Kuhu iialgi ei reisiks?
-
Külaline
Ei tõmba Egiptus, Türgi, Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Albaania, Serbia, Inglismaa, Lõuna-Ameerika - ebaturvaline.
-
Külaline
Prantsusmaale, eriti Pariisi ei läheks mitte kunagi. Jälestan prantsuse keelt ja seda "armunute linna-Pariisi" lääget mainet.
Ma läheks sinna kohe, kui vaid viisa jaoks raha oleks.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 16:36 Venemaa nr1 kuhu eales ei lähe
-
Külaline
Ma ka. Peterburgi sooviks külastada.
-
Juustup
Miks?
/Juustup
India vaene ja räpane, Egiptus suht sarnane, ok, seal kuurortites ilmselt kannatab puhata, kuid vabatahtlikult ikkagi ei läheks.
Dubai- liiv ja kõrghooned, ma ei suuda leida midagi, mille pärast tasuks sinna reisida.
-
Külaline
Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
-
Juustup
Absoluutselt nõus. Olen Egiptuse läbi reisinud aastatega ning kultuuripärandit on seal tohutult. Valge kõrb, templid jne, muumiad, papüürused jne jne. Tuneesia ja Maroko on palju kallimad ja igavamad. Türgi on ka imeilus, mägede tõttu.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:40Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
India on omanäoline, aga mulle meeldib nende kultuur. Räpane kah, aga nende imeilusad traditsioonid, kaunid sarid ning suurepärane toit kaaluvad selle üle.
/Juustup
-
Külaline
Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:50Absoluutselt nõus. Olen Egiptuse läbi reisinud aastatega ning kultuuripärandit on seal tohutult. Valge kõrb, templid jne, muumiad, papüürused jne jne. Tuneesia ja Maroko on palju kallimad ja igavamad. Türgi on ka imeilus, mägede tõttu.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:40Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
India on omanäoline, aga mulle meeldib nende kultuur. Räpane kah, aga nende imeilusad traditsioonid, kaunid sarid ning suurepärane toit kaaluvad selle üle.
/Juustup
-
Juustup
Ma ei nimetaks Marokot, Austraaliat, Taid jne just odavateks reisideks. Muidugi need, kes Marsile lendavad ja kord kuus kuu peal kurke korjavad on kindlasti minust üleKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 02:29Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:50Absoluutselt nõus. Olen Egiptuse läbi reisinud aastatega ning kultuuripärandit on seal tohutult. Valge kõrb, templid jne, muumiad, papüürused jne jne. Tuneesia ja Maroko on palju kallimad ja igavamad. Türgi on ka imeilus, mägede tõttu.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:40
Egiptus kogu oma kultuuriga on väga huvitav. Nt Niiluse kruiis, mitte kuurordid. Kuigi ka neis võib ok olla. Aga kõik need linnad, templid ja hauakambrid. Väga põnev. Ja muud ringreisid - snorgeldamiseks ja sukeldumiseks imeilus ja lahe, kõrbesafari, Kairo surnutelinn, Giza.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Mõtlesin ka nii, aga Venemaa on suur ja lai. Kindlasti on seal kohti, mida väga tahaks külastada hoolimata kõigest.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 16:36 Venemaa nr1 kuhu eales ei lähe
-
Külaline
Kes sul keelab üle maksta?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 02:29 Mingeid tavainimese reise kah oskad soovitada, või ainult vaese inimese omasid?
Või lähed Põhja Koreasse, rebid Kimi pildi puruks. Saad suuri elamusi.
-
Külaline
Praeguse seisuga: sõdivatesse riikidesse, araabiamaadesse, indiasse, ilmselt ka aafrikasse. Nooremana oleks viimastesse läinud, Egiptus ja Kesk-Ameerika olid minu unistused. Nüüd veidi vanemana hakkab mulle ilmselt migrantide tõttu araabiakeelne mulin üha rohkem vastu, india ja aafrika räpasus ka üldse ei tõmba. See et nendes maades on imeilusat loodust ja vana kultuuri kaob kahjuks eelnimetatu varju ära ja sellest on kahju.
-
Külaline
Mis neis siis on, ma olen neis korduvalt käinud, pole iialgi end ebaturvalisena tundnud.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 12:53 Ei tõmba Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Albaania, Serbia, Inglismaa, - ebaturvaline.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline