Milleks mulle on vaja Tallinnas sõitmiseks 3 korda võimsamat mootorit, kus saab tiksuda 30-50 km tunnis. Sain just trahvi Paldiski mnt-l, sest kiirus oli 3 km üle lubatu. Mida ma teen siin selle võimsa mootoriga? Ostan selleks, et saaks lihtsalt rohkem maksta nii kütuse, automaksu ja veel ei tea mille eest? Rumal oled siin ikka sina.Volvo mootor on volksust 2-3 korda võimsam, ei tasu neid nüüd ühe pulga peale ka panna. Kui sa sellistel asjadel ka vahet ei tee, siis ma ei tea, ostad autot vaid värvi järgi?
Asjadega närutamine
-
Külaline
-
Külaline
Tõesti jah? Et kohe 2-3 korda võimsam? Volvo tehas vist ei saanud su sellekohast memo kätte.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 12:10Volvo mootor on volksust 2-3 korda võimsam, ei tasu neid nüüd ühe pulga peale ka panna. Kui sa sellistel asjadel ka vahet ei tee, siis ma ei tea, ostad autot vaid värvi järgi?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 12:00Naljakas jah. USA seriaalides kasutatakse Volvot mõnitamiseks. Kui käisin Rootsis, siis seal mu tuttav rootslane ütles ka, et tema on nii vihane pagulaste peale, uhkeldavad muudkui, neil on Porsched, Lexused, Corvette'd, samal ajal kui tavaline rootslane peab sõitma Volvoga. Ja nüüd siin mingi inimene arvab, et on kuidagi kõigist jube parem, sest tal on Volvo. VW aga on mingi saast. Tegelikult on need ju ühe pulga peal autod. Mul on olnud Volkswagen Touareg ja on olnud Volvo XC90, ma neil küll mingit suurt vahet ei märganud.Ma selle uhkeldaja kirjelduse peale ootasin ikka mingi ägeda auto nime.. ja siis lajatas, et “volvo”. No hirnu herneks
Guugli esimene vaste: https://www.carsguide.com.au/volkswagen ... volvo-xc90
Guugli teine vaste: https://www.carexpert.com.au/volkswagen ... volvo/xc90
Mootorite võrdlus:
VW / Volvo
Size (cc)
2967 - 2995 / 1969
Size (L)
3.0L / 2.0L
Induction
TURBO V6 / TURBO 4
-
Külaline
Ei ole võimsam, kommentaatoril jäi lihtsalt argumente puudu ja hakkas lahmima.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 12:16Milleks mulle on vaja Tallinnas sõitmiseks 3 korda võimsamat mootorit, kus saab tiksuda 30-50 km tunnis. Sain just trahvi Paldiski mnt-l, sest kiirus oli 3 km üle lubatu. Mida ma teen siin selle võimsa mootoriga? Ostan selleks, et saaks lihtsalt rohkem maksta nii kütuse, automaksu ja veel ei tea mille eest? Rumal oled siin ikka sina.Volvo mootor on volksust 2-3 korda võimsam, ei tasu neid nüüd ühe pulga peale ka panna. Kui sa sellistel asjadel ka vahet ei tee, siis ma ei tea, ostad autot vaid värvi järgi?
-
Külaline
Sellel viimasel väitel pole päriseluga midagi ühist. Mõlemad tootjad teevad erineva võimsusega mootoreid, mida pannakse erineva suurusega autodele.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 12:10Volvo mootor on volksust 2-3 korda võimsam, ei tasu neid nüüd ühe pulga peale ka panna. Kui sa sellistel asjadel ka vahet ei tee, siis ma ei tea, ostad autot vaid värvi järgi?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 12:00Ma selle uhkeldaja kirjelduse peale ootasin ikka mingi ägeda auto nime.. ja siis lajatas, et “volvo”. No hirnu herneks
-
Külaline
Kus see Volvo-inimene uhkeldas? Mina küll ei märganud. Kirjutas mingi kommentaari selle inimese kaitseks, kes oma autoga esinduses käis.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 10:56Mina olen see, kellel on aastavana volvo ja pean seda tarbeesemeks. No vat ei usu mina, et volvol ja volksul on põhimõtteline erinevus. Jah, kui volvot toodeti veel rootsis ja volksu juba arengumaal, siis vb oli. Aga see aeg on möödas.külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 10:24 Siin võivad mõned küll ärbelda, kuidas neil on aastavanune Volvo ja see on tühi-tähi, lihtsalt tarbeese jne. Aga tõsiasi on ikkagi see, et VW ja Volvo on ikka täiesti erinevast klassist autod. Soovitus juba 2000 läbisõidu juures streikiva volksu asemel uus Volvo osta on päris asjalik mõte.
Olulist hinnavahet ka ei ole. Oma volvogi ostsin lihtsalt sellepärast, et esinduses tehti hea pakkumine. Oleks volks teinud sellise, oleks vw ostnud. Mingit vahet pole. Ja kuidagi uhkust tunda, et sõidad uue volvoga, on väga imelik.
Ma selle uhkeldaja kirjelduse peale ootasin ikka mingi ägeda auto nime.. ja siis lajatas, et “volvo”. No hirnu herneks![]()
Jälle mingi uhkeldamise jutt. Kuidas teil selline kompleks on?
-
Külaline
See ei ole üleolevalt öeldud või?Kus see Volvo-inimene uhkeldas? Mina küll ei märganud. Kirjutas mingi kommentaari selle inimese kaitseks, kes oma autoga esinduses käis.
Ma ei tea, mida ma siis teeks, sest ma ei sõida selliste autodega. Minu autoks on Volvo ja ma ei ole mitte kunagi elus sellise probleemiga silmitsi seisnud, seega ei tea kaasa rääkida, mida VW omanikud sellisel juhul teevad, see on mulle täiesti tundmatu teema. Ma ei ole 18a jooksul ühegi oma Volvoga mingist õlist pidanud kellegagi rääkima. Pakun, et need õnnetud inimesed võiksid ehk VW-st loobuda ja uue Volvo osta.
-
Külaline
Isver, mis siin üleolevat on? Ma ei saa enam inimestest üldse aru, nagu mingid lumehelbekesed, kellele peab kõike tavalist juttu kordades pehmendama, et end puudutatuna ei tunneks. Saate ikka aru, et teil on kõvad probleemid?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:08See ei ole üleolevalt öeldud või?Kus see Volvo-inimene uhkeldas? Mina küll ei märganud. Kirjutas mingi kommentaari selle inimese kaitseks, kes oma autoga esinduses käis.
Ma ei tea, mida ma siis teeks, sest ma ei sõida selliste autodega. Minu autoks on Volvo ja ma ei ole mitte kunagi elus sellise probleemiga silmitsi seisnud, seega ei tea kaasa rääkida, mida VW omanikud sellisel juhul teevad, see on mulle täiesti tundmatu teema. Ma ei ole 18a jooksul ühegi oma Volvoga mingist õlist pidanud kellegagi rääkima. Pakun, et need õnnetud inimesed võiksid ehk VW-st loobuda ja uue Volvo osta.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:19Isver, mis siin üleolevat on? Ma ei saa enam inimestest üldse aru, nagu mingid lumehelbekesed, kellele peab kõike tavalist juttu kordades pehmendama, et end puudutatuna ei tunneks. Saate ikka aru, et teil on kõvad probleemid?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:08See ei ole üleolevalt öeldud või?Kus see Volvo-inimene uhkeldas? Mina küll ei märganud. Kirjutas mingi kommentaari selle inimese kaitseks, kes oma autoga esinduses käis.
Rahune! Üks ülbitses ja pandi kohe ka paika. Enamuse arvates täiesti asja eest. Ongi kõik. Kellelgi probleeme ei oke ja keegi sellest suuri südamehaavu ei saanud. No võib-olla see volvo tädi sai, et tema kallis volvo nii tavaliseks tembeldati. Aga küll saab üle.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:33Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:19Isver, mis siin üleolevat on? Ma ei saa enam inimestest üldse aru, nagu mingid lumehelbekesed, kellele peab kõike tavalist juttu kordades pehmendama, et end puudutatuna ei tunneks. Saate ikka aru, et teil on kõvad probleemid?
Rahune! Üks ülbitses ja pandi kohe ka paika. Enamuse arvates täiesti asja eest. Ongi kõik. Kellelgi probleeme ei oke ja keegi sellest suuri südamehaavu ei saanud. No võib-olla see volvo tädi sai, et tema kallis volvo nii tavaliseks tembeldati. Aga küll saab üle.
Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.
-
Külaline
Mina nägin nii ülbitsemist kui paikapanekut. Päris lõbus teema on olnudKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:39Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:33Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:19
Isver, mis siin üleolevat on? Ma ei saa enam inimestest üldse aru, nagu mingid lumehelbekesed, kellele peab kõike tavalist juttu kordades pehmendama, et end puudutatuna ei tunneks. Saate ikka aru, et teil on kõvad probleemid?
Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.
-
Külaline
*volksu touaregilKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:54Mina nägin nii ülbitsemist kui paikapanekut. Päris lõbus teema on olnudKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:39Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 20:33
Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.Eriti siis kui üks väitis, et volvol on 2-3 korda võimsam mootor kui volsu touaregil ja keegi teine talle guuglist numbrid välja otsis. Ma ei tea, mida siis paikapanemiseks nimetada kui see ei ole
![]()
Vabandust, telefonist toksin..
-
Külaline
Sina oled ka ülbe, hüpake kaheksi oma Volvoga siis. Hingesugulased.Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.
-
Külaline
Ma ei sõida Volvoga, Volvoga sõidab mu isa. Mul on kõvasti sportlikum auto.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:18Sina oled ka ülbe, hüpake kaheksi oma Volvoga siis. Hingesugulased.Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.
-
Külaline
Tohoh, kaitsed seda Volvoga hüppajat ja isegi sina ei pea Volvot millekski. Siis te ei sobi tõesti.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:22Ma ei sõida Volvoga, Volvoga sõidab mu isa. Mul on kõvasti sportlikum auto.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:18Sina oled ka ülbe, hüpake kaheksi oma Volvoga siis. Hingesugulased.Katsu nüüd taibata, et esiteks keegi ei ülbitsenud ning teiseks, ei pannud teda keegi paika. Normaalne Volvo maksab 80 tuhande kanti, ei ole siinsetel pannidega liiklejatel sellist võimu.
-
Külaline
Mis mõttes ei pea millekski? Minu jaoks on igav tõesti, mis ei tähenda, et see hea auto poleks.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:37Tohoh, kaitsed seda Volvoga hüppajat ja isegi sina ei pea Volvot millekski. Siis te ei sobi tõesti.
-
Külaline
Tavaline auto, mitte midagi, millega peaks hüppama. Ei ole teistest parem mitte millegi poolest, ilus ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 22:29Mis mõttes ei pea millekski? Minu jaoks on igav tõesti, mis ei tähenda, et see hea auto poleks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 23:31Tavaline auto, mitte midagi, millega peaks hüppama. Ei ole teistest parem mitte millegi poolest, ilus ka ei ole.
Ei näinud mina mingit hüppamist. Hankige endale mingi enesehinnang. Ja autost rääkides on kindlasti kallim, kui tavaline suvaauto, millega te siin kõik sõita armastate
-
Külaline
[
[/quote]
Kust sa tead, et ta tädi on, mitte onu? Ma ei ole kogu teemat läbi luhgenud, kas ta ütles, et on naine?
[/quote]
Kust sa tead, et ta tädi on, mitte onu? Ma ei ole kogu teemat läbi luhgenud, kas ta ütles, et on naine?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 10:17 [
[/quote]
Ei teagi, pole ju erilist vahet ka. Antud jutu peale sobib talle igaljuhul “tädi” öelda. Aga oleks mul mõni sooneutraalsem sõna siia, siis vast kasutaks seda.
-
Külaline
Mina ütlesin, et keskmine auto maksab umbes 27 000 eurot, mingist miljonäridest ega maasturitest polnud juttu. Imelik inimene, ei jälgi üldse teemat ja siis luuletab ei tea mida.üks ütles lausa, et 27 000 jeepi ostab miljonär, hahhaaa. Selle raha eest ei saa enne kolmega korrutamist üldse mingit normmaasturit.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist