Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 13:15
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 07:47 See on küll suhe, kus kumbki toob esile teise halvimad omadused, mitte ei tasanda neid.
Kusjuures mina arvan täpselt vastupidi ja ma ei ole kummagi fänn. Nii Mölder kui Klas on oma väljaütlemistes ausad ja mis puudutab raamatu sisu, siis olen täiesti Klasi poolel. Ta ju ütleb oma postitustes korduvalt, et enamjaolt on raamatus juttu tema ja Aarma lavapartnerlusest. Arvata võib, et juttu tuleb ka privaatsemast poolest, aga seda keelata oleks- nagu keegi siin juba mainis- puhtalt raamatumüügile hoo juurde andmine. Võibolla seda tegelikult soovitaksegi? 🤔
Ma ei usu kumbagi – ei Klasi ega Mölderit. Mõlemad mõjuvad ebasiiralt. Nende ärimudel põhineb "poriloigukuulsusel", ehk skandaalidel. Ma, tõtt öelda, ei usu isegi seda, et nende tunded on ehedad. Eeldan, et isegi see on äri.

PS: Mallukas, Klas, BSH, Mölder… ma lasen nad kõik vetsust alla. Enda jaoks. See oli subjektiivne seisukoht, mis võib mõjuda arrogantsena. Ma tean. Sorry, hindan siiraid tundeid.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 13:12
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte,
Eluarmastus võis ka ainult Klasi poolt vaadates olla. See Jüri oli vist midagi väga erilist, näete kui särasilmil teda vahitakse
Pilt
Selliseid pilte, kus keegi on kellegi kõrval, võib muidugi igast inimesest leida. See iseenesest ei ole veel mingi näitaja, et seal üldse midagi oli. Mis tõestust tegelikult üldse selle suhte kohta on - peal selliste piltide, mis midagi ei ütle?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 14:27 Igal inimesel on õigus rääkida OMA lugu, iseenda seisukohast vaadatuna, just nii nagu see TEMA jaoks oli. Vaielda, keelata või tsenseerida pole siin küll kellelgi õigust. Tegu ei ole laimuga, vaid juba ammu avalikkusele teada ja kinnitust leidnud tõsiasjaga. Selles suhtes küll 100% Diana poolel.

Võiks ka arvestada, et oma ema-isa isiklikest ja eraelulistest suhetest, eriti neist mis väljapoole perekonda jäävad, ei oma järeltulijad nüüd küll adekvaatset pilti. Neil on oma versioon isast, Dianal oma. Need ei peagi kattuma, igast inimesest on teistel palju erinevaid versioone.
Muidugi on õigus rääkida omi lugusid. Igaühel. Ja selle nimetuseks on ilukirjandus.
Dokumentalistika puhul peab kõigepealt siiski veenduma, et räägitav info vastab tõele. Õudselt lihtne oleks rikkaks saada, kui ma avaldaks raamatu näiteks sellest, kuidas tegelikult rääkis Bill Clinton mulle, et ta tahaks mind omale naiseks ja armastab mind meeletult.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 14:32
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 13:15
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 07:47 See on küll suhe, kus kumbki toob esile teise halvimad omadused, mitte ei tasanda neid.
Kusjuures mina arvan täpselt vastupidi ja ma ei ole kummagi fänn. Nii Mölder kui Klas on oma väljaütlemistes ausad ja mis puudutab raamatu sisu, siis olen täiesti Klasi poolel. Ta ju ütleb oma postitustes korduvalt, et enamjaolt on raamatus juttu tema ja Aarma lavapartnerlusest. Arvata võib, et juttu tuleb ka privaatsemast poolest, aga seda keelata oleks- nagu keegi siin juba mainis- puhtalt raamatumüügile hoo juurde andmine. Võibolla seda tegelikult soovitaksegi? 🤔
Ma ei usu kumbagi – ei Klasi ega Mölderit. Mõlemad mõjuvad ebasiiralt. Nende ärimudel põhineb "poriloigukuulsusel", ehk skandaalidel. Ma, tõtt öelda, ei usu isegi seda, et nende tunded on ehedad. Eeldan, et isegi see on äri.

PS: Mallukas, Klas, BSH, Mölder… ma lasen nad kõik vetsust alla. Enda jaoks. See oli subjektiivne seisukoht, mis võib mõjuda arrogantsena. Ma tean. Sorry, hindan siiraid tundeid.

Mallukat ma sinna patta ei paneks. Natuur on teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:11 Mallukat ma sinna patta ei paneks. Natuur on teine.
Ei ole, kõik nad on kerge raha himustajad.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:00Bill Clinton mulle, et ta tahaks mind omale naiseks ja armastab mind meeletult.
See on ju vägagi usutav...See mees ju üldse ei mõelnud, mida suust välja ajas ja kellele.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 15:29
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:00Bill Clinton mulle, et ta tahaks mind omale naiseks ja armastab mind meeletult.
See on ju vägagi usutav...See mees ju üldse ei mõelnud, mida suust välja ajas ja kellele.
Ja järelikult on kõik õige, mida keegi väidab teda öelnud olevat???
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:00Muidugi on õigus rääkida omi lugusid. Igaühel. Ja selle nimetuseks on ilukirjandus.
Dokumentalistika puhul peab kõigepealt siiski veenduma, et räägitav info vastab tõele. Õudselt lihtne oleks rikkaks saada, kui ma avaldaks raamatu näiteks sellest, kuidas tegelikult rääkis Bill Clinton mulle, et ta tahaks mind omale naiseks ja armastab mind meeletult.
Sul on ikka kõik mõisted pea peale keeratud...Dokumentalistika ei tähenda seda, et kellegi räägitu on tõene, vaid seda, et filmimise taotlus on jäädvustada reaalsust. Ja valetamine on reaalsus...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:30Ja järelikult on kõik õige, mida keegi väidab teda öelnud olevat???
Ei, miks peakski?

Ainult inimene ise teab, mida ta kellelegi rääkis ja räägib ja kui tõsi see on. Mitte tema tütar, ämm ega kass.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:00Muidugi on õigus rääkida omi lugusid. Igaühel. Ja selle nimetuseks on ilukirjandus.
Ei, selle nimetus ei ole "ilukirjandus", vaid mälestused, memuaarid, autobiograafia...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.
Raamatu ilmumise päevaks on märgitud 1. detsember 2025, aga sina tead täpselt, millega Klass seal piirdub...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:37Raamatu ilmumise päevaks on märgitud 1. detsember 2025, aga sina tead täpselt, millega Klass seal piirdub...
Corrigendum: Klas
Külaline

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 15:37
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.
Raamatu ilmumise päevaks on märgitud 1. detsember 2025, aga sina tead täpselt, millega Klass seal piirdub...
Sa ei lugenud mu kommentaari lõpuni? Soovitan. Viimane lause on ka lause.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:35Sa ei lugenud mu kommentaari lõpuni? Soovitan. Viimane lause on ka lause.
Ahh, ei viitsi.
Külaline

Ega seda, et neil mingi suhe oli, eitada muidugi ei saa, aga selle suhte suurust ja olemust kirjeldab Klas Aarma omaste väitel ju valesti. Eks nad selle vastu protestivadki - mõtle ise, kui tuleks keegi kolmas ja hakkaks rääkima, kuidas sinu isal oli temaga eluarmastus, samas kui sa oled ju olnud oma isaga lähedane ja tead hästi oma isa loomust ning seda, et see teine ei olnud eluarmastus ning tegelikult armastas ta väga oma peret, kuigi tal oli ka muid afääre naistega.
See on nüüd küll naljakas jutt. Et muidu nii armastas ja hoolis oma perest, aga noh, natuke afääre ikka oli ja Diana Klasiga seksis üle 20 aasta. Kas see Aarma jaoks oli eluarmastus või niisama liiderdas ringi, ei tee seda Aarmat küll kuidagi paremaks. Oma perele haiget tegi ikka tema ja Diana Klasi süüdistamine ei tee seda asja kuidagi söödavamaks. Klasi jaoks oli eluarmastus ja muud ta ju ei väidagi.
Külaline

Kas Jüri Aarma ka kunagi sellest suhtest rääkinud on või ainult Diana Klas?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 17:17 Kas Jüri Aarma ka kunagi sellest suhtest rääkinud on või ainult Diana Klas?
Meediasse pasundama ta tõesti ei läinud, aga kõik lähikondsed teadsid sellest suhtest loomulikult küll. Seega see jutt, et äkki Klas mõtles kogu loo välja, pole tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 17:17Kas Jüri Aarma ka kunagi sellest suhtest rääkinud on või ainult Diana Klas?
Üldiselt need ringihooravad abielumehed ei kipu meedias oma "suhetest" pajatama. Saa sa nüüd aru miks.
Külaline

Läksin ja tellisin siis kah selle raamatu. Tublid lapsed, teevad issile kõvasti reklaami. Muidu poleks teadnudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 07:42 Ma nagunii ei osta seda raamatut. Ei huvita teiste elu.
Ega ma niisama ka ei osta raamatuid lugemiseks. Ei huvita mis keegi on kirjutanud.
Sa oled see, kes ulub põrandal ja kohe sureb? Keda sa isegi huvitad, eksju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist