Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:22
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:19
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:10 Vananemise tempos on oluline erinevus 30- ja 50-aastasel.
Mis siis eristab 35a mehe ja 50a naise vananemist?
Tempo, ütlesin ju. Mismoodi seda veel täpsemalt lahti tuleks selgitada? Googelda ise vananemist, ma ei viitsi elementaarset sulle selgitada.
Sinu arust siis 50a naine vananeb 55-ndaks aastaks 65-aastaseks, aga 35a mees 40-seks?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:02
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 22:31 Tahabki öelda, et suure vanusevahe puhul tekib neid põhjusi, miks noorem eluga enam rahul ei ole, ühel hetkel päris palju.
Näiteks millised need põhjused on? Kas sul juhtus nii? Räägi ainult enda kogemusest, mitte sellest, mida sa ette kujutad.
Endal ei ole kogemust. Kas selleks, et mõnda elu põhitõde mõista, peab seda ise läbi elama? See, et vananedes inimese huvid, välimus, seksuaalsus, energia muutuvad ja mitte paremaks, on elu põhitõde. Intellekt ja vaimsed võimed ei käi siia alla, need võivad veel suureneda, jutt on pigem füüsise ja organismi vastupidavusega seotud omaduste muutumisest, mis on suhtes olulised - ja paraku on füüsiline pool üldjuhul meeste jaoks olulisem kui naiste jaoks. Kuskilt 40-ndate eluaastate keskelt kiireneb vananemine sedavõrd, et vahe 30-aastase ja oluliselt vanema kaaslase vahel hakkab aina suurenema. Ja tead ise, mis juhtub, kui partnerid erinevalt arenevad.
Vananedes kõik need asjad muutuvadki, aga täpselt samamoodi vananeb ka noorem pool. Huvid võivadki erinevad olla, see on tervitatav. Välimus, seksuaalsus ja energia muutuvad mõlemal poolel ühtmoodi.
Külaline

Marju Karinil on mehega 16 aastat vahet ja vaatan tõesti, et Marjul on energiat, huvisid, välimust jm palju rohkem, kui temast 16 aastat nooremal mehel. Sellise elava naisega ükski endaealine mees enam sammu pidada ei jaksaks, selge see.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:30 Marju Karinil on mehega 16 aastat vahet ja vaatan tõesti, et Marjul on energiat, huvisid, välimust jm palju rohkem, kui temast 16 aastat nooremal mehel. Sellise elava naisega ükski endaealine mees enam sammu pidada ei jaksaks, selge see.
Ta mees on küll numbrite järgi noorem aga minu arvates näevad üsna samaealised välja. Ma olen mingit habemega pilti näinud. Habe teeb vanemaks väljanägemise.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:37
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:30 Marju Karinil on mehega 16 aastat vahet ja vaatan tõesti, et Marjul on energiat, huvisid, välimust jm palju rohkem, kui temast 16 aastat nooremal mehel. Sellise elava naisega ükski endaealine mees enam sammu pidada ei jaksaks, selge see.
Ta mees on küll numbrite järgi noorem aga minu arvates näevad üsna samaealised välja. Ma olen mingit habemega pilti näinud. Habe teeb vanemaks väljanägemise.
Just. Seega ma ei saa aru, millest need suure vanusevahega paaride vastased üldse räägivad-elav tõestus, et see toimib suurepäraselt!
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:25
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:19

Mis siis eristab 35a mehe ja 50a naise vananemist?
Tempo, ütlesin ju. Mismoodi seda veel täpsemalt lahti tuleks selgitada? Googelda ise vananemist, ma ei viitsi elementaarset sulle selgitada.
Sinu arust siis 50a naine vananeb 55-ndaks aastaks 65-aastaseks, aga 35a mees 40-seks?
Krt, vananemise tempo tähendab sinu arust vanusenumbri muutumist või? Vananemine on organismi muutumine. 30-aastane on 35-aastaseks saades muutunud palju vähem kui 50-aastane 55-aastaseks saades. No enam selgemalt ei oska ma öelda, kui sa ikka aru ei saanud, siis sa ei tahagi aru saada.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:27 Vananedes kõik need asjad muutuvadki, aga täpselt samamoodi vananeb ka noorem pool. Huvid võivadki erinevad olla, see on tervitatav. Välimus, seksuaalsus ja energia muutuvad mõlemal poolel ühtmoodi.
Ei muutu ühtemoodi, mis sa nalja teed. Mõni läheb 50+ vanuses paari aastaga kortsu, tekivad liigesehädad, kaalu tuleb juurde, seksihuvi kaob üldse seoses hormonaalsete muutustega, jaks üritustel käia väheneb hüppeliselt. Sa väidad, et 30+ vanuses toimuvad samad muutused ja sama ajaga? Täiesti üle mõistuse rumal jutt.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:37
Muidugi on erandeid olemas, me siiski räägime üldisest protsessist. Sinu nimetatuid ma ei tunne ega pole spetsialist nende välimuse, huvide, vanuse vms suhtes. Võimalik, et nad on erilised.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:55
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:22 Tempo, ütlesin ju. Mismoodi seda veel täpsemalt lahti tuleks selgitada? Googelda ise vananemist, ma ei viitsi elementaarset sulle selgitada.
Krt, vananemise tempo tähendab sinu arust vanusenumbri muutumist või? Vananemine on organismi muutumine. 30-aastane on 35-aastaseks saades muutunud palju vähem kui 50-aastane 55-aastaseks saades. No enam selgemalt ei oska ma öelda, kui sa ikka aru ei saanud, siis sa ei tahagi aru saada.
Jutt on 35 ja 50, mitte 30 ja 50, katsu nüüd teemas olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:57
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:27 Vananedes kõik need asjad muutuvadki, aga täpselt samamoodi vananeb ka noorem pool. Huvid võivadki erinevad olla, see on tervitatav. Välimus, seksuaalsus ja energia muutuvad mõlemal poolel ühtmoodi.
Ei muutu ühtemoodi, mis sa nalja teed. Mõni läheb 50+ vanuses paari aastaga kortsu, tekivad liigesehädad, kaalu tuleb juurde, seksihuvi kaob üldse seoses hormonaalsete muutustega, jaks üritustel käia väheneb hüppeliselt. Sa väidad, et 30+ vanuses toimuvad samad muutused ja sama ajaga? Täiesti üle mõistuse rumal jutt.
Sa tahad öelda, et 50 naine on liigesehädadega, kadunud seksihuviga ja ilma jaksuta ja 35 on kõike vastupidi? Ära aja naerma. 50 naine on veel nii noor inimene, et mingi jaks pole kusagilt vähenenud.

Vaata Galkinit ja Pugatsovat, vanusevahe 27 aastat, koos 25 aastat. Naine juba 76.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:59
Muidugi on erandeid olemas, me siiski räägime üldisest protsessist. Sinu nimetatuid ma ei tunne ega pole spetsialist nende välimuse, huvide, vanuse vms suhtes. Võimalik, et nad on erilised.
Marju Karinit ei tea, pole kuulnud? Küll on hirmus, kui mõni elab kott peas, ei tea ümbritsevast elust ööd ega mütsi ja veel uhke ka selle üle :D
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:02
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:59

Marju Karinit ei tea, pole kuulnud? Küll on hirmus, kui mõni elab kott peas, ei tea ümbritsevast elust ööd ega mütsi ja veel uhke ka selle üle :D
Tohoh, küll nüüd tuli Eesti kultuurile ja rahvale oluline isik välja :D Nime olen tõesti kuulnud. Enamat aga ei tea, ei tunne, et seepärast häbenema peaksin. Ammugi ei tea midagi sellest 16-aastat nooremast kaaslasest. Kas sa oled tema ise ja nüüd solvusid, et sind ei teata? Tundub küll nii. Nüüd panen ka kokku, kellest siin muus teemas räägiti kui MK-st. Ka seal kahtlustati, et ta ise või mõni tema seotu siin postitab.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:59
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:55

35 ja 50 on midagi kardinaalselt erinevat kui 30 ja 50? :D Püha taevas.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:01
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:57
Sa tahad öelda, et 50 naine on liigesehädadega, kadunud seksihuviga ja ilma jaksuta ja 35 on kõike vastupidi? Ära aja naerma. 50 naine on veel nii noor inimene, et mingi jaks pole kusagilt vähenenud.

Vaata Galkinit ja Pugatsovat, vanusevahe 27 aastat, koos 25 aastat. Naine juba 76.
Eks Pugatšoval ole pappi ka ikka ja eks tal ikka Galkini kuulsuses ka oma roll on. Seega see näide küll ei päde.
Ja ei, ma ei öelnud, et üle 50-sed on kõik sellised. Ütlesin, et selles vanuses hakkavad tekkima muutused, kