Ahistamisjuhtumi lahendamine

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 13:54 Revolver saabus teemasse, paistab... Ülikooli poolt tõesti väga halb käitumine. Mehe naise poolt ka imelik. Ma oleksin häbist surnud ja kohe mehe minema saatnud, lahutusavalduse sisse viinud. Tuli meelde selle jõusaalitegelase sarnane keiss, kus oma naine ütles samuti peale asja avalikuks tulemist, et kõik on korras ja mees tupsununnu. Mis neist üldse edasi sai?
Eks naise otsus oli tehtud enne selle jama 1) ajakirjanduses avaldamisest 2) enne seda, kui mees töökohast lahti sai. Ehk see võib muutuda.
Külaline

Kõik ei ole revolvrid. Mina arvan ka, et asi pole nii must ja valge.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:19 Kõik ei ole revolvrid. Mina arvan ka, et asi pole nii must ja valge.
Muidugi ei ole. Eks naine ju ükskord vaatas meest liiga pika pilguga. Siis teinekord oli tal nii sügava dekolteega minikleit seljas. Ja oma sugulasele, kellega ülemus ühendust võttis, olla ta rääkinud, et tema tulevane võiks kultuurivaldkonnas töötada.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:22 Tegelikult ei kutsu meesülemus naisalluvat lõunale, välja vms ega avalda talle oma tundeid. See peaks olema välistatud.
Seda niikuinii, aga ma aitasin yxikul pihta saada, mitte ei mõelnud üksnes selle Viljandi kolledži direktori asjus kitsalt.

Ja lisan ülejäänud arutelu arengule viidates, et ahistaja ja mitteahistaja vahe ongi see, et mitteahistaja, isegi kui ta teeb lähenemiskatse(d) ihaldatud inimese suunas, arvestabki oma silmarõõmu arvamust, tundeid ja eelistusi ka. Aga ahistaja ei arvesta. Tema kirg ja armastus nimelt pole mitte enneolematult suured, nagu talle endale tundub, vaid, vastupidi, ta ei teagi, misasi armastus teise inimese vastu on. Tema jaoks on tema enda ihad ja tungid ülimal määral olulisemad kui nende tunnete inspiratsiooniks oleva teise inimese omad ja see egoistlik mitte-armastus õilistab tema kuitahes jälgid teod. Tema väärastunud arusaama järgi. Ja nii ongi ta siiralt üllatunud, solvunud ja kibestunud, kui teised inimesed samamoodi ei mõtle.
Külaline

Et tuleb võtab nagu mees? Kui naisele mees ei meeldi on ahistaja, kui naisele mees meeldib on kõik hea.
Külaline

iiR kirjutas: 07 Juul 2024 14:28
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:22 Tegelikult ei kutsu meesülemus naisalluvat lõunale, välja vms ega avalda talle oma tundeid. See peaks olema välistatud.
Seda niikuinii, aga ma aitasin yxikul pihta saada, mitte ei mõelnud üksnes selle Viljandi kolledži direktori asjus kitsalt.

Ja lisan ülejäänud arutelu arengule viidates, et ahistaja ja mitteahistaja vahe ongi see, et mitteahistaja, isegi kui ta teeb lähenemiskatse(d) ihaldatud inimese suunas, arvestabki oma silmarõõmu arvamust, tundeid ja eelistusi ka. Aga ahistaja ei arvesta. Tema kirg ja armastus nimelt pole mitte enneolematult suured, nagu talle endale tundub, vaid, vastupidi, ta ei teagi, misasi armastus teise inimese vastu on. Tema jaoks on tema enda ihad ja tungid ülimal määral olulisemad kui nende tunnete inspiratsiooniks oleva teise inimese omad ja see egoistlik mitte-armastus õilistab tema kuitahes jälgid teod. Tema väärastunud arusaama järgi. Ja nii ongi ta siiralt üllatunud, solvunud ja kibestunud, kui teised inimesed samamoodi ei mõtle.
Kus ta ütleb, et ainult mehi silmas peab? Mõlemat pidi kehtib. Väga asjalik kommentaar 👏
Külaline

