Saad ju pausi peale iga kell panna.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 11:24 Jube tüütu, et Jupiteris film OTSEKOHE mängima hakkab, ei lase enne tutvustustki lugeda.
Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad
-
Külaline
-
Külaline
Loomulikult saab, aga milleks seda igakordset lisaliigutust vaja on?
Mõnikord on see päris raske. 31. jaoskond on juba ligi 100 osa, kerin alla, et uuemaid leida ja pistab jälle uuesti kuskilt mängima.
Riigi raha eest loodud asjad ongi kohmakad. Mirko.ee-s pean 10 klikki tegema, et raamatuni jõuda. Kuulan raamatu ära, tagastan ja siis pakutakse seda kohe uuesti mulle laenutamiseks. Võiks vähemalt märke juurde saada teha, et olen kuulanud.
Audioraamatu täpike ka kuidagi paika ei jää, aina toksi seda otsides uuesti.
Paar korda on küsitud muutmiseks ettepanekuid, aga ei ole midagi muudetud.
-
Külaline
Saab tasuta asja ja ikka lõputult vingub.
-
Külaline
No teisalt, mina leian, et kui juba midagi teha, siis hästi. Ja tegija poolt oleks igati professionaalne küsida tagasisidet, et kasutajale asi ka mugav oleks. Selle platvormi arendaja ju seda tasuta ei teinud, ta sai selle loomise eest raha. Seega on vingumine igati õigustatud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:31 Saab tasuta asja ja ikka lõputult vingub.
-
Külaline
Tasuta ei saa midagi, see on meie maksudest tehtud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:31 Saab tasuta asja ja ikka lõputult vingub.
-
Külaline
Kaks ja pool meest, revenge, modern family.
Ei vaata paljh eesti seriaale,
kättemaksukontor, viimane võmm, kuldvillak meeldib vaadata.
Ei vaata paljh eesti seriaale,
kättemaksukontor, viimane võmm, kuldvillak meeldib vaadata.
-
Külaline
Kuidas see kommentaar sinu arvates seostub seriaalide teemaga? Kui Jupiter on koht kus osad inimesd seriaale vaatavad siis puutumus seriaalidega on siiski olemas. Kui soovid rääkida raamatulaenutusest, tee oma teema.
-
Külaline
Eesti seriaalidest meeldivad mulle Ohtlik lend, Süvahavva, Tuulepealne maa, Litsid, Kättemaskukontori esimesed hooajad, mõned olid veel mille nimesid ei suuda hetkel meenutada.
-
Külaline
Eesti näitlejatega on meeldinud Kerge elu ja Üheotsapilet. Kättemaksukontor oli vaadatav kuni sinna vaimuvaesed naljamehed-naised ilmusid. Pilvede all ja Padjaklubi ka algusaegadel. Miks peab liiga pikaks venitama kui enam häid mõtteid ei ole?
-
Külaline
Eesti omadest hiljutistest, meeldis mulle Papsid. Üle pika aja midagi head. Teist hooaega ma vaadanud ei ole veel. Paar esimest vaatasin ka seda, kus rikas mees ära suri ja pidas kahte naist. Need siia pidid ta lapsepõlve kodus elama. Üks oli Merle Palmiste osatäitjana. Nimi ei meenu ja kas ka edasi läks, ei ole uurinud. Esimene ja teine osa küll tundusid paljutõotavad.
-
Külaline
Hea tempokas oli "Kes tappis Otto Mülleri?". Kas seda edasi ka on tehtud?
-
Külaline
Vaatan ka pulssi, päris algust ei näinud ja Jupiteris seda ka enam polnud kui vaatama hakkasin. Ohtlik lend meedis ka, samuti vaatasin kunagi episoodiliselt Kiirabihaiglat. Muidu telekat ei vaata ja muud seriaalid jätavad kõlmaks.
-
Külaline
Kahju, et Salmoneid järelvaatamiseks ei pakuta. Hea meelega vaataks uuesti, ikka täielik retrolaks. Nii naljakas oli just see, kuidas toona rikkaid inimesi kujutati.
-
Külaline
Eilne Pulss lõppes huvitavalt, juba toodi püstol välja.
-
Külaline
Kas seda Pulssi praegu saada olevatest osadest vaatama hakata sobib, saan piisavalt aru?
-
Külaline
Jupiteris on, mitte päris algusest küllKülaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 13:51 Kahju, et Salmoneid järelvaatamiseks ei pakuta. Hea meelega vaataks uuesti, ikka täielik retrolaks. Nii naljakas oli just see, kuidas toona rikkaid inimesi kujutati.
https://jupiter.err.ee/1608872015/salmonid
-
Külaline
Vaat ei oska öelda, kas sa saad aru või ei saa. Aga mõned märksõnad.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 14:02 Kas seda Pulssi praegu saada olevatest osadest vaatama hakata sobib, saan piisavalt aru?
Leevi on passiivne homo.
Max valmistub Johannaga pulmadeks, aga poole aasta eest k_ppis Jannicat ja see saab nüüd varsti lapse.
Aino on selline vaikne ja heatahtlik, kunagi oli tal seks-suhe kiirabi habemikuga, kes näeb välja nagu meesmodell.
Jari on muidu tore mees, Marjutile ta kangesti meeldib.
Ilmari on ilus mees, kes meeldib ka nii mõnelegi naisele, mulle tundub, et Ellale, kelle õde Riina tuki välja võttis just just.
Veel ilusam mees on see habemik arst Jesse, tema on kohe tõeline südametemurdja. Ta vahepeal k_ppis Sonjat ja see läks oma mehest lahku ning kolis meeltesegaduses Norra riiki.
-
Külaline
Aitäh! Ma ei teadnudki. Pimedatel sügisõhtutel hakkan vaatama.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 15:24Jupiteris on, mitte päris algusest küllKülaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 13:51 Kahju, et Salmoneid järelvaatamiseks ei pakuta. Hea meelega vaataks uuesti, ikka täielik retrolaks. Nii naljakas oli just see, kuidas toona rikkaid inimesi kujutati.![]()
https://jupiter.err.ee/1608872015/salmonid
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist