Vabanda, aga tähtis jutt tagumikutundidest pole küll asjakohane, kui sa iga päev 8 tunni asemel 6 tundi tööd teed. Sa ei tööta täiskohaga, olgu sul lepingus mis iganes kirjas.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 11:14Ärkan kell 08.20. Alustan tööpäeva 09.40. Täiskohaga töötamine ei tähenda tagumikutundide tegemist. Lõunat söön tööl, kas võtan toidu kaasa või ostan jooksvalt poest. Magan 7h, nädalavahetustel mõne h rohkem.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 10:34Siin on nüüd sügav error. Töötad täiskohaga, järelikult selleks, et enne 16 tööpäev lõpetada, pead alustama enne 8, lõunaaeg juurde, mingi hiljemalt 7.30. Järelikult tööle jõudmiseks pead ärkama 6-6.30. Magama lähed 1.00. Ja räägid meile, kuidas sinul küll uinumise ega uneprobleeme pole, ise magad iga öö 5-5.30 tundi? Kukudki ju magama üleväsimuse tõttu, mitte trenni vms muude tarkade nippide tõttu.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 00:02
Lõpetan töö 15 min enne 16.00 ning magama lähen 01.00. Töötan täiskohaga. Mis asi on ettevalmistus ööks? Pesen hambad ja enda, 5 min ja tuttu.
Ettevalmistus ööks on järgmise päeva läbi mõtlemine, riiete valmis panek, pesemine, lugemine enne und.
Kas sa oled tita, et pead järgmist päeva läbi mõtlema või riideid valmis panema? Kapp on riideid täis, paned nii, nagu soovid. Mõtelda jõuab uinudes, raamatut ma eales väsinuna ei loe. Pesemine võtab 5 minutit.
Mida mina enne und vajan, on vast minu, mitte sinu asi?