Ja kui mees peale paari seksi naise maha jätab on ta ahistaja. Saab kõik avalikuks teha ja alustada kättemaksu tühistamise retke.Sest mees va siga ei vasta mu tunnetele ja seksis ka minuga va raibe. Seda ta veel kahetseb.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:46 Ja kui mees peale paari seksi naise maha jätab on ta ahistaja. Saab kõik avalikuks teha ja alustada kättemaksu tühistamise retke.Sest mees va siga ei vasta mu tunnetele ja seksis ka minuga va raibe. Seda ta veel kahetseb.
Mis sinu väide on? Et mees seksis temaga ja jättis maha ning naine kättemaksuks kirjutas kokku 100 lehekülge hobuse unenägu?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 15:02
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:59
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:46 Ja kui mees peale paari seksi naise maha jätab on ta ahistaja. Saab kõik avalikuks teha ja alustada kättemaksu tühistamise retke.Sest mees va siga ei vasta mu tunnetele ja seksis ka minuga va raibe. Seda ta veel kahetseb.
Mis sinu väide on? Et mees seksis temaga ja jättis maha ning naine kättemaksuks kirjutas kokku 100 lehekülge hobuse unenägu?
Hobune oled sina. Või vähemalt hobust meenutava näo ja kehaga. Kus siin üldse räägiti sellest ahistamisjuhtumist. Üldiselt ikka räägiti. Mäe juhtumit mäletate?
Hobune on väga ilus loom!
Külaline

Jahh loomana tõesti :lol:
Külaline

Kui keegi siin küsis, et kuidas on võimalik, et mees nii lollisti käitus, siis vastus on väga lihtne: sellised mehed ei tule isegi selle peale, et neile võidakse ära öelda. Kui TEMA juba armastab ja TEMA on nõus oma naise maha jätma, siis sellest piisab ju täiesti. Sellised unustavad küsimata, mis naine sellest arvab. Selle mehe ego on lihtsalt hiigelsuur. Ta on elueg olnud ülimalt populaarne, kõigi lemmik, terve elu on ideaalselt sujunud, on saanud iga naise, kelle on tahtnud. Kui ei lähe nii, nagu tema tahab, hakkab ähvardama. Kõheduttekitav tegelane.
Külaline

Ei saa aru, kas see mees siis ikka lasti lahti või?

See, kes siin armastusest rääkis - no selline käitumine ei ole armastus, vaid armastuse vastand. Inimene, kellel puuduvad pidurid, ei sobi ühiskonda. Pedofiilid ka armastavad oma väitel lapsi ja teevad neile head - äärmuslik näide, aga mõte sama.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:07 Ei saa aru, kas see mees siis ikka lasti lahti või?

See, kes siin armastusest rääkis - no selline käitumine ei ole armastus, vaid armastuse vastand. Inimene, kellel puuduvad pidurid, ei sobi ühiskonda. Pedofiilid ka armastavad oma väitel lapsi ja teevad neile head - äärmuslik näide, aga mõte sama.
Lasti ei lastud, aga kui asi ajakirjandusse jõudis ja päris avalikuks sai, siis astus ise tagasi.
Külaline

Nüüd peaksite ju kõik rahul olema. Jäi ametist ilma ju. Kas peab ka suitsiidi tegema, et lõpuni rahul oleksite?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:12
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:07 Ei saa aru, kas see mees siis ikka lasti lahti või?

Lasti ei lastud, aga kui asi ajakirjandusse jõudis ja päris avalikuks sai, siis astus ise tagasi.
Ei astunud, lubas tagasi astuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:17 Nüüd peaksite ju kõik rahul olema. Jäi ametist ilma ju. Kas peab ka suitsiidi tegema, et lõpuni rahul oleksite?
Ei ole rahul, sest ametist ilma jäi ta AINULT tänu ajakirjandusele. Ülikool - riiklik asutus (!) - ju praktiliselt ei reageerinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:25

Seda ma ei teadnud. Arvasin, et kindel, et suve lõpuni on ja siis läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:26

No sügis algab alles 22. septembril. Igasugu asju võib seni juhtuda. Ega ta muidugi ei täpsustanud ka, mis aasta suve lõppu ta silmas peab. Võib olla peab ajakirjandus talle lubadust veel meelde tuletama hakkama. :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:30
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:26

No sügis algab alles 22. septembril. Igasugu asju võib seni juhtuda. Ega ta muidugi ei täpsustanud ka, mis aasta suve lõppu ta silmas peab. Võib olla peab ajakirjandus talle lubadust veel meelde tuletama hakkama. :twisted:
Arvan ka, et kerge hämamine käib. Rahustuseks lubab tagasi astuda, aga siis ei jõua ju enam uut direktorit otsida, siis jääb aastaks edasi ja loodab, et selleks ajaks juba kõigil meelest läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 12:11
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:53 Lisaks ülemusele oli see mees ka abielus ja laste isa.
Jah ma saan aru, et abielus ja laste isa ja ülemus. Aga tunnetel on neist suva. Sa arvestadki nende asjadega ja hakkad oma tundeid alla suruma. Arvad, et sa suudad seda.
Proovi palli hoida vee all. Lõpuks tuleb pall ikka vee peale.
Ma muidugi räägin ikka metsikutest tunnetest. Sa ei taha enam, sa ei suuda, saaks korragi puhkust.
Kui tõesti nii metsikud tunded on, et katus sõidab, siis on vaja Jämejala kliiniku professionaalidega konsulteerida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist