EiTõutäkk kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:45Aarmaga?Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:22Andry, Gregory ja AnnaTõutäkk kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:20Nojah, aga kui mees ei ole kedagi petnud vaid pidas armukest abikaasa teadmisel? Äkki abikaasa oli olematu libiidoga ja lahkumineku vältimiseks nõustus sellega, kui mehel on teine?
Samas ma ei saa aru, miks armuke siis lapsi ei planeerinud, kui ta meest armastas? Kas Dianal on üldse lapsi?
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Minu meelest väga arukas käik mitte koos lapsi saada. Iga naine muide ei soovigi iga hinna eest rasedaks jääda, isegi, kui tegu on elu armastusega. Klasil oli juba varasemast suhtest kolm last, ilmselt talle sellest piisas.Tõutäkk kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:20 Nojah, aga kui mees ei ole kedagi petnud vaid pidas armukest abikaasa teadmisel? Äkki abikaasa oli olematu libiidoga ja lahkumineku vältimiseks nõustus sellega, kui mehel on teine?
Samas ma ei saa aru, miks armuke siis lapsi ei planeerinud, kui ta meest armastas? Kas Dianal on üldse lapsi?
-
Külaline
Ei arva, et ta õnnelik on. Minu mõte oli, et ta ei pruugi õnnelikum olla ka siis, kui lahku läheb - selleks on väga palju põhjusi, kellel majanduslikud, kellel lastega seotud, kellel muud probleemid. See on mingi müüt, et mine petjast lahku ja vups oled õnnelik. Õnn ei pruugigi kunagi enam tulla ja nii valivadki osad naised suhtesse jäämise.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 23:55 Kas sa arvad, et siinse teema mehe oma naine on õnnelik? Mina ei usu! Lisaks, nagu näha, ei piirdu asi alati ainult petmise asjaoluga, vaid sellega kaasneb veel palju peavalu. Konkreetne naine on sattunud halva tähelepanu keskele. Mõni teine naine peab leppima suguhaigustega, mida tema mehe liiderdamine kaasa toob. Mõni kolmas peab leppima, et mees saab teise naisega lapse(d). Hiljem on vaja pereväliste lastega mingeid varalisi suhteid klattida jne.
Jah, see on kindlasti "tore" elu, millega iga normaalne naine peaks leppima!
Ja tegelikult on minu suurem mõte, mida siin ja mujal üritan ikka ja jälle selgitada - ärge jagage teiste eludele hindeid, teil pole selleks piisavalt palju teadmisi nende inimeste kohta.
Konkreetselt sellele postitajale, keda tsiteerin, aga küsimus vastu - mida see siis muudab, kui lahku minnakse? Välistab kuidagi uued lapsed, kellega varalisi suhteid klattida? Midagi pole teisiti.
Suguhaigused muidugi ei puutu asjasse, ega siis armukesepidajaga keegi ei seksi ometi. Koos elamisest on jutt.
-
Külaline
Miks peaks ema olema õnnetu, kui mehel on teisi naisi ning ema on teinud teadliku valiku jääda? Üldse ei saa aru sellest mõttekäigust. Ta on mingitel põhjustel valinud jääda ja elabki selles teadmises. Armuõnne ei ole, aga muu õnn pole ju kuidagi takistatud. Ikka räägite, nagu armuõnn oleks see ainus õnn, mida inimesel vaja on.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 00:00 Sellises peres, kus ema on õnnetu, ei ole ka lapsed õnnelikud. Ka juhul, kui vanemad varjavad laste eest neid asju. Lapsed on targad ja võtavad õhust kinni, kui midagi on valesti. Teesklemine, et ema on õnnelik, ei lähe läbi. Ja ainult laste pärast koos olla, ei ole õige. Täitsa imelik, et sa sellist asja ei tea!
-
Külaline
Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu jaoks on armuõnn suhtes või kooselus olles kaalukaim muudest teguritest. Kui seda pole, siis on suure tõenäosusega muu ka pees. Sisemiselt õnnetuna ei suudaks ma ka muudes asjades elu nautida ning ilmselt oleks kehvem ema oma lastele. Ja lõpuks hakkaks see kõik tervisele.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 10:56Miks peaks ema olema õnnetu, kui mehel on teisi naisi ning ema on teinud teadliku valiku jääda? Üldse ei saa aru sellest mõttekäigust. Ta on mingitel põhjustel valinud jääda ja elabki selles teadmises. Armuõnne ei ole, aga muu õnn pole ju kuidagi takistatud. Ikka räägite, nagu armuõnn oleks see ainus õnn, mida inimesel vaja on.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 00:00 Sellises peres, kus ema on õnnetu, ei ole ka lapsed õnnelikud. Ka juhul, kui vanemad varjavad laste eest neid asju. Lapsed on targad ja võtavad õhust kinni, kui midagi on valesti. Teesklemine, et ema on õnnelik, ei lähe läbi. Ja ainult laste pärast koos olla, ei ole õige. Täitsa imelik, et sa sellist asja ei tea!
-
Külaline
Iga laps on erineva mehega, koos on elanud ainult ühega ja sedagi ainult kuu aega.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 10:14Klasil oli juba varasemast suhtest kolm last, ilmselt talle sellest piisas.
-
Külaline
Inimene on suuteline kõigega harjuma, kui vaja. Ju siis osade jaoks on vaja, see on nende otsus, mille eest pole kellelgi vähimatki õigust neid halvustada või nimedega nimetada.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 11:05Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu jaoks on armuõnn suhtes või kooselus olles kaalukaim muudest teguritest. Kui seda pole, siis on suure tõenäosusega muu ka pees. Sisemiselt õnnetuna ei suudaks ma ka muudes asjades elu nautida ning ilmselt oleks kehvem ema oma lastele. Ja lõpuks hakkaks see kõik tervisele.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 10:56Miks peaks ema olema õnnetu, kui mehel on teisi naisi ning ema on teinud teadliku valiku jääda? Üldse ei saa aru sellest mõttekäigust. Ta on mingitel põhjustel valinud jääda ja elabki selles teadmises. Armuõnne ei ole, aga muu õnn pole ju kuidagi takistatud. Ikka räägite, nagu armuõnn oleks see ainus õnn, mida inimesel vaja on.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 00:00 Sellises peres, kus ema on õnnetu, ei ole ka lapsed õnnelikud. Ka juhul, kui vanemad varjavad laste eest neid asju. Lapsed on targad ja võtavad õhust kinni, kui midagi on valesti. Teesklemine, et ema on õnnelik, ei lähe läbi. Ja ainult laste pärast koos olla, ei ole õige. Täitsa imelik, et sa sellist asja ei tea!
-
Külaline
Arvestades muud, mida selle inimese kohta teada, siis vaevalt, et see Klasi otsus oli lapsi mitte saada. Kas lihtsalt ei saanud (enam, vanust ju ka juba nüüdseks on) või oli Aarma nii rangelt vastu, et ei julgenud.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 10:14Minu meelest väga arukas käik mitte koos lapsi saada. Iga naine muide ei soovigi iga hinna eest rasedaks jääda, isegi, kui tegu on elu armastusega. Klasil oli juba varasemast suhtest kolm last, ilmselt talle sellest piisas.Tõutäkk kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:20 Nojah, aga kui mees ei ole kedagi petnud vaid pidas armukest abikaasa teadmisel? Äkki abikaasa oli olematu libiidoga ja lahkumineku vältimiseks nõustus sellega, kui mehel on teine?
-
Külaline
Võimalik küll, et Aarma ei lubanud. Ta oli moraaliasjades väga range ja järeleandmatu, vähemalt mulle isiklikult tundub nii.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 11:19Arvestades muud, mida selle inimese kohta teada, siis vaevalt, et see Klasi otsus oli lapsi mitte saada. Kas lihtsalt ei saanud (enam, vanust ju ka juba nüüdseks on) või oli Aarma nii rangelt vastu, et ei julgenud.
-
Külaline
Ju ikka oled. Mõni ei tea Zevakinit ka.
-
Külaline
Mõni ei tea isegi Zevakini käekotti. Prosto uužas.
-
Külaline
Ma tahaks ka seda teada, et kas tegelikult ka enne keegi sellest midagi kuulnud oli.
-
Külaline
Mina koos laiema avalikkusega kuulsin seda aastal 2022, kolm aastat peale Aarma surma, kui Kroonikas ilmus pikk lugu Dianast ja selles räägitigi peaaegu et ainult ainult Jüri Aarmast. Arvan, et väide, nagu "kõik teadsid ju" on vale. Keegi (peale lähedaste, arvatavasti) ei teadnud enne seda artiklit. Klas ise tegi selle teadmise üldiseks ja avalikuks. Mõni ime, et lapsed vihased on.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:12Ma tahaks ka seda teada, et kas tegelikult ka enne keegi sellest midagi kuulnud oli.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9608 ... armastanud
-
Külaline
ei kujuta ette ühtegi põhjust, miks peaks keegi üldse DK raamatut lugema. No mis saavutusi tal on ette näidata, ainult Kroonika rubriikides figureerib. Tähelepanuvajadus on ilmselgelt üle keskmise.
-
Külaline
Ehk et tegelikult ikka polnud mingit aastatepikkust avalikku eluarmastust. Nii võib ju igaüks mõne kuulsa inimese surma järel rääkima hakata, mis neil kõik tegelikult oli - ja püüa tuult väljal.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:26Mina koos laiema avalikkusega kuulsin seda aastal 2022, kolm aastat peale Aarma surma, kui Kroonikas ilmus pikk lugu Dianast ja selles räägitigi peaaegu et ainult ainult Jüri Aarmast. Arvan, et väide, nagu "kõik teadsid ju" on vale. Keegi (peale lähedaste, arvatavasti) ei teadnud enne seda artiklit. Klas ise tegi selle teadmise üldiseks ja avalikuks. Mõni ime, et lapsed vihased on.
-
Külaline
Lugesin selle artikli läbi. Siin ütleb ju Klas ise välja järgmised faktid:Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:26 Klas ise tegi selle teadmise üldiseks ja avalikuks. Mõni ime, et lapsed vihased on.
- Klas armastas üle kõige Aarmad
- Aarma armastas üle kõige oma naist ja lapsi
-
Külaline
No täpselt. Räägid, mida tahad, teed raamatu, müüd oma ulmejuttu ja kui siis keegi pahandab ja kohtusse tahab anda, siis on see hageja paha-paha, jätke meie Diana rahule!Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:36Ehk et tegelikult ikka polnud mingit aastatepikkust avalikku eluarmastust. Nii võib ju igaüks mõne kuulsa inimese surma järel rääkima hakata, mis neil kõik tegelikult oli - ja püüa tuult väljal.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:26Mina koos laiema avalikkusega kuulsin seda aastal 2022, kolm aastat peale Aarma surma, kui Kroonikas ilmus pikk lugu Dianast ja selles räägitigi peaaegu et ainult ainult Jüri Aarmast. Arvan, et väide, nagu "kõik teadsid ju" on vale. Keegi (peale lähedaste, arvatavasti) ei teadnud enne seda artiklit. Klas ise tegi selle teadmise üldiseks ja avalikuks. Mõni ime, et lapsed vihased on.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:12
Ma tahaks ka seda teada, et kas tegelikult ka enne keegi sellest midagi kuulnud oli.
-
Külaline
Mulle tundub, et see suur armastus oligi vaid naise enda peas. Aarmaa vb oli hea sõber(või armastas J.A teda nagu õde) aga kas ka enamat, selle kohta päris tõde teada ei ole.
Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
-
Külaline
Eks nii meeldib võib-olla nendele lastele mõelda tõesti, ega see pole ju meeldiv tunnistada, et nende austatud isa nii austusväärne isik ei olnudki. Lapsed näevadki oma vanemaid täiesti teisest küljest, neile ei meeldi mõelda, et nende isa üldse kellegagi seksib, veel vähem, et pidas veel armukest. Samas see jutt ju eriti usutav pole, et kõik on väljamõeldis, tuttavad ikka ju ka teadsid sellest suhtest. Et sellest meedias ei pasundatud, on ju loomulik, see ei ole tõestus, et pole midagi olnud. Eks südames teavad lapsed ja naine seda väga hästi isegi.Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
-
Külaline
Aga mõtle loogiliselt, mida need tuttavad sellest suhtest teada saavad? Et kaks inimest tihti suhtlesid ja kindlasti ka flirtisid, Aarma flirtis ju kõigiga, isegi suri noore austajannaga telefoniga rääkides. Kogu moos, eks ole, ülejäänu saab ainult ise oletada juurde, kes tahab? Kas see on juba piisav alus kedagi paari panna?Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 17:33Eks nii meeldib võib-olla nendele lastele mõelda tõesti, ega see pole ju meeldiv tunnistada, et nende austatud isa nii austusväärne isik ei olnudki. Lapsed näevadki oma vanemaid täiesti teisest küljest, neile ei meeldi mõelda, et nende isa üldse kellegagi seksib, veel vähem, et pidas veel armukest. Samas see jutt ju eriti usutav pole, et kõik on väljamõeldis, tuttavad ikka ju ka teadsid sellest suhtest. Et sellest meedias ei pasundatud, on ju loomulik, see ei ole tõestus, et pole midagi olnud. Eks südames teavad lapsed ja naine seda väga hästi isegi.Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Triibu ja 4 külalist