Edulood

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:33
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:06
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 18:06

Mina elukaaslast pole tutvusmisportaalist otsinud, küll aga seksisõpru. Läinud on nii ja naa. Üks kiiremaid juhuseid on see, kui ühel päeval portaalis suhtlesime ja järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu.
Jäle. Ma vajuksin häbi pärast maa alla, kui ma oleksin üheöösuhtes olnud.
Erinevalt sinust ei käinud ma omal ajal tütarlaste kirikukoolis ja aastal 2024 ei ole üheöösuhe mingi häbiasi.
Ma ka ei käinud, aga austus enda vastu on olemas.
Ei lähegi voodisse inimesega, kes nii palju ei meeldi, et temaga edasi suhelda.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:47
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:33
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:06

Jäle. Ma vajuksin häbi pärast maa alla, kui ma oleksin üheöösuhtes olnud.
Erinevalt sinust ei käinud ma omal ajal tütarlaste kirikukoolis ja aastal 2024 ei ole üheöösuhe mingi häbiasi.
Mulle jälle seks meeldib ja miks siis endale head asja keelata, inimesed on erinevad.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:31
Juustusokk kirjutas: 07 Juun 2024 21:29
Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:26

See on nii huvitav, et sa nii arvad. Üldiselt on sul õnne olnud, et sa pole mõne psühhopaadi otsa sattunud, sest pea kõik nad oskavad endast hea, sealhulgas ka väliselt suurepärase mulje jätta. Aga paljud sinusugused on elult juba oma "ata ata" kätte saanud ja üksnes välisele esmamuljele ei toetu.

PS: Ise hoian suhtlusportaalidest eemale kui kärbseseenest, sest tean mis ilusa täpilise kübara all võib peituda.
Eksid. Minu kõhutunne ei eksi kunagi, kõikida sõbrannade kuttide puhul olen ette ennustanud mis masti mees on. Tuleb välja, et olidki sellised.

Arvad, et hea ja väliselt suurepärase muljega petab mu ära? Ma vaatan nii väikeseid nüansse, sõnavara, kirjakasutust, silmavaadet, sotsiaalmeediat, sotsiaalmeedias jälgitavaid. Fake hea mees kukub nn turvakontrollist alati läbi. Aga eks mu tunnetus on parem kui keskmisel naisel, olen sellele kinnitust saanud.
Ei, ma ei eksi. Ja sellisel kõhutundega "kehakeeleeksperdil" on lihtsalt õnne olnud.
Tal pole mitte õnne olnud vaid selle asja nimi on valikuline mälu + ebaadekvaatne enesehinnang
Külaline

[/quote]

Mulle jälle seks meeldib ja miks siis endale head asja keelata, inimesed on erinevad.
[/quote]

See on tore, et meedlib aga sellises vanuses võiksid natuke oma keha, vaimu ja ka voodikommete eest hoolt kanda. Oeld tähelepannud, et need vao kündjad peale esimest-teist korda kaovad.
Külaline

Postitus on kustutatud
Need jutud lähevad juba tõesti naljakaks. Inimene tegeleb ainult sellega oma elus, et jälle mingi naine voodisse saada ja siis avastab, et hirmus krokodill, tselluliit ja muud jubedused. Ja jälle ja jälle sama ämber. Lisaks istub päevad otsa foorumis ja kirub, et isegi need hirmsad krokodillid teda rohkem kui üks kord näha ei taha.
Külaline

Postitus on kustutatud
Sind ju ka ei taha, aga näe, oled rõõmus edasi. Mis sa muretsed nende pärast nii hirmsasti. Miks sa korrutad ühte ja sama plaati hommikust õhtuni.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 23:35
Postitus on kustutatud
Sind ju ka ei taha, aga näe, oled rõõmus edasi. Mis sa muretsed nende pärast nii hirmsasti. Miks sa korrutad ühte ja sama plaati hommikust õhtuni.
Hommikust õhtuni? Pea nüüd hoogu perekooli detektiiv.
Külaline

John Holmes kirjutas: 04 Juul 2024 22:07 Mulle jälle seks meeldib ja miks siis endale head asja keelata, inimesed on erinevad.
Kas mingite suvaliste poolvõõraste meestega on ka hea seks siis või? Kui palju % su kogemustest on HEA seks, ja kui suure % on üheöösuhtest/lühituvustest/seksitutvustest olnud halb seks? Minu jaoks on olnud üheöösuhted nirud kogemused, ei isuta mingeid suvamehi enam ammu. Mehed saavad kotid tühjaks ja on rahul nagunii, aga naised...
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 15:20
John Holmes kirjutas: 04 Juul 2024 22:07 Mulle jälle seks meeldib ja miks siis endale head asja keelata, inimesed on erinevad.
Kas mingite suvaliste poolvõõraste meestega on ka hea seks siis või? Kui palju % su kogemustest on HEA seks, ja kui suure % on üheöösuhtest/lühituvustest/seksitutvustest olnud halb seks? Minu jaoks on olnud üheöösuhted nirud kogemused, ei isuta mingeid suvamehi enam ammu. Mehed saavad kotid tühjaks ja on rahul nagunii, aga naised...
Minu arust on seks ka ainult siis hea, kui mees väga meeldib, tunned teda juba, tema teab, mis sulle meeldib ja vastupidi. Kui on üheöösuhe, siis järelikult on ette teada, et millegipärast see mees pärissuhteks ei sobi, ei meeldi piisavalt vms. Mis head seksi sellisel juhul olla saab. Oleks väga hea asi, tahaks ju veel, aga kui ei taha, järelikult oli väga kehv.
Külaline

Nii ei saagi suhet tekkida. Pole küll kunagi ette mõelnud, et sõprused, suhted, töökohad on ajutised. Ikka mõtled hetkes, hetk kujuneb vastavalt sellele, kuidas tuleb. Ülemõtlejad ja planeerijad paraku jäävadki üheöösuhteid otsima ja on ka suhtes rahulolematud, kuigi mees kannab kätte ja seksib hästi. Inimtüüp on impulsiivne.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 17:25
Nii ei saagi suhet tekkida. Pole küll kunagi ette mõelnud, et sõprused, suhted, töökohad on ajutised. Ikka mõtled hetkes, hetk kujuneb vastavalt sellele, kuidas tuleb. Ülemõtlejad ja planeerijad paraku jäävadki üheöösuhteid otsima ja on ka suhtes rahulolematud, kuigi mees kannab kätte ja seksib hästi. Inimtüüp on impulsiivne.
Ülemõltejad ja planeerijad just ei harrasta mingeid üheöösuhteid. Sul on pidevalt nii suured loogikavead jutus sees. Väidad midagi ja argument on täiesti vastupidine. Nagu sa ühes teemas selle statistikaga tegid. Täiesti vastupidiselt saad kõigest aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 16:10
Minu arust on seks ka ainult siis hea, kui mees väga meeldib, tunned teda juba, tema teab, mis sulle meeldib ja vastupidi. Kui on üheöösuhe, siis järelikult on ette teada, et millegipärast see mees pärissuhteks ei sobi, ei meeldi piisavalt vms. Mis head seksi sellisel juhul olla saab. Oleks väga hea asi, tahaks ju veel, aga kui ei taha, järelikult oli väga kehv.
Aga mis sa siis ronid iga suvamehega voodisse kui juba ette tead, et ei meeldi. Lootus, et ehk seekord on teisti :lol:
Külaline

Juustusokk kirjutas: 07 Juun 2024 22:01
Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:31
Juustusokk kirjutas: 07 Juun 2024 21:29

Eksid. Minu kõhutunne ei eksi kunagi, kõikida sõbrannade kuttide puhul olen ette ennustanud mis masti mees on. Tuleb välja, et olidki sellised.

Arvad, et hea ja väliselt suurepärase muljega petab mu ära? Ma vaatan nii väikeseid nüansse, sõnavara, kirjakasutust, silmavaadet, sotsiaalmeediat, sotsiaalmeedias jälgitavaid. Fake hea mees kukub nn turvakontrollist alati läbi. Aga eks mu tunnetus on parem kui keskmisel naisel, olen sellele kinnitust saanud.
Ei, ma ei eksi. Ja sellisel kõhutundega "kehakeeleeksperdil" on lihtsalt õnne olnud.
Arva kuidas tahad. Arvad, et see inimeste läbinägemine on ainult armusuhetes? Ma olen absoluutselt iga inimese karakteri kindlaksmääranud kellega ma kohtunud olen. 100 inimest võib öelda, nii hea inimene, mina näen selle headuse taga ussi iseloomu ära. Kõik vaidlevad vastu, hiljem, ups oligi 💩inimene.

Mida te vaidlete. Leppige sellega, et ongi inimesi kes oskavad hästi teisi inimesi lugeda. Ei pea vaidlema, et hoopiski päkapikus, jõuluvana, maagiline piljardikuul nr 8 tõttu. Ei, kui mul on üks oskus, siis see on see, et ma oskan kuradima hästi inimesi lugeda. Õnnega pole siin mitte mingit pistmist
Ma ei saa ka aru, miks see kuidagi nii üllatav on. Ise tajun samuti suurepäraselt inimeste olemust + ka nende omavahelist kokkusobimist. Mööda panen väga harva. Loodetavasti seda ikkagi usutakse, et osadel inimestel on absoluutne kuulmine või fotograafiline mälu. Mina näiteks ei saa aru, kuidas, ja eelkõige miks, suudavad inimesed neid pii komakohti meelde jätta. Aga no ma ei lähe neile ütlema, et see on kõik vale puha. (No minu poolest võib olla ka, ma ju ise ei tea neid :D
Külaline

Leidsin oma kaaslase iha.ee-st. Kaheksandat aastat oleme koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:25
John Holmes kirjutas: 04 Juul 2024 22:07
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:47
Postitus on kustutatud
Mis odav.. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel, võiks juba üle saada oma kompleksidest.
mall

Postitus Postitas mall »

Aga siiski. Räägime kogemustest. Edulugudest. Ebaõnnestumistest. Ma ise olen aktiivses suhte otsimise faasis ca aasta. Justnimelt suhet tahan mitte seiklust. On tekkinud põnevaid kirjavahetusi ja ka toredaid kohtumisi aga midagi pole arenenenud selliseks, et tekiks pikem suhtlus. Suuresti see minu enda viga. Mul oleks nagu mingi pidur peal. Kui juba läheb suhtlemine intensiivsemaks ja mulle ka tundub, et siit võiks midagi tekkida tõmban ise pidurit. Saan täiesti aru, et nii ei saagi midagi tekkida. Teinepool ju ei saa aru mis toimub ja kaotab mingil hetkel huvi. Kusjuures minul ei ole olnud ebameeldivaid kogemusi. Ei kirjades ega ka kohtumistel.
Külaline

mall kirjutas: 06 Aug 2024 12:28 Aga siiski. Räägime kogemustest. Edulugudest. Ebaõnnestumistest. Ma ise olen aktiivses suhte otsimise faasis ca aasta. Justnimelt suhet tahan mitte seiklust. On tekkinud põnevaid kirjavahetusi ja ka toredaid kohtumisi aga midagi pole arenenenud selliseks, et tekiks pikem suhtlus. Suuresti see minu enda viga. Mul oleks nagu mingi pidur peal. Kui juba läheb suhtlemine intensiivsemaks ja mulle ka tundub, et siit võiks midagi tekkida tõmban ise pidurit. Saan täiesti aru, et nii ei saagi midagi tekkida. Teinepool ju ei saa aru mis toimub ja kaotab mingil hetkel huvi. Kusjuures minul ei ole olnud ebameeldivaid kogemusi. Ei kirjades ega ka kohtumistel.
Kaua enne seda omaette olid? Võibolla eelmine suhe on mõjutama jäänud sind veel.

Kohtumised ja suhtlemised võivadki olla toredad, samas tunned, et ei inspireeri kas kuidagi või ei näe visiooni, mida edaspidi koos teha koguaeg koos, noh et ei ole kõigeks piisav see inimene ja siis väga ei viitsi tegelikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 09:09
mall kirjutas: 06 Aug 2024 12:28 Aga siiski. Räägime kogemustest. Edulugudest. Ebaõnnestumistest. Ma ise olen aktiivses suhte otsimise faasis ca aasta. Justnimelt suhet tahan mitte seiklust. On tekkinud põnevaid kirjavahetusi ja ka toredaid kohtumisi aga midagi pole arenenenud selliseks, et tekiks pikem suhtlus. Suuresti see minu enda viga. Mul oleks nagu mingi pidur peal. Kui juba läheb suhtlemine intensiivsemaks ja mulle ka tundub, et siit võiks midagi tekkida tõmban ise pidurit. Saan täiesti aru, et nii ei saagi midagi tekkida. Teinepool ju ei saa aru mis toimub ja kaotab mingil hetkel huvi. Kusjuures minul ei ole olnud ebameeldivaid kogemusi. Ei kirjades ega ka kohtumistel.
Kaua enne seda omaette olid? Võibolla eelmine suhe on mõjutama jäänud sind veel.

Kohtumised ja suhtlemised võivadki olla toredad, samas tunned, et ei inspireeri kas kuidagi või ei näe visiooni, mida edaspidi koos teha koguaeg koos, noh et ei ole kõigeks piisav see inimene ja siis väga ei viitsi tegelikult.
Ca 1.5 aastat üksi. Abielu oli väga, väga pikk. Aga mida tehagi koguaeg koos? Ei saagi teha kui tõman ise pidurit.
Külaline

Mina tutvusin oma abikaasaga tutvumisportaalis. Sellest on möödas natuke alla 15 aasta, siis polnud Tinderit veel olemas. Mingis kahes portaalis olid kontod mul.

Panin üles väga ausad pildid endast, ei olnud mingid feik, ülemeigitud või photoshopitud. Tahtsin pigem näidata, millega ma tegelen, mis mu huvid on. Sain suht vähe kirju, aga need olid pigem normaalsed kõik. Käisin kokku äkki 4-5 kohtingul, mis ei viinud kuskile. Siis tekkis üks suhe, mis kestis mõned kuud - väga tore inimene oli, aga liiga erinevas eluetapis lihtsalt.

Ja siis peale väikest pausi tutvusin oma mehega, kellega siiamaani õnnelikult koos oleme. Aega läks kokku alates kontode tegemisest alla poole aasta.
Külaline

Toonased keskealistel olid palju, palju paremad kombed. Umbes 15 aastat tagasi olid praegused keskealised umbes 30. Ja see põlvkond on pehmelt öeldes pehmelt segased. Nemad lahutavad ja tutvuvad hoopis teistel põhjustel kui toonased. Neile pole enam miski püha
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline