Elurõõm 40+ vanuses

vana hea klassika
Vasta
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Trenni jaoks pole iial liiga vana, kuniks veel soe õhk sisse-välja käib.
Mina arvasin kuni kolmekümnendate teise pooleni, et põetud müokardiit teeb minust invaliidi ja isegi trepist tuleb tasakesi üles minna.... Ma eksisin ning hakkasin trenni tegema, sellist asjaarmastajate oma muidugi, ega ma profisportlaseks pürgi :).
Soovitan kindlasti igasugust füüsilist koormust ja... see ei ole üldse raske! Ma teen kodus, vahest jõusaalis ja vahest teen aiatöid.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Trenni jaoks vana?!
Veteranispordist oled kuulnud? 70+ käivad MM-idel.
Külaline

Mis küll noortel tüdrukutel viga on
Pilt
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 25 Sept 2025 23:12 Mis küll noortel tüdrukutel viga on
Pilt
34 vist. Küps naine, mitte mingi lihtsameelne neiuke.

Raual juba neljas abielu, mis üldiselt on mingite isiksuseprobleemide näitaja. Ühe korra võib valikuga eksida, aga kui juba kolm korda komistatakse, siis on aeg peeglisse vaadata. Saan aru, et tüüp on veel mingi suhteraamatu kirjutanud. Taevake, see on sama mis solgisegaja kirjutab kokaraamatu!
Külaline

No mida ikka võõrastel arvustada. Igaüks elab oma elu. Tore, kui mõlemad leidsid uue armastuse ja kaaslase.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Sept 2025 00:33
Pilt

Raual juba neljas abielu, mis üldiselt on mingite isiksuseprobleemide näitaja. Ühe korra võib valikuga eksida, aga kui juba kolm korda komistatakse, siis on aeg peeglisse vaadata. Saan aru, et tüüp on veel mingi suhteraamatu kirjutanud. Taevake, see on sama mis solgisegaja kirjutab kokaraamatu!
Mõni inimene elab ju teadlikult nii, et kõik elukaaslased on ajutised. Pereelu all üks muti koguaeg möllab sellel teemal, nimetades neid naisi lollakateks, kes terve elu ühega soovivad abielus/kooselus olla. Elementaarne olla iga mõne aasta tagant kaaslane välja vahetada. Võib-olla on see mees samasuguse mõtteviisiga - tal ei ole kohe algusest peale plaani elu lõpuni koos olla. Sõõr on ju samasugune.

Meie seas on ikka kõrvalkalletega inimesi - sinna ei ole midagi parata! Aga, miks selline üldse abielluma peab ja igast abielust lapsi saama peab, sellest aru ei saa! Inimene läheb sõidab läbi elu nagu traktor, jättes endast maha palju õnnetuid inimesi...
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei nad õnnetud ole, rahahunnik tuleb kaasavaraks, sellepärast saigi abiellutud. Ühel on plaan mingi aja pärast välja vahetada, teisel oma materiaalset olukorda parandada.. Kui mõlemale sobib, lasku käia, kumbki saavutab oma eesmärgi, ma ei näe siin midagi õnnetut.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 06:56
Egalitaar kirjutas: 26 Sept 2025 00:33
Pilt

Mõni inimene elab ju teadlikult nii, et kõik elukaaslased on ajutised. Pereelu all üks muti koguaeg möllab sellel teemal, nimetades neid naisi lollakateks, kes terve elu ühega soovivad abielus/kooselus olla. Elementaarne olla iga mõne aasta tagant kaaslane välja vahetada. Võib-olla on see mees samasuguse mõtteviisiga - tal ei ole kohe algusest peale plaani elu lõpuni koos olla. Sõõr on ju samasugune.

Meie seas on ikka kõrvalkalletega inimesi - sinna ei ole midagi parata! Aga, miks selline üldse abielluma peab ja igast abielust lapsi saama peab, sellest aru ei saa! Inimene läheb sõidab läbi elu nagu traktor, jättes endast maha palju õnnetuid inimesi...
Ära valeta. Mingit juttu, et on elementaarne iga paari aasta tagant kaaslast vahetada, pole olnud. Seda, et ühe inimesega oleks igav terve elu ära raisata, aga küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2025 18:29
Guest kirjutas: 23 Sept 2025 18:46
Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 16:25
Ja mis lähedased siia puutuvad? Nemad ju ei ole need, kes iga päev selliste mõtete käes piinlevad, ahastavad ja paanitsevad. Mina olen see, kes oma peas iga päev selles põrgus peab elama.
Oled ju rääkinud, et ulud ja värised absoluutselt iga päev. Kus sa seda tegemas käid, eraldi toas? Kuidas sul üldse nii palju aega on, et lollustega tegeleda, tööl ja trennis ei käi? Sõpru pole? Väljasõite pole? Pooletoobise mõtted mitukümmend aastat ja see on su kogu elu?
Olen teemaalgataja.
Kõik ei ole tööhuvilised. Ja trenni jaoks olen ju juba liiga vana.
Sa siis ei käi tööl, oled mehe ülalpeetav ning aastakümneid kodus vahtides polegi midagi muud targemat teha, kui halada?
Külaline

Olen teemaalgataja. Tahan tänada vastajaid. Kahjuks ei ole ma troll, vaid täiesti päriselt selliste mõtetega inimene. Teie vastused aitavad mul näha, et enamik inimesi ei mõtle samamoodi kui mina ja suudavad elust rõõmu tunda, ilma et mõtleks igapäevaselt surma ja vananemise paratatusele. Ma elan oma peas igapäevaselt läbi põrgut ja ei mõista, kuidas teised inimesed nii ei mõtle. Jätkan raviga ja loodan, et kunagi jõuan ka selleni, et tunnen elust rõõmu, ilma süütundeta, et mul ei ole selleks õigust.
Külaline

Kui poleks venemaalt tuleva sõja ohtu,ma oleks muretu. Rõõmus.
Aga ka mina ei suuda enam elust rõümu tunda seepärast.
Mul on tunne et ma elan nagu kahes parallelses maailmas.
Kui uudiseid ei loe, ja telekat ei vaata, raadiot ei kuula, on elu ilus. Kõik on nagu vanasti.
Kui vaatad uudiseid. Mõtlen hirmuga.
Parem on uudiseid mitte lugeda. Aga see ei tee olematuks seda mis toimub või tuleb. Ma siis lihtsalt ei tea seda. Aga see pole olematu. Mu pea on lihtsalt liiva all.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 26 Sept 2025 10:59 Kui poleks venemaalt tuleva sõja ohtu,ma oleks muretu. Rõõmus.
Sa oled ilmselt väga noor inimene kes külma sõja ajal ei elanud? Harjub ära. Ka nn. sõjaohuga. Praegu toimuv on klassikaline külm sõda, ainult et
meie oleme nüüd pooli vahetanud. Ja jumal tänatud, et oleme NATO liige. On "Varssavi pakti" riigid , ehk SRÜ, ja NATO riigid. Midagi pole muutunud, ainult piirid ja natuke ka ideoloogia, ekspansionism välja arvata. Venelastel on nüüd oma uus "afganistan", pidev tinakirstude vool koju...
Viimati muutis Egalitaar, 26 Sept 2025 12:50, muudetud 2 korda kokku.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei ta klassikaline külm sõda küll ei ole. Praegult on ikka see värk päris kuum, lähinaabrid kisuvad. Külm sõda oli niisama, võidurelvastumine ja propaganda. Praegult on ikka elulisem värk.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Tolmukübe kirjutas: 26 Sept 2025 12:49 Ei ta klassikaline külm sõda küll ei ole. Praegult on ikka see värk päris kuum, lähinaabrid kisuvad. Külm sõda oli niisama, võidurelvastumine ja propaganda. Praegult on ikka elulisem värk.
Külm sõda oli ju samuti osaliselt kuum: Korea, vietnam, afganistan, kolmandates riikides riigipöörete ja kodusõdade organiseerimine. Piiri rikkunud lennukid lasti hoiatamata alla.
Viimati muutis Egalitaar, 26 Sept 2025 12:53, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 10:59 Kui poleks venemaalt tuleva sõja ohtu,ma oleks muretu. Rõõmus.
Kui uudiseid ei loe, ja telekat ei vaata, raadiot ei kuula, on elu ilus. Kõik on nagu vanasti.
Parem on uudiseid mitte lugeda. Aga see ei tee olematuks seda mis toimub või tuleb. Ma siis lihtsalt ei tea seda. Aga see pole olematu. Mu pea on lihtsalt liiva all.
Appi, mis ometi inimestel viga on! Pole ime, kui nii paljud depressioonis, elada ning elust rõõmu tunda ei osata.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 26 Sept 2025 12:52
Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 10:59 Kui poleks venemaalt tuleva sõja ohtu,ma oleks muretu. Rõõmus.
Appi, mis ometi inimestel viga on! Pole ime, kui nii paljud depressioonis, elada ning elust rõõmu tunda ei osata.
Pean tunnistama, et mul ei ole ka kõige parem meeleolu, kuid seda mitte niivõrd välispoliitika vaid pigem sisekliima tõttu. Riik on mõne aastaga pepusse keeratud...Inflatsioon, ja majanduslangus, mis juba mitu aastat tagasi "põhjani" jõudis ja nüüd ilmselt tunnelit kuhugi põrgusse kaevab. Ja valitsus, mis põhjavajumise kiirendamiseks maksukivid jalgade külge on sidunud.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Sept 2025 12:57
Guest kirjutas: 26 Sept 2025 12:52
Pean tunnistama, et mul ei ole ka kõige parem meeleolu, kuid seda mitte niivõrd välispoliitika vaid pigem sisekliima tõttu. Riik on mõne aastaga pepusse keeratud...Inflatsioon, ja majanduslangus, mis juba mitu aastat tagasi "põhjani" jõudis ja nüüd ilmselt tunnelit kuhugi põrgusse kaevab. Ja valitsus, mis põhjavajumise kiirendamiseks maksukivid jalgade külge on sidunud.
Huvitav, mina midagi sellist ei tunneta. Meeleolu on hea, elu on hea. Jaanuarist hakkab veelgi rohkem raha tulema, kui maksuküür ära kaob.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Sept 2025 12:42Sa oled ilmselt väga noor inimene kes külma sõja ajal ei elanud? Harjub ära. Ka nn. sõjaohuga. Praegu toimuv on klassikaline külm sõda, ainult et
Praegu küll külm sõda ei ole.
Nõme, et ukrainlased meie ajakirjandust aina üles kütavad. Ju teised riigid nii paanitsevad ei ole.
https://forte.delfi.ee/artikkel/1204061 ... lmis-olema
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Sept 2025 12:57 Pean tunnistama, et mul ei ole ka kõige parem meeleolu, kuid seda mitte niivõrd välispoliitika vaid pigem sisekliima tõttu. Riik on mõne aastaga pepusse keeratud...Inflatsioon, ja majanduslangus, mis juba mitu aastat tagasi "põhjani" jõudis ja nüüd ilmselt tunnelit kuhugi põrgusse kaevab. Ja valitsus, mis põhjavajumise kiirendamiseks maksukivid jalgade külge on sidunud.
Ja no sisekliimat ei mõjuta ju väliskliima mitte kuidagi ... üldse pole seotud geopoliitilised draamad ja Eesti sisepoliitika, maksuvalikud ega majandus, sõjaoht ning sellest tulenevalt lahkuv väliskapital on ju ka ainult meie praeguse valitsuse looming ja kui ikka sinu lemmikud pukis oleks, õitseks kõik ja lokkaks (iroonia!)
Külaline

Guest kirjutas: 26 Sept 2025 13:33 Ja no sisekliimat ei mõjuta ju väliskliima mitte kuidagi ... üldse pole seotud geopoliitilised draamad ja Eesti sisepoliitika, maksuvalikud ega majandus, sõjaoht ning sellest tulenevalt lahkuv väliskapital on ju ka ainult meie praeguse valitsuse looming ja kui ikka sinu lemmikud pukis oleks, õitseks kõik ja lokkaks (iroonia!)
Siis on ainult huvitav, et see väliskliima ainult Eestit mõjutab, aga teisi riike mitte. Vähemalt mitte nii suurel määral.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist