Ettepanek muudatusteks

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 18:55Võiks siis juba olla ikka POLIITIKA
Kes keelab seda teemat praegugi arutada?

Mina tahaks jällegi, et saaks mingi teema musta nimekirja panna, et ma seda mitte kunagi enam ei näeks mitte kuskilt.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 19:00
Külaline kirjutas:Võiks siis juba olla ikka POLIITIKA
Kes keelab seda teemat praegugi arutada?
No just! Tee teema Ajaviitesse ja ilmselt arutataks kaasa küll. Sarnaseid teemasid on seal ju päris palju, kõik on kogunud rohkelt kommentaare.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 22:51
Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 22:24
Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 21:43Mina teeks sedasi:
Popimad teemad oleks Topis. Edasi oleks igal teemal aeg näiteks 2 nädalat või kuu. Kui postitusi enam ei tule, läheb alla arhiivi ja suletuks. Edasi kuupärast kustutusele. Paljud teemad on nagunii päevakajalised ja hiljem neid keegi kunagi enam ei loe. Igal kasutajal on õigus ka unustusele eks. Aastaid hiljem pole paljudel vastustel nagunii enam mingit kaalu - elu läks edasi.
Rubriigid üldiselt kaotaks ka ära, sest siin on ainult 5 kasutajat nagunii.
Mina ei teeks nii.
Mingeid toppe ei taha kus jahutakse midagi pikalt.
Midagi ei kustutaks ära. Delfi võiks vanad uudised ära kustutada.
Ma ei tea siin ühtegi päevakajalist teemat.
Sa siis avad mitu aastat vanu teemasid uuesti ja uuesti?
No soomlaste foorumis saad valida : kõige uuemad, kõige populaarsemad ja kõige rohkem kommenteeritud. Ma ikka vahel vaatan kõige rohkem kommenteerituid , seal on olnud mitmed väga lahedad ketid, mida hiljemgi huvitav lugeda. On ka teemasid, mis on alati aktuaalsed, seda isegi mitu aastat hiljem.
Siin foorumis on ka puudu nupuke: teata ebasobivast!
Külaline

Mina jõuan mõnikord mingit meditsiini või kokanduse infot otsides veel isegi Delfi Naisteka foorumisse. Seal olid kained inimesed arukat juttu kirjutamas.
Siin iga teine teema lõpeb totakate kiimlemisega.
Külaline

Rissel kirjutas: 06 Nov 2025 21:55Siin foorumis on ka puudu nupuke: teata ebasobivast!
Sellest nupukesest ei ole abi, enne kui keegi kustutab on mitmed seda ebasobivat juba tsiteerida jõudnud.
Külaline

Rissel kirjutas: 06 Nov 2025 21:55Siin foorumis on ka puudu nupuke: teata ebasobivast!
Juba enne kirjutasin, et keegi vist ei tunne selle foorumi võimalusi üldse. Ei oska endale sobivat vaadet kujundada ega ka seda nuppu üles leida, millega saab ebasobivast postitusest teatada.
Aga muudkui vinguks.
Rissel
Kontakt:

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 00:38
Juba enne kirjutasin, et keegi vist ei tunne selle foorumi võimalusi üldse. Ei oska endale sobivat vaadet kujundada ega ka seda nuppu üles leida, millega saab ebasobivast postitusest teatada.
Aga muudkui vinguks.
Tõesti ei leidnud, nüüd siis hakkasin otsima ja avastasin enda jaoks harjumatust kohast (võrreldes teiste foorumitega, kus see nupp on kohe teksti all).
Kas just selle tõttu ei peakski olema foorumi ülesehitus nii lihtne, et igaüks selle kohe ära näeb, ilma ekstra vaadet kujundamata. Kui kõik peaksid hakkama vaadet kujundama, kas poleks siis loogilisem, et see vaade olekski ok ilma ekstra kujundamata.
Ok see selleks, aga esiteks ongi see teema mõeldud ettepanekute jaoks ja teiseks, õpi vastama normaalselt, keegi siin ei vingu. Intelligentsed inimesed vahetavad mõtteid või seisukohti, mitte ei halvusta.
Kaks asja on foorumi surm, kui puudub kriitiline mass nutikaid kirjutajaid (ka teemaalgatajaid) või kui tekib kriitiline mass halvustajaid, mõttetuid vaidlejaid ja hinnangute andjaid.
Külaline

Minu arust võiks külalistel olla ajatempel, mida ma ka eelnevalt olen välja pakkunud.
Siis jääv ära see ving, et pole minu kirjutatud ja vastan esimest korda jne.
Siis saaks aru ka mis teemas millist asja keegi kirjutab ja jääb see iseendaga vaidlemine ära. Ehk aitaks teemasid nö trollimisest vähe puhtamana hoida.
Külaline

Rissel kirjutas: 07 Nov 2025 13:30
Kaks asja on foorumi surm, kui puudub kriitiline mass nutikaid kirjutajaid (ka teemaalgatajaid) või kui tekib kriitiline mass halvustajaid, mõttetuid vaidlejaid ja hinnangute andjaid.
Millises osas sa ennast näed? Seni sinu postitused on teisi halvustavad.
Külaline

Rissel kirjutas: 07 Nov 2025 13:30Kas just selle tõttu ei peakski olema foorumi ülesehitus nii lihtne, et igaüks selle kohe ära näeb, ilma ekstra vaadet kujundamata. Kui kõik peaksid hakkama vaadet kujundama, kas poleks siis loogilisem, et see vaade olekski ok ilma ekstra kujundamata.
Aga igaüks tahab ju erinevat vaadet! Kes tahab näha avalehte teemade kaupa, kes uusimaid postitusi kellaaja järgi, kes lugemata postitusi või aktiivseid teemasid. Saadki endale vajaliku avakuva valida ja nii see su seadmesse ka jääb. Kui foorumi avad, siis su soovitud kuva ka avaneb. Vaid üks kord seadistamist. Kui soovid, saad muuta.
PS: mulle väga meeldib, et ebasobivast postitusest teatamise nupp ei asu kohe kommentaari all! PKs läks näpp selle peale tihti kogemata. Siin seda õnneks ei juhtu.
Külaline

teema ära vajunud, ei miskit tulemust. Isegi loetuks muutmist ei saanud Aktiivsete lehele tehtud.
Rissel
Kontakt:

Guest kirjutas: 08 Nov 2025 21:03
Rissel kirjutas: 07 Nov 2025 13:30Kas just selle tõttu ei peakski olema foorumi ülesehitus nii lihtne, et igaüks selle kohe ära näeb, ilma ekstra vaadet kujundamata. Kui kõik peaksid hakkama vaadet kujundama, kas poleks siis loogilisem, et see vaade olekski ok ilma ekstra kujundamata.
Aga igaüks tahab ju erinevat vaadet! Kes tahab näha avalehte teemade kaupa, kes uusimaid postitusi kellaaja järgi, kes lugemata postitusi või aktiivseid teemasid. Saadki endale vajaliku avakuva valida ja nii see su seadmesse ka jääb. Kui foorumi avad, siis su soovitud kuva ka avaneb. Vaid üks kord seadistamist. Kui soovid, saad muuta.

Väga täpselt öeldud, igaüks tahabki midagi erinevat, paljude ettevõtmistega ongi seetõttu targem õppida teiste kogemusest.
Tuletas mulle meelde ühe uurimistulemuse pliitide kohta. Kui küsiti, milliseid funktsioone ostjad tahaksid, tuli väga palju ettepanekuid. Kui küsiti hiljem, milliseid funktsioone tegelikult kasutatakse, tuli välja, et ikka neid tavalisi, suurem osa neist erilistest jäi kasutamata. Mis oli põhjuseks - ostjad ei teadnud, kuidas täpselt neid kasutama peaks, sest selleks oleks pidanud hakkama instruktsioone lugema ja seejärel veel otsima infot millal ja mis juhul ülepea kasutada.
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Guest kirjutas: 12 Nov 2025 20:16 teema ära vajunud, ei miskit tulemust. Isegi loetuks muutmist ei saanud Aktiivsete lehele tehtud.
See kõik nõuab ikka aega ka. Detsembris on seda õnneks rohkem, siis vaatame kõik asjad hoolikalt üle.
Külaline

Millal ometi ajatempel loodud saab?
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Tean, et oleme foorumi arendustöödeks siin välja käinud erinevaid ajaraame/tähtaegu (mis on osutunud ilmselgelt tühisteks), ja et vabandamine ei omaks enam väga palju jumet, kuid me palume siiski veelkord vabandust, et me ei ole teie muredega tegelenud.

Külaliste „ajatempli“ funktsioon on tõesti vajalik, kuna modereerimine kulubki paljuski sellesama valeomistamise ja segaduse peale, mida praegune eristatamus tekitab. Seega... külaliste „ajatempli“ funktsioon saab foorumisse lisatud kas sel või järgmisel nädalavahetusel.

Kas keegi tore palun tuletaks meelde, kuidas see eelmises foorumis täpselt toimis?
Külaline

sipsik kirjutas: 04 Mär 2026 11:25 Tean, et oleme foorumi arendustöödeks siin välja käinud erinevaid ajaraame/tähtaegu (mis on osutunud ilmselgelt tühisteks), ja et vabandamine ei omaks enam väga palju jumet, kuid me palume siiski veelkord vabandust, et me ei ole teie muredega tegelenud.

Külaliste „ajatempli“ funktsioon on tõesti vajalik, kuna modereerimine kulubki paljuski sellesama valeomistamise ja segaduse peale, mida praegune eristatamus tekitab. Seega... külaliste „ajatempli“ funktsioon saab foorumisse lisatud kas sel või järgmisel nädalavahetusel.

Kas keegi tore palun tuletaks meelde, kuidas see eelmises foorumis täpselt toimis?
Seal oli kommentaari all kirjas, et see "kägu" on vastanud teemas x korda. Ja siis oli minu mäletamist mööda see, et selle kirja peale vajutades näitas kõik kuupäevad ja kellajad, millal ta siis teemasse midagi kirjutanud oli.
Külaline

https://web.archive.org/web/20190918175 ... aaslaselt/
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2026 15:25 https://web.archive.org/web/20190918175 ... aaslaselt/
Nii mõnusalt nostalgiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2026 12:21
Seega... külaliste „ajatempli“ funktsioon saab foorumisse lisatud kas sel või järgmisel nädalavahetusel.

Seal oli kommentaari all kirjas, et see "kägu" on vastanud teemas x korda. Ja siis oli minu mäletamist mööda see, et selle kirja peale vajutades näitas kõik kuupäevad ja kellajad, millal ta siis teemasse midagi kirjutanud oli.
PKs lõpetati see ajatempli lisamine juba tükk aega enne PK lõppu. Viidati mingile seadusele, mis sellist märgistamist ei lubavat.
Moderaatorid, palun uurige, kas see ajatempel on ikka kõigi seadustega vastavuses, et pärast pahandust ei tuleks.
Külaline

Peab see alles kummaline seadus olema, mis anonüümsete inimeste kirjutisi reguleerib. Seda vast väitis see it-kutt kes Perekooli ämbrisse mineku korraldas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline