Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:59
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 19:53
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:51
Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.
Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.
Lunged ja Samuelid olid väga pikalt suhtes. Tublid, mida sa neilt veel siis ootasid? Kui sa oled mingi 10+ aastat suhtes, siis loomulikult teie suhted püsivad rutiinil, armukestel, ühisel varal, lastel ja muudel kõrvalistel asjadel, mitte vabal soovil ja armastusel. Ära tule oma jama vabade inimeste võrdlema, eks.
Mis lollus see veel on, et 10+ aastat suhtes püsib kõigel muul, aga mitte vabal soovil ja armastusel? Lausa hale on, et mõni inimesel (sinul) nii kehvasti on elus läinud.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 20:18
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 20:15
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 19:38Ükskõik kui nooruslik sa ka poleks, sa näed nii palju noorema mehe kõrval alati vana välja. Hullu moodi hakkavad need naised punnitama ja pingutama, et noorem välja näha. Aga sa ei tee tasa 10 aastat.
Sama ka Macroni naisega. Enda vanuse mehe kõrval näeks ta suurepärane välja
Nii on, endavanuse kõrval näeks hea välja, endast niipalju noorema kõrval näeb vana välja. Vanaks jäämine torkab rohkem silma.
80 prossa Eesti muttidest näevad välja mammid ja vanad. Mingi 40 on pigem 55-60. Hea väljanägemise jaoks on vaja hulgaliselt raha, seda saavad lubada umbes 10-15% Eesti inimestest.
Misasi see hea väljanägemine küll ometi on, eriti raha eest saadav?
Ma olen vaadanud, et vaesemad naised on just kuidagi hästi säilinud, nad elanud sellist tagasihoidlikku naturaalsemat elu.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:21
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 16:58
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 14:59 tublid et niikauagi vastu pidasid - suur vanusevahe siiski loeb ja tegu väga emotsionaalsete kunstiinimestega (eriti meespool tundub alati TV-s täiesti eufooriline ja selline up-down tüüpi).
Evelin Samuel näeb superhea välja ja pole kindlasti mingi "vananev naine".
Ohoh, et ta ei vananegi? Mida sa selle all mõtled? Sa ei pea kõigist normaalsetest väljenditest otsima halvustust, vananemine on lihtsalt elukaare etapp ning öelda, et 50-aastane on vananev naine, on täiesti normaalne fakti konstateering. Ma ise olen juba ligi 60, üldse ei eita, et ma vananen, miks peaks?
Mina ka ei tea nii suure vanusevahega paare, kus naine vanem on. Tean 7-8 aastat vanema naisega paare, neilgi on mingist hetkest alates probleemid, aga kes teab, kas need vanusevahest tingitud on. 15-aastane vanusevahe aga on küll selline väljakutse, et ordeni peaks saama see paar, kes selles vanusevahes ei lahuta.
Kas sinu tutvusringkonnas pole suure vanusevahega paare? Kui vaatan enda ümber, siis tavaline on mees 10 aastat noorem. Suurim vahe on mees 22 aastat noorem ja koos saab neil juba 10 aastat.
Mida ma siis kirjutasin just? Kohe tavaline on, et mees on 10 aastat noorem? :D On-on.
Samuelil ja Randverel sai ka 10 aastat.
Minu ümber on paarid, kes on koos 20-30 aastat.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 22:06
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:51
Novot, ilmselt elad teistsugust elu, minu tutvuskonnas ei taha mitte keegi enda kõrvale vana meest. Sinu tutvuskonnas võetakse ka hambutu mees ära.
Ära hüppa ühest äärmusest teise. Minu tutvusringkond on endavanustega suhtes. Paar aastat siia-sinna. Vahet pole, kumb pool on see kõvasti vanem pool, need suhted ei pea ajale vastu. Alles see oli, kus Lunged lahku läksid. Kui ühest poolest hakkab saama ätt või tädi, siis see suhe laguneb.
Mida sa õigupoolest öelda tahad? Tõde on see, et pole vahet, kas on mees noorem, vanem või samaealine - kui inimesed on koos, algatab lahkumineku alati see, kes pole enam antud eluga ja olukorraga rahul. See, kui vana keegi sel ajahetkel on, ei oma absoluutselt mingit tähtsust.
Tahabki öelda, et suure vanusevahe puhul tekib neid põhjusi, miks noorem eluga enam rahul ei ole, ühel hetkel päris palju.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Nov 2025 15:09
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 14:59
Näeb hea välja küll, aga ega see teda nooremaks ei tee. 50 on 50, menopaus kõigi oma vaevustega on kohal.
Lihtsalt vahemärkuse korras, mina nt olen 52, aga pole ühtki vaevust. Ega see ei ole mingi aamen kirikus, et kõigil mingid vaevused tulevad.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 00:09
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 14:59
Näeb hea välja küll, aga ega see teda nooremaks ei tee. 50 on 50, menopaus kõigi oma vaevustega on kohal.
Lihtsalt vahemärkuse korras, mina nt olen 52, aga pole ühtki vaevust. Ega see ei ole mingi aamen kirikus, et kõigil mingid vaevused tulevad.
Sina ei vanane? Menopausist oli jutt kui vananemise ühest nähust. Sul on menopaus ja sa vananed, kui oled üle 50. Kui veel pole alanud, siis kohe algab. Ära põe, ära veena teisi, et sinuga seda ei juhtu, sest sul pole-ühtegi-vaevust-ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 00:09Lihtsalt vahemärkuse korras, mina nt olen 52, aga pole ühtki vaevust. Ega see ei ole mingi aamen kirikus, et kõigil mingid vaevused tulevad.
Tegelikult see ikka on aamen kirikus. Sul siis lihtsalt tulevad 53-aastaselt, mis seal vahet on.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 01:29

Sina ei vanane? Menopausist oli jutt kui vananemise ühest nähust. Sul on menopaus ja sa vananed, kui oled üle 50. Kui veel pole alanud, siis kohe algab. Ära põe, ära veena teisi, et sinuga seda ei juhtu, sest sul pole-ühtegi-vaevust-ju.
Ma saan mõne kuu pärast 55, ikka pole vaevuseid. Millal need tulevad siis?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei tulegi vaevuseid, mõnel kulgeb menopaus eriliste komplikatsioonideta.

Vanusega tekkivad muutused pole alati seotud menopausiga
Kliinik.ee
https://www.kliinik.ee › naisetervis › aid-41632 › vanuse...
Menopaus tähendab menstruatsioonide lakkamist, kuid sellega kaasnevad sümptomid võivad kesta kümmekond aastat. Mõnel naisel ei pruugi vaevusi üldse olla, teine ...
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 08:37
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 01:29
Jäta need vaevused nüüd rahule. Vananemisest oli jutt. Vaevuseid on ühel vähem, teisel rohkem, midagi on kõigil. Aga jutt oli vananemisest endast. Kõik 50+ vanused vananevad. Ja see mõjutab suhet, kui sinu partner on oluliselt noorem. Nii on, selle vastu pole mõtet vaielda.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 20 Nov 2025 09:42 Ei tulegi vaevuseid, mõnel kulgeb menopaus eriliste komplikatsioonideta.

Vanusega tekkivad muutused pole alati seotud menopausiga
Kliinik.ee
https://www.kliinik.ee › naisetervis › aid-41632 › vanuse...
Menopaus tähendab menstruatsioonide lakkamist, kuid sellega kaasnevad sümptomid võivad kesta kümmekond aastat. Mõnel naisel ei pruugi vaevusi üldse olla, teine ...
Mina olen üks 50ne aastane, kellel vaevused sisuliselt puuduvad. Olen paar aastat tagasi kogenud kuumahoogusid, aga see on ka kõik. Jah, näonahk on muutunud ja kaalu on raskem hoida, aga õige toitumise, trenni ja hoolitsusega saab seda kõike kontrolli all hoida.
Külaline

