Kas eestlastel on välimus kinnisidee?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Paljudele on oluline jah, mida teised neist arvavad. Habras enesehinnang ja ei tunta end väärtuslikuna. Siis hakatakse teistes vigu ja puudusi otsima, et end korrakski paremini/kellestki paremana tunda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:33 Paljudele on oluline jah, mida teised neist arvavad. Habras enesehinnang ja ei tunta end väärtuslikuna. Siis hakatakse teistes vigu ja puudusi otsima, et end korrakski paremini/kellestki paremana tunda.
Mul on jumala savi, mis arvatakse, enesehinnang on kõrge. Mul lihtsalt pole selliseid koledaid riideid nagu tuunika ja crocksid.
Külaline

Hmm mina tunnen välismaalsed tänavapildis küll ära selle järgi, et paremini riides kui kohalikud. Maainimesed on konservatiivsemad kõikjal Euroopas. Ei tasu liiga tõsiselt võtta mingeid Milvisid ja Leidasid. Prantsusmaal, kus ma käisin, oli jope täiesti tundmatu asi, ainult mantlid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:32 Sulle meeldivad spetsiaalselt koledad riided?
Tead, meil nooperis jah siiani veel lühkarites ei käida. Teksades-tossudes paraku küll. Taandareng.
Mul ei ole ühtki koledat riiet ega jalanõud:D
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:36 Mul on jumala savi, mis arvatakse, enesehinnang on kõrge. Mul lihtsalt pole selliseid koledaid riideid nagu tuunika ja crocksid.
Millega aias müttad siis? Iga päev õhutad tikk-kontsadega muru? 😁
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:09
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 20:55
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 20:49 Selliseid topelt prille meil siin tõesti pole ja kaht paari prille kantakse vaid juhul kui hajameelsusest paned teised lisaks. Aga kas teil mehed sandaalidega sokke ka juba kannavad?
Ma kannan ise :D Crocs'e kannan ka sokkidega vahest. Üldse ei morjenda, kes ja kuidas vahib või mida arvab
Neid kantakse aias mütates. Ausalt öeldes ei tunne küll kedagi, kes tuunikat kannaks. Kas kole riietus on mingi uhkuseasi?
Väga meeldivad tuunikad. See võimaldab keskealisel liibuvaid pükse kanda, aga samas tagumik pole liiga paljas. Talvel saab pika säärega saapaid kanda.
Crocsi parim omadus - neid saab kraani all puhtaks pesta. Koduaias parim.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:36
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:33 Paljudele on oluline jah, mida teised neist arvavad. Habras enesehinnang ja ei tunta end väärtuslikuna. Siis hakatakse teistes vigu ja puudusi otsima, et end korrakski paremini/kellestki paremana tunda.
Mul on jumala savi, mis arvatakse, enesehinnang on kõrge. Mul lihtsalt pole selliseid koledaid riideid nagu tuunika ja crocksid.
Huvitav küll, miks nõnda kõrge enesehinnanguga inimene peab korduvalt vajalikuks kirjutada ja tõestada, kuidas temal ikka koledaid riideid pole. Kui kohe nii väga torgib, mida teised kannavad, siis tasuks peeglisse vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 22:00
Huvitav küll, miks nõnda kõrge enesehinnanguga inimene peab korduvalt vajalikuks kirjutada ja tõestada, kuidas temal ikka koledaid riideid pole. Kui kohe nii väga torgib, mida teised kannavad, siis tasuks peeglisse vaadata.
See vist tuleb sulle üllatusena, et kommenteerivad erinevad inimesed? Ei?
Mul ka pole koledaid riideid. On selles midagi imelikku? (Ok, kui poodides ringi vaadata, siis ehk tõesti võib nii arvama hakata küll)
Jeleenale teadmiseks

Postitus Postitas Jeleenale teadmiseks »

Jeleenadele teadmiseks- ma seetõttu siit riigist ära kolisingi et saaks kanda seda mida tahan ja elada kuidas tahan. Et punnsilmsed jeleenad oma silmi minu poole punnitada ei saaks ja jeleenaklaavani irvet minu peale suunata ei saaks. Et jeleenaklaavanitele näidata kui vähe mulle nende arvamus korda läheb ja kui väga ma jälestan nende peninägusid. Et jeleenaklaavanid minu kohta delfisse artikleid postitada ei saaks. Et ma oma isikliku elu detaile rkioski õhtulehe esikaanelt ei peaks lugrma bussipeatuses. Et viia jeleenaklaavanite tegevus miinimumilähedale.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 22:03
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 22:00

See vist tuleb sulle üllatusena, et kommenteerivad erinevad inimesed? Ei?
Mul ka pole koledaid riideid. On selles midagi imelikku? (Ok, kui poodides ringi vaadata, siis ehk tõesti võib nii arvama hakata küll)
Mul on ilmselt kellegi teise arvates väga palju koledaid riideid. Meeldivad sellised imelikud ja omapärased. Ei põe selle pärast üldse, kui mulle endale meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 20:58A mutikingi kannad?
Milline on mutiking….
Turul
Müüdavad madala kontsaga valged nn “aukudega” kingakesed?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:38 Hmm mina tunnen välismaalsed tänavapildis küll ära selle järgi, et paremini riides kui kohalikud. Maainimesed on konservatiivsemad kõikjal Euroopas. Ei tasu liiga tõsiselt võtta mingeid Milvisid ja Leidasid. Prantsusmaal, kus ma käisin, oli jope täiesti tundmatu asi, ainult mantlid.
Ise reisile minnes võtad ka ju parimad riided ja komplektid kaasa. Kes teab kuidas koduriigis ringi käiakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 20:49 Selliseid topelt prille meil siin tõesti pole ja kaht paari prille kantakse vaid juhul kui hajameelsusest paned teised lisaks. Aga kas teil mehed sandaalidega sokke ka juba kannavad?
Loll jutt suhu tagasi. Mitu aastat tagasi tellisin Tallinna ühest prillipoest päikseprillid ja valikus olid ka need topeltprillid. Poemüüja näitas enda omi ja need nägid küll väga head välja. Ja need pole mingi uudistoode. Nägin neid oma koduriigis tuttavatel juba mingi 20 aastat tagasi, Eestisse jõuavadki kõik uuendused hiljem... ;)
Külaline

Crocks loomulikult on stiilne, aga selleks peab ka muidu stiilne inimene olema.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 22:13
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:38 Hmm mina tunnen välismaalsed tänavapildis küll ära selle järgi, et paremini riides kui kohalikud. Maainimesed on konservatiivsemad kõikjal Euroopas. Ei tasu liiga tõsiselt võtta mingeid Milvisid ja Leidasid. Prantsusmaal, kus ma käisin, oli jope täiesti tundmatu asi, ainult mantlid.
Ise reisile minnes võtad ka ju parimad riided ja komplektid kaasa. Kes teab kuidas koduriigis ringi käiakse.
Mul vastupidi, ei võta kunagi parimaid riideid kaasa. Võtan just sellised tavalised igapäevased, mis võivad ka koos kohvriga kaduma minna. Ikka kõige mugavamad ja mõnusamad kohalikku kliimasse ja reisi iseloomu arvestades. No kui ma just mõnele uhkemale üritusele ei pea minema, siis tuleb vastav kleit/kostüüm kaasa.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:32
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:18
Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 21:09
Neid kantakse aias mütates. Ausalt öeldes ei tunne küll kedagi, kes tuunikat kannaks. Kas kole riietus on mingi uhkuseasi?
Ehe näide eestlase suhtumisest. Tema teab täpselt, kus midagi kantakse ja mis on kole, sest nii lihtsalt on. Mina kannan seda mis mulle meeldib, sobib ja mugav on ega murra pead selle üle, kas keegi peab seda uhkuse- või häbiasjaks
Sulle meeldivad spetsiaalselt koledad riided?
Tead, meil nooperis jah siiani veel lühkarites ei käida. Teksades-tossudes paraku küll. Taandareng.
Definneeri kole. Või siis pigem mitte, sest sellega näitad vaid enda piiratust. Ma pole tõesti veel kuulnud, et kusagil moepiiblis oleks mõned riided märgitud kui "koledad". Taskutega riideid annab väga moekaks disainida. Üks tark inimene on öelnud, et eelarvamused takistavad meil elu ja asju nautida. ;)
Külaline

Seda välimuse ületähtsustamist olen täheldanud pigem väiksemates linnades ja olles ise väikelinnast pärit, oli see ka mulle esialgu kuidagi sissekodeeritud, kui noorem olin. Kolisin Tallinna ülikooli minnes ning esimeseks elukohaks sai Kalamaja piirkond, kus võis hommikuti nurgapealses poes ka suvalises hommikunantlis-sussides inimesi näha. Nüüd olen sellega nii harjunud ja käin ka ise väga vabalt riides, ei vaata keegi imelikult ja ei viitsi ka ise teisi pealaest-jalatallani mõõta.
Külaline

Ida-Euroopa värk, mitte ainult Eesti omapära, et koguaeg peab kellegist midagi arvama ja kandma hoolt selle eest, mis sinust arvatakse.
Külaline

Hiljuti kohtasin ülistiilset vanameest Milanos supermarketis. Vanus umbes 70. Peas madal, must torukaabu, ees ozzy osbourne prillid, must maani nahkmantel. Ja jalas... roosad crocksid, millele oli kleebitud sätendavad kivikesed. Nii et, kui inimene oskab need välja kanda, siis ei ole üldse nõme, vaid hoopis äge.

Huvitav oli see, et mina olin jalanõudepoes ja tema seisis teisel pool klaasi ning vaatas läbi akna mind... no mulle tundus, et kuidagi mõistmatu või koguni haletseva pilguga, kui ma parasjagu omale Skechersi tosse jalga passitasin. Ilmselt oli see tema arvates nii arulage valik.

Aga teemasse. Mulle siiski ei meeldi väga hoolitsemata või lõnguse välimusega inimesed. Minu arust on see ka teiste suhtes lugupidamatu, kui tuled inimeste sekka koiaugulise kampsuni ja lääpas jalanõudega.

Aga n-ö teistpidi üle panna või tekitada pseudoprobleeme punnis taskust või sellest, mida teised küll mõtlevad, kui lähed dressides poodi, on muidugi teine äärmus.
Külaline

Peaasi, et inimene ise rahul on ja ennast hästi tunneb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bubbletea, Google [Bot], Semrush [Bot] ja 13 külalist