Kas teie kohtuks sellise mehega veel

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
linnuvaatleja
Kontakt:

Postitus Postitas linnuvaatleja »

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 21:42
linnuvaatleja kirjutas: 05 Nov 2025 21:28Miks sa sebid vanema mehega, kui sädemed ei lenda? Võta noorem mees!
Kui palju noorem mees sul endal ka on?
Mul on mitmeid nooremaid mehi (ma ei seksi nendega muidugi, miks peaks seksi andma, kui juba tähelepanu saan), minuvanused mehed näevad minust 10-20 aastat vanemad välja.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

linnuvaatleja kirjutas: 07 Nov 2025 19:56Mul on mitmeid nooremaid mehi (ma ei seksi nendega muidugi, miks peaks seksi andma, kui juba tähelepanu saan),
Tore siis sul. Tähelepanu mis moodi see on?
Aga miks mitte seksida? Või sa emam ei seksi?
Külaline

linnuvaatleja kirjutas: 07 Nov 2025 19:56
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 21:42
linnuvaatleja kirjutas: 05 Nov 2025 21:28Miks sa sebid vanema mehega, kui sädemed ei lenda? Võta noorem mees!
Kui palju noorem mees sul endal ka on?
Mul on mitmeid nooremaid mehi (ma ei seksi nendega muidugi, miks peaks seksi andma, kui juba tähelepanu saan), minuvanused mehed näevad minust 10-20 aastat vanemad välja.
Jah, ja kui alkoholi tahad osta, siis küsitakse sult alati dokumente, mis siis, et oled tegelikult juba 50-aastane.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 07 Nov 2025 21:13
linnuvaatleja kirjutas: 07 Nov 2025 19:56Mul on mitmeid nooremaid mehi (ma ei seksi nendega muidugi, miks peaks seksi andma, kui juba tähelepanu saan),
Aga milleks nendega seksida, kui niisama juba suheldud saab? Ega's elu ei koosne ainult nühkimisest.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 12:57
Aga miks mitte seksida? Või sa enam ei seksi?
Aga milleks nendega seksida, kui niisama juba suheldud saab? Ega's elu ei koosne ainult nühkimisest.
Ei koosnegi. Aga kui tal on nooremaid mehi, siis mis mehed nad on? Tuttavad, sõbrad, kirjasõbrad. Mehe ja naise vahelist suhet sel juhul pole. Siis ei saa öelda, et tal on mehi.

Või kui ma su juttu sõna sõnalt võtan Tolmukübe.
Seksida võib siis kui niisama ei suhtle?

Aga kas muidu mehe kaissu tahaksid? Silitaks, suudleks kallistaks, ütleb, et armastab sind üle kõige. Tahab sinuga olla, imetleb sind.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Nov 2025 13:13
Aga miks mitte seksida? Või sa enam ei seksi?
Ei koosnegi. Aga kui tal on nooremaid mehi, siis mis mehed nad on? Tuttavad, sõbrad, kirjasõbrad. Mehe ja naise vahelist suhet sel juhul pole. Siis ei saa öelda, et tal on mehi.

Või kui ma su juttu sõna sõnalt võtan Tolmukübe.
Seksida võib siis kui niisama ei suhtle?

Aga kas muidu mehe kaissu tahaksid? Silitaks, suudleks kallistaks, ütleb, et armastab sind üle kõige. Tahab sinuga olla, imetleb sind.
No kui ikka mehe vastu tundeid ei ole, ega siis ikka ei taha küll, et suudleks silitaks kallistaks. Kui mind armastab üle kõige, ei ta siis kao kuskile, kui seksi ei tule. Teine asi, kui tundeid ei ole, aga on täiskasvanute omavaheline kokkulepe, et leivad ühte kappi panna ja siis ehk seks ka majja tuleb. Minu arust ilma tunneteta on nagu mõttetu see tegevus. Aga kui temal tunded on, truu on, minu heaks teeb ka midagi, hästi ei kujuta küll ette ilma tunneteta seksimist, aga ma saan aru, et naisterahval tükk küljest ära ka ei kuku. Nii et teoreetiliselt võib asja ajada. Aga kui pole tundeid, siis peab olema mingi meeldivus. Kui seda pole, või kohe üldse ei meeldi, ega siis voodisse ei roni, siis see tegevus on suisa vastumeelne sel juhul.
Tuleb välja, et seksida võib siis, kui niisama ei suhtle, ehk et suhtled siis meeldivuse või tunnete najal. Või prostituudid, need ka niisama ei suhtle, tahavad raha, aga pakuvad ka teenust.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 14:50No kui ikka mehe vastu tundeid ei ole, ega siis ikka ei taha küll, et suudleks silitaks kallistaks. Kui mind armastab üle kõige, ei ta siis kao kuskile, kui seksi ei tule. Teine asi, kui tundeid ei ole, aga on täiskasvanute omavaheline kokkulepe, et leivad ühte kappi panna ja siis ehk seks ka majja tuleb. Minu arust ilma tunneteta on nagu mõttetu see tegevus.
Ma mõtlen, et kui sul ikka ka tunded on ja teisel ka sinu vastu. Kuidas siis oleks? Oleks intiimsus ja seks?
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Nov 2025 15:28
Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 14:50No kui ikka mehe vastu tundeid ei ole, ega siis ikka ei taha küll, et suudleks silitaks kallistaks. Kui mind armastab üle kõige, ei ta siis kao kuskile, kui seksi ei tule. Teine asi, kui tundeid ei ole, aga on täiskasvanute omavaheline kokkulepe, et leivad ühte kappi panna ja siis ehk seks ka majja tuleb. Minu arust ilma tunneteta on nagu mõttetu see tegevus.
Ma mõtlen, et kui sul ikka ka tunded on ja teisel ka sinu vastu. Kuidas siis oleks? Oleks intiimsus ja seks?
Mina näen seda asja nii, et kõigepealt on intellektuaalne lähedus, siis emotsionaalne lähedus, siis füüsiline lähedus (musid, kallid) ja siis see füüsiline lähedus läheb üle seksuaalseks läheduseks. Ehk et kui on mõlema poolsed tunded, nendega on juba tekkinud eeldatavasti füüsiline lähedus, ja sealt siis veelgi intiimsem lähedus, ehk seks. Nii et kui mõlemal tunded on, siis võib ka intiimsus ja seks olla. Aga võib ka mitte olla, siis see suhe klassifitseerub südamesõbraks. Et lähedus juba on, musid/kallid on, aga seksi ei järgne. Kuigi, loogiliselt võttes, kui mul oleks selline sõber, siis ma võtaks härjal sarvist ja teeks ettepaneku paari minna, mis seal's ikka enam jokutada. Aga paaris olles jälle seks võib olla, ja võib ka mitte (kõik paarid ei seksi omavahel). Ausalt öeldes olen seksi suhtes nii ükskõikseks muutunud, aga kui mõlemal on tunded, siis võib ka asja ajada. Et mina konkreetselt frigiidne ei ole. Kuigi huvi on väheseks jäänud, aga sobivate asjaolude kokku langemisel...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 15:40
Külaline kirjutas: 08 Nov 2025 15:28
Mina näen seda asja nii, et kõigepealt on intellektuaalne lähedus, siis emotsionaalne lähedus, siis füüsiline lähedus (musid, kallid) ja siis see füüsiline lähedus läheb üle seksuaalseks läheduseks. Ehk et kui on mõlema poolsed tunded, nendega on juba tekkinud eeldatavasti füüsiline lähedus, ja sealt siis veelgi intiimsem lähedus, ehk seks. Nii et kui mõlemal tunded on, siis võib ka intiimsus ja seks olla. Aga võib ka mitte olla, siis see suhe klassifitseerub südamesõbraks. Et lähedus juba on, musid/kallid on, aga seksi ei järgne. Kuigi, loogiliselt võttes, kui mul oleks selline sõber, siis ma võtaks härjal sarvist ja teeks ettepaneku paari minna, mis seal's ikka enam jokutada. Aga paaris olles jälle seks võib olla, ja võib ka mitte (kõik paarid ei seksi omavahel). Ausalt öeldes olen seksi suhtes nii ükskõikseks muutunud, aga kui mõlemal on tunded, siis võib ka asja ajada. Et mina konkreetselt frigiidne ei ole. Kuigi huvi on väheseks jäänud, aga sobivate asjaolude kokku langemisel...
Frigiidsus (ld frigidus) on naise võimetus erutuda ja saada orgasme või naise üldine seksuaalhuvi puudumine.
Tolmukübe
Kontakt:

No ma ütlen, mul on üldine seksuaalhuvi puudumine, aga pane tugevalt armuma, ja ena, "frigiidsus" kadunud...
Külaline

Kas sa nagu paremini ei oska kui nühkida?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 15:49 No ma ütlen, mul on üldine seksuaalhuvi puudumine, aga pane tugevalt armuma, ja ena, "frigiidsus" kadunud...
Miks sa naistearsti poole ei pöördu? Sul on frigiidsus mida sa tunnistada ei taha, miks sa sellest siin üldse räägid? Keegi sind aidata ei saa.
Kardad arstile minna? Ei ta hammusta sind.
Külaline

Lugesin vahelduseks naiste frigiidsusest googlest ja eesti arstide nõuandeid ja noh, vist ravi polegi. Naisarstide nõuanded olid alati mehele suunatud, mees on süüdi kui naine ei erutu või tal pole tuju. Nii ikka sugukülmust ei ravi. Probleem ju algab sellest kellel on probleem, aga kui see probleem avaldub kõigi meeste puhul, siis pole mehel ka sinna midagi teha. Ehk siis ikkagi, naised ei suuda probleemi endale tunnistada ja seetõttu ei saa neid aidata isegi naistearst, sest temagi elab stereotüüpides ja valede maailmas.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 15:49 No ma ütlen, mul on üldine seksuaalhuvi puudumine, aga pane tugevalt armuma, ja ena, "frigiidsus" kadunud...
Aga muidu kas oled seda asja tunnetega kunagi teinud, orgasmi saanud?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Nov 2025 16:15 Lugesin vahelduseks naiste frigiidsusest googlest ja eesti arstide nõuandeid ja noh, vist ravi polegi. Naisarstide nõuanded olid alati mehele suunatud, mees on süüdi kui naine ei erutu või tal pole tuju. Nii ikka sugukülmust ei ravi. Probleem ju algab sellest kellel on probleem, aga kui see probleem avaldub kõigi meeste puhul, siis pole mehel ka sinna midagi teha. Ehk siis ikkagi, naised ei suuda probleemi endale tunnistada ja seetõttu ei saa neid aidata isegi naistearst, sest temagi elab stereotüüpides ja valede maailmas.
Naiste puhul ei aita tõesti arst väga, vaid kui mees on mühkam, ei pane naist tähele, siis emotsionaalsest sidemest algab asi.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Nov 2025 16:09
Miks sa naistearsti poole ei pöördu? Sul on frigiidsus mida sa tunnistada ei taha, miks sa sellest siin üldse räägid? Keegi sind aidata ei saa.
Ei kui tundeid pole, siis niisama lambist kiimas ei pea ka olema, see nüüd küll normaalne pole. Kui tugevad tunded tulevad, siis tekib ka seksuaalse läheduse huvi. Kus ma siis frigiidne olen? Ei saa ju lambist kiimas olla iga päev, nagu neljajalgne jooksuajal. Ikka meeldiv meesterahvas peaks ka kuskilt paistma, küll siis seksi poole ka mõtted tasapisi (või kiiremini, sõltub, kui tugevad tunded on) liikuma hakkavad.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 16:30
Ei kui tundeid pole, siis niisama lambist kiimas ei pea ka olema, see nüüd küll normaalne pole. Kui tugevad tunded tulevad, siis tekib ka seksuaalse läheduse huvi. Kus ma siis frigiidne olen? Ei saa ju lambist kiimas olla iga päev, nagu neljajalgne jooksuajal. Ikka meeldiv meesterahvas peaks ka kuskilt paistma, küll siis seksi poole ka mõtted tasapisi (või kiiremini, sõltub, kui tugevad tunded on) liikuma hakkavad.
Jah, siit algabki see probleem. Miks nii paljud inimesed on edutud, sest nad teevad ise ennast maha ja põhjus number üks - inimesed tahavad esimese korraga võita kuldmedali. Sa ju ka põhjendad end, milleks olla lambist kiimas. Aga miks mitte? Kui sa oled lambist kiimas siis hakkad vaatama teisi kiimas mehi ja kiimastel võivad juhtuda eriti kiimased seksid. See kõik algab uskumisest, endale sisendamisest. Aga kui elada negatiivsuses, siis ei juhtugi midagi, sest ei olda valmis ise esimest sammu tegema. Aga milleks siis olla rahulolematu? Frigiidsus peaks olema õnn, mehed ei huvita, koo sokki, vaata seriaali, elu lill. Milleks jamada mühkamist mehega? Millised mehed ei ole mühkamid kui ise ollakse frigiid?

Edasi sinu põhjendusi lugedes, miks peadki olema kiimas olema iga päev, ole ainult laupäeval. Osta seksikas pesu, lelud ja kujunda endale magamistuppa seksodroom ja alusta enda avastamist. Meeldiva mehe leidmiseks peab ka sinult midagi meeldivat tulema.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Nov 2025 15:59
Kas sa nagu paremini ei oska kui nühkida?
Tal see nühkimise jutt käib teemast teemasse. Tema jaoks ongi seks lihtsalt üks nühkimine. Sellepärast ta ei oska ka näiteks seksuaalset truudusetust millekski pidada. Tema seisukoht - kolm minti võõra naisega nühkimist, ja valmis - miks siis sellepärast mees kohe maha jätta? No siis on arusaadav, et mehe ringikeppimine midagi erilist ta jaoks ei ole - ise ta ei seksi, ei oska intiimsuhet väärtustada ega oluliseks pidada ning ei saa sellest mingit naudingut. Arusaadav, et siis ongi tema jaoks füüsiline truudus ebaoluline asi.

Tõttöelda, kui mul oleks seksiga nii kehvad kogemused kui tal - kolm minutit nühkimist - no see ei ole tõesti seks ega midagi, mida peaks nautima, siis äkki mõtleks samamoodi. Õnneks on mul vedanud ja minu seksuaalelu on olnud väga soe, hooliv ja mees on alati pingutanud, et mina saaksin täisnaudingu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Nov 2025 16:30
Normaalsel juhul peaks inimene seksiisu tunduma ka siis, kui tal ei ole parasjagu partnerit. Seksiisu ainult ja ainult meeldiva meesterahva olemasoluga seostada on nats imelik.

Kui partnerit ei ole, siis normaalse seksuaalsusega inimene tegeleb eneserahuldamisega.
Külaline

Seksiisuga on palju jama.
Kui pole kedagi ja ei taha ka seksida, on kõik ok. Arstile ei pea pöörduma.
Kui sul on keegi ja siis ei taha, on juba halvem lugu. Sa pead tahtma! Aga kui palju tahtma?
Veel hullem on kui mees hakkab rääkima oma Vajadustest. Ja ega ka see pole parem, kui ta on lugenud naisteajakirjast et toogu lilli, koristagu tuba ära, küll siis naisel seksiisu tekib. Siis juba tead et kui lilled toodud, pead seksima
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 10 külalist