Mida sa muidu püüad saavutada oma sellise jutuga?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 1970 05:29 Postitus on kustutatud
Midagi pidi sind trigerdama. Mingi pettumus vastssoo vastu?
Kui sul kõik korras oleks siis sa poleks negatiivne.
Mida sa muidu püüad saavutada oma sellise jutuga?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 1970 05:29 Postitus on kustutatud
Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 00:38Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Ja milles väljendub see meheks olemine?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:14Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.
Tugevuses, väärikuses, viisakuses, tegudes. Mehelikus enesekindluses ja olemises.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:50Ja milles väljendub see meheks olemine?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:14Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 00:38
Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Aga kui ei viitsi?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 18:52Tugevuses, väärikuses, viisakuses, tegudes. Mehelikus enesekindluses ja olemises.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:50Ja milles väljendub see meheks olemine?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:14
Jah, see jutt oli sulle, sest mulle tundub, et seal kaitsekihi all on endiselt mees olemas. Sa võiksid selle mehe nüüd ise üles otsida, muidu saad omale järgmise panniga vehkiva poolmeespoolnaise.
Ka nii võib elada.
Mehest on kahju. Paistis olevat mees kellel süda õige koha peal. Natuke suss ainult. Elab oma elu tulevikuta vegeteerides tühja muidu.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:22 Ma küll ei saanud aru, et tal kuhugi kiiret oleks sellega, mis sina muretsed.
Ehk siis teeb seda mida ise tahab?
Siin teemas on vähemalt kahe isiku kommentaarid. Mina kirjutasin miskil neljandal lehel ühe kommentaari, peale mida keegi võttis järje üle ja sellest sai edasi vähemalt 5 lehte juurde, siis kirjutasin ise natuke, aga keegi teine või kolmas lisas oma kommentaare edasi minu jutule.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:01 Huvitav kuidas sellel mehelaadsel tegelasel ka läheb? On võtnud lõpuks ennast kokku ja saatnud tasuta elamist kasutava proua laia maailma õnne otsima?
Või elab seksivaba elu edasi?
Millisest asjast?
Äkki loeks siis teemaalgatust?
Oled sa kindel, et teemaalgatust? Siin 14 lehte asju täis.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2025 23:34Äkki loeks siis teemaalgatust?
Kas oled nii põhjalikult ära unustanud, mis tunne on MEES olla, või pole kunagi õnnestunudki? Päris hale olevus.
See kõik on veelgi keerulisem. Meil on soetatud maakrunt, kuhu ta ilmselt kunagi mingit maja ehitama ei hakka. Ainult niidab muru ja teeb puid. Tal lihtsalt ei olegi absoluutselt mingit ettevõtlikkust ega pealehakkamist, nüüd on see mulle selgeks saanud. Muudkui jutt, et raha pole ja raha pole. Ometi tal on 2 korda suurem palk kui minul. Mina olen seoses aiandusega sinna panustanud ja me ei saa seda kohta lahutades jagatud nii, et mõlemale sobiks ja ilmselt kumbki ei taha sellest kohast ka päriselt loobuda. Aga jah, olukord on selline, et tema ettekääne nüüd alati ongi, et meil pole mõtet enam koos luua midagi, sest iga hetk ju võib lahutus toimuda. Tegelikkuses kui oleks abielu korras, ega ta ei hakkaks ikka ehitama,siis jälle see ettekääne, et pole raha ja aega. Neid on tal alati varuks võtta, et kõmiks midagi teha ei saa. Mul oleks aga vaja meest, kes leiaks lahendusi, et kuidas saaks. Oleks vähemalt võimeline koos välja mõtlemagi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 12:34milleks
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 4 külalist