Kas 35-aastased ei vanane?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 10:42
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 08:37
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 01:29 Sina ei vanane? Menopausist oli jutt kui vananemise ühest nähust. Sul on menopaus ja sa vananed, kui oled üle 50. Kui veel pole alanud, siis kohe algab. Ära põe, ära veena teisi, et sinuga seda ei juhtu, sest sul pole-ühtegi-vaevust-ju.
Jäta need vaevused nüüd rahule. Vananemisest oli jutt. Vaevuseid on ühel vähem, teisel rohkem, midagi on kõigil. Aga jutt oli vananemisest endast. Kõik 50+ vanused vananevad. Ja see mõjutab suhet, kui sinu partner on oluliselt noorem. Nii on, selle vastu pole mõtet vaielda.
Mismoodi see rohkem mõjutab, kui samaealistel paaridel? Äkki tõesti niipidi, et omaealise mehega pole selles eas enam midagi peale hakata, nooremaga aga saab samas sammus käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 22:31

Mida sa õigupoolest öelda tahad? Tõde on see, et pole vahet, kas on mees noorem, vanem või samaealine - kui inimesed on koos, algatab lahkumineku alati see, kes pole enam antud eluga ja olukorraga rahul. See, kui vana keegi sel ajahetkel on, ei oma absoluutselt mingit tähtsust.
Tahabki öelda, et suure vanusevahe puhul tekib neid põhjusi, miks noorem eluga enam rahul ei ole, ühel hetkel päris palju.
Näiteks millised need põhjused on? Kas sul juhtus nii? Räägi ainult enda kogemusest, mitte sellest, mida sa ette kujutad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 22:22
Guest kirjutas: 19 Nov 2025 19:59

Lunged ja Samuelid olid väga pikalt suhtes. Tublid, mida sa neilt veel siis ootasid? Kui sa oled mingi 10+ aastat suhtes, siis loomulikult teie suhted püsivad rutiinil, armukestel, ühisel varal, lastel ja muudel kõrvalistel asjadel, mitte vabal soovil ja armastusel. Ära tule oma jama vabade inimeste võrdlema, eks.
Mis lollus see veel on, et 10+ aastat suhtes püsib kõigel muul, aga mitte vabal soovil ja armastusel? Lausa hale on, et mõni inimesel (sinul) nii kehvasti on elus läinud.
Mis ta valesti ütles? Kas teil pole ühist vara, rutiini ja armukesi? Ikka on. Äkki mõni lapski, kelle pärast koos olla.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 11:37Kas 35-aastased ei vanane?
Vananemise tempos on oluline erinevus 30- ja 50-aastasel.
Külaline

vananemise tempot mõjutab geneetika ja elustiil, ning 35-ne võib olla vabalt sama "vana" kui 50.
Tegelikult, kui seda paari kõrvalt vaadata, siis vanusevahet väga ei adu.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:10
Mis siis eristab 35a mehe ja 50a naise vananemist?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:02
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 22:31
Näiteks millised need põhjused on? Kas sul juhtus nii? Räägi ainult enda kogemusest, mitte sellest, mida sa ette kujutad.
Endal ei ole kogemust. Kas selleks, et mõnda elu põhitõde mõista, peab seda ise läbi elama? See, et vananedes inimese huvid, välimus, seksuaalsus, energia muutuvad ja mitte paremaks, on elu põhitõde. Intellekt ja vaimsed võimed ei käi siia alla, need võivad veel suureneda, jutt on pigem füüsise ja organismi vastupidavusega seotud omaduste muutumisest, mis on suhtes olulised - ja paraku on füüsiline pool üldjuhul meeste jaoks olulisem kui naiste jaoks. Kuskilt 40-ndate eluaastate keskelt kiireneb vananemine sedavõrd, et vahe 30-aastase ja oluliselt vanema kaaslase vahel hakkab aina suurenema. Ja tead ise, mis juhtub, kui partnerid erinevalt arenevad.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:19
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:10
Mis siis eristab 35a mehe ja 50a naise vananemist?
Tempo, ütlesin ju. Mismoodi seda veel täpsemalt lahti tuleks selgitada? Googelda ise vananemist, ma ei viitsi elementaarset sulle selgitada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline