Vanema gen mehed vs uuema gen mehed?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Revolver kirjutas: 10 Juun 2024 20:53
Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 20:51
Revolver kirjutas: 10 Juun 2024 20:32

Kuidas sa sellisele järeldusele jõudsid?
Soovitan sul vaadata vanu prantsuse filme kus esines Brigitte Bardo. Kui mehelikult suhtlesid mehed naistega, st mees ei täitnud ühtegi naise soovi ja naised olid rahul. Tõesti, hari end, koduabilisena lappi lükates polegi sinuga muust rääkida kui koristamisest, aga see on nüri teema, kas pole?
Alavääristamine on üks joontest, mis ilmselgelt nartsissismile viitavad. Seda pakud sa ohtralt.
Palun teie järgmine käik, noormees. (Ma juba tean, mis see on. Nüüd ütled, et hoopis meie siin alavääristame sind, mitte vastupidi.)
Ehk siis: olete paljastatud, eneseimetleja 8-)
Ma ei ole noormees. Alavääristad sina end ikka ise. Mina ütlen, maailmas on sada tuhat asja mis on lahedamad kui koristamine. koristad 5 minutiga ära ja edasi on vabaaeg.
Just, loomulikult. Tänan, teie kõrgeausus, tähelepanu juhtimast minu ennekuulmatule alaväärsusele. Kindlasti muudan end, et teile - see tähendab - kogu maailmale meeldida. :mrgreen:
Külaline

Revolver kirjutas: 10 Juun 2024 20:53
Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 20:51
Revolver kirjutas: 10 Juun 2024 20:32

Kuidas sa sellisele järeldusele jõudsid?
Soovitan sul vaadata vanu prantsuse filme kus esines Brigitte Bardo. Kui mehelikult suhtlesid mehed naistega, st mees ei täitnud ühtegi naise soovi ja naised olid rahul. Tõesti, hari end, koduabilisena lappi lükates polegi sinuga muust rääkida kui koristamisest, aga see on nüri teema, kas pole?
Alavääristamine on üks joontest, mis ilmselgelt nartsissismile viitavad. Seda pakud sa ohtralt.
Palun teie järgmine käik, noormees. (Ma juba tean, mis see on. Nüüd ütled, et hoopis meie siin alavääristame sind, mitte vastupidi.)
Ehk siis: olete paljastatud, eneseimetleja 8-)
Ma ei ole noormees. Alavääristad sina end ikka ise. Mina ütlen, maailmas on sada tuhat asja mis on lahedamad kui koristamine. koristad 5 minutiga ära ja edasi on vabaaeg.
Kolmesajaruuduse maja koristamine võtab ikka rohkem aega.
Külaline

Need koristamise ja prügi väljaviimise teemad on tüüpilised tänapäeva linnainimeste jutud. Märkasin seda, kui olime endale maakodu hankinud ja seal aeg-ajalt käima hakkasime. Kui oled maal karupees, siis seal jagub tööd kõigile. Natuke veider oleks naisena hakata mehe kallal võtma, et miks too prügikotti välja ei vii, kui too parasjagu maja taga metsas puud langetab. Et siis, vanaaegse elulaadi juurde naasmine kõrvaldab hoobilt üsna paljud tänapäeva linnaelu probleemid. Kui elu igav, siis aetakse iga tolmukübet taga ja kakeldakse, kes viib prügikoti konteinerisse. Kolmesajaruudune maja on tõtt öelda üsna vähestel ja kui mul selline oleks, siis ilmselt oleks mul ka vastav sissetulek, et palgata koristaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 20:07 Need koristamise ja prügi väljaviimise teemad on tüüpilised tänapäeva linnainimeste jutud. Märkasin seda, kui olime endale maakodu hankinud ja seal aeg-ajalt käima hakkasime. Kui oled maal karupees, siis seal jagub tööd kõigile. Natuke veider oleks naisena hakata mehe kallal võtma, et miks too prügikotti välja ei vii, kui too parasjagu maja taga metsas puud langetab. Et siis, vanaaegse elulaadi juurde naasmine kõrvaldab hoobilt üsna paljud tänapäeva linnaelu probleemid. Kui elu igav, siis aetakse iga tolmukübet taga ja kakeldakse, kes viib prügikoti konteinerisse. Kolmesajaruudune maja on tõtt öelda üsna vähestel ja kui mul selline oleks, siis ilmselt oleks mul ka vastav sissetulek, et palgata koristaja.
Selles ongi viga, et traditsioonilist elulaadi ei saa harrastada seal, kus ei ole traditsioonilised elutingimused. Kui nö meestetöid ei ole, siis võiks sellest järeldada, et tuleb neid töid jagada, mis on. Aga suurem osa meestest saab aru, et nende amet on sellisel juhul diivani peal peesitada ja teenindamist oodata. See naistele ei sobi. Aga millegipärast 50+ vanusegrupis meestest väga paljude arust nii on. Traditsioonilisest perekonnast erineb nende suhtumine ka selle poolest, et raha võiks ka naisel endal olemas olla, mees selles osas panustada ei soovi. Aga naise jaoks see ju pole eriti kasulik diil, et lihtsalt võta endale mingi kohustus kaela. Siis eelistataksegi visiitsuhet pigem. Kuigi selle osas on mul ka kogemus, et kui mees mulle külla tuli, eeldas, et ootan juba ahjupraega, aga kui talle külla läksin, siis hea kui kohvigi pakuti, sest tema on ju mees.
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 22:09 No see mees eeldas sinus naist... ja üldiselt jätad sa ikka selle osa rääkimata mida mees peab üksiku naisega tutvumisel tegema. Parandama korteris või majas olevaid asju, aitama naise vanemaid kusagil maal. Naine ei taha ise midagi mehe heaks teha. See PK olev mees kes nende keskealiste naistega tutvusi tegi, rääkis ju ausalt ära mida naised mehelt ootavad ja mida nad ise vastu pakuvad - suurt midagi. Nii et olukord on suht win to win eks? Mõlemalt sugupoolel on omad hädad ja probleemid, ainult hea klapitamise tulemusel saab tekkida hea suhe. Aga sa ainult virised kui halvad kõik on, sest virisevat naist ei taha ka mehed, nii et juba ette teeb oma võimalused olematuks. Rohkem positiivsust ja mis see üks ahjupraad siis ära teha, viska liha ahju, timer peale ja juba lusti. Aga kui sa suudad juba ette pettumist tekitavaid mehi leida, siis äkki ongi asi seal, et normaalsed sind ei vaata, sest sinus ongi suur tigedus ja pahameel.
Mitte ei taha nõustuda.
Olen koos olnud sellise vanakoolimehega. Noore hakkaja naisena midagi ma temalt ei tahtnud ega oodanud. Kui mingi koostegevus võiks klappida ja tahaks koos olla, ilus - kena - tore, muudame elu ja maailma ilusamaks! Midagi ta minu heaks ei pidanud tegema, ega ei teinud ka. Oli külas, laskis potist mööda. Oli külas, vigises tingimuste üle. Endale külla ei kutsunud, kuna polnudki selliseid tingimusi. Kui küsida, mida see mees mulle pakkus - tööd ja tegevust enda kasuks pakkus! Kreeni lähevad sellised ühepoolsed suhted. Teeks siis tänuks kohvikus välja, ei. Ikka ahjupraadi vaja sööma tulla.... Mis see suur olla võiks, mida naine pakkuda saab, kulla rahuldamata Revolver? Mis win - win?
Külaline

Revolver kirjutas: 14 Juun 2024 20:13
Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 18:45
Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 22:09 No see mees eeldas sinus naist... ja üldiselt jätad sa ikka selle osa rääkimata mida mees peab üksiku naisega tutvumisel tegema. Parandama korteris või majas olevaid asju, aitama naise vanemaid kusagil maal. Naine ei taha ise midagi mehe heaks teha. See PK olev mees kes nende keskealiste naistega tutvusi tegi, rääkis ju ausalt ära mida naised mehelt ootavad ja mida nad ise vastu pakuvad - suurt midagi. Nii et olukord on suht win to win eks? Mõlemalt sugupoolel on omad hädad ja probleemid, ainult hea klapitamise tulemusel saab tekkida hea suhe. Aga sa ainult virised kui halvad kõik on, sest virisevat naist ei taha ka mehed, nii et juba ette teeb oma võimalused olematuks. Rohkem positiivsust ja mis see üks ahjupraad siis ära teha, viska liha ahju, timer peale ja juba lusti. Aga kui sa suudad juba ette pettumist tekitavaid mehi leida, siis äkki ongi asi seal, et normaalsed sind ei vaata, sest sinus ongi suur tigedus ja pahameel.
Mitte ei taha nõustuda.
Olen koos olnud sellise vanakoolimehega. Noore hakkaja naisena midagi ma temalt ei tahtnud ega oodanud. Kui mingi koostegevus võiks klappida ja tahaks koos olla, ilus - kena - tore, muudame elu ja maailma ilusamaks! Midagi ta minu heaks ei pidanud tegema, ega ei teinud ka. Oli külas, laskis potist mööda. Oli külas, vigises tingimuste üle. Endale külla ei kutsunud, kuna polnudki selliseid tingimusi. Kui küsida, mida see mees mulle pakkus - tööd ja tegevust enda kasuks pakkus! Kreeni lähevad sellised ühepoolsed suhted. Teeks siis tänuks kohvikus välja, ei. Ikka ahjupraadi vaja sööma tulla.... Mis see suur olla võiks, mida naine pakkuda saab, kulla rahuldamata Revolver? Mis win - win?
Mis kepid siis vanamehi, paras sulle. Paned õlgu kehitama oma kehviku eluga.
Pole kunagi mõistnud neid naisi kes lähevad suhtesse endast vanemate meestega ja siis halavad pärast. Mis teil viga on, kas omaealised siis ei vaatagi teid et ainult vanade meeste lõbunaised olete? Siis veel kiitlete minu ees, millega? Pole elus vanemaid naisi vaadanud ega hakkagi. Rumalad olete, muud ei oska öelda.
Selles see jutu point oligi, et lõbu ess old. Mõne vanamehega saab lusti kah!
Mis siin kiidelda, sa siin ütled, et naised ei paku suurt midagi. On naisi, kes pakuvad küllaga, ole aint mees vastu võtma!
Külaline

Tüüpiline - ise küsid " üldiselt jätad sa ikka selle osa rääkimata mida mees peab üksiku naisega tutvumisel tegema" Teine küsib "mida üks naine pakkuma siis peaks". Ei saa vastust, ei saa. Parastamine vaid, mitte parendamine
Külaline

Revolver kirjutas: 14 Juun 2024 21:07
Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 20:44

Pole kunagi mõistnud neid naisi kes lähevad suhtesse endast vanemate meestega ja siis halavad pärast. Mis teil viga on, kas omaealised siis ei vaatagi teid et ainult vanade meeste lõbunaised olete? Siis veel kiitlete minu ees, millega? Pole elus vanemaid naisi vaadanud ega hakkagi. Rumalad olete, muud ei oska öelda.
Selles see jutu point oligi, et lõbu ess old. Mõne vanamehega saab lusti kah!
Mis siin kiidelda, sa siin ütled, et naised ei paku suurt midagi. On naisi, kes pakuvad küllaga, ole aint mees vastu võtma!
Ausalt, ma ei saa sind kuidagi aidata ja sinu intiimelu ei ole mulle kuidagi huvitav. Kindlasti leiad selle õige.
Mis abi sina ikka anda saaks kui teine ei ootagi. Sa ju ei mõista naisi, kes lähevad suhtesse endast vanemate meestega ja ise pole sa elus vanemaid naisi vaadanud ega hakkagi (ise näed ikka oma jutu vastuolu?)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 18:45
Mitte ei taha nõustuda.
Mina ei taha kah vanamehi. 10 aastat noorem mees on paras.
Külaline

suurt ei saa. võtavad mis pakkuda elul on või jäävad ilma.
Naistel on see hea asi, et ei karda seda üksindust nii hirmsasti. Ei hakka mingit hirmsat joodikust pässi üleval pidama ja teenindama, kui head meest ei ole saada. Käivad sõbrannadega igal pool, tegelevad enda asjadega, kui seksi tahavad, siis seksivad mõne kena mehega ja ongi hästi kõik. Naised ei vaja endale mingit teenijat koju, kes neile ahjupraadi teeks ja riideid peseks, saavad ise ka sellega hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 15:44
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 14:39
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 14:07

Mehed kardavad üksindust? Naised ei karda. Ok. Seksivad. Aga kellega. Kena mehega. Huvitav huvitav. Milline vanamutt on noorele ja seksikale ahvatlev. Arvestades perekooli kaadrit kes siia üle on tulnud. Ülekaalulised, higistavad ja labased. Ei ole seksikad. Ei seksi teiega mitte keegi muu kui justnimelt see päss. Ja ka päss ei taha labast õeluskotti mitu korda keppida. Lihtsalt ei suuda.
Ja need sõbrannade banded. Kamp üle keskea vormist väljas aga kõva häälega rääkivaid ja itsitavaid mutte on ikka piinlik vaadata. Halenaljakas lausa.
Uiui, nutuvõru jälle ümber suu. Mees või asi :lol:
Keskealise mamsli emotikonite ohtralt kasutamine näitab sinu taset. keha on vanainimese oma. Mõsitus pubeka tasemel. Iseloom on lihtsalt kehv.
Keskealistele on fun keelatud. Lubatud vaid teismelistele. Emotikonid unustage ära. Nii vä?
Näe, veel sulle mõned, naudi:
🧑🏻‍🏭🧑🏻‍🔬👨‍✈️🧛‍♀️🕸️🦤🌽🍯🤾🏻⛹🏼‍♂️🤼‍♀️
Külaline

Mehed kardavad üksindust? Naised ei karda. Ok. Seksivad. Aga kellega. Kena mehega. Huvitav huvitav. Milline vanamutt on noorele ja seksikale ahvatlev. Arvestades perekooli kaadrit kes siia üle on tulnud. Ülekaalulised, higistavad ja labased. Ei ole seksikad. Ei seksi teiega mitte keegi muu kui justnimelt see päss. Ja ka päss ei taha labast õeluskotti mitu korda keppida. Lihtsalt ei suuda.
Ja need sõbrannade banded. Kamp üle keskea vormist väljas aga kõva häälega rääkivaid ja itsitavaid mutte on ikka piinlik vaadata. Halenaljakas lausa.
Keskealise mamsli emotikonite ohtralt kasutamine näitab sinu taset. keha on vanainimese oma. Mõsitus pubeka tasemel. Iseloom on lihtsalt kehv.
Kindlalt noorema generatsiooni mees! Endal lapsed suured, ei mina ega kutt lapsi ei taha. Saame chillida minu laste ja lastelastega.
Külaline

Keha on treenitud, haridus magister ning iseloom hea-elu on ilus!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:55
suurt ei saa. võtavad mis pakkuda elul on või jäävad ilma.
Naistel on see hea asi, et ei karda seda üksindust nii hirmsasti. Ei hakka mingit hirmsat joodikust pässi üleval pidama ja teenindama, kui head meest ei ole saada. Käivad sõbrannadega igal pool, tegelevad enda asjadega, kui seksi tahavad, siis seksivad mõne kena mehega ja ongi hästi kõik. Naised ei vaja endale mingit teenijat koju, kes neile ahjupraadi teeks ja riideid peseks, saavad ise ka sellega hakkama.
Või kohe seksivad mõne kena mehega :D Seda saavad lubada endale sellised heas vormis keskealised vabad naised. Kui oled aga tavaline veidi ülekaalus keskealine proua, siis tuleb seks peale 50 eluaastat üksinda elades ära unustada. Sõbrannadega suveteatris saab muidugi käia, see on tõsi.
Külaline

Või kohe seksivad mõne kena mehega :D Seda saavad lubada endale sellised heas vormis keskealised vabad naised. Kui oled aga tavaline veidi ülekaalus keskealine proua, siis tuleb seks peale 50 eluaastat üksinda elades ära unustada. Sõbrannadega suveteatris saab muidugi käia, see on tõsi.
Eks see oleneb naisest, kui heas vormis ta olla tahab. Kõik on tehtav mitte väga suure raha eest. Mul on mitu vallalist sõbrannat teinud totaalse muutumise ja näevad paremad välja kui noorena. Ja paljud on kogu aeg vormis olnud. Meestepuudust neil pole kellelgi, kuigi koos elada kellegagi enam ei tahagi. Mingeid suva mutte ma ei teagi ise, minu tutvusringkonnas pole selliseid. Aga ega kõik keskealised naised ei tahagi meeleheitlikult seksi, need ei viitsi vaeva näha. Naudivad seda, et saavad olla ja elada oma soovi järgi.
Külaline

Ehk siis elavad poolikut elu. Viinamarjad on hapud.... Ja riietega annab kõike petta päris hästi. Reaalsus tuleb välja voodis, aga sinna sellised eriti ei jõua. Lisaks kipuvad ennast käest lasknud mamslid peale lahutust ennast vormi ajama, et lihaturul nõutud kaup olla. Kui vastatakse, et see luider vanainimese keha ja halb iseloom ning rikutud psüühika ikka meestle peale ei lähe lastakse ennast jälle vormist välja.
Uudis sulle, et kõik naised ei ole mingid seksmaniakid, kes selle nimel kõike teeks. Ja seksi saab igasugune naine. Aga noh, seda plaati sa oled kedranud juba aastaid, et naine on jube õnnetu, kui peab seksita olema. Sina oled õnnetu, aga mitte kõik naised. Naine tahab seksida, kui on mõni meeldiv mees silmapiiril, iga suva kolliga seksimine ei ole naiste eluunistus.
Külaline

Naine 50. Mees 50. Aga naine on õige generatsiooni inimene. Mees vana generatsiooni nooohhh lihtsalt olend. Nii loen mina siit välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 12:49 Naine 50. Mees 50. Aga naine on õige generatsiooni inimene. Mees vana generatsiooni nooohhh lihtsalt olend. Nii loen mina siit välja.
Mina olen ühes tutvumisgrupis ja seal just üks mees kirjutas, et näe, kirjutavad talle mingid vanamemmed, 60 aastased lesed, mehed kõik mulla all. Ütles veel kommentaariks, et mehed näe lahkuvad vara. Ta ise oli 57. Ja väga solvunud, et ei kirjuta noored naised, sest tema ise on ju noor ja krapsakas mees. Ma siis mõtlesin, et kuuekümnesed mehed juba mulla all, aga ise paar aastat nooremana noor ja krapsakas. Ju vist inimesed näevadki ennast igavesti noorena, aga teised sama vanad on kuidagi jube vanad. Ja pole eriti näinud ka inimest, kes ei arvaks, et ta näeb oma vanuse kohta jube noor välja, keegi ei arvakski, et tema nii vana on üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 20:47
Eks see oleneb naisest, kui heas vormis ta olla tahab. Kõik on tehtav mitte väga suure raha eest. Mul on mitu vallalist sõbrannat teinud totaalse muutumise ja näevad paremad välja kui noorena. Ja paljud on kogu aeg vormis olnud. Meestepuudust neil pole kellelgi, kuigi koos elada kellegagi enam ei tahagi. Mingeid suva mutte ma ei teagi ise, minu tutvusringkonnas pole selliseid. Aga ega kõik keskealised naised ei tahagi meeleheitlikult seksi, need ei viitsi vaeva näha. Naudivad seda, et saavad olla ja elada oma soovi järgi.
Pealegi on tänapäeval Ozempic. Idee järgi ei tohiks korpulentseid/ülekaalulisi inimesi enam olemaski olla.
Tean, millest räägin. Keha vajas mõnest lisakilost vabanemist ja tulemus on väga hea.
Külaline

Pealegi on tänapäeval Ozempic. Idee järgi ei tohiks korpulentseid/ülekaalulisi inimesi enam olemaski olla.
Tean, millest räägin. Keha vajas mõnest lisakilost vabanemist ja tulemus on väga hea.
Vaatan ka, et kõik eluaeg kaaluga hädas olnud staarid nüüd saledaks saanud: Synne Valtri, Mallukas, Mari-Leen Albers, BSH. Huvitav, miks Pärtelpoeg ikka paks on. Vist täisõgardile ei mõju ka. Oprah pidi 70 aastat ootama, enne kui kõhnaks lõpuks sai. Kim Kardashian oli ka pidevalt kaaluga hädas, nüüd imepeenike. Vaatasin, et Drew Barrymoore sarnaneb ka nüüd Mallukaga: suure kondiga kõhn naine, näost kandiline. Varsti vist pakse pole üldse enam.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist