Ma ei usu kumbagi – ei Klasi ega Mölderit. Mõlemad mõjuvad ebasiiralt. Nende ärimudel põhineb "poriloigukuulsusel", ehk skandaalidel. Ma, tõtt öelda, ei usu isegi seda, et nende tunded on ehedad. Eeldan, et isegi see on äri.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:15Kusjuures mina arvan täpselt vastupidi ja ma ei ole kummagi fänn. Nii Mölder kui Klas on oma väljaütlemistes ausad ja mis puudutab raamatu sisu, siis olen täiesti Klasi poolel. Ta ju ütleb oma postitustes korduvalt, et enamjaolt on raamatus juttu tema ja Aarma lavapartnerlusest. Arvata võib, et juttu tuleb ka privaatsemast poolest, aga seda keelata oleks- nagu keegi siin juba mainis- puhtalt raamatumüügile hoo juurde andmine. Võibolla seda tegelikult soovitaksegi?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 07:47 See on küll suhe, kus kumbki toob esile teise halvimad omadused, mitte ei tasanda neid.![]()
PS: Mallukas, Klas, BSH, Mölder… ma lasen nad kõik vetsust alla. Enda jaoks. See oli subjektiivne seisukoht, mis võib mõjuda arrogantsena. Ma tean. Sorry, hindan siiraid tundeid.