mall kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:28
Aga siiski. Räägime kogemustest. Edulugudest. Ebaõnnestumistest. Ma ise olen aktiivses suhte otsimise faasis ca aasta. Justnimelt suhet tahan mitte seiklust. On tekkinud põnevaid kirjavahetusi ja ka toredaid kohtumisi aga midagi pole arenenenud selliseks, et tekiks pikem suhtlus. Suuresti see minu enda viga. Mul oleks nagu mingi pidur peal. Kui juba läheb suhtlemine intensiivsemaks ja mulle ka tundub, et siit võiks midagi tekkida tõmban ise pidurit. Saan täiesti aru, et nii ei saagi midagi tekkida. Teinepool ju ei saa aru mis toimub ja kaotab mingil hetkel huvi. Kusjuures minul ei ole olnud ebameeldivaid kogemusi. Ei kirjades ega ka kohtumistel.
Mina tutvusin oma abikaasaga tutvumisportaalis. Sellest on möödas natuke alla 15 aasta, siis polnud Tinderit veel olemas. Mingis kahes portaalis olid kontod mul.
Panin üles väga ausad pildid endast, ei olnud mingid feik, ülemeigitud või photoshopitud. Tahtsin pigem näidata, millega ma tegelen, mis mu huvid on. Sain suht vähe kirju, aga need olid pigem normaalsed kõik. Käisin kokku äkki 4-5 kohtingul, mis ei viinud kuskile. Siis tekkis üks suhe, mis kestis mõned kuud - väga tore inimene oli, aga liiga erinevas eluetapis lihtsalt.
Ja siis peale väikest pausi tutvusin oma mehega, kellega siiamaani õnnelikult koos oleme. Aega läks kokku alates kontode tegemisest alla poole aasta.