Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 10:21
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 10:01Ma pole kunagi armumud olnud
Mul esimene mõte mis pähe tuli, et siis sul on vedanud.
Enamik tunnevad siin siiski kaasa inimesele, kel illusioonid puuduvad :D Aga ma olen kohanud ka reaalselt paari head armastusväärset meest ning kuulun nende väheste naiste hulka kes teavad mis on hea seks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 09:06
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:56Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.
Mina näiteks pole seda asja kunagi tunnetega teinud. Aga ma pole naine ka.
Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 11:56Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
Sedasi saab kui armastatud inimest ei ole selle asja jaoks.
Külaline

Ikka tugev tõmme peab mehe vastu olema. Muidu küll voodisse ei roniks. Orgasmi saan ka ise endale tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 09:03 Kui mina teises teemas rääkisin, et naised ja mehed on erinevad ja kui naine seksib, siis südamega, mees sageli mitte. Siis kõik vaidlesid vastu. Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha.
TA ju ütleb üsna selgesõnaliselt, et ta on naine, et seksida võiks, aga tundeid ei ole.

Enamus inimesi leiab, et tunnetega seks on kordi parem kui tunneteta seks. Ja mitte ainult naised! Lausa kahju sellest tüübist, kes siin just kirjutas, et ei ole eluski seda tunnet tundnud, keppides alati ilma tunneteta. Inimene lihtsalt ei tea, millest kõigest heast ta on ilma jäänud.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 10:21
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 10:01Ma pole kunagi armumud olnud
Mul esimene mõte mis pähe tuli, et siis sul on vedanud.
Ja minu esimene mõte oli, et vaene inimene!
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 11:56
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 09:06
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:56Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.
Mina näiteks pole seda asja kunagi tunnetega teinud. Aga ma pole naine ka.
Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
Iga inimene lihtsalt ei ole võimeline armastama. Noh, arusaadav, ega sellepärast ei pea kogu elu tsölibaadis veetma. Aga jah, vaene mees!
Külaline

Aga iha ja füüsiline tõmme on ju ka tunne.
Minul(naine) oli peale pikaaegset ja rasket lahkuminekut seksisõber mõned kuud, kellega oli väga võimas kehaline keemia. See oli nagu plaaster hetkeks. Aga siis see lahtus. Rohkem ei ole sellist asja harrastanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 19:23Aga iha ja füüsiline tõmme on ju ka tunne.
Tegelt nende tunnetega ei ole ka seda asja teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 19:11Inimene lihtsalt ei tea, millest kõigest heast ta on ilma jäänud.
Ega ei tea küll mida tahtagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 19:52
Miks sa üldse siis seda mehega pead tegema. Osta dildo.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 20:00
See on see meesterahvas, tõenäoliselt Egalitaar, kes elab 25 a naisega ilma tunneteta ja nillib mingit mutti, kes tema tunnetele ei vasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 20:00
Aga vaat inimene tahab vahel ka teise puudutust, suudlusi. Ehk siis inimliku kontakti. Dildo seda ei tee.
See vist ongi meeste ja naiste vahe. Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 22:21
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.
Sama!
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 22:21
Mul ka niimoodi,et need vähesed mehed, kellega olen olnud, tahavad ikka süvitsi lähenemist. Mulle sobib ka siuh-säuh-ja valmis! Ei viitsi mina tundide kaupa jamada. Aga need mehed, kes mulle sattunud, just nii tahaksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 01:56Mul ka niimoodi,et need vähesed mehed, kellega olen olnud, tahavad ikka süvitsi lähenemist. Mulle sobib ka siuh-säuh-ja valmis! Ei viitsi mina tundide kaupa jamada. Aga need mehed, kes mulle sattunud, just nii tahaksid.
Olete neile öelnud siis, et ärge jamage, tahaks juba keppi saada?
Võibolla mõtlevad, et peavad tegema pikalt eelmängu. Sest nii ju tehakse.
Mina olen teinud ja mõelnud ka, et kaua võib. Ei viitsi enam jamada. Jääks juba magama.
Külaline

Ma ütleks, et mehed, kes môtlevad (et nii ikka tehakse), aga ei tunneta olukorda, on jamad. Seesugused ei tunneta protsessi ajal kah midagist.
Mulle muideks on ka mehed kähkukaks ära öelnud. Korduvalt. Mitte, et nad pikka olesklemist sooviks, aga sellekohast spontaansust pole.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 08:56
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:54
Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 08:03 Kui sa selle mehe vastu mingit tômmet ei tunne, mida see seks sulle annab siis? Milleks see?
Tunded ja tõmme on ju kaks erinevat asja. Füüsiliselt võib inimene olla sulle atraktiivne, aga sa ei pruugi temasse armunud olla. Aga et mida seks annab? No minu mäletamist mööda viib seks orgasmini.
TA
Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.
Mida see kommentaar peaks tähendama?

Et, seks on ainult vaginaalne sooritus? Kui keelekat teeb ja muul moel teist rahuldab, siis see ei ole seksimine? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 07:59 Ma ütleks, et mehed, kes môtlevad (et nii ikka tehakse), aga ei tunneta olukorda, on jamad. Seesugused ei tunneta protsessi ajal kah midagist.
Ma siis täiendaks, et naised, kes mõtlevad (et piisab vaid soojast august), siis alati see nii pole.
Võibki jääda protsessi tegema, ilma et sealt miskit tulemust tuleb.

Tegelikkuses ju tahaks, et teisel ja endal ka hea oleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], YaCy [Bot] ja 3 külalist