Anonüümid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 08 Juul 2024 04:33
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:21
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:32

Ära mängi märtrit. Lihtlabane valetamine ei ole vaadete mitteühtimine ja keegi pole kedagi tühistanud. Paar päeva lakub haavu, küll tuleb teise nimega tagasi.
Pärast kahte päeva ongi juust tagasi hiilinud.
Juustup ei esine anonüümina. Ma ei karda kriitikat ja mõttetut sõimu. Ma ei tulnud siia foorumisse elama vaid aega veetma.
Juustupil suri kass ära, ma olen hingeliselt sügavas leinas. Ma tõesti palun "südamest vabandust", et ma pidevalt siin end sinusugustele tohlakatele õigustamas ei käi.

/Juustup
Sa ei pea siin üldse käima.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 20:47
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 19:36
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 12:04
Kelkimise asemel võib ka mõnd teist sõna kasutada. Igal juhul sellel inimesel on mingi tungiv vajadus teistele teada anda, et ta on rikas ja tal on 16 aastat noorem mees. Miks? Jah, see ilmselt on fakt, aga täitsa kindlasti on sellise fakti toonitamise eesmärk veel midagi. Nimetame seda siis kelkimiseks, uhkustamiseks või eneseupitamiseks. Ehkki, 16 aastat noorem mees ei ole mu meelest mitte mingi õnn, vaid pigem vastupidi - midagi, mida enamus naisi üldse ei sooviks.

Ja need paar-kolm tegelast, kes juba pk päevilt igas võimalikus teemas teada andsid, et nad on rikkad.... No ilmselgelt on selle taga eneseupitamine, mitte lihtsalt fakti teatavaks tegemine, sest nendes teemades ei olnud üldse küsitud, kas ja kes on rikkad, vaid alati oli teema millestki muust.
Rikkust ja 16.a. noorema mehega naist on läbi aegade vihaga toonitanud Revolver. Minu meelest see polegi mingi asi-endast nooremad mehed on paljudel tänapäeva kenadel vanematel ja rikastel naistel. Minu arust on jälle õuduseks endast vanem mees, mida enamus naisi üldse ei sooviks :D Nad nimelt ei näe kuidagi apetiitsed välja.
Kas nooremaid mehi saavad (kui nad tahavad) ainult rikkad naised? Mind on koguaeg sebinud minust oluliselt nooremad mehed. Ei ole mul mingeid kunstasju küljes ja ennast ei ole ma mitte kuidagi tuuninud. Püstirikas ka ei ole. Täiesti keskmine, tavaline naine.

Sinu kirjelduse järgi jääb mulje, et neid noori mehi tõmbab ligi pigem naise rikkus, mitte naine ise, kui toonitad, et vaid rikkad naised saavad noori mehi.

Sellega olen nõus, et endast oluliselt vanem mees on täpselt sama vastuvõetamatu kui endast oluliselt noorem mees.
Ei pidanud silmas, er rikkad saavad, vaid nendest naistest on meedias juttu. Tavalisest naisest ju keegi ei räägi.
Pax

Postitus Postitas Pax »

Huvitav, millest see ikkagi tuleb, et üks inimene on suur enamiku jaoks sügavalt antipaatne? Lihtsalt tekitab oma oleku ja jutuga vastumeelsust. Kas viga on suures enamikus või ses ühes inimeses?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2024 08:16
Sa ei pea siin üldse käima.
Sina ka mitte. Kui ikka nii raske on teistsugust arvamust aktsepteerida, siis milleks ennast piinata?
Külaline

Pax kirjutas: 08 Juul 2024 13:51 Huvitav, millest see ikkagi tuleb, et üks inimene on suur enamiku jaoks sügavalt antipaatne? Lihtsalt tekitab oma oleku ja jutuga vastumeelsust. Kas viga on suures enamikus või ses ühes inimeses?
Ole hea, räägi enda eest. Minul ei ole Juustupi vastu mingit antipaatiat.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 00:11
Pax kirjutas: 08 Juul 2024 13:51 Huvitav, millest see ikkagi tuleb, et üks inimene on suur enamiku jaoks sügavalt antipaatne? Lihtsalt tekitab oma oleku ja jutuga vastumeelsust. Kas viga on suures enamikus või ses ühes inimeses?
Minul on juustu vastu antipaatia tema venemeelsuse pärast. Ta ütles kuskil ka, et me peaksime veremaa vastu taktitundelised olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 00:06
Perekooli käod ehk siinsed kanad ei ole erinevad inimesed. Mis siis, et erinevad nimed ja mitu kana on. Teil on ühine dna ja ühine geenirike. Te vihkate kõiki ja kõike. Eriti neid kes teie moodi ei mõtle.
Sa ise oled ju ka perekooli kägu ja siinne kana
Külaline

Eks sa jõuad siin kümnete eest külalisena vihata. Miks loed kui juustupi jutud ei meeldi?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 13:32

Ära mängi märtrit. Lihtlabane valetamine ei ole vaadete mitteühtimine ja keegi pole kedagi tühistanud. Paar päeva lakub haavu, küll tuleb teise nimega tagasi.
Juustup ei esine anonüümina. Ma ei karda kriitikat ja mõttetut sõimu. Ma ei tulnud siia foorumisse elama vaid aega veetma.
Juustupil suri kass ära, ma olen hingeliselt sügavas leinas. Ma tõesti palun "südamest vabandust", et ma pidevalt siin end sinusugustele tohlakatele õigustamas ei käi.

/Juustup
Võtsid kassi Eestist Jeemenisse kaasa?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 01:57
Minul on juustu vastu antipaatia tema venemeelsuse pärast. Ta ütles kuskil ka, et me peaksime veremaa vastu taktitundelised olema.
Minul on ka, aga selle tõttu kuidas ta üht kasutajat õogustas ja takkakiitis. R.’i
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 13:04
Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 12:59

Minul on ka, aga selle tõttu kuidas ta üht kasutajat õogustas ja takkakiitis. R.’i
Saa oma vihkamisest revolvri ja kõikide meeste vastu üle. Mine otsi abi ja ära kaka tervet foorumit oma sappi täis.
Mehed on toredad, v.a. sellised kibestunud junnid. Neid ma meesteks ei nimetaks ka, teevad meessoole häbi.
Külaline

Minul on juustupea vastu antipaatia sellepärast, et ta vägivalla teemas kirjutas, et ta mitte kunagi ei sekkuks, kui näeb-kuuleb vägivalda. Ka abi ei kavatse kutsuda, kui vägivalla ohver peaks kuhugile metsa alla vedelema jääma pärast intsidenti. See kõik ei puuduta ju teda. Peaasi, et see kõik temaga ei juhtunud. See, et keegi kuskil parasjagu verest tühjaks jookseb, kuigi abi saades, oleks võimalik inimene päästa, on suva.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 21:16
Minul on juustupea vastu antipaatia sellepärast, et ta vägivalla teemas kirjutas, et ta mitte kunagi ei sekkuks, kui näeb-kuuleb vägivalda. Ka abi ei kavatse kutsuda, kui vägivalla ohver peaks kuhugile metsa alla vedelema jääma pärast intsidenti. See kõik ei puuduta ju teda. Peaasi, et see kõik temaga ei juhtunud. See, et keegi kuskil parasjagu verest tühjaks jookseb, kuigi abi saades, oleks võimalik inimene päästa, on suva.
Väga valesti oled aru saanud. Hädasolijat ma aitaksin küll, aga võõra inimese puhul enda elu ja tervisega riskides kindlasti mitte. Märtrit mängida oskab iga inimene, aga kui näiteks keegi teist kuuleks karjeid pimedast metsatukast, palju oleks teil reealselt julgust sinna vaatama minna? Minul igastahes poleks. Kutsuksin politsei.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 01:21

Väga valesti oled aru saanud. Hädasolijat ma aitaksin küll, aga võõra inimese puhul enda elu ja tervisega riskides kindlasti mitte. Märtrit mängida oskab iga inimene, aga kui näiteks keegi teist kuuleks karjeid pimedast metsatukast, palju oleks teil reealselt julgust sinna vaatama minna? Minul igastahes poleks. Kutsuksin politsei.

/Juustup
Ära vassi! Sa kirjutasid selgelt, et abivajajale ei kutsu abi, kuna siis oled ise ja on teised pereliikmed kõik šokis ning kõik on õnnelikud, et nende lähedane pääses. Ka hiljem pole mõtet abivajajale abi kutsuda. Las vedeleb vbl seal metsatukas edasi ja ootab oma surma.

"Sa tõesti arvad, et perekonnaliikmed sel hetkel selle võõra naise peale mõtlesid? Pigem tänasid Jumalat, et nende oma lähedane koju jõudis ja üritasid teda rahustada.
Selle aja peale oli vägistamine ilmselt ammu lõppenud ja vägistaja ammu ära läinud.

Selline olukord on kõigile inimestele(sh ka neile kes toas olid) shokk ning shokiolukorras ilmselgelt esimesena nad tegelesid enda lähedasega. Te ei kujuta ise ka ette, kuidas te sellises olukorras käituks. Internetis ja teoreetikutena oleme me kõik targad."

Mina näiteks kujutan küll ette, kuidas sellises olukorras käituks. Kutsuks abi, kui ise sekkuda ei saa. Ja seda ma olen ka teinud. Nii imelik arvata, et kõik on sinusugused hoolimatud tümikad.
Külaline

Pax kirjutas: 08 Juul 2024 13:51 Huvitav, millest see ikkagi tuleb, et üks inimene on suure enamiku jaoks sügavalt antipaatne? Lihtsalt tekitab oma oleku ja jutuga vastumeelsust. Kas viga on suures enamikus või ses ühes inimeses?
Ei kirjutanudki “kõigi jaoks”.
Külaline

Miks üldse peab teisele foorumlasele hinnanguid andma, miks kõik kõigile meeldima peaksid?
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 02:49
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 01:21

/Juustup
Ära vassi! Sa kirjutasid selgelt, et abivajajale ei kutsu abi, kuna siis oled ise ja on teised pereliikmed kõik šokis ning kõik on õnnelikud, et nende lähedane pääses. Ka hiljem pole mõtet abivajajale abi kutsuda. Las vedeleb vbl seal metsatukas edasi ja ootab oma surma.

"Sa tõesti arvad, et perekonnaliikmed sel hetkel selle võõra naise peale mõtlesid? Pigem tänasid Jumalat, et nende oma lähedane koju jõudis ja üritasid teda rahustada.
Selle aja peale oli vägistamine ilmselt ammu lõppenud ja vägistaja ammu ära läinud.

Selline olukord on kõigile inimestele(sh ka neile kes toas olid) shokk ning shokiolukorras ilmselgelt esimesena nad tegelesid enda lähedasega. Te ei kujuta ise ka ette, kuidas te sellises olukorras käituks. Internetis ja teoreetikutena oleme me kõik targad."

Mina näiteks kujutan küll ette, kuidas sellises olukorras käituks. Kutsuks abi, kui ise sekkuda ei saa. Ja seda ma olen ka teinud. Nii imelik arvata, et kõik on sinusugused hoolimatud tümikad.
Muideks, ma aitaksin tõesti iseennast ja oma pereliikmeid sellisel hetkel esimesena ja mida te mulle ka kokku ei kirjutaks, teeksite Te ise seda sama. Kui kaks meest kaklevad ja üks haarab noa ning üritab teist pussitada, jooksete ka vahele või? Riskite sellega, et saate ise ka sutsaka kirja?
Hah, usun ma seda jee. Jookseksite eemale ja kutsuksite politsei.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 11:41

/Juustup
Võtsid kassi Eestist Jeemenisse kaasa?
Mitu kassi lausa.

/Juustup
Juustup

Sa ilmselt peaksid täpsuse huvides seda teemat uuesti lugema. Ma aitaksin küll, aga oma võimaluste piires ning mitte oma elu ja tervisega riskides. Mul pole sellisel hetkel aimugi kas vägistajaid on üks või mitu, on nad relvastatud vms. Teoreetiliselt peaksin ma sinna metsa sisse astudes riskima oma eluga võõra inimese nimel ja vabandust, nii hea inimene ma tõesti pole. Abi ma kutsuksin, aga mitte oma elu ja tervise hinnaga.

/Juustup
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Juustup kirjutab ju õigust, mis te teda materdate ja miinustate. Paljud teist siis tõesti sinna võssa hüppaks vägistajat takistama? Isegi politsei ei torma ohvrile uisa-päisa appi, vaid hoolitseb eelkõige iseenda turvalisuse eest. Oma soovunelmates oleme me kõik kangelased, aga päriselus on oma nahk ikka kõige lähemal.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist