Enamik tunnevad siin siiski kaasa inimesele, kel illusioonid puuduvad
Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
-
Külaline
Sedasi saab kui armastatud inimest ei ole selle asja jaoks.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 11:56Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
-
Külaline
Ikka tugev tõmme peab mehe vastu olema. Muidu küll voodisse ei roniks. Orgasmi saan ka ise endale tehtud.
-
Külaline
TA ju ütleb üsna selgesõnaliselt, et ta on naine, et seksida võiks, aga tundeid ei ole.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:03 Kui mina teises teemas rääkisin, et naised ja mehed on erinevad ja kui naine seksib, siis südamega, mees sageli mitte. Siis kõik vaidlesid vastu. Nüüd räägivad siin kõik naised, kuidas nemad ikka ilma tunneteta seksi ei taha.
Enamus inimesi leiab, et tunnetega seks on kordi parem kui tunneteta seks. Ja mitte ainult naised! Lausa kahju sellest tüübist, kes siin just kirjutas, et ei ole eluski seda tunnet tundnud, keppides alati ilma tunneteta. Inimene lihtsalt ei tea, millest kõigest heast ta on ilma jäänud.
-
Külaline
Ja minu esimene mõte oli, et vaene inimene!
-
Külaline
Iga inimene lihtsalt ei ole võimeline armastama. Noh, arusaadav, ega sellepärast ei pea kogu elu tsölibaadis veetma. Aga jah, vaene mees!Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 11:56Kuidas saab selline asi võimalik olla? Oma armastatud inimestega ei taha magada, ainult mingite suvalistega?
-
Külaline
Aga iha ja füüsiline tõmme on ju ka tunne.
Minul(naine) oli peale pikaaegset ja rasket lahkuminekut seksisõber mõned kuud, kellega oli väga võimas kehaline keemia. See oli nagu plaaster hetkeks. Aga siis see lahtus. Rohkem ei ole sellist asja harrastanud.
Minul(naine) oli peale pikaaegset ja rasket lahkuminekut seksisõber mõned kuud, kellega oli väga võimas kehaline keemia. See oli nagu plaaster hetkeks. Aga siis see lahtus. Rohkem ei ole sellist asja harrastanud.
-
Külaline
Tegelt nende tunnetega ei ole ka seda asja teinud.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 19:23Aga iha ja füüsiline tõmme on ju ka tunne.
-
Külaline
Ega ei tea küll mida tahtagi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 19:11Inimene lihtsalt ei tea, millest kõigest heast ta on ilma jäänud.
-
Külaline
Miks sa üldse siis seda mehega pead tegema. Osta dildo.
-
Külaline
See on see meesterahvas, tõenäoliselt Egalitaar, kes elab 25 a naisega ilma tunneteta ja nillib mingit mutti, kes tema tunnetele ei vasta.
-
Külaline
Aga vaat inimene tahab vahel ka teise puudutust, suudlusi. Ehk siis inimliku kontakti. Dildo seda ei tee.
See vist ongi meeste ja naiste vahe. Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
-
Külaline
Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
-
Külaline
Sama!Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 22:21Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
-
Külaline
Mul ka niimoodi,et need vähesed mehed, kellega olen olnud, tahavad ikka süvitsi lähenemist. Mulle sobib ka siuh-säuh-ja valmis! Ei viitsi mina tundide kaupa jamada. Aga need mehed, kes mulle sattunud, just nii tahaksid.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 22:21Ei tasu üldistada, ei ole kõik mehed ja naised sarnased. Mu mees naudib eelmängu ülimalt. Tahab, et see kestaks ja kestaks. Aga mina eriti mitte. Täiega tahaks kiiret seksi, kasvõi mitu korda päevas, mitte lõputut silitamist ja musitamist ja kogu pidulikku tseremooniat küünalde ja veini ja roosamannaga. Üldse ei sobi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 21:13Naine tahab kogu paketti aga mehele piisab vaid soojast august. Nende jaoks on suudlused ja silitused mitte nii tähtsad.
-
Külaline
Olete neile öelnud siis, et ärge jamage, tahaks juba keppi saada?Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 01:56Mul ka niimoodi,et need vähesed mehed, kellega olen olnud, tahavad ikka süvitsi lähenemist. Mulle sobib ka siuh-säuh-ja valmis! Ei viitsi mina tundide kaupa jamada. Aga need mehed, kes mulle sattunud, just nii tahaksid.
Võibolla mõtlevad, et peavad tegema pikalt eelmängu. Sest nii ju tehakse.
Mina olen teinud ja mõelnud ka, et kaua võib. Ei viitsi enam jamada. Jääks juba magama.
-
Külaline
Ma ütleks, et mehed, kes môtlevad (et nii ikka tehakse), aga ei tunneta olukorda, on jamad. Seesugused ei tunneta protsessi ajal kah midagist.
Mulle muideks on ka mehed kähkukaks ära öelnud. Korduvalt. Mitte, et nad pikka olesklemist sooviks, aga sellekohast spontaansust pole.
Mulle muideks on ka mehed kähkukaks ära öelnud. Korduvalt. Mitte, et nad pikka olesklemist sooviks, aga sellekohast spontaansust pole.
-
Külaline
Mida see kommentaar peaks tähendama?Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 08:56Mina tunneteta seksida ei suudaks. Las ta rahuldab su lihtsalt ära, lõpetad keelekaga.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 08:54Tunded ja tõmme on ju kaks erinevat asja. Füüsiliselt võib inimene olla sulle atraktiivne, aga sa ei pruugi temasse armunud olla. Aga et mida seks annab? No minu mäletamist mööda viib seks orgasmini.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 08:03 Kui sa selle mehe vastu mingit tômmet ei tunne, mida see seks sulle annab siis? Milleks see?
TA
Et, seks on ainult vaginaalne sooritus? Kui keelekat teeb ja muul moel teist rahuldab, siis see ei ole seksimine?
-
Külaline
Ma siis täiendaks, et naised, kes mõtlevad (et piisab vaid soojast august), siis alati see nii pole.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 07:59 Ma ütleks, et mehed, kes môtlevad (et nii ikka tehakse), aga ei tunneta olukorda, on jamad. Seesugused ei tunneta protsessi ajal kah midagist.
Võibki jääda protsessi tegema, ilma et sealt miskit tulemust tuleb.
Tegelikkuses ju tahaks, et teisel ja endal ka hea oleks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist