Eino kuuled v? Mismõttega neid kuvatõmmiseid mingitest vestlustest koguaeg üles toppida, kus mingi suvaline vend kirjutab, et nägi teda? Üritab nende vestluste näitamisega tõestada, et tal on lööki v? Paljudele naistele potsatab igasugust kraami postkasti - no big deal.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 23:50ja kuidas sina tead “kõikide meeste” eest rääkida võiGuest kirjutas: ↑23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad.Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel.
![]()
arvad, et sina oledki “kõik mehed”![]()
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Miss.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:37Kes see MM on?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad.Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel.
![]()
-
Külaline
ja sina üritad nende enda foorumipostitustega tõestada, et tal pole v?Guest kirjutas: ↑27 Sept 2025 21:19Eino kuuled v? Mismõttega neid kuvatõmmiseid mingitest vestlustest koguaeg üles toppida, kus mingi suvaline vend kirjutab, et nägi teda? Üritab nende vestluste näitamisega tõestada, et tal on lööki v? Paljudele naistele potsatab igasugust kraami postkasti - no big deal.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 23:50ja kuidas sina tead “kõikide meeste” eest rääkida võiGuest kirjutas: ↑23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad.Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel.
![]()
arvad, et sina oledki “kõik mehed”![]()
![]()
-
Külaline
See link oli Pealtnägija lehel täitsa olemas. Kurb lugu selles mõttes, et vaene väike armas poiss jääb ravimist ilma, sest rahvas ei anneta. Miks? Sest paljude õiglustunne on riivatud.
Puhtakt minu arvamus.
Puhtakt minu arvamus.
-
Külaline
Vaatasin siis selle teema peale. Täiesti mõttetu konto. Milleks sellist jälgida, mida see annab?Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2025 21:21Miss.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:37Kes see MM on?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad.Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel.
![]()
-
Külaline
Sellele pead ikka kõigepealt ise vastama, et kui nii “mõttetu”, siis mida sa käid, vahid ja ekstra tuled veel foorumisse ka postitusi tegema. Sina “vaatasid selle teema peale”. Ikka ikka. Ise ka usud?
-
Külaline
Sa ei pea ju jälgima
-
Külaline
Jah. Jälgima peaks hoopiski üht Audru vanapoissi kassiga, kes emmega tünnisaunas istub.
-
Külaline
Tubli. Jälgi edasi.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 00:15Jah. Jälgima peaks hoopiski üht Audru vanapoissi kassiga, kes emmega tünnisaunas istub.
-
Külaline
Ainult et see ajaaken sulgub üsna varsti, millal lapsele seda ravimit üldse veel manustada saaks. Ta kustub üsna kiiresti. Kui ise enam ei kõnni, siis ravim ei aita.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2025 13:31Jõuludeks ehk saavad pool miljonit täis ja ülejäänu panustab vbla pere ise. Huvitav, kas selle ravimi tootjaga mingit diili ei annaks teha, et saaks odavamalt? See hind on ikka tõesti üle mõistuse.
Ei tea, miks raisati nii palju aega pärast diagnoosi saamist. Oleks võinud ju kohe kampaania käima tõmmata. Nüüd on ju veel väga vähe aega.
-
Külaline
Instagram on täis mingeid täiesti sisutühjasid iseloomutuid andetuid naisi, milleks neid üldse esile tuua? Oleks siis huvitavad inimesed, päris annete või mingi huvitava elustiili/hobiga. Mis anne see veel on, kui inimene paneb üles mingeid suvalisi kuvatõmmiseid sellest, mida mingid suvalised tolvanid kuskil postkastis kirjutavad. (facepalm)
-
Külaline
Samas ei tea, mõni ilmselt kirjutab ise endale kiitvaid sõnumeid, nagu nt mõni saadab endale ise lillekimpe ja siis näitab et "vaadake, kui ilusa kimbu ma sain."

-
Külaline
Ise ikka muidugi. Kui sul niimoodi lihtsam mõelda, elada ja eksisteerida, siis arvagi nii. Kes saab sul keelata antud inimest 24/7 jälgida, temast mõelda ning foorumites kirjutamas käia. Peab ikka igav ja sisutühi elu olema.Guest kirjutas: ↑28 Sept 2025 01:20 Samas ei tea, mõni ilmselt kirjutab ise endale kiitvaid sõnumeid, nagu nt mõni saadab endale ise lillekimpe ja siis näitab et "vaadake, kui ilusa kimbu ma sain."![]()
![]()
-
Külaline
Täpselt samad mõttedlaalaaleenu kirjutas: ↑25 Sept 2025 14:32Tallinna Lastehaigla Toetusfond facebooki lehel juba käib inimeste poolt arutelu, kes samamoodi ei mõista, miks heal järjel inimesed annetusi küsivad.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2025 10:20 Imestan pusut ühe proua üle, kes muidu ülimalt meelsasti oma luksuslikku elustiili koos kõige sinna juurde kuumuvaga presenteeris. Harva, kui ta oma postitustes oma auto margi mainimata jättis ja nüüd siis järsku konto kinnine.![]()
Nende pere on keskmisest jõukam perekond Eestis. Uhked autod, Luxury resort villa külastused, reisid, kallid käekellad ja kingid, uhke maja, riided, kulukad peod, gurmeetoidud, fotograafid, kaater, jõusaalitreeningud, esteetiline meditsiin, iluopid jne asjad, mis kuuluvad heal järjel inimeste sekka.
Stabiilselt selle aja jooksu, kui lapsel tervis halvenes (jaanuar 2025), olid pidevalt postitused, kus süles suured uhked roosikimbud, sõbrannaga suvel kaatrireisid jm. Nad teadsid, et lapsel tervis halvenenud, ometigi midagi ette ei võetud, et asju müüki panna ja kiiremas korras ravi saada.
Isa ettevõtete netoväärtus 12.5mln eurot, dividende võetud 2.5mln.
Keskmine eesti pere elab vaesuses, ometi vajavad ka nemad abi ja toetust. Tihtilugu vaesemad pered annaksid kõik hinge tagant, et lapsele ravi saada.
Terved need 9 kuud on siiani käinud pillav elustiil ja nüüd on saadud pool toetust Lastefondist ja pool tuleb nagunii toetajate kaudu.
Nende kuudega oleks nad kenasti saanud väga suure summa kokku saada.
Sellegipoolest lapsest kahju, tema ei ole haiguses süüdi. Aga kuna on teada, et ta nagunii kohe summa kokku saab (seda kajastavad erinevad kuulsused ja raadiojaamad + Mallukas jne), siis no, neid vaesemaid peresid ei toeta keegi või siis väga vähesel määral, kuna nende “kaja” ei ole nii suur.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑27 Sept 2025 21:15Redditi linki?
https://www.reddit.com/r/Eesti/comments ... ingi_jama/
-
Külaline
Nüüd on muidugi neid maju ja autosid hilja müüa. See ei ole ju nii, et täna paned kuulutuse lehte ja homme on ostja olemas. Selle peale oleks ehk pidanud varem mõtlema.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 09:58Guest kirjutas: ↑27 Sept 2025 21:15Redditi linki?
https://www.reddit.com/r/Eesti/comments ... ingi_jama/
-
Külaline
Oleneb hinnast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 14:31Nüüd on muidugi neid maju ja autosid hilja müüa. See ei ole ju nii, et täna paned kuulutuse lehte ja homme on ostja olemas. Selle peale oleks ehk pidanud varem mõtlema.
-
Külaline
Err artiklis oli kirjas, et isegi sugulased panid oma varad panti, et kohtusse minna. Aga nemad ise? Kohtukulud ei ole ju sadades tuhandetes.
-
Külaline
Ju nad panid ise ka. Imelik oleks, kui poleks pannud.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 15:01 Err artiklis oli kirjas, et isegi sugulased panid oma varad panti, et kohtusse minna. Aga nemad ise? Kohtukulud ei ole ju sadades tuhandetes.
-
Külaline
Huvitav, palju praeguseks seda raviraha kogunenud on? Kas saab kuskilt vaadata? Lastehaigla Toetusfondi lehelt seda infot ei leidnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist