Sinu väärastunud standardite järgi on selline naine mutt, minu jaoks aga endaga rahujalal olev naine, kes ei hooli sellest, mis temast mōeldakse vōi arvatakse. Eestist väljaspool kohtab selliseid naisi palju. Nad teavad oma väärtust ega pea enesehinnangut tōstma lehvikripsmete ega punnhuulte vōi mitte eakohaste riiete abil.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 07:00 Teemaalgatuses esile toodud naturaalsed riided tõid mulle silme ette tõelise muti. Minu jaoks on ehtne mutt selline:
-veidi ülekaaluline, seega taljet pole (nn täissale)
-natuke jämedavõitu sääred, päevitunud
-seljas kortsunud linane vormitu kleit mingis maalähedases värvitoonis, poolde säärde, ilma varrukateta
-jalas sandaalid või tossud
-üle õla suur vormitu märss või ka vormihoidev kott, aga kindlasti suur
-kõrvas Veenre kõrvarõngad 'kosmilise tolmuga'
-poisipea, punane või triibutatud
-prillid
-kotis suur rahakott, mille vahel on laste ja/või lastelaste fotod
Eesti on selles mōttes ikka veel nii Ida-Euroopa ja nii meestel kui naistel on vananemisega seoses väga suured eelarvamused, mida Lääne-Euroopas ei kohta. Naistele oleks justkui kehtestatud mingid haiged aptiitsuse standardid, et meestele meeldida ning teiste naistega konkureerida. Mingist vanusest alates hakatakse inimesi nende vanuse tōttu lihtsalt halvustama. Eriti naljakas on, et need mutivihkajad pole aru saanud, et ka nemad jäävad kord vanaks...