Armukolmnurk

seks, suhted ja pereteemad
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 11:24 Aga miks üks ontlik pereema üldse ringi vahib? Kas käes on keskeakriis ja tahaks midagi muud proovida? Eks sa proovi. Lõhu, lammuta. Ega muidu teada saa kui ise järgi ei proovi. Peale sind tulgu või veeuputus.
Kas ma kuskil kirjutasin kas olen naine või mees?
Ma saan sinust aru, et sul on omad probleemid millest sa pole üle saanud.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 23:13 Mina pole kunagi aru saanud, miks luuakse suhe partneriga kelle vastu puuduvad romantilised tunded. Minu jaoks on see suhte alus.
Kuidas teil see suhe toimib siis, kui sul tundeid pole? Olete koos lihtsakt inertsist?
Ilmeslt olemegi koos inertsist. Suhet teile arusaadavas romantilises mõttes mul polegi. Ma ei tea kaasa rääkida, sest ma ei tea romantilisest suhtest midagi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Revolver on ilusti terve teema oma solkkommentaare täis kirjutanud. Modereerimist ei kuskil.
Külaline

Ma ei oska küll öelda,mis see sul on, aga see küll armukolmnurk pole.
Külaline

Kass kirjutas: 04 Juul 2024 22:49 Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
Miks armastusest rääkima peaks? Selle ju ometi tunned ära, kas armastab või ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:45 Ka ontlik inimene võib tahta mingis meeleolus keelatud vilja mekkida. Olgu ta siis mees või naine. Asutuse suvepäevad, jõulupeod, veidi napsi ja ontlik pereisa või pereema n_ssib nagu nugis.
Suhtle normaalsete naistega, mitte lohakatega, eks.
Külaline

Kass kirjutas: 04 Juul 2024 22:49 Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
Võta see kolmas ja tutvu lähemalt, kui selge, et teisest asja ei saa. (Kas on selge?) Äkki on see kolmas täiega normaalne inimene ja armud hoopis temasse.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:20 Ma ei oska küll öelda,mis see sul on, aga see küll armukolmnurk pole.
Mis iganes asi. Kokkuvõttes ei ole hea olla.
Ühega ei ole omavahelist suhet, teisega südamest tahaks suhet aga pole, kolmandaga risti vastupidi teisega.
Haiget saavad kõik.
Külaline

Kass kirjutas: 05 Juul 2024 14:25
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:20 Ma ei oska küll öelda,mis see sul on, aga see küll armukolmnurk pole.
Mis iganes asi. Kokkuvõttes ei ole hea olla.
Ühega ei ole omavahelist suhet, teisega südamest tahaks suhet aga pole, kolmandaga risti vastupidi teisega.
Haiget saavad kõik.
Tahad, et sinu oma sind armastaks, katsu nii teha, et ei armu teistesse ja ei pane teisi endasse armuma. Tegelt saab selleks palju ära teha ise. Minu üks suurimaid hirme elus ongi see, et teen inimestele haiget, sest olen kogenud südamevalu ja teistele ei tahaks.
Keegi kolmas

Postitus Postitas Keegi kolmas »

Kass kirjutas: 04 Juul 2024 22:49 Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Mul on vist midagi sarnast nagu sul. Selle vahega, et selle esimesega oleme juba lõpu teinud, ametlikult ka - ehk lahutanud. Ning romantiline armastus meil siiski kunagi oli, täitsa mõlemapoolselt.
Teise vastu mul täiega armumise tundeid ei ole, aga tahaksin teda lähemalt ja paremini tundma õppida, kuna pealtnäha on meil väga palju ühist. Seda alates situatsioonist (minu puhul endise) elukaaslasega kuni erinevate mitte kõige levinumate hobideni (mille kaudu kohtusimegi) välja.
Kolmas aga... Vot see on veider lugu, sest tema poolt oli tegu armumisega esimesest silmapilgust. Niipea kui ta mind silmas, ta nagu tardus ja sama juhtus ka hiljem, kui tööalaselt kohtusime ja juttu rääkisime. Kui teada sai, et ma pikalt abielus ja lapsed jne, oli silmnähtavalt löödud. Kahjuks on hulk faktoreid, miks ma temaga ealeski mitte mingit teemat arendama ei hakka.

Aga paistab, et su situatsioon polegi nii unikaalne, TA.
Külaline

Ja minul on nii suur hirm, et kuigi ma olen edasi liikunud ja tahan minevikku unustada, siis ikkagi on keegi, kes arvab, et ma tardun ka aastaid hiljem. Sellest ka Bieberi ja Gomeze näide, et kuulsatel on veel see probleem, et keegi kogu aeg toidab seda teemat. Hailey läheb jalutama ja keegi karjub talle midagi Selenast. Ja sellepärast ma väga negatiivselt suhtungi sellistsse lugudesse, kus keegi räägib, kuidas keegi tema pärast tardub ja kuidas on löödud perekonnast jmt. See on teise enda küljes hoidmine, siiski, ka sellest rääkimine. Tean, et see on minu probleem.

Võin käsi südamel vanduda, et mul ei ole tundeid ühegi minevikuinimese vastu. Ma saan aru, et on inimesi, kes arvavad, et mahajäetud/jätjad nutavad, see ei ole tõde.
Külaline

Ning keegi rääkis, kuidas peab saatma lõpukirja vms, aga ma tean inimesi, kes on üritanud kogu aeg lõpetada, aga teisel poolel on ükskõik. Aga nagu sellele viimasele vastajale, tema mäletan elu aeg, et see kolmas on löödud jne. Sa ei mäleta seda, mida ta täna tunneb ja sellest on kahju. Mõnel inimesel pole sellist enesehinnangut, et selgitab foorumis, miks ta ei võtnud endale kedagi. Aga ongi üks elu ainult. Kui juba kellegagi on lapsed jne, siis enam ei ole suhet. Piisab ühest lapsest ja piisab, kui ühel poolel on. Muu ei loe. Objektiivsed faktid vs jutu puhumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:10 Ning keegi rääkis, kuidas peab saatma lõpukirja vms, aga ma tean inimesi, kes on üritanud kogu aeg lõpetada, aga teisel poolel on ükskõik. Aga nagu sellele viimasele vastajale, tema mäletan elu aeg, et see kolmas on löödud jne. Sa ei mäleta seda, mida ta täna tunneb ja sellest on kahju. Mõnel inimesel pole sellist enesehinnangut, et selgitab foorumis, miks ta ei võtnud endale kedagi. Aga ongi üks elu ainult. Kui juba kellegagi on lapsed jne, siis enam ei ole suhet. Piisab ühest lapsest ja piisab, kui ühel poolel on. Muu ei loe. Objektiivsed faktid vs jutu puhumine.
Mitte midagi ei saa aru, mida öelda tahetakse.. Nagu Biden oleks kirjutanud selle :)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:29
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:10 Ning keegi rääkis, kuidas peab saatma lõpukirja vms, aga ma tean inimesi, kes on üritanud kogu aeg lõpetada, aga teisel poolel on ükskõik. Aga nagu sellele viimasele vastajale, tema mäletan elu aeg, et see kolmas on löödud jne. Sa ei mäleta seda, mida ta täna tunneb ja sellest on kahju. Mõnel inimesel pole sellist enesehinnangut, et selgitab foorumis, miks ta ei võtnud endale kedagi. Aga ongi üks elu ainult. Kui juba kellegagi on lapsed jne, siis enam ei ole suhet. Piisab ühest lapsest ja piisab, kui ühel poolel on. Muu ei loe. Objektiivsed faktid vs jutu puhumine.
Mitte midagi ei saa aru, mida öelda tahetakse.. Nagu Biden oleks kirjutanud selle :)
😃 😃 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:29
Speaking of... Biden ei võida kahjuks. Ma vaatasin debatti laivis ja juba esimestel minutitel oli piinlik. Kurb, et nii on. Olen läbi ja lõhki demokraat.
xUSAx

Postitus Postitas xUSAx »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:47
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:29 Mitte midagi ei saa aru, mida öelda tahetakse.. Nagu Biden oleks kirjutanud selle :)
Speaking of... Biden ei võida kahjuks. Ma vaatasin debatti laivis ja juba esimestel minutitel oli piinlik. Kurb, et nii on. Olen läbi ja lõhki demokraat.
Tegin sulle ajaviitejuttudesse selle kohta teema. Ärme siin asja järjekordselt totaalselt lappama lase, palun.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 17:19 Tahad, et sinu oma sind armastaks, katsu nii teha, et ei armu teistesse ja ei pane teisi endasse armuma. Tegelt saab selleks palju ära teha ise. Minu üks suurimaid hirme elus ongi see, et teen inimestele haiget, sest olen kogenud südamevalu ja teistele ei tahaks.
Kuidas sa nii teed, et ei armu teistesse?
Ma pole 20a armunud olnud, kui täiega tekkisid tunded. Ei osanud arvatagi, et armun. Mulle on see enda piinamine.
Külaline

Kass kirjutas: 05 Juul 2024 23:31
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 17:19 Tahad, et sinu oma sind armastaks, katsu nii teha, et ei armu teistesse ja ei pane teisi endasse armuma. Tegelt saab selleks palju ära teha ise. Minu üks suurimaid hirme elus ongi see, et teen inimestele haiget, sest olen kogenud südamevalu ja teistele ei tahaks.
Kuidas sa nii teed, et ei armu teistesse?
Ma pole 20a armunud olnud, kui täiega tekkisid tunded. Ei osanud arvatagi, et armun. Mulle on see enda piinamine.
Ta on oma südame sulgenud. Punkt.
Külaline

Kui õudne-armuda kellessegi, kes sinusse arrmunud pole. Õnneks pole midagi sellist kogenud. Kui armun mehesse, on ka tema täiega armunud ning saame oma eelmised suhted lõpetada ning koos elus edasi minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 00:26 Kui õudne-armuda kellessegi, kes sinusse arrmunud pole. Õnneks pole midagi sellist kogenud. Kui armun mehesse, on ka tema täiega armunud ning saame oma eelmised suhted lõpetada ning koos elus edasi minna.
Ongi õudne. Mul pole kunagi vastastikkust armumist on. Minusse on olnud armunud paar tüüpi, kes mulle üldse huvi ei pakkunud. Ja mina olen olnud armunud inimestesse, keda mina sugugi ei huvita..
Alati saan haiget ka.. rohkem armuda ei taha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist