Kuhu iialgi ei reisiks?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei tõmba Egiptus, Türgi, Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Albaania, Serbia, Inglismaa, Lõuna-Ameerika - ebaturvaline.
Külaline

Venemaa nr1 kuhu eales ei lähe
Külaline

Prantsusmaale, eriti Pariisi ei läheks mitte kunagi. Jälestan prantsuse keelt ja seda "armunute linna-Pariisi" lääget mainet.
elke
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas elke »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 16:36 Venemaa nr1 kuhu eales ei lähe
Ma läheks sinna kohe, kui vaid viisa jaoks raha oleks.
Külaline

elke kirjutas: 24 Juun 2024 21:36
Ma läheks sinna kohe, kui vaid viisa jaoks raha oleks.
Ma ka. Peterburgi sooviks külastada.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Kukesupp kirjutas: 02 Juun 2024 21:36 Hetkeseisuga Egiptus, India. Dubai ka ei pakuks huvi.
Miks?

/Juustup
Juustup

Teemasse- USA ja Ukraina.

/Juustup
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 20:45
Kukesupp kirjutas: 02 Juun 2024 21:36 Hetkeseisuga Egiptus, India. Dubai ka ei pakuks huvi.
Miks?

/Juustup
India vaene ja räpane, Egiptus suht sarnane, ok, seal kuurortites ilmselt kannatab puhata, kuid vabatahtlikult ikkagi ei läheks.
Dubai- liiv ja kõrghooned, ma ei suuda leida midagi, mille pärast tasuks sinna reisida.
Külaline

Kukesupp kirjutas: 28 Juun 2024 21:40
Miks?

/Juustup
India vaene ja räpane, Egiptus suht sarnane, ok, seal kuurortites ilmselt kannatab puhata, kuid vabatahtlikult ikkagi ei läheks.
Dubai- liiv ja kõrghooned, ma ei suuda leida midagi, mille pärast tasuks sinna reisida.
Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
Juustup

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 00:40

Miks?

/Juustup
Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
Absoluutselt nõus. Olen Egiptuse läbi reisinud aastatega ning kultuuripärandit on seal tohutult. Valge kõrb, templid jne, muumiad, papüürused jne jne. Tuneesia ja Maroko on palju kallimad ja igavamad. Türgi on ka imeilus, mägede tõttu.
India on omanäoline, aga mulle meeldib nende kultuur. Räpane kah, aga nende imeilusad traditsioonid, kaunid sarid ning suurepärane toit kaaluvad selle üle.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 00:50

Absoluutselt nõus. Olen Egiptuse läbi reisinud aastatega ning kultuuripärandit on seal tohutult. Valge kõrb, templid jne, muumiad, papüürused jne jne. Tuneesia ja Maroko on palju kallimad ja igavamad. Türgi on ka imeilus, mägede tõttu.
India on omanäoline, aga mulle meeldib nende kultuur. Räpane kah, aga nende imeilusad traditsioonid, kaunid sarid ning suurepärane toit kaaluvad selle üle.

/Juustup
Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?
Juustup

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 02:29
Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 00:50

/Juustup
Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?
Ma ei nimetaks Marokot, Austraaliat, Taid jne just odavateks reisideks. Muidugi need, kes Marsile lendavad ja kord kuus kuu peal kurke korjavad on kindlasti minust üle :P

/Juustup
Külaline

Mõtlesin ka nii, aga Venemaa on suur ja lai. Kindlasti on seal kohti, mida väga tahaks külastada hoolimata kõigest.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 02:29 Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?
Kes sul keelab üle maksta?
Või lähed Põhja Koreasse, rebid Kimi pildi puruks. Saad suuri elamusi.
Külaline

Praeguse seisuga: sõdivatesse riikidesse, araabiamaadesse, indiasse, ilmselt ka aafrikasse. Nooremana oleks viimastesse läinud, Egiptus ja Kesk-Ameerika olid minu unistused. Nüüd veidi vanemana hakkab mulle ilmselt migrantide tõttu araabiakeelne mulin üha rohkem vastu, india ja aafrika räpasus ka üldse ei tõmba. See et nendes maades on imeilusat loodust ja vana kultuuri kaob kahjuks eelnimetatu varju ära ja sellest on kahju.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:53 Ei tõmba Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Albaania, Serbia, Inglismaa, - ebaturvaline.
Mis neis siis on, ma olen neis korduvalt käinud, pole iialgi end ebaturvalisena tundnud.
Külaline

Välistatud on Aasia, Aafrika ja osa Lõuna-Ameerikast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist