Miks te vaatate seepe?
-
Külaline
Tahmanägu oli ka kena, aga tal oli väga kehv näonahk nagu mäletan.
https://i.ytimg.com/vi/O1e99lqyW2Y/hq72 ... zM_C2I49wg
-
Külaline
Üks päris hea noorte ladina-ameerika seep oli. Hulk aega pärast Tahmanägu. Kes aitab nime meenutada?
Seep oli koolinoortest. Kõik osatäitjad üks ilusam kui teine. Aga siis oli üks hästi kole tüdruk. Hambaklambritega ja paksude prillidega. Sarja lõpus aidati see kole tüdruk ilusaks.
Seep oli koolinoortest. Kõik osatäitjad üks ilusam kui teine. Aga siis oli üks hästi kole tüdruk. Hambaklambritega ja paksude prillidega. Sarja lõpus aidati see kole tüdruk ilusaks.
-
Külaline
Jaa, seda ma vaatasin. Unistajad ehk Sonadoras oli see nimi.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 08:52 Üks päris hea noorte ladina-ameerika seep oli. Hulk aega pärast Tahmanägu. Kes aitab nime meenutada?
-
Külaline
Prosto Mariast on värskem versioon ka ja seal on olulised tegelased küll kõik üsna sümpaatsed.Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 22:21
Minu meelest see Prosta Maria näitleja küll eriti ilus polnud. Pigem selline tavaline.
Ladina seepide eripära ongi nende ilusad näitlejannad ja muudes sarjades oli ikka palju ilusamaid naisi.
Ma vaatasin seda hiljaaegu just ilusate inimeste pärast
-
Külaline
Just! Unistajad. Ja see oli tegelikult väga hea seep.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 09:13Jaa, seda ma vaatasin. Unistajad ehk Sonadoras oli see nimi.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 08:52 Üks päris hea noorte ladina-ameerika seep oli. Hulk aega pärast Tahmanägu. Kes aitab nime meenutada?
-
Külaline
Aga Salomed mäletate? Kuidas kabareetantsija saab rikka perepojaga lapse ja ülejäänud 300 seeriat üritab rikkurite perekond välja selgitada, milline Salome kolmest lapsest nende oma on

-
Külaline
See näitlejatar mängis vist peaaegu igas sarjas. Kahjuks on nüüd juba mitu aastat surnud.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:04 Aga Salomed mäletate? Kuidas kabareetantsija saab rikka perepojaga lapse ja ülejäänud 300 seeriat üritab rikkurite perekond välja selgitada, milline Salome kolmest lapsest nende oma on![]()
![]()
-
Külaline
Kaheksakümnendatel vaatasin Soome pealt küll kik need Dallased, Dünastiad, Beverly Hillsid ja Melrose Placed ära.
Hiljem Izaura ja Metsik Roos. Kauniit ja Rohkeat esimesed aastad vaatasin suure huviga.
Hilisemas elus olen vaadanud nii Kodus ja voorsil kui Südameasja, soomlase Salkkareid ka.
Viimased 10-15 aastat seepi pole vaadanud, aga mingid seriaalid on küll väga head - taanlaste Rannahotell, Uued oed, BBC Ämmaemand. Vaatad ja tegelased on juba nagu oma sugulased-tuttavad!
Hiljem Izaura ja Metsik Roos. Kauniit ja Rohkeat esimesed aastad vaatasin suure huviga.
Hilisemas elus olen vaadanud nii Kodus ja voorsil kui Südameasja, soomlase Salkkareid ka.
Viimased 10-15 aastat seepi pole vaadanud, aga mingid seriaalid on küll väga head - taanlaste Rannahotell, Uued oed, BBC Ämmaemand. Vaatad ja tegelased on juba nagu oma sugulased-tuttavad!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:08Kahju jah. Tema vist suri vähki.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:04 Aga Salomed mäletate? Kuidas kabareetantsija saab rikka perepojaga lapse ja ülejäänud 300 seeriat üritab rikkurite perekond välja selgitada, milline Salome kolmest lapsest nende oma on![]()
See näitlejatar mängis vist peaaegu igas sarjas. Kahjuks on nüüd juba mitu aastat surnud.
Mulle meeldis väga see näitlejanna, Lucero. Ta on vist tegelikult rohkrm laulja, aga vahel näitleb ka. Imeilus.
-
Külaline
Kuidas sa said 80ndatel Melrose Placet ja Beverly Hillsi ära vaadata? Merlose Placet toodeti 1992-1999 ja Beverly Hillsi hakati väntama 1990.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:30 Kaheksakümnendatel vaatasin Soome pealt küll kik need Dallased, Dünastiad, Beverly Hillsid ja Melrose Placed ära.
-
Külaline
Ütles ju, et Soome pealt.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 11:01Kuidas sa said 80ndatel Melrose Placet ja Beverly Hillsi ära vaadata? Merlose Placet toodeti 1992-1999 ja Beverly Hillsi hakati väntama 1990.
-
Külaline
Minu meelest pole ta näonahal viga midagi. See siin on noorema ea pilt.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 23:02 Tahmanägu oli ka kena, aga tal oli väga kehv näonahk nagu mäletan.

-
Külaline
Metsik roos ja Tahmanägu oli Verónica CASTRO, selline mupsik. Kiideti taevani tema ilu, aga mina tema ilu näha ei suutnud.

-
Külaline
see ilus on Sonya Smith, mitte Tahmanägu.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 11:49Minu meelest pole ta näonahal viga midagi. See siin on noorema ea pilt.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 23:02 Tahmanägu oli ka kena, aga tal oli väga kehv näonahk nagu mäletan.
![]()
-
Külaline
-
Külaline
Tahmanägu mängis siiski Sonja SmithKülaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 12:13 Metsik roos ja Tahmanägu oli Verónica CASTRO, selline mupsik. Kiideti taevani tema ilu, aga mina tema ilu näha ei suutnud.
![]()

-
Külaline
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 5 külalist