Jumal küll, saa juba ükskord üle, see foorum ei ole eluküsimus. Sulle vist küll tundub, et on. Ja miks sa enam oma kasutaja alt ei kirjuta?Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 14:07 vaatame tagasi huvi pärast. egalitaari esimene teemaväline postitus 06 Nov 2025 01:10 oli vastuseks juba ammu alustatud diskussioonile trolli teemal kes seda foorumit solkis. seega jah, egalitaar ei alustanud vaid lihstalt vastas. anonüümne kommentaar 06 Nov 2025 12:00 ründas põhjuseta egalitaari, ja sealt läks teema lahti. õks kõik kust otsast vaadates lükkas üks või kaks trolli teema kõrvale rünnates ühte nimelist foorumlast. iseloomulik ongi, et trolli jätkavad süüdistamisega, aga ise tõmbasid tikku
Petmine või ei?
-
Külaline
-
Külaline
See on naise tunnetega arvestamine, mitte et ta ise arvaks, et hirmus patt oleks vana sõbraga näost näkku kokku saamine.. Tal võisid olla kahtlused, et ta naine rikub selle kohtumise ära. Parem on mitte algul öelda ja hoopis hiljem mainida. Mõni naine läheb täitsa segaseks ju, käib luuramas, pommitab telefonikõnedega terve õhtusöögi aeg vmt.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 14:42Teemaalgatuses on kirjas, et TA sai telefonist teada, et mehel on homseks sõbrannaga kokku lepitud lõunale minek, aga mees ütles järgmisel päeval, et nad said juhuslikult kokku ja käisid söömas. Mis mõttes see ei ole valetamine ja varjamine?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 13:10Ta ju ei varjagi? Nagu alati - enamik vastajaid ei vasta mitte sellele murele, mida teemas tegelikult kirjeldatakse, vaid hoopis sellele murele, mis vastajat ennast kummitanud on ja mida ta seepärast kõikjal näeb.
-
Külaline
Kuidas oleks õige.
Tundub et mees valetab või peab valetama, sest kardab oma naise reaktsiooni.
Samas oleks vaja omavahel rääkida.
Kuidas rääkida, kui ei julge rääkida tulemuse pärast, mis võib olla lahkuminek.
Ja kuidas mitte reageerida, kui tundub et teine käitub su arusaamadele vastupidiselt.
See on nagu lastega. Nad ei räägi, sest kardavad. Kui räägivad ausalt, järgneb ikka keeld. Keeld aga neile meeldi.
Tundub et mees valetab või peab valetama, sest kardab oma naise reaktsiooni.
Samas oleks vaja omavahel rääkida.
Kuidas rääkida, kui ei julge rääkida tulemuse pärast, mis võib olla lahkuminek.
Ja kuidas mitte reageerida, kui tundub et teine käitub su arusaamadele vastupidiselt.
See on nagu lastega. Nad ei räägi, sest kardavad. Kui räägivad ausalt, järgneb ikka keeld. Keeld aga neile meeldi.
-
Külaline
Kuidas see teema läbi on? Mina küll ootan teemaalgajalt jätku, kuidas asjad on viimastel päevadel läinud.Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 18:23 Ootan mina siin teemas nüüd juba 24 tundi või enam, et keegi teemast räägiks. Ei räägi. Aga metsikult tuleb kraaksuda nendega, kes muust räägivad. Jah, kemplemine on nõme, aga sama nõme on rääkida mingist risustamisest teemas, mis on tegelikult ammendunud, läbi, kaput.
-
Külaline
Oodata ju võid, see ei tähenda, et teema läbi pole. Mina küll teemaalgataja asemel mingit järjejuttu siia ei tekitaks, milleks. Nagunii saad peksa - ainult juhul, kui kohe lahku lähed, saad natuke vähem peksaGuest kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:17Kuidas see teema läbi on? Mina küll ootan teemaalgajalt jätku, kuidas asjad on viimastel päevadel läinud.Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 18:23 Ootan mina siin teemas nüüd juba 24 tundi või enam, et keegi teemast räägiks. Ei räägi. Aga metsikult tuleb kraaksuda nendega, kes muust räägivad. Jah, kemplemine on nõme, aga sama nõme on rääkida mingist risustamisest teemas, mis on tegelikult ammendunud, läbi, kaput.
-
Külaline
Juustup sai oma osa, Egalitaar samuti. Tolmukübe saab ka muudkui.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 12:51Nagunii saad peksa - ainult juhul, kui kohe lahku lähed, saad natuke vähem peksa
Olge kõik külalised.
Kui ma oleks kasutajanimega, siis ma saaksin ka täiega.
-
Külaline
Mitte ühegi nimetatu puhul pole oma osa saamine seotud kasutajanimega, vaid selle sisuga, mida see nimi toodab. Nii on lood.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 13:18Juustup sai oma osa, Egalitaar samuti. Tolmukübe saab ka muudkui.
Olge kõik külalised.
-
Külaline
Peale kasutajanime ei erine nende toodetav sisu teiste omast. Kasutajanimi annab lihtsalt võimaluse haigetel värdjatel ennast siin välja elada. Reaalses elus nad ei saa seda teha, sest seal nad vastutaksid kas oma töökoha või sihverplaadi tervisega.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 17:25Mitte ühegi nimetatu puhul pole oma osa saamine seotud kasutajanimega, vaid selle sisuga, mida see nimi toodab. Nii on lood.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 13:18Juustup sai oma osa, Egalitaar samuti. Tolmukübe saab ka muudkui.
Olge kõik külalised.
-
Külaline
Kasutajanimi ja tema kirjutatud annab tegelikult öõouks üsna hea ülevaate, mis sirti inimesega tegu võib olla.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 18:12Peale kasutajanime ei erine nende toodetav sisu teiste omast. Kasutajanimi annab lihtsalt võimaluse haigetel värdjatel ennast siin välja elada. Reaalses elus nad ei saa seda teha, sest seal nad vastutaksid kas oma töökoha või sihverplaadi tervisega.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 17:25Mitte ühegi nimetatu puhul pole oma osa saamine seotud kasutajanimega, vaid selle sisuga, mida see nimi toodab. Nii on lood.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 13:18Juustup sai oma osa, Egalitaar samuti. Tolmukübe saab ka muudkui.
Olge kõik külalised.
Sellepärast nokitaksegi, et kui piisavalt oma mõtteid ja arvamusi siin kasutajanime all kirjutad, see jääb meelde ja pile väga raske umbkaudne kujutluapilt isikust luua.
Tegelt loovad nad(kasutajanimega) selle pildi ise.
-
Külaline
Sisu ka, aga mis mõttes pole seotud kasutajanimega - muidugi on. Kui räägid midagi, mis erineb keskmisest, siis alati leidub neid, kes sulle pahasti tahavad öelda ja nimelised kasutajad on ainsad, kellele kallale saab minna.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 17:25Mitte ühegi nimetatu puhul pole oma osa saamine seotud kasutajanimega, vaid selle sisuga, mida see nimi toodab. Nii on lood.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 13:18Juustup sai oma osa, Egalitaar samuti. Tolmukübe saab ka muudkui.
Olge kõik külalised.
-
Külaline
Nokitaks kelle tahes kallal kes avaldab mõtteid oma nime all, aga nagu koolikiusajategi puhul valitakse keegi kes on teistsugune, ehk erineb grupist. Koolis on selleks vaikne õpilane või eeskujulik õpilane ehk nohik. Siin foorumis valitakse välja samuti eri suse põhjal: keegi kes julgeb ennast väljendada, julgeb vastanduda, ei samastu grupiga jne. Ühesõnaga keegi kes julgeb olla TEMA ISE. See annab ohvrile moraalse eelise ja paljastab kiusajate alaväärsuse ja nõrkuse.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 19:01Kasutajanimi ja tema kirjutatud annab tegelikult öõouks üsna hea ülevaate, mis sirti inimesega tegu võib olla.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 18:12Peale kasutajanime ei erine nende toodetav sisu teiste omast. Kasutajanimi annab lihtsalt võimaluse haigetel värdjatel ennast siin välja elada. Reaalses elus nad ei saa seda teha, sest seal nad vastutaksid kas oma töökoha või sihverplaadi tervisega.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 17:25
Mitte ühegi nimetatu puhul pole oma osa saamine seotud kasutajanimega, vaid selle sisuga, mida see nimi toodab. Nii on lood.
Sellepärast nokitaksegi, et kui piisavalt oma mõtteid ja arvamusi siin kasutajanime all kirjutad, see jääb meelde ja pile väga raske umbkaudne kujutluapilt isikust luua.
Tegelt loovad nad(kasutajanimega) selle pildi ise.
-
Külaline
Selline anonüümne netitroll ei oska tavaliselt ka argumenteerida, ega viitsigi. Tema argumendid on mölisemise tasemel, sest ta teab, et ta saab isiklikuks minned alati taganeda. Tal pole ju vaja oma "nägu päästa", tal polegi nägu.
-
Külaline
Inimene, kes kirjutab "mölisema", ei saa eriti intelligente olla.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:46 Selline anonüümne netitroll ei oska tavaliselt ka argumenteerida, ega viitsigi. Tema argumendid on mölisemise tasemel, sest ta teab, et ta saab isiklikuks minned alati taganeda. Tal pole ju vaja oma "nägu päästa", tal polegi nägu.
-
Külaline
Inimene, kes teeb ühest sõnast kellegi kohta järelduse, ei saa eriti intelligentne olla.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:48Inimene, kes kirjutab "mölisema", ei saa eriti intelligente olla.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:46 Selline anonüümne netitroll ei oska tavaliselt ka argumenteerida, ega viitsigi. Tema argumendid on mölisemise tasemel, sest ta teab, et ta saab isiklikuks minned alati taganeda. Tal pole ju vaja oma "nägu päästa", tal polegi nägu.
-
Külaline
Kui sa seda enda kohta ütlesid siis peab see tõde olema!Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:56Inimene, kes teeb ühest sõnast kellegi kohta järelduse, ei saa eriti intelligentne olla.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:48Inimene, kes kirjutab "mölisema", ei saa eriti intelligente olla.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 22:46 Selline anonüümne netitroll ei oska tavaliselt ka argumenteerida, ega viitsigi. Tema argumendid on mölisemise tasemel, sest ta teab, et ta saab isiklikuks minned alati taganeda. Tal pole ju vaja oma "nägu päästa", tal polegi nägu.
-
Külaline
Ei öelnud enda kohta, mina pole ühest sõnast mingit järeldust teinud. Mina tegin järelduse sinu vale mõttekäigu pealt.
Aga, ausalt, ma ei kavatse sinu tasemele langeda ja siin kraaklema hakata.
-
Külaline
Aga sinu postitused ongi kraaklemised.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2025 23:10Ei öelnud enda kohta, mina pole ühest sõnast mingit järeldust teinud. Mina tegin järelduse sinu vale mõttekäigu pealt.
Aga, ausalt, ma ei kavatse sinu tasemele langeda ja siin kraaklema hakata.
-
Külaline
Siin foorumis on alati kõigile abieluprobleemidele vaid üks lahendus - lahku ja kohe!Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 12:51Oodata ju võid, see ei tähenda, et teema läbi pole. Mina küll teemaalgataja asemel mingit järjejuttu siia ei tekitaks, milleks. Nagunii saad peksa - ainult juhul, kui kohe lahku lähed, saad natuke vähem peksaGuest kirjutas: ↑08 Nov 2025 10:17Kuidas see teema läbi on? Mina küll ootan teemaalgajalt jätku, kuidas asjad on viimastel päevadel läinud.Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 18:23 Ootan mina siin teemas nüüd juba 24 tundi või enam, et keegi teemast räägiks. Ei räägi. Aga metsikult tuleb kraaksuda nendega, kes muust räägivad. Jah, kemplemine on nõme, aga sama nõme on rääkida mingist risustamisest teemas, mis on tegelikult ammendunud, läbi, kaput.![]()
![]()
-
Külaline
Mida sina siis soovitad paarile, kes omavahel ei suhtle?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 12:02Siin foorumis on alati kõigile abieluprobleemidele vaid üks lahendus - lahku ja kohe!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist