Kass kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:49
Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
Mul on vist midagi sarnast nagu sul. Selle vahega, et selle esimesega oleme juba lõpu teinud, ametlikult ka - ehk lahutanud. Ning romantiline armastus meil siiski kunagi oli, täitsa mõlemapoolselt.
Teise vastu mul täiega armumise tundeid ei ole, aga tahaksin teda lähemalt ja paremini tundma õppida, kuna pealtnäha on meil väga palju ühist. Seda alates situatsioonist (minu puhul endise) elukaaslasega kuni erinevate mitte kõige levinumate hobideni (mille kaudu kohtusimegi) välja.
Kolmas aga... Vot see on veider lugu, sest tema poolt oli tegu armumisega esimesest silmapilgust. Niipea kui ta mind silmas, ta nagu tardus ja sama juhtus ka hiljem, kui tööalaselt kohtusime ja juttu rääkisime. Kui teada sai, et ma pikalt abielus ja lapsed jne, oli silmnähtavalt löödud. Kahjuks on hulk faktoreid, miks ma temaga ealeski mitte mingit teemat arendama ei hakka.
Aga paistab, et su situatsioon polegi nii unikaalne, TA.