Rase ja pole kindel, kes on lapse isa

seks, suhted ja pereteemad
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Veri ei ole DNA määramiseks kõige ideaalsem aine, sest punased vererakud on tuumata. Sülg on kõige parem aine, sest selles on alati limaskesta rakke. Juuksetutt pole ammugi esmane materjal plaanilise dna testimiseks, vaadake vähem mingeid seebikaid. Ja rasedusaegne dna isadustest on kallis: mitteinvasiivne (ilma looteveeanalüüsita) Elite kliinikus nt 1650.-, loote koorionbiopsia või looteveeuuringuga odavam. Sünnijärgne dna test on suurusjärgus 10x odavam.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Aug 2025 08:03
Guest kirjutas: 28 Aug 2025 23:40
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 18:04

Jah saab, aga sul on vaja isa kandidaadi verd ka.
Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
Ma võin arvata küll, et mõni mu nooruspõlve tuttav tüdruk sünnitas lapse, kelle isas ta päris kindel ei saanud kuidagi olla, aga ega ma täpselt ju ei tea.
Ma ise katkestasin selle raseduse, milles ma kindel polnud.
Mida asja! Kui süüdimatu inimene!

Kuidas on võimalik samaaegselt mitme erineva mehega seksimas käia? Ja veel ilma kaitseta? Ja siis käia aborti tegemas nagu oleks see üks tühine s...lkäik?
Ma ei saa aru, kuidas see võimatu on? Vabalt võib ju juhtuda, et esmaspäeval oli Matiga, teisipäeval Otiga, kolmapäeval Katiga- kuna esimesed 2 on meesterahvad, siis saavad nad mõlemad isad olla. Kati aga ei saa. Õpi bioloogiat või midagi...
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2025 10:10
Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 10:02
Guest kirjutas: 29 Aug 2025 08:03

Mida asja! Kui süüdimatu inimene!

Kuidas on võimalik samaaegselt mitme erineva mehega seksimas käia? Ja veel ilma kaitseta? Ja siis käia aborti tegemas nagu oleks see üks tühine s...lkäik?

Uskumatu, milliseid inimesi on olemas!
Äkki tegi ühe korra grupikat.
Sel juhul veel süüdimatu. Esiteks, rõve olla mitmele mehele korraga madratsiks. Ja teiseks, ei tea kaitsevahenditest mitte midagi.
Mis krdi madrats? Naine seksis, kellega tahtis ja siis, kui tahtis, mitte nagu sina, kes sai sellelt, kellel sinust hale hakkas. Mingi kaitsevahendiga pole eales seksinud ja ei kavatse ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 11:14
Guest kirjutas: 29 Aug 2025 22:13 Väga vahva. Alailma on foorumites ja meedias juttu isaduse tõestamise testidest, ka siin on mitmeid kordi räägitud. Vägagi tuntud teema.
Ja nüüd siis äkki keegi kukkus minestama, kui keegi tõesti rääkis, et nii oligi 😄
Esimest korda kuulis neist testidest või? Ja kordagi ei mõelnud, et ega neid ju naljaviluks ole tehtud - ikka on mitu partnerit teemaks olnud. Väga paljudel naistel.
Mammil ilge ehmatus nüüd siin teemas järsku.
Ei kuule esimest korda, et tehakse isaduse tõestamise teste. Aga, ma mõtlesin, et see on rohkem lumpeni teema.
Wow. Kohalik lumpen ise annab hinnanguid :lol: Mine ulu nüüd edasi oma tittede voodi kõrval maas.
Külaline

Mina ka tean. Naisel oli kindel parter olemas, aga mingil ajal olid suhted keerulised ja naisel tekkis armuke. Laps on hetkel teismeeas ja pole siiamaani kindel kumb lapse isa on. Välimuse järgi ütleksin, et armuke :) ju ta ise ka seda arvab.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 12:05Mina ka tean. Naisel oli kindel parter olemas, aga mingil ajal olid suhted keerulised ja naisel tekkis armuke. Laps on hetkel teismeeas ja pole siiamaani kindel kumb lapse isa on. Välimuse järgi ütleksin, et armuke :) ju ta ise ka seda arvab.
Seda on ju ülilihtne kindlaks teha (DNA-test!) ka nii, et mees sellest (=testi tegemisest) ei tea. Või lihtsalt ei taha teada?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 13:16
Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 12:05Mina ka tean. Naisel oli kindel parter olemas, aga mingil ajal olid suhted keerulised ja naisel tekkis armuke. Laps on hetkel teismeeas ja pole siiamaani kindel kumb lapse isa on. Välimuse järgi ütleksin, et armuke :) ju ta ise ka seda arvab.
Seda on ju ülilihtne kindlaks teha (DNA-test!) ka nii, et mees sellest (=testi tegemisest) ei tea. Või lihtsalt ei taha teada?
Aga mõni ei tahagi tõtt teada.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Guest kirjutas: 11 Sept 2025 13:16
Ei taha, sest ta elab siiani oma tollase elukaaslasega koos, kes usub, et laps on kindlalt tema oma...
Külaline

