Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei pea lilli kinkima, see pole kohustus.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 16:40 Ei pea lilli kinkima, see pole kohustus.
Ei pea jah, aga kui ei kingi naistepäeval ja sünnipäeval, siis jama majas. Ehk on kohustus.
Külaline

Mul on täpselt 4 vaasi - üks suur ja raske, 3 väiksemat. Olen mehele ammu selgeks teinud, et sünnipäevaks ta lilli ei tooks. Õnneks olen sündinud suvel, nii et saan ka lilled õue kannudesse või purkidesse panna, aga üks lisakimp mehe poolt pole vajalik, neid tuleb nagunii. Pulma-aastapäeval on ta alati lilli toonud, kooki-jooki ka. Ja midagi muud enamasti ka organiseerinud. V-a ühel korral, kui me mõlemad selle nii ära unustasime, et laps tagantjärgi tuletas imestades meelde, et kas polnud või...?
Külaline

Teadusuuringud väidavad, et värsked lilled toas mõjuvad hästi vaimsele tervisele, vähendavad stressi, muudavad rahulikumaks ja kaastundlikumaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 23:04 Teadusuuringud väidavad, et värsked lilled toas mõjuvad hästi vaimsele tervisele, vähendavad stressi, muudavad rahulikumaks ja kaastundlikumaks.
Seda siis ilmselt ainult naistel.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:08
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 23:04 Teadusuuringud väidavad, et värsked lilled toas mõjuvad hästi vaimsele tervisele, vähendavad stressi, muudavad rahulikumaks ja kaastundlikumaks.
Seda siis ilmselt ainult naistel.
Ilusad on küll, aga ma ei ütleks et jorjenid mind kuidagi kaastundlikumaks või rahulikumaks muudavad :D

/Juustup
Külaline

Ma saan aru, kui naisel on kõik eluks vajalik olemas, siis võiks vast tõesti vahel lõikelilli tuua. Eetilise kasvataja käest muidugi, kelle äri tõttu meie enda turbarabasid ei songita ja elurikkust ei hävitata. Kui aga naisel on 10 muud rahuldamata vajadust ja mees hakkab pere eelarvet kulutama mingi toidupoest ostetud Hollandi lillenäraka peale, siis on see pehemelt öeldes ajuvaba.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 17:32 Ma saan aru, kui naisel on kõik eluks vajalik olemas, siis võiks vast tõesti vahel lõikelilli tuua. Eetilise kasvataja käest muidugi, kelle äri tõttu meie enda turbarabasid ei songita ja elurikkust ei hävitata. Kui aga naisel on 10 muud rahuldamata vajadust ja mees hakkab pere eelarvet kulutama mingi toidupoest ostetud Hollandi lillenäraka peale, siis on see pehemelt öeldes ajuvaba.
Kui mittepehmelt väljenduda, siis naise esmaseid vajadusi mittemärkav ( kuulamine ja kuulmine sh) mees pole mitte ainult ajuvaba, vaid ka naisest vaba.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 17:50
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:12
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:43
Et pean tooma. See on nagu kohustus. Vastumeelselt ostan.
Mulle ei meeldi lilli osta.
Kerge elu siis, kui küigest lilleost tekitab nii suure vastikustunde, mis kuidagi ära kannatatakse. Leiba ikka suudad osta või saad infarkti?
Leiba ikka suudan osta ja naine pole 20 aastat pidanud tööl käima. Aga lillede ost on selline, et pead. Kui meeldib ostke ise lilled. Mulle hakatakse eiteamida vanu lilli pähe määrima.
Naisel siis nii palju vara, mis toodab, et enam tööl käima ei pea? Või tahad öelda, et elab sinu armust? Mida sellisega veel rääkida on?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:40
Juustup kirjutas: 03 Juul 2024 09:04 Järelikult mees ei taha või ei viitsi neid lilli tuua. Aga muidu veidi teemast välja,mida sina ise oma mehele kingid või teed? Igapäevast praemuna ma silmas ei pea.

Küpsetad midagi, viid ta suvalisel puhkepäeval spontaanselt spaasse? Kinno, teatrisse? Tood koju ta lemmik maiustusi?

/Juustup
Igapäevast praemuna ma ei teegi. Mees teeb 99% hommikusöökidest ja õhtusöökidest.
Hoian kodu korras, pesen nõusid ja toon talle lemmikmaiusyusse. Spaa, kino ja teatriraha ei ole. Palgavahe mitmekordne.

Kuidas te nii elate, et sul üldse raha pole? Mees ei maksa enamikke asju, et sulle ka vähemalt paarsada eurot kuus alles jääks?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 14:38
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 13:32
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 12:20 Aga ma küsiks teisiti. Kellel mehed viivad lilli, siis miks nad viivad?
6 lk ja ikka ei saa aru elementaarsest asjast... Selleks, et naisele headmeelt teha - happy wife, happy life. Aga eesti meheke nikastab ennast toidupoest lille ostmisega ära (ainult armukesele pole kahju lille viia!) ja imestab, miks naisel pole isegi kahju lõpuks minema minna ja tagasi ei vaata.
happy wife, happy life. See ei vasta lihtsalt tõele. See on lausa häbematu vale. sa võid näiteks 45-le vedada lilli koju igapäev. Lissada sinna juurde kallid käsitöö kommid ja ton teab veel midagi. ta on ikka rahulolematu. Kui sa igapäevaste lillede ja kommikarbi juurde lisad juveele või 500 € -se siis ta teeb sulle korraks võibolla head nägu. happy wife, happy life sellist asja pole üle 40-te seas olemas. Ja see rahuloematus vanuse kasvu ja kaalu tõusuga muudkui progrtesseerub. Haripunkt saabub kuskil 45-46 ja sealt ta langema ei hakka vaid jääb püsima.
Mina pole küll rahulolematu, kuigi vanus juba üle sinu öeldu. Ilmselt on ikka asi sinus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 11:20
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 10:53
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 10:32 Teemaalgataja ja kaaskannatajad!

Kui sageli peaks mees lilletoomise abielukohustust täitma, et abieluõnn püsiks? Täitsa tõsine küsimus. Kas räägime päevadest või kuudest või tähtpäevadest?
A kui tihti meeldib kotletti süüa. Või keedukartuleid. Vot nii tihti tulebki viia.
Või kui eelmised lilled ära närtsivad.
Ma ise ei tunne lilledest mingit rõõmu. Mitte vähemtaki. Lisaks maksavad ka mitte vähe. Raha raiskamine minu jaoks. Raske on aru saada, et naised sellest võiks rõõmu tunda. Aga ma tean, et naistele meeldivad lilled, st kui lilli neile kingitakse. Siis ma naistepäevaks ja sünnipäevaks olen ostnud, sest nii tehakse, peab ju. Kui ei kingiks siis jama lahti. Ja mina lähen stressi kui pean ostma lilli. Midagi tuleb ju ära osta. Ja siis mõtled, et kui palju ja milliseid. Poes küsingi, siis lõpuks, et ah andke seda ja seda ja seda, siis seda ka. Sest ma pean ju midagi viima, viima midagi mida ise endale üldse ei tahaks. Aga näe tundub, et naised vist ikka tahavad lilli, aru ma ei saa.
Ma ei tea palju need buketid maksavad? 30 euri? Kui peaks neid ostma igakord kui eelmised närtsivad, siis mina küll nii tegema ei hakka.
Minu tunnen lilledest rõõmu, kui need on mu enda iluaias õitsemas ja need on mu enda kasvatatud taimed. Sealt muidugi ei lubaks ma mehel suvaliselt õisi tuppa tassida, mis sellest, et need mulle rõõmu valmistaks. Kasvatagu ise ja lõigaku ja siis tehku ise kimpe palju kulub. Keskmine poekimp ei tekita reeglina ühtegi meeldivat tunnet. Ilusad kimbud on jällegi nii kallid, et rahast hakkaks kahju ja siis pole sellest taas mingit rõõmu. Tean mitmeid naisi, kes ei taha kimpe saada, küll aga rõõmustavas neid taimed mingil muul kujul või asukohas. Mina ise põhimõtteliselt lõikelilli ei kingi ja mul on ka suva, kas see kedagi kurvastab, lillede kinkimisel peaks rõõm olema ikkagi kahepoolne.
Külaline

Mu mees kinkis mulle veel paar aastat tagasi tihti 60-70 euroseid kimpe, palusin selle pulli lõpetada, mis ta ilmaasjata oma raha raiskab. Nüüdseks on lilled ju veel kallimad. Tal oli kombeks minna lillepoodi, jätta raha ning tulla hiljem kimbule järele.
Külaline

Minu mees ei too pikalt enam lilli. Suhe on ka selline, passiivne. Mingist romantikast jms pole juttu. Aga täna tõi lilled. Ma viimased paar päeva tema peale pahane olnud, põhjusega, ta teab seda ise ka. Ja palun, nüüd on ilmselt 1+1 diiliga lilled ostnud, millel ilmselt tähtaja lõpp lähedal. Oli lauale jätnud koos poekotiga ja läks ise tööle tagasi. Ja minul on nüüd see rõõm need lilled vaasi panna, kust juba väiksed õied on ära kukkunud ja lehti tuleb kõvasti. Nii et kõigepealt panin need juba natuke nirud lilled vaasi ja siis koristasin ka põrandat ja lauda.
Ega ta nimelt neid selliseid kehvemaid ei ostnud, ta arvab, et raha ka mujale panna. Aga mina mõtlen, et kui juba osta, osta ilusad. Rõõmu mul nendest pole, kui aus olla. Ja kui mees tuleb koju, ja kui ütlen, et pole kõige ilusamad, on jälle jama. Siis kui ka ostab, on ikka kehvasti.

Lillede kinkimine peaks tulema heast südamest, mitte kohusetundest ja teadmisest, et keegi ootab (nõuab).
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 19:33 Minu mees ei too pikalt enam lilli. Suhe on ka selline, passiivne. Mingist romantikast jms pole juttu. Aga täna tõi lilled. Ma viimased paar päeva tema peale pahane olnud, põhjusega, ta teab seda ise ka. Ja palun, nüüd on ilmselt 1+1 diiliga lilled ostnud, millel ilmselt tähtaja lõpp lähedal. Oli lauale jätnud koos poekotiga ja läks ise tööle tagasi. Ja minul on nüüd see rõõm need lilled vaasi panna, kust juba väiksed õied on ära kukkunud ja lehti tuleb kõvasti. Nii et kõigepealt panin need juba natuke nirud lilled vaasi ja siis koristasin ka põrandat ja lauda.
Ega ta nimelt neid selliseid kehvemaid ei ostnud, ta arvab, et raha ka mujale panna. Aga mina mõtlen, et kui juba osta, osta ilusad. Rõõmu mul nendest pole, kui aus olla. Ja kui mees tuleb koju, ja kui ütlen, et pole kõige ilusamad, on jälle jama. Siis kui ka ostab, on ikka kehvasti.

Lillede kinkimine peaks tulema heast südamest, mitte kohusetundest ja teadmisest, et keegi ootab (nõuab).
Mulle kinkis ka üks mees ainult siis lilli, kui oli mingi jama kokku keeranud. Ja kui ma siis ikkagi ei andnud seda jama andeks, siis oli väga pahane. Ja viskas seda mulle pidevalt nina alla, et näe, toon naisele lilled, ikka nina vingus, teised naised on küll rõõmsad olnud, kui lilled saavad. Seda, mida ta enne tegi, enam muidugi mäletada ei soovinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 19:40
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 19:33 Minu mees ei too pikalt enam lilli. Suhe on ka selline, passiivne. Mingist romantikast jms pole juttu. Aga täna tõi lilled. Ma viimased paar päeva tema peale pahane olnud, põhjusega, ta teab seda ise ka. Ja palun, nüüd on ilmselt 1+1 diiliga lilled ostnud, millel ilmselt tähtaja lõpp lähedal. Oli lauale jätnud koos poekotiga ja läks ise tööle tagasi. Ja minul on nüüd see rõõm need lilled vaasi panna, kust juba väiksed õied on ära kukkunud ja lehti tuleb kõvasti. Nii et kõigepealt panin need juba natuke nirud lilled vaasi ja siis koristasin ka põrandat ja lauda.

Mulle kinkis ka üks mees ainult siis lilli, kui oli mingi jama kokku keeranud. Ja kui ma siis ikkagi ei andnud seda jama andeks, siis oli väga pahane. Ja viskas seda mulle pidevalt nina alla, et näe, toon naisele lilled, ikka nina vingus, teised naised on küll rõõmsad olnud, kui lilled saavad. Seda, mida ta enne tegi, enam muidugi mäletada ei soovinud.
Haa, jaa just.
Külaline

Tõestus. Mees võib teha mida tahab. Rahul ei olda kunagi. Pakun, et oled kuskil 45 vanuses. Ja vean kihla, et sina ju midagi enda poolt ette ei võta, et suhe ka selline, passiivne ei oleks. Mees ikka peab kõrvadel käima ja prouad lõbustama. Onju
p,s seda sa muidugi ei karda, et mehel viskab lõpuks kaane maha selline elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 20:53

Tõestus. Mees võib teha mida tahab. Rahul ei olda kunagi. Pakun, et oled kuskil 45 vanuses. Ja vean kihla, et sina ju midagi enda poolt ette ei võta, et suhe ka selline, passiivne ei oleks. Mees ikka peab kõrvadel käima ja prouad lõbustama. Onju
Midagi läheb täppi. Eriti see osa, kus mees võib teha mida tahab :). Ja mina üksi laste-töö-majapidamise jne. Mul pole probleemi olla lastega üksi juhul kui oleksin ametlikult üksikvanem. Aga lastel on kaks vanemat. Kui ühel ei ole võimalust oma "Klaasi" vahepeal täita, siis pole tal ka kuskilt midagi võtta ega teisele pakkuda. Ei oota mingit lõbustamist, ainuke mida vahepeal ootan on vaikus ja rahu :). Eks see oligi eneseirooniaga öeldud, et kui ka tuleb oma lilledega välja, siis jälle pole keegi rahul. Inglise keeles öeldaks: too little, too late. Ja kui keegi peaks kartma, siis oleks see pigem mees :).
Mulle tundub, et sa veidi kibestunud ja näed naistes ainult ühte stsenaariumi. Kus nad on abitud ja samas nõuavad ja siis pole ka kunagi rahul ja ise mitte millegagi hakkama ei saa. Mina saan hästi üksi kõigega hakkama, nii laste kasvatamise kui muru niitmisega.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 20:53

Täpselt. Kui lilli ei too, siis on s*tt mees. Kui lilli toob, toob s*tad lilled. Kui toob sobivad lilled, siis "ilmselt petab" ja tuleb nuhkima hakata.

/Juustup
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Kui sa tuled, too mul lilli,
too mul kurki, too mul tilli,
kohupiima, kohviube,
tule tuuluta mu tube;
minu kodu on mu urgas,
hallitus ja hais on nurgas,
tules ära tuld küll süüta,