Kallis asi

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 17:46
Guest kirjutas: 14 Nov 2025 14:49
Guest kirjutas: 14 Nov 2025 14:03

Pole mina veel 190 mehi näinud 190 naistega, see oleks ikka väga kole vaatepilt. Lühikest, 180 cm meest ei vaataks ise, olgu kui edukas tahes.
190 ja 180, 190 ja 175. Mõlemad pikad paarid.
Loodus püüdleb keskmise poole. Sellepärast on sageli nii, et pikad mehed on lühikestega paaris ja pikad naised lühikeste meestega. Selliseid 190/180 paare on väga vähe.
Keskmine abikaasa Ameerika Ühendriikides on 5–6 tolli pikem kui tema naine ja naised ütlevad, et nad on kõige rohkem rahul mehega, kes on 8 tolli pikem. Vähem kui 9% abielu- või kooselupaaridest on naine oma mehest sama pikk või pikem.

Kaks lisa tolli teeks naise õnnelikuks :lol: Nii materialistlik ikka eks
Külaline

Samas kui pikk naine ja lühike mees saaksid lapsed, st poisid, kas lapsed ja poiss päriks pikkuse isalt või emalt? Kas pikem pikkus oleks geneetiliselt loote esimene valik?
Külaline

Nojah, kui pikal naisel on lühem mees, siis peab olema tegemist hea mehega, sest 4.1% naisi oleks ainult endast lühema mehega suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 17:59 Samas kui pikk naine ja lühike mees saaksid lapsed, st poisid, kas lapsed ja poiss päriks pikkuse isalt või emalt? Kas pikem pikkus oleks geneetiliselt loote esimene valik?
Mina, 165 cm, sain oma 190cm mehega poja, kes on samuti 190cm. Sõbranna on 180 cm ja tema mees 185 cm, poeg 193 cm.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 18:03
Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 17:59 Samas kui pikk naine ja lühike mees saaksid lapsed, st poisid, kas lapsed ja poiss päriks pikkuse isalt või emalt? Kas pikem pikkus oleks geneetiliselt loote esimene valik?
Mina, 165 cm, sain oma 190cm mehega poja, kes on samuti 190cm. Sõbranna on 180 cm ja tema mees 185 cm, poeg 193 cm.
Kuidas sa nii valesti aru said? Teemaks ei ole mis sina said, vaid kui sina oleksid 190cm ja sinu mees oleks 165cm. Muidugi siis sa seda meest ei tahaks nähagi eks.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 14 Nov 2025 14:03
Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 13:03
Guest kirjutas: 14 Nov 2025 12:54
Olin nooruses 165 cm ja kadestasin endast lühemaid tüdrukuid, neil oli poiste valik palju rikkalikum.
Erandeid on, aga edukamad mehed on alati pikemat sorti ja enamasti vaatavad ka enamvähem endapikkuseid naisi. Pisikestel naistel on pisikesed mehed ja need on väga harva edukad ja heal järjel.
Pole mina veel 190 mehi näinud 190 naistega, see oleks ikka väga kole vaatepilt. Lühikest, 180 cm meest ei vaataks ise, olgu kui edukas tahes.
180 on üsna keskmine. Praegu on Eesti mees keskmiselt 182 cm, veel 20 aastat tagasi oligi see 180, nii et nende nimetamine "lühikesteks" on veits kummaline. Ja üleüldse on maailm täis mehi, kes on lühikesed, kuid edukad. Eestist nt Parts, Laar, Annus (Skype'i asutaja, mitte Toomas ega Heiki), Hein... kindlasti on neid rohkem, kuid pikkust üldiselt ei mainita, raske otsida.
Külaline

Kui Eesti keskmise mehe pikkus on 182, siis keskmiselt ongi mehed nii pikad. Lühemad on ainult vanemad mehed, sest siis kui nende vanemad noored olid, oli sõja lõpp ja toitu oli vähe. See andis ka tunda nende laste kasvus. Edasi läks inimese toidulaud suuremaks ja iga põlvkond kasvas eelmisest pikemaks.
Külaline

Samas lühikesed mehed elavad pikemalt kui pikad. Nagu ka väikesed koerad elavad kauem kui suured.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Nov 2025 18:10 Kui Eesti keskmise mehe pikkus on 182, siis keskmiselt ongi mehed nii pikad. Lühemad on ainult vanemad mehed, sest siis kui nende vanemad noored olid, oli sõja lõpp ja toitu oli vähe. See andis ka tunda nende laste kasvus. Edasi läks inimese toidulaud suuremaks ja iga põlvkond kasvas eelmisest pikemaks.
Keskmise pikkusega mees ongi 180 ja naine 170, klapivad hästi paari. Itaalias on keskmine mees 170 ja naine 160. Ma läksin Itaaliasse ja mind peeti väga pikaks naiseks, kuigi olen 172 cm pikk.
Külaline

Kõige pikemad inimesed (nii mehed kui naised - 1.77 cm keskmine pikkus) elavad Hollandis.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Nov 2025 19:50 Kõige pikemad inimesed (nii mehed kui naised - 1.77 cm keskmine pikkus) elavad Hollandis.
On tõesti pikad inimesed Hollandis. Ma olen 1.75 ja Hollandis käies tundsin end veidralt - inimesed on sama pikad või pikemad kui mina.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 22:32
Guest kirjutas: 14 Nov 2025 19:50 Kõige pikemad inimesed (nii mehed kui naised - 1.77 cm keskmine pikkus) elavad Hollandis.
On tõesti pikad inimesed Hollandis. Ma olen 1.75 ja Hollandis käies tundsin end veidralt - inimesed on sama pikad või pikemad kui mina.

Nii äge. Peaks ka sinna minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2025 17:20Kõhn kits ei ole kaunis hirv.
Selline ütlus on jah. Mina arvan, et sada korda parem on olla kõhn kits kui et mingi paks vormitu loom. Skinny fat on esiteks tervise seisukohalt palju parem vaiant kui olla paks ja teiseks on skinny fat riietega ikka palju ilusam kui paks. Kauniks hirveks nagunii vanem naine ei kvalifitseeru, aga igal juhul parem on olla kõhn kui paks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädi
A sa küsi meeste käest, kuidas neile 165 naine meeldib. Võid üllatuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 19:48
Külaline kirjutas: 13 Nov 2025 17:20Kõhn kits ei ole kaunis hirv.
Selline ütlus on jah. Mina arvan, et sada korda parem on olla kõhn kits kui et mingi paks vormitu loom. Skinny fat on esiteks tervise seisukohalt palju parem vaiant kui olla paks ja teiseks on skinny fat riietega ikka palju ilusam kui paks. Kauniks hirveks nagunii vanem naine ei kvalifitseeru, aga igal juhul parem on olla kõhn kui paks.
Skinny fat on kole, naine võiks ikka trimmis olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 19:51
Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 09:39Tunnen sulle kaasa kuna sa nii pisike oled. 165 cm, tillutädi
Mis seal ikka küsida. Lühikese naise jaoks on pikk mees staatuse küsimus, ta püüab selle mehe hoidmise nimel rohkem.
Millegipärast need suhted ka pikalt ei püsi. Ikka jäävad need lühikesed naised üksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 20:01Mis seal ikka küsida. Lühikese naise jaoks on pikk mees staatuse küsimus, ta püüab selle mehe hoidmise nimel rohkem.
Millegipärast need suhted ka pikalt ei püsi. Ikka jäävad need lühikesed naised üksi.
Puhta segane.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 20:01
Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 19:51
Mis seal ikka küsida. Lühikese naise jaoks on pikk mees staatuse küsimus, ta püüab selle mehe hoidmise nimel rohkem.
Tahaks kohe näha, milline tumba selle kirjutas :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2025 20:01Mis seal ikka küsida. Lühikese naise jaoks on pikk mees staatuse küsimus, ta püüab selle mehe hoidmise nimel rohkem.
Oled ilmselt üks tüüpiline Jaamaülema Abi, naine 180+ cm, kes kangesti tahaks olla väiksem, kuid kuidagi ei saa. Sellised kõrendid naised kõnnivad läbi elu, selg kühmus ja õlad longus, julgemata mujale vaadata kui enda ette maha. 165 cm naiste ees on samal ajal kogu maailm valla, neil selg sirge, silmavaade otse, pea püsti ja sära silmis.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Nov 2025 18:37
Oled ilmselt üks tüüpiline Jaamaülema Abi, naine 180+ cm, kes kangesti tahaks olla väiksem, kuid kuidagi ei saa. Sellised kõrendid naised kõnnivad läbi elu, selg kühmus ja õlad longus, julgemata mujale vaadata kui enda ette maha. 165 cm naiste ees on samal ajal kogu maailm valla, neil selg sirge, silmavaade otse, pea püsti ja sära silmis.
Täitsa loll jutt ikka küll.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, käguan, Semrush [Bot] ja 8 külalist