Petmine või ei?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 06 Nov 2025 18:01Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh! :lol: Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Nii sa siin siis valetadki. Ei, nende kellaaegade kommentaarid kirjutasin mina, mitte egalitaar.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2025 21:04
Egalitaar kirjutas: 06 Nov 2025 18:01Guest » 06 Nov 2025 16:01 ja Guest » 06 Nov 2025 16:12 olin mina. Ja kohe sain laike! Aitäh! :lol: Oh teid küll! Veel usute anonüümseid?
Nii sa siin siis valetadki. Ei, nende kellaaegade kommentaarid kirjutasin mina, mitte egalitaar.
Aga mina tean, et just sina valetad. Jäid vahele.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 06 Nov 2025 20:53
Egalitaar kirjutas: 06 Nov 2025 19:50
Guest kirjutas: 06 Nov 2025 19:45 Muhvigi ei saa aru.
Noh, kurb küll siis.
Igaüks teab ise, kuidas käitub ja mitme nime alt kommenteerib - sealhulgas sina.
Suhteliselt antisotsiaalne seisukoht, kaitsta trolle, IMHO
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 00:50
Egalitaar kirjutas: 06 Nov 2025 19:50

Noh, kurb küll siis.
Igaüks teab ise, kuidas käitub ja mitme nime alt kommenteerib - sealhulgas sina.
Ei, ma ei kaitse trolle, vaid harilikke foorumlasi, keda sa oma kinnismõtte tõttu pidevalt mitme konto alt kommenteerimises ja trollimises süüdistad. Jah, mõni neist ilmselt ka kommenteerib mitme konto alt, aga kindlasti mitte kõik - ja sul on foobia mõõtmed see asi võtnud.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:01
Ei, ma ei kaitse trolle, vaid harilikke foorumlasi, keda sa oma kinnismõtte tõttu pidevalt mitme konto alt kommenteerimises ja trollimises süüdistad. Jah, mõni neist ilmselt ka kommenteerib mitme konto alt, aga kindlasti mitte kõik - ja sul on foobia mõõtmed see asi võtnud.
Ma ei süüdista HARILIKKE foorumlasi.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 01:07
Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:01

Jajah, saime juba aru, et sind lihtsalt ümbritsevadki igas ilmakaares ainult trollid, harilikke foorumlasi pole olemas.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:21
Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:01 Ei, ma ei kaitse trolle, vaid harilikke foorumlasi, keda sa oma kinnismõtte tõttu pidevalt mitme konto alt kommenteerimises ja trollimises süüdistad. Jah, mõni neist ilmselt ka kommenteerib mitme konto alt, aga kindlasti mitte kõik - ja sul on foobia mõõtmed see asi võtnud.
Jajah, saime juba aru, et sind lihtsalt ümbritsevadki igas ilmakaares ainult trollid, harilikke foorumlasi pole olemas.
Kogu see trolliteema siin sai muide alguse "harilikust foorumlasest", kelle kommentaarid on nüüdseks kustutatud. :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 01:49
Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:21

Kogu see trolliteema siin sai muide alguse "harilikust foorumlasest", kelle kommentaarid on nüüdseks kustutatud. :lol:
Vahet pole, millest ta alguse sai, aga trolliks kutsud sa inimesi küll jummala suvaliselt.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 02:19
Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 01:49
Guest kirjutas: 07 Nov 2025 01:21 Jajah, saime juba aru, et sind lihtsalt ümbritsevadki igas ilmakaares ainult trollid, harilikke foorumlasi pole olemas.
Vahet pole, millest ta alguse sai, aga trolliks kutsud sa inimesi küll jummala suvaliselt.
Ei kutsu suvalisi trolliks.

Aga seda ütlen nüüd küll: kui keegi väidab anonüümse konto alt, et tema ei kirjutanud seda või seda kommentaari, ja et ta pole see ja see, siis pole see minu silmis midagi väärt. Miks peaks olema? Miks ma pean teda uskuma? Lõpetage lollused: anonüümsena olete anonüümsed, mitte kindlad isikud. Ja miks sa ei julge kommenteerida nimeliselt, nagu avapostitaja näiteks tegi (RESPEKT talle!)? Siis oleks asi selge kes oli ja mida tegi. Aga võib olla seda sa just kardad? Ei taha võtta oma sõnade eest vastutust? Ei taha, et keegi kõnniks sul aastaid järel ja näksiks kandu, sest kunagi astusid talle konnasilmale? :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 02:27Aga seda ütlen nüüd küll: kui keegi väidab anonüümse konto alt, et tema ei kirjutanud seda või seda kommentaari, ja et ta pole see ja see, siis pole see minu silmis midagi väärt. Miks peaks olema? Miks ma pean teda uskuma? Lõpetage lollused: anonüümsena olete anonüümsed, mitte kindlad isikud. Ja miks sa ei julge kommenteerida nimeliselt, nagu avapostitaja näiteks tegi (RESPEKT talle!)? Siis oleks asi selge kes oli ja mida tegi. Aga võib olla seda sa just kardad? Ei taha võtta oma sõnade eest vastutust? Ei taha, et keegi kõnniks sul aastaid järel ja näksiks kandu, sest kunagi astusid talle konnasilmale? :lol:
Kui sa austad teemaalgatajat, siis ära solgi tema teemat oma ibaga, eks. S'ttagi sa kedagi respekteerid siin, ka mitte nimelisi kasutajaid, sa lihtsalt mängid lolli ja trollid kogu selles foorumis.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 07:43
Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 02:27Aga seda ütlen nüüd küll: kui keegi väidab anonüümse konto alt, et tema ei kirjutanud seda või seda kommentaari, ja et ta pole see ja see, siis pole see minu silmis midagi väärt. Miks peaks olema? Miks ma pean teda uskuma? Lõpetage lollused: anonüümsena olete anonüümsed, mitte kindlad isikud. Ja miks sa ei julge kommenteerida nimeliselt, nagu avapostitaja näiteks tegi (RESPEKT talle!)? Siis oleks asi selge kes oli ja mida tegi. Aga võib olla seda sa just kardad? Ei taha võtta oma sõnade eest vastutust? Ei taha, et keegi kõnniks sul aastaid järel ja näksiks kandu, sest kunagi astusid talle konnasilmale? :lol:
Kui sa austad teemaalgatajat, siis ära solgi tema teemat oma ibaga, eks. S'ttagi sa kedagi respekteerid siin, ka mitte nimelisi kasutajaid, sa lihtsalt mängid lolli ja trollid kogu selles foorumis.
Ei mängi ta midagi. Ongi loll
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 08:04Ei mängi ta midagi. Ongi loll
Ja sina oledki troll.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 02:27 Aga seda ütlen nüüd küll: kui keegi väidab anonüümse konto alt, et tema ei kirjutanud seda või seda kommentaari, ja et ta pole see ja see, siis pole see minu silmis midagi väärt.
Sa oled seda nüüd korduvalt ja korduvalt öelnud. Äkki aitab ka? On väärt või pole väärt, see on igaühe siseasi ja mitte keegi, kaasa arvatud sina, ei postita siin, eelnevalt arvestades, kas see postitus on midagi väärt või mitte. Tee enda isikust enda teema ja seal räägi endast palju soovid, muude teemade all oma väärtushinnangute üle nii pikalt arutlemine on küll natuke imelik juba.
Külaline

Kuulge, tehke Egalitaarist eraldi teema. Paistab, et teil on palju mõtteid, mida omavahel vahetada. Kolige siit teemast minema.

Mina tahan teada, kuidas teemaalgatajal asi kulgeb.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 09:42
Egalitaar kirjutas: 07 Nov 2025 02:27 Aga seda ütlen nüüd küll: kui keegi väidab anonüümse konto alt, et tema ei kirjutanud seda või seda kommentaari, ja et ta pole see ja see, siis pole see minu silmis midagi väärt.
Sa oled seda nüüd korduvalt ja korduvalt öelnud. Äkki aitab ka? On väärt või pole väärt, see on igaühe siseasi ja mitte keegi, kaasa arvatud sina, ei postita siin, eelnevalt arvestades, kas see postitus on midagi väärt või mitte. Tee enda isikust enda teema ja seal räägi endast palju soovid, muude teemade all oma väärtushinnangute üle nii pikalt arutlemine on küll natuke imelik juba.
No kui see imelik on siis miks sa TROLL ikka jaurad siin?!
Külaline

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 12:11 Kuulge, tehke Egalitaarist eraldi teema. Paistab, et teil on palju mõtteid, mida omavahel vahetada. Kolige siit teemast minema.

egalitaar ammu vait aga trollid lasevad edasi, sina ka
Külaline

Guest kirjutas: 07 Nov 2025 13:58
Guest kirjutas: 07 Nov 2025 12:11 Kuulge, tehke Egalitaarist eraldi teema. Paistab, et teil on palju mõtteid, mida omavahel vahetada. Kolige siit teemast minema.

egalitaar ammu vait aga trollid lasevad edasi, sina ka
Mis mina ka? Mina kirjutasin siia teemasse esimese kommentaari. Ma ei ole siin kellegagi vaielnud ega kedagi paika pannud.
Külaline

vaatame tagasi huvi pärast. egalitaari esimene teemaväline postitus 06 Nov 2025 01:10 oli vastuseks juba ammu alustatud diskussioonile trolli teemal kes seda foorumit solkis. seega jah, egalitaar ei alustanud vaid lihstalt vastas. anonüümne kommentaar 06 Nov 2025 12:00 ründas põhjuseta egalitaari, ja sealt läks teema lahti. õks kõik kust otsast vaadates lükkas üks või kaks trolli teema kõrvale rünnates ühte nimelist foorumlast. iseloomulik ongi, et trolli jätkavad süüdistamisega, aga ise tõmbasid tikku
Külaline

Kõik mõttetult vaidlejad tuleks eemaldada, kui ikka midagi asjalikku ütelda pole, pole mõtet foorumit risustada.
Külaline

Ootan mina siin teemas nüüd juba 24 tundi või enam, et keegi teemast räägiks. Ei räägi. Aga metsikult tuleb kraaksuda nendega, kes muust räägivad. Jah, kemplemine on nõme, aga sama nõme on rääkida mingist risustamisest teemas, mis on tegelikult ammendunud, läbi, kaput.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 5 külalist