Tätoveering
-
Külaline
Vaatan alati, et kas vangis olnud või muidu mingi retsi laadne.
-
Külaline
Su naise oma? Profilt tehtud, aga kole sellegipoolest.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 23:11 Oleneb tätoveeringust. Näiteks selline on ju päris vahva
http://www.ratemyink.com/?action=ssp&pid=128276
-
Külaline
Siin näikse mitmetelgi olema eelarvamused, kui näevad töökeskkonnas tätoveeritud inimest. Peetakse retsiks, vangis istunuks, madalaks naiseks jne.
Mul endal ühtki tätoveeringut pole. Küll aga tekitab minus ebameeldivaid emotsioone ja kahtlust pädevuses see, kui töö juures tähtsal koosolekul tuleb esinema mõni naine, kel on botoksi täis süstitud pardimokad, meetripikkused kunstripsmed ja sama pikad teravate otstega sädelevaid litreid täis kleebitud küünised. No lihtsalt raske on teda tõsiselt võtta, vägisi tekib mõte, et kas tal oma rümba kunstlikuks tuunimise kõrvalt üldse mõtlemiseks ja professionaalseteks tööga seotud toiminguteks ka veidi aega üle on jäänud?
Või kui pöördud mingi keerulise ja üsna delikaatse probleemiga mõne asutuse klienditeenindaja poole ja see näeb välja samasugune nagu ülal kirjeldatud? Ta hakkab sulle varrukast mingeid nõuandeid puistama, sina aga mõtled, kui tõsiseltvõetavad need tema nõuanded ka tegelikult on? Olen elus paari sellise situatsiooniga kokku puutunud ja tõesti - need ületuunitud kerega tibid ei olnud väga suutelised mingit asjalikku tööalast nõu andma.
Mul endal ühtki tätoveeringut pole. Küll aga tekitab minus ebameeldivaid emotsioone ja kahtlust pädevuses see, kui töö juures tähtsal koosolekul tuleb esinema mõni naine, kel on botoksi täis süstitud pardimokad, meetripikkused kunstripsmed ja sama pikad teravate otstega sädelevaid litreid täis kleebitud küünised. No lihtsalt raske on teda tõsiselt võtta, vägisi tekib mõte, et kas tal oma rümba kunstlikuks tuunimise kõrvalt üldse mõtlemiseks ja professionaalseteks tööga seotud toiminguteks ka veidi aega üle on jäänud?
Või kui pöördud mingi keerulise ja üsna delikaatse probleemiga mõne asutuse klienditeenindaja poole ja see näeb välja samasugune nagu ülal kirjeldatud? Ta hakkab sulle varrukast mingeid nõuandeid puistama, sina aga mõtled, kui tõsiseltvõetavad need tema nõuanded ka tegelikult on? Olen elus paari sellise situatsiooniga kokku puutunud ja tõesti - need ületuunitud kerega tibid ei olnud väga suutelised mingit asjalikku tööalast nõu andma.
-
Külaline
Internetist leidsin.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 23:13Su naise oma? Profilt tehtud, aga kole sellegipoolest.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 23:11 Oleneb tätoveeringust. Näiteks selline on ju päris vahva
Päris ebameeldiv suhtumine ja kõnepruuk.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 22:20 Vaatan alati, et kas vangis olnud või muidu mingi retsi laadne.
-
Külaline
Naise või?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 10:25Internetist leidsin.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 23:13Su naise oma? Profilt tehtud, aga kole sellegipoolest.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 23:11 Oleneb tätoveeringust. Näiteks selline on ju päris vahva
-
Külaline
Mul on erinevates eluetappides, kus ma mingitest raskustest välja olen tulnud, olnud igasuguseid ideid tätoveeringuteks. Mulle meeldiks see mõte, kui mu keha kannaks minu jaoks märgilisi sümboleid, mis jutustaks sellest, mis on teinud minust inimese, kes ma täna olen ja mis on minu elufilosoofia. Selleks tuleb mingile ajajärgule nimetus anda ja hakkabki peas pilt visualiseeruma. Näiteks ühte perioodi, mis oli väga kannatusterohke ja muutis mind inimesena kardinaalselt, iseloomustab võitlus südame ja mõistuse vahel. See visandas mulle kohe ühe mütoloogilise tegelase kaaludega. Oskan joonistada ja võiks oma kavandid kasvõi ise valmis teha. Mul pole ühtegi tätoveeringut puhtalt selle tõttu, et mul on väga madal valulävi ja ma lihtsalt ei taha valu tunda. Selle peale pole veel kunagi tulnud, et peaks teiste arvamust küsima, mida ma oma kehale teha võin ja kas see neile meeldib.
-
Külaline
Peabki ebameeldiv olema. Inimesel peab ikka elus midagi valesti olema, kui ta oma naha jäädavalt ära retsib.
-
Juustup
See on seetõttu nii, et nägu ja kaela ning ka labakäsi sa nii kergelt ära ei varja. Kui uut kuritegu sooritad, on tõenäosus vahele jääda kordades suurem.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 13:38 Näo piirkonda tätoveerimist väldivad isegi kriminaalid ja vangid. Sel pidi ka mingi põhjendus olema, mida ma ei mäleta.
/Juustup
-
Juustup
Nojah, seda küll, aga kui see seda konkreetset inimest nii kõnetas, las siis olla. Minul on kaks tsitaati kehale jäädvustatud, aga need on nö "motod" mille alusel ma elan ja millest ma hingepõhjani lugu pean. Tõsi, üks on mul parima sõbraga koos tehtud ja me kumbki ei kahetse. Ei ole inglise keeles ja pole üldse mingi levinud fraas.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 13:37See on hästi naljakas, et kõik ütlevad oma tätoveeringute kohta, et neil on mingi (enda jaoks sügav) tähendus. Tegelikult võib see olla lihtsalt mingi tuntud tsitaat inglise keeles. A la naerata ja elu naeratab sulle vastuJuustup kirjutas: ↑01 Juul 2024 00:37 Juustupil on täpselt 11 tatoveeringut. Mitte ükski pole põhjuseta või "lambist" tehtud. Kõigil neil on tähendus. Nähtavates kohtades on neid ka, suurus varieerub. Miks ma need tegin? Sest et tahtsin. Ma elan vaid korra. Mingeid lillesid ja liblikaid tujupõhiselt tõesti ei teeks.
/Juustup![]()
/Juustup
-
Külaline
Miks nende loosungitega enda keha rikkuda, kirjutage kodus seinale kui muidu meeles ei püsi.
-
Külaline
Mul oli kunagi grusiin üürnikuks, see oli toas tapeedile oma pruutide nimed kirjutanud. Neid oli palju 
No arusaadav, plass lugu ju ka, kui otsustaval hetkel pruta nime ära unustad. Siis on kohe, kust järgi vaadata.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 12:45 Mul oli kunagi grusiin üürnikuks, see oli toas tapeedile oma pruutide nimed kirjutanud. Neid oli palju![]()
-
Külaline
Kelle jaoks keha rikkumine, kelle jaoks kunst. Igaüks valib oma eneseväljendamise viisi ja lõuendi.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 11:49 Miks nende loosungitega enda keha rikkuda, kirjutage kodus seinale kui muidu meeles ei püsi.
-
Külaline
Parim kunst on looduse poolt antud puhas nahk.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:24
Kelle jaoks keha rikkumine, kelle jaoks kunst. Igaüks valib oma eneseväljendamise viisi ja lõuendi.
-
Külaline
Täiesti nõus. Ilus on vaadata rikkumata, joonistustest puutumata keha. Minu jaoks on see esteetiline.
-
Külaline
Ja minu jaoks on ilus tätoveering sellel nahal veel esteetilisem. Mis teeme nüüd?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:46Täiesti nõus. Ilus on vaadata rikkumata, joonistustest puutumata keha. Minu jaoks on see esteetiline.
-
Külaline
-
Külaline
See vist tähendas, et eriti ägedalt ohtlik vennike.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 14:58 Vangid tätoveerisid silmalaugudele ne budi- ära ärata. See oli sõnum teiste jaoks.
-
Külaline
See oli jah suurte kogemustega kaua kinni istunute tunnus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, roosaroos, Tolmukübe ja 10 külalist