Laste pärast koos

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juul 1970 05:29 Postitus on kustutatud
Mida sa muidu püüad saavutada oma sellise jutuga?
Midagi pidi sind trigerdama. Mingi pettumus vastssoo vastu?
Kui sul kõik korras oleks siis sa poleks negatiivne.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:38
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:25
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:59

Elu kohta ma sulle nõu anda ei oska, aga suhet võiksid soovida hoolivat, armastusväärset, hinnangutevaba, nauditavat, põnevat ❤️
Postitus on kustutatud
Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 13:14
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:25
Postitus on kustutatud
Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.
Ja milles väljendub see meheks olemine?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 14:50
Tugevuses, väärikuses, viisakuses, tegudes. Mehelikus enesekindluses ja olemises.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 18:52
Tugevuses, väärikuses, viisakuses, tegudes. Mehelikus enesekindluses ja olemises.
Aga kui ei viitsi?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:17
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 18:52

Aga kui ei viitsi?
Ka nii võib elada.
Külaline

Huvitav kuidas sellel mehelaadsel tegelasel ka läheb? On võtnud lõpuks ennast kokku ja saatnud tasuta elamist kasutava proua laia maailma õnne otsima?
Või elab seksivaba elu edasi?
Külaline

Ma küll ei saanud aru, et tal kuhugi kiiret oleks sellega, mis sina muretsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 11:22 Ma küll ei saanud aru, et tal kuhugi kiiret oleks sellega, mis sina muretsed.
Mehest on kahju. Paistis olevat mees kellel süda õige koha peal. Natuke suss ainult. Elab oma elu tulevikuta vegeteerides tühja muidu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 12:15
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 11:22 Ma küll ei saanud aru, et tal kuhugi kiiret oleks sellega, mis sina muretsed.
Mehest on kahju. Paistis olevat mees kellel süda õige koha peal. Natuke suss ainult. Elab oma elu tulevikuta vegeteerides tühja muidu.
Ehk siis teeb seda mida ise tahab?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 11:01 Huvitav kuidas sellel mehelaadsel tegelasel ka läheb? On võtnud lõpuks ennast kokku ja saatnud tasuta elamist kasutava proua laia maailma õnne otsima?
Või elab seksivaba elu edasi?
Siin teemas on vähemalt kahe isiku kommentaarid. Mina kirjutasin miskil neljandal lehel ühe kommentaari, peale mida keegi võttis järje üle ja sellest sai edasi vähemalt 5 lehte juurde, siis kirjutasin ise natuke, aga keegi teine või kolmas lisas oma kommentaare edasi minu jutule.
Minaise
Kontakt:

Postitus Postitas Minaise »

Lugesin internetti natuke ja endal sama probleem.

Tõstaksin vana teemat esile ja küsiks mis nüüd asjast saanud on?
Külaline

Minaise kirjutas: 05 Sept 2025 22:49 Lugesin internetti natuke ja endal sama probleem.

Millisest asjast?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 23:20
Minaise kirjutas: 05 Sept 2025 22:49 Lugesin internetti natuke ja endal sama probleem.

Millisest asjast?
Äkki loeks siis teemaalgatust?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 23:34Äkki loeks siis teemaalgatust?
Oled sa kindel, et teemaalgatust? Siin 14 lehte asju täis.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2024 14:50
Kas oled nii põhjalikult ära unustanud, mis tunne on MEES olla, või pole kunagi õnnestunudki? Päris hale olevus.
Külaline

Njah, üsna sama seis. Vahega, et meil on 1 ühine laps, aga tema on selline ülitundlik, vaikseke, õrnake ja kinnine algklassis käiv tütar. Tema kool on nii tema kui minu jaoks niigi stressirohke. Aina enam näen, et mehest pole abi suurt mitte milleski. Tema on ilmselt asperger, kellel lapsepõlves jäi diagnoos saamata, kuna ta ema keeldus tunnistamast, et poeg pole päris tavaline. Aina enam tundub, et mul ei olegi meest, vaid on suur laps. Tujukas, nagu naine, inimesi ei salli. Kuskile minna ei saa temaga, sest tema paha tuju ja matslik käitumine tekitab vaid piinlikkust. Viisakust ka ei ole, "tere" öeldagi käib talle üle jõu. Enamus on minu peal ja tema samuti midagi teha ei viitsi enam üsna ammu. Elame minu väikeses kinnisvaras ja mehel pole elus üldse mingit eesmärki midagi paremaks teha, midagi uuendada, millegi uue soetamisest rääkimata. Ainuke huvi on talle ta hobi, kuhu panustab. Nüüd toob ettekäändeks mitte millegi tegemiseks selle, et meil suhe nagunii läbi ja küll kolib ära. Pidev ähvardamine mulle, et ei toimi see suhe jne. Kui küsin, et kas on omale elamist juba otsima hakanud, siis vaikib. Selline haiglane vaimne terror käib,aga pole inimesel mingit ettevõtlikkust, isegi ära kolitud ei saa. Nüüd kuskil väljasõitudel käime, vähe sellest, nüüd maksan neid väljaminekuid ka veel mina. Aga ongi, et laps ja isa saavad omavahel hästi läbi ja paraku on nad oma olemuselt vägagi sarnased. Kui ütlen, et panen kohalikku gruppi ülesse, et kutsun siis võõraid mehi kodus remonti tegema või mis iganes vaja teha, mida naised ei oska või füüsiliselt ei jaksa, vat siis käib ego pihta ja mõningase kismaga saab lõpuks tehtud tema poolt või koos. Üleüldse tundub, et soorollid on vahetusse läinud ja minu jaoks on see ulme, et täiskasvanud meesterahvas ise sellest aru ei saa. Ka minul ei ole praegu lahendust ja nii olengi mõnda aega elanud selle mõttega, et ootan, kuni laps on vanem. Paraku mina nooremaks ei jää. Samas ei taha päris üksi ka olla, et me siiski kohati saame veel vähemalt maailma asju arutatud. Suhte teemadel temaga rääkida pole võimalik. Arsti juurde ta ka ei lähe. Depressiivik on ka, kuigi ise eitab ja see mõjutab juba tugevalt enda vaimset tervist. Oma hobiga seoses muudkui ostab kola ja ei näe, et elamine on selleks väike. Lapsega seotud kulud vaid minu kanda. Kommi küll ostab lapsele ja maksab kommunaalid. Süüa vahest ostab ja teeb. Muidu käivad tal asjad oma rida vaid, mida järgib ja kõik ilusti oma väljakujunenud järjekorras. Individualist. Miks selline abiellus ja pere lõi, tema vastus oli sellele, et sellepärast, et nii tehakse. Et siis nagu aru saan, ühiskondlik surve.
Külaline

See viimane kommentaar-nagu appi! Miks sa ennast raiskad? Anna talle kuu aega väljakolimiseks ja mine oma eluga edasi. Ainult raiskad oma elu, milleks küll? Küll ta saab ka eraldi elades isarolli täita, sina pole selle eest vastutav.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2025 12:34milleks
See kõik on veelgi keerulisem. Meil on soetatud maakrunt, kuhu ta ilmselt kunagi mingit maja ehitama ei hakka. Ainult niidab muru ja teeb puid. Tal lihtsalt ei olegi absoluutselt mingit ettevõtlikkust ega pealehakkamist, nüüd on see mulle selgeks saanud. Muudkui jutt, et raha pole ja raha pole. Ometi tal on 2 korda suurem palk kui minul. Mina olen seoses aiandusega sinna panustanud ja me ei saa seda kohta lahutades jagatud nii, et mõlemale sobiks ja ilmselt kumbki ei taha sellest kohast ka päriselt loobuda. Aga jah, olukord on selline, et tema ettekääne nüüd alati ongi, et meil pole mõtet enam koos luua midagi, sest iga hetk ju võib lahutus toimuda. Tegelikkuses kui oleks abielu korras, ega ta ei hakkaks ikka ehitama,siis jälle see ettekääne, et pole raha ja aega. Neid on tal alati varuks võtta, et kõmiks midagi teha ei saa. Mul oleks aga vaja meest, kes leiaks lahendusi, et kuidas saaks. Oleks vähemalt võimeline koos välja mõtlemagi.
Selle on mulle selgeks teinud, et elatist maksma ei hakkaks, et siis jagaks last. Ma ei usalda teda enam ka, et kui koliks kuskile kaugele, siis mina last temaga kaasa ei julgeks anda. Kohati on liiklusraevuga ja tema depressiivsus ja tühiste asjade peale ärritumine paneb muretsema, et ma ei taha teda lapsega omapead jätta kuskile kaugele.
Külaline

Mingi maalapp, kus pole isegi eluhoonet - võta seda kui õppetundi ja liigu edasi. Saate selle krundi jagatud või maha müüdud. Rajasid sinna aia - said kogemuse ja ühel päeval uued puud, põõsad ja taimed kuskile mujale istutada. Sul on maatükiga emotsionaalne sida, kuna sinna oleks ühel päeval majake pidanud kerkima. Mida pole, seda pole. Nüüd tuleb eluga edasi minna.

Kui tunned rahalises mõttes ebakindlalt, siis hakka võimalikult vähe kulutama ja lahutuse jaoks julmalt raha kõrvale panema. Vii mees toidupoodi ja lao käru kauasäilivaid ja sügavkülma sobivaid toite ning majapidamistarbeid täis, kassasse jõudes vaata talle otsa. Küll need rahakotirauad avanevad. Kui protestib, siis ütle, et oi, mul jäi rahakott koju. Või: mul ei ole raha, sest pean ema/õde/venda sellel kuul aitama.

Las maksab ka laste asjade eest. Ära vii teda asju vaatama. Tee enne üksinda kiire tiir poodides ja tutvu kaubaga. Seejärel vii mees ja laps poodidesse konkreetselt ostma. Ega ta seal maksmata ei jäta.

Naised püüavad selliste lapsikute meestega alati viisakaks ja ratsionaalseks jääda. Pane samamoodi emotsionaalselt: "issand, kas sa OMA LAPSELE ei ostagi? endal oli eile palgapäev?" Las tunneb müüjate ees piinlikkust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kiisu ja 11 külalist