Anonüümid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 19:32
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 07:51
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 14:42

Palun mitte kasutada sõnu kelkimine ja uhkeldamine. Tavalise, faktidel põhineva konstateerimine ei ole minu jaoks ei kelkimine ega uhkeldamine. See on mingi osade inimeste alaväärsuskompleks, mis paneb neist paremini elavaid kutsuma eputajateks ja tõusikuteks. Mina inimestest niimoodi ei arva. Mul on hea meel, kui kellelgi hästi läheb, kadedus on alati tunnete arsenalist puudunud.
Sa võrdsustad raha=parem elamine. Ja sa ei saa isegi aru, et selline suhtumine on probleem?
Või et sina otsustad, et keegi teine elab paremini, kuna...ma ei teagi, et tal on ferrari? Või 16 a noorem mees?
Jah, kui sul on rohkem raha, elad paremini, kui see, kel pole raha. See, kellel on Ferrari, elab rahaliselt paremini sellest, kel pole raha ega Ferrarit. Elementaarne teise klassi mata.
Ferrari istub ummikus, kui ma bussirajal bussiga mööda sõidan. Kah elementaarne.
Sul on väga kummaline arusaam elust ja paremusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 19:49

Sa võrdsustad raha=parem elamine. Ja sa ei saa isegi aru, et selline suhtumine on probleem?
Või et sina otsustad, et keegi teine elab paremini, kuna...ma ei teagi, et tal on ferrari? Või 16 a noorem mees?
Jah, kui sul on rohkem raha, elad paremini, kui see, kel pole raha. See, kellel on Ferrari, elab rahaliselt paremini sellest, kel pole raha ega Ferrarit. Elementaarne teise klassi mata.
Ferrari istub ummikus, kui ma bussirajal bussiga mööda sõidan. Kah elementaarne.
Sa oled tõesti tuhm.
Ferrari müüd maha ja oled 100K võrra rikkam, bussiga peadki sõitma, kui sul takso jaoks raha pole. Ma ei nõustuks elus igapäevaselt suvainimestega koos ühistranspordis loksuma.
Külaline

Kuna sul on arusaamise ja matemaatikaga tõsiseid raskusi, siis küsin lihtsamalt: Kumb elab rahaliselt paremini, kas see, kel on netovara 10 000 eest või see, kel on 100 000 eest?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:26

Kuna sul on arusaamise ja matemaatikaga tõsiseid raskusi, siis küsin lihtsamalt: Kumb elab rahaliselt paremini, kas see, kel on netovara 10 000 eest või see, kel on 100 000 eest?
Me räägime paremast elust. Ikka ei saa aru?
Tead, mul on korter tallinna kesklinnas, kui kesk-eesti pärapõrgus. Mõlemas tunnen end hästi. See odavam koht on isegi vist parem, puhtam õht, vaikus, lolle inimesi vähem.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:23

Sa oled tõesti tuhm.
Ferrari müüd maha ja oled 100K võrra rikkam, bussiga peadki sõitma, kui sul takso jaoks raha pole. Ma ei nõustuks elus igapäevaselt suvainimestega koos ühistranspordis loksuma.
Sa ei talu khm, suvainimesi ega busse? Vaeseke. Nii sitt elu, kui närvikava nii õrn on.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:41
Tead, mul on korter tallinna kesklinnas, kui kesk-eesti pärapõrgus. Mõlemas tunnen end hästi. See odavam koht on isegi vist parem, puhtam õht, vaikus, lolle inimesi vähem.
Ei, me räägime rahast, rikkusest. Rikkast naisest räägiti materiaalse rikkuse tõttu, mitte seepärast, et ta hingeliselt rikkana paljajalu mööda viljapõlde tuiab.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:43
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:23
Sa oled tõesti tuhm.
Sa ei talu khm, suvainimesi ega busse? Vaeseke. Nii sitt elu, kui närvikava nii õrn on.
Miks peaksin? Vahest võib pulli pärast ju sõita, igapäevaselt on selle jaoks auto või takso.
Külaline

Mis hirm teil selle ühistranspordi ees on? Mul ferrarit muidugi ei ole ega osta ka. Milleks? Trammiga sõidame kõik ja elus siiamaani. Isegi ei mõtle, et kardaksin ühistranspordi suvalisi inimesi. Kõik suundume punktist a punkti b ju?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:43
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:41

Ei, me räägime rahast, rikkusest. Rikkast naisest räägiti materiaalse rikkuse tõttu, mitte seepärast, et ta hingeliselt rikkana paljajalu mööda viljapõlde tuiab.
Rumaluke, paljajalu pole mõtet mööda viljapõlde käia.seda kah ei tea?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:58 Mis hirm teil selle ühistranspordi ees on? Mul ferrarit muidugi ei ole ega osta ka. Milleks? Trammiga sõidame kõik ja elus siiamaani. Isegi ei mõtle, et kardaksin ühistranspordi suvalisi inimesi. Kõik suundume punktist a punkti b ju?
Absoluutselt mingit hirmu pole. Miks peaksin külg külje kõrval kuskil loksuma, selle asemel, et sõita privaattransfeeriga?
Külaline

No ma olen üsna tihti sõitnud bussis üksi, mis on siis kah "privaattansfeer". Buss vist maksab rohkem, kui Ferrari?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:09 No ma olen üsna tihti sõitnud bussis üksi, mis on siis kah "privaattansfeer". Buss vist maksab rohkem, kui Ferrari?
Omad liinibussi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:27
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:09 No ma olen üsna tihti sõitnud bussis üksi, mis on siis kah "privaattansfeer". Buss vist maksab rohkem, kui Ferrari?
Omad liinibussi?
Sa vist ei tea, mis sõnu sa kasutad? Transfeer on juhiga sõiduk.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:57
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:27
Omad liinibussi?
Sa vist ei tea, mis sõnu sa kasutad? Transfeer on juhiga sõiduk.
Nii? Et kui oled üksi Kadrioru lossis, siis oled rikas, mis sest et elad lasna pelleris?
Külaline

Hatik kirjutas: 06 Juul 2024 07:35 Mis mõttes, kuidas ma tean? Seda teadis enamik tollaseid foorumlasi. Ja Kollane Kass ise tunnistas ükskord üles, et hanitas rahvast, ja oi kus need olid siis vihased, kes talle tõemeeli olid kaasa elanud ja teda aidata tahtnud.
Miks ta seda tegi siis? Lihtsalt igavusest mõtles omale uue identiteedi välja?
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Seda ma küll ei tea. Mul pole vähimatki ettekujutust, kuidas sellised inimesed mõtlevad. Äkki mingi nihkes kirjanikukalduvus või mis? Selmet raamatuid kirjutada, kurjutavad foorumitesse luiskelugusid - tagasiside on ju kohene, muudkui see, et nad neid lugusid tõe pähe serveerivad, õigemini loodavad, et teised neid nii võtavad. Nende "15 minutit kuulsust" või kuidas selle kohta öeldaksegi :D
Külaline

Hatik kirjutas: 07 Juul 2024 05:59 Seda ma küll ei tea. Mul pole vähimatki ettekujutust, kuidas sellised inimesed mõtlevad. Äkki mingi nihkes kirjanikukalduvus või mis? Selmet raamatuid kirjutada, kurjutavad foorumitesse luiskelugusid - tagasiside on ju kohene, muudkui see, et nad neid lugusid tõe pähe serveerivad, õigemini loodavad, et teised neid nii võtavad. Nende "15 minutit kuulsust" või kuidas selle kohta öeldaksegi :D
Jah, nad saavad kohese tagasiside, ehk oma kaifi kätte.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:32
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:20
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:17
Ehk siis, meeleldi toidad kellegi häiret, jättes talle väärmulje, et tema jutukesed on igati ok?

Ma ei tea miks, aga mulle tundub, et ta on pärast luulejuttude väljatulemist siin järsku vait jäänud.
Kas need, kelle jutt, vaated ja arusaamad sinu omadega ei ühti (või siis üldiste dogmadega) tuleb tühistada?
Ära mängi märtrit. Lihtlabane valetamine ei ole vaadete mitteühtimine ja keegi pole kedagi tühistanud. Paar päeva lakub haavu, küll tuleb teise nimega tagasi.
Pärast kahte päeva ongi juust tagasi hiilinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 19:36
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 12:04
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 14:42

Palun mitte kasutada sõnu kelkimine ja uhkeldamine. Tavalise, faktidel põhineva konstateerimine ei ole minu jaoks ei kelkimine ega uhkeldamine. See on mingi osade inimeste alaväärsuskompleks, mis paneb neist paremini elavaid kutsuma eputajateks ja tõusikuteks. Mina inimestest niimoodi ei arva. Mul on hea meel, kui kellelgi hästi läheb, kadedus on alati tunnete arsenalist puudunud.
Kelkimise asemel võib ka mõnd teist sõna kasutada. Igal juhul sellel inimesel on mingi tungiv vajadus teistele teada anda, et ta on rikas ja tal on 16 aastat noorem mees. Miks? Jah, see ilmselt on fakt, aga täitsa kindlasti on sellise fakti toonitamise eesmärk veel midagi. Nimetame seda siis kelkimiseks, uhkustamiseks või eneseupitamiseks. Ehkki, 16 aastat noorem mees ei ole mu meelest mitte mingi õnn, vaid pigem vastupidi - midagi, mida enamus naisi üldse ei sooviks.

Ja need paar-kolm tegelast, kes juba pk päevilt igas võimalikus teemas teada andsid, et nad on rikkad.... No ilmselgelt on selle taga eneseupitamine, mitte lihtsalt fakti teatavaks tegemine, sest nendes teemades ei olnud üldse küsitud, kas ja kes on rikkad, vaid alati oli teema millestki muust.
Rikkust ja 16.a. noorema mehega naist on läbi aegade vihaga toonitanud Revolver. Minu meelest see polegi mingi asi-endast nooremad mehed on paljudel tänapäeva kenadel vanematel ja rikastel naistel. Minu arust on jälle õuduseks endast vanem mees, mida enamus naisi üldse ei sooviks :D Nad nimelt ei näe kuidagi apetiitsed välja.
Kas nooremaid mehi saavad (kui nad tahavad) ainult rikkad naised? Mind on koguaeg sebinud minust oluliselt nooremad mehed. Ei ole mul mingeid kunstasju küljes ja ennast ei ole ma mitte kuidagi tuuninud. Püstirikas ka ei ole. Täiesti keskmine, tavaline naine.

Sinu kirjelduse järgi jääb mulje, et neid noori mehi tõmbab ligi pigem naise rikkus, mitte naine ise, kui toonitad, et vaid rikkad naised saavad noori mehi.

Sellega olen nõus, et endast oluliselt vanem mees on täpselt sama vastuvõetamatu kui endast oluliselt noorem mees.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:21
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:32
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:20
Kas need, kelle jutt, vaated ja arusaamad sinu omadega ei ühti (või siis üldiste dogmadega) tuleb tühistada?
Ära mängi märtrit. Lihtlabane valetamine ei ole vaadete mitteühtimine ja keegi pole kedagi tühistanud. Paar päeva lakub haavu, küll tuleb teise nimega tagasi.
Pärast kahte päeva ongi juust tagasi hiilinud.
Juustup ei esine anonüümina. Ma ei karda kriitikat ja mõttetut sõimu. Ma ei tulnud siia foorumisse elama vaid aega veetma.
Juustupil suri kass ära, ma olen hingeliselt sügavas leinas. Ma tõesti palun "südamest vabandust", et ma pidevalt siin end sinusugustele tohlakatele õigustamas ei käi.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu ja 7 külalist