Lähedus

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 09:38
Guest kirjutas: 18 Okt 2025 22:02
Külaline kirjutas: 18 Okt 2025 21:52Tõenäosuse põhjal järeldan - enamik siin kirjutavaid inimesi on naised,
Tegelikult ma kirjutasin seda mitte naisena.
Seda oli ju kaugelt näha, et see on see mees, kellele on koh´gemata, ise tuli ja jäi, mina pole taht!" abielu ja naine ristiks kaelas. Imelik, et keegi veel ära ei tunne... :roll:
Ega ise ka sellise mehega ei seksiks, kes siin pidevalt halab.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 21:52
Guest kirjutas: 18 Okt 2025 21:34
Mammut kirjutas: 18 Okt 2025 17:04

Vahest seepärast, et kolmas vastus siin teemas oli just selline?
Ja millest sa järeldad, et vastaja oli naine? Tõenäosusest? Teepaksult?
Tõenäosuse põhjal järeldan - enamik siin kirjutavaid inimesi on naised, pereelu teemad huvitavad rohkem naisi ja teemasid, kus kurdetakse kaaslase tüütuks muutuvate intiimsete vajaduste üle on samuti naistelt. Kui mõni mees pereellu teema teeb, siis on see rohkem stiilis- miks naine lähedust enam ei taha. Eks ta võib mu oletused ümber lükata, kui soovib.
Teeme nüüd ikka vahet, kas on jutt lähedusest või seksist. Naine, kes lähedust on ei taha, on üsna haruldane - aga äkki ei taha ta lihtsalt selle mehe lähedust enam, põhjuseid teavad ise? Naine, kes seksi teatud vanusest enam eriti ei taha, on väga harilik ning looduslik nähtus. Kuidas meestel on, rääkigu nad ise, aga mulle tundub, et mees tahab lähedust seksi eelmänguna ainult. Ja siin lähevadki suusad naistega risti, kui ei räägita (ja väga tihti seda ei tehta) - naine tahaks lihtsalt pea mehe õlale panna ja ümbert kinni hoitud olla, aga mees tahab selle arendada alati seksiks.
Eriti jabur oligi see hiljutine draama mingi raamatuga, kus "tark" isane soovis õpetada meestele naiste keelt, väites, et kui naine tahab kaissu, siis tegelikult tahab seksi ... puhas mehe mõtteviisi üle kandmine naisele.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 12:02 naine tahaks lihtsalt pea mehe õlale panna ja ümbert kinni hoitud olla, aga mees tahab selle arendada alati seksiks.
Vot täpselt. Nii nõme tegelikult. Nii kui julged mehel ümbert kinni võtta, nii ta arvab, et on vaja seksida. Ei ole vaja, lihtsalt kallistada tahaks. Aga ei. Pead hakkama meest tõrjuma, sest julgesid korraks kallistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 17:55Ei ole vaja, lihtsalt kallistada tahaks. Aga ei. Pead hakkama meest tõrjuma, sest julgesid korraks kallistada.
Rääkida ei oska, et tõrjuma pead?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 19:02
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 17:55Ei ole vaja, lihtsalt kallistada tahaks. Aga ei. Pead hakkama meest tõrjuma, sest julgesid korraks kallistada.
Rääkida ei oska, et tõrjuma pead?
Need tüüpi mehed, kes nii arvavad, et iga puudutus peaks lõppema seksiga, nad ei saa ka normaalselt rääkimisest aru.
Järgi proovitud. Solvuvad hoopis
Külaline

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 17:55
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 12:02 naine tahaks lihtsalt pea mehe õlale panna ja ümbert kinni hoitud olla, aga mees tahab selle arendada alati seksiks.
Vot täpselt. Nii nõme tegelikult. Nii kui julged mehel ümbert kinni võtta, nii ta arvab, et on vaja seksida. Ei ole vaja, lihtsalt kallistada tahaks. Aga ei. Pead hakkama meest tõrjuma, sest julgesid korraks kallistada.
Tuleb siis rohkem kallistada ja mudida oma meest, kuni too ära harjub ja iga väiksema füüsilise puudutuse peale kohe erektsiooni ei saaks. Imelik, et seda lihtsat sõnunit ei suudeta mehele edastada. Mina olen suur kallistaja, musitaja, kaisus magaja, silitaja, tahan, et mees teeks mulle massaaži, sügaks mu selga jne. Aga mees teab, et need tegevused pole automaatselt mingi kutse kepile, vaid mulle meeldib tihe füüsiline kontakt ka niisama.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 19:22
Guest kirjutas: 19 Okt 2025 17:55
Tuleb siis rohkem kallistada ja mudida oma meest, kuni too ära harjub ja iga väiksema füüsilise puudutuse peale kohe erektsiooni ei saaks. Imelik, et seda lihtsat sõnunit ei suudeta mehele edastada. Mina olen suur kallistaja, musitaja, kaisus magaja, silitaja, tahan, et mees teeks mulle massaaži, sügaks mu selga jne. Aga mees teab, et need tegevused pole automaatselt mingi kutse kepile, vaid mulle meeldib tihe füüsiline kontakt ka niisama.
Kusjuures siit arendades, kui mees saab kogu aeg kutse kepile, ega ta siis kah enam pidevalt ei taha. Võib ju nii olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 19:20Need tüüpi mehed, kes nii arvavad, et iga puudutus peaks lõppema seksiga, nad ei saa ka normaalselt rääkimisest aru.
Selliste meestega ei seksita.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 20:07
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 19:20Need tüüpi mehed, kes nii arvavad, et iga puudutus peaks lõppema seksiga, nad ei saa ka normaalselt rääkimisest aru.
Ma ei peagi üldse võõraid või suvalisi mehi silmas. Vaid ikka pikaaegsemas suhtes olevat meest.
Lõpuks enam ei taha jah seksida, kui normaalsest jutust ka aru ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 23:33
Ma ei peagi üldse võõraid või suvalisi mehi silmas. Vaid ikka pikaaegsemas suhtes olevat meest.
Selline tuleb algusest peale paika panna. Kuidas on võimalik, et inimene ei saa aru, mis talle räägitakse? Sellised on üldjuhul madala intelligentsiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 00:22
Selline tuleb algusest peale paika panna. Kuidas on võimalik, et inimene ei saa aru, mis talle räägitakse? Sellised on üldjuhul madala intelligentsiga.
Intelligents ei puutu üldse asjasse.
Jube hea on kõrvalt kõiki õpetada.
Külaline

Võibolle te ei sobigi seksuaalselt kokku.
Teil erinevad suurusega seksisoovid.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 00:44
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 00:22

Intelligents ei puutu üldse asjasse.
Jube hea on kõrvalt kõiki õpetada.
Absoluutselt puutub. Need kõigekargajad sellised on. Naisepetjad nagunii, nad kargavad kõiki ja kõike.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 08:41Absoluutselt puutub. Need kõigekargajad sellised on. Naisepetjad nagunii, nad kargavad kõiki ja kõike.
Ega nad niisama karata ei saa. Keegi peab neid selga ka laskma.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 07:54
Võibolle te ei sobigi seksuaalselt kokku.
Teil erinevad suurusega seksisoovid.
Ei sobinudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 10:42
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 08:41Absoluutselt puutub. Need kõigekargajad sellised on. Naisepetjad nagunii, nad kargavad kõiki ja kõike.
Ega nad niisama karata ei saa. Keegi peab neid selga ka laskma.
Küll on hirmus, kui mees on ainult siis truu, kui keegi teda selga ei lase.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Okt 2025 00:22
Tundud hoopis ise madala intelligentsiga, kui teed mingeid suvalisi stampjäreldusi. Minu abikaasa on täpselt selline, kes seksi teemal iga sõna peale solvub ja iga puudutust peab seksi alguseks. Intelligentsilt on ta kindlalt seal 2% tippude hulgas, doktorikraad, hulk teadustöid, professor ülikoolis jne, silmaring väga lai, hea suhtleja jne, ei ole kokutav ja mittesotsiaalne stampprofessor. Empaatiline, mõistab inimesi ja nende muresid. Aga seksist rääkida temaga võimalik ei ole, küllap mingi noorustrauma või midagi, ma ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 11:12Aga seksist rääkida temaga võimalik ei ole, küllap mingi noorustrauma või midagi, ma ei tea.
Aga rääkida tunnetest? Ütleb, et armastab sind jne. Seksida ikka tahab?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Okt 2025 11:21
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 11:12Aga seksist rääkida temaga võimalik ei ole, küllap mingi noorustrauma või midagi, ma ei tea.
Libiido on vägagi kõrge. Räägib tunnetest nagu keskmine Eesti mees, kunagi ütlesin, et armastan sind, annan teada, kui see muutub :D
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 11:45
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 11:21
Libiido on vägagi kõrge. Räägib tunnetest nagu keskmine Eesti mees, kunagi ütlesin, et armastan sind, annan teada, kui see muutub :D
Jube. Kuidas küll sellisega saab koos elada? Seksid iga päev nagu sunnitööl oleks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan ja 1 külaline