ju ülimalt riskantne. Kus ta elab, kus toimetab ja kus ennast näidata tohib, kui ta parasjagu oma töökohustusi ei täida?
-
Külaline
Peamine viga, mida Euroopa ja Onu Sam teevad on Putini alahindamine. Tal ongi hea koolitus ja täpselt nii tuleks ka asjasse suhtuda. Kui su vaenlane on tark, siis on lihtsalt ääretult rumal seda mitte tunnistada. DT seevastu ei ole ei tark ega ka hea diplomaat. Tema ettearvamatus ja põikpäisus pöördub varem või hiljem tema vastu.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Rahval on tõesti haugi mälu, ainult mõni aasta ja mes, mes, ei ole olnd, äi ma tiia miskitKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2025 10:35Ei mäleta. Tood ehk mõne näite pildi või lingi kujul.Kas te sõja alguses näidatud viletsat, värisevat putjat enam ei mäleta? Loodeti, et on vähk ja kohe ära sureb. See ehk surigi.
Ehk see pika laua otsas vudisev, kätt teise käega kinni hoidev vähihaige teisik suri ja nüüd on nii rõõsa ja priske putja tegutsemas. Kas originaal...krt seda teab..
Ega tal kohtumistel geenitesti teha ja millega seda üldse võrrelda oleks

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Mis madal? Putin on kole mees, nii seest kui väljast. See on fakt.
-
Külaline
Ju tal tol ajal mingi tõbi ikka oli, sest oli tõesti hädine, aga sai terveks. Nüüd õige punnis ja kepsakas. Trump lohistas ennas vaevu lennukitrepist üles, aga putja kepsles nagu poisike astmetel 
-
Külaline
Point oli selles, et ta on selline tüüpiline vene vanja. Kõik venelased nii koledad ei ole, mõnel on ikka teistsuguseid näojooni ka.
-
Külaline
Ehk seda hädist näidati lollitamiseks, lootke et kurjam varsti kõngeb? Tiblade trikid.
-
Külaline
Huvitav, mina näiteks ei tea, milline üks "tüüpiline vene Vanja" välja näeb. Paned ehk täpsustava pildi?Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2025 11:37Point oli selles, et ta on selline tüüpiline vene vanja. Kõik venelased nii koledad ei ole, mõnel on ikka teistsuguseid näojooni ka.
-
Külaline
Nagu Putin.Guest kirjutas: ↑21 Aug 2025 15:10Huvitav, mina näiteks ei tea, milline üks "tüüpiline vene Vanja" välja näeb. Paned ehk täpsustava pildi?
-
Külaline
Ma ei oska seletada, mis see täpselt on, aga mõnele vastad otsa ja kohe on selge, et see on venelane. Nõukaajal olid nad veelgi selgemini tuvastatavad, juba riietus oli venelase oma. Tänapäeval pelgalt riietuse järgi niisama lihtsalt ei tuvasta, aga jah, mõnele on see näkku kirjutatud, et ta venelane on.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2025 15:10Huvitav, mina näiteks ei tea, milline üks "tüüpiline vene Vanja" välja näeb. Paned ehk täpsustava pildi?
-
Külaline
No on ju juba pilt.Guest kirjutas: ↑21 Aug 2025 15:10Huvitav, mina näiteks ei tea, milline üks "tüüpiline vene Vanja" välja näeb. Paned ehk täpsustava pildi?
-
Külaline
Kirjutasin vene keeles guuglisse vene mees ja esimene pilt oli selline. On ju sarnane 
https://nazaccent.ru/content/6369-komu- ... muzhchina/
-
Külaline
Täiega sarnane.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 17:56 Kirjutasin vene keeles guuglisse vene mees ja esimene pilt oli selline. On ju sarnane
-
Külaline
see lavrovi moodi.
-
Külaline
Toksisin google'isse "eesti mees" ja üks esimesi vasteid oli see:

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], kaegu, käguan, taivopalm, xqwerty ja 8 külalist