Mauno kirjutas: 11 Sept 2025 13:27
Guest kirjutas: 11 Sept 2025 13:16
Ei taha, sest ta elab siiani oma tollase elukaaslasega koos, kes usub, et laps on kindlalt tema oma...
Eks ta peab siis ära ootama, kuni laps ise selle testi ära teeb. Küll mõni n-ö teadjatest last ka noist kahtlustest teavitab.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 15:01 Suure-Lähtru loo peategelane arvatavasti täpselt ei tea.
Oled temaga sel teemal vestelnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 12:05 Mina ka tean. Naisel oli kindel parter olemas, aga mingil ajal olid suhted keerulised ja naisel tekkis armuke. Laps on hetkel teismeeas ja pole siiamaani kindel kumb lapse isa on. Välimuse järgi ütleksin, et armuke :) ju ta ise ka seda arvab.
Tean samuti. See laps on tänaseks 50ndates daam ja tema kohe kindlasti ei tea oma isa(de) kohta täit tõde. Teadjate ring on üliväike, vaid neli-viis inimest, kes selle saladuse endaga hauda kaasa viivad.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Sept 2025 22:05
Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 12:05 Mina ka tean. Naisel oli kindel parter olemas, aga mingil ajal olid suhted keerulised ja naisel tekkis armuke. Laps on hetkel teismeeas ja pole siiamaani kindel kumb lapse isa on. Välimuse järgi ütleksin, et armuke :) ju ta ise ka seda arvab.
Tean samuti. See laps on tänaseks 50ndates daam ja tema kohe kindlasti ei tea oma isa(de) kohta täit tõde. Teadjate ring on üliväike, vaid neli-viis inimest, kes selle saladuse endaga hauda kaasa viivad.
ja tal endal pole kahtlusi tekkinud? Minu meelest on lapsed ja nende vanemad üsnagi sarnased, sageli näen poes võõraid täisealisi inimesi, kelle kohta kohe tekib tunne - ema ja tütar, isa ja tütred jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 08:32
Guest kirjutas: 11 Sept 2025 22:05
ja tal endal pole kahtlusi tekkinud? Minu meelest on lapsed ja nende vanemad üsnagi sarnased, sageli näen poes võõraid täisealisi inimesi, kelle kohta kohe tekib tunne - ema ja tütar, isa ja tütred jne.
Minu teada ei ole, hoolimata, et see laps erineb pisut välimuse poolest oma õdedest-vendadest. Suhted selles peres on head ja soojad.
Külaline

Selliene võimalus on ka heitliku suhte (tüliga lahku, siis vahepeal teine partner, siis esimesega ära leppimine ja taas suhte alustamine) puhul. On küll inimestel sellised "kokku-lahku-kokku" stiilis suhteid, nii et...
Külaline

Guest kirjutas: 10 Sept 2025 23:52
Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 10:02

Äkki tegi ühe korra grupikat.
Sel juhul veel süüdimatu. Esiteks, rõve olla mitmele mehele korraga madratsiks. Ja teiseks, ei tea kaitsevahenditest mitte midagi.
Mis krdi madrats? Naine seksis, kellega tahtis ja siis, kui tahtis, mitte nagu sina, kes sai sellelt, kellel sinust hale hakkas. Mingi kaitsevahendiga pole eales seksinud ja ei kavatse ka.
Kujutan ette, kuidas sul haigustest kubiseb seal jalgevahel.

Rumal naine, kes ei ole mitte midagi kuulnud, kuidas rasedusest hoidumine toimub ja ei tea ka suguhaigustest midagi.

Sellised inimesed on tõesti lumpen, kes on nii rumal ja hoolimatu iseenda suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 11:21

Rumal naine, kes ei ole mitte midagi kuulnud, kuidas rasedusest hoidumine toimub ja ei tea ka suguhaigustest midagi.

Sellised inimesed on tõesti lumpen, kes on nii rumal ja hoolimatu iseenda suhtes.
Minul? Mis mina siia puutun, mul on olnud elu jooksul vaid mõni mees :lol: Täielik värdja jutt sul.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Sept 2025 14:40

Minul? Mis mina siia puutun, mul on olnud elu jooksul vaid mõni mees :lol: Täielik värdja jutt sul.
Ja sul on värdjalik mõtteviis!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 21:38

Sul on! Vaba naine seksib, kellega tahab! Sinu asi pole kedagi lumpeniks sõimata, ilmselt oled ise Kolmanda Eesti tegelane.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Sept 2025 22:45
Sul on! Vaba naine seksib, kellega tahab! Sinu asi pole kedagi lumpeniks sõimata, ilmselt oled ise Kolmanda Eesti tegelane.
Vbl ehk seksikski, aga normaalne naine vähemalt teab, kellelt ta on lapse saanud. Sinusugune puuduliku mõistusega muidugi mitte, mis teebki su asotsiaaliks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2025 00:25
Guest kirjutas: 13 Sept 2025 22:45

Vbl ehk seksikski, aga normaalne naine vähemalt teab, kellelt ta on lapse saanud. Sinusugune puuduliku mõistusega muidugi mitte, mis teebki su asotsiaaliks.
Ei tea, kui seksib kahega,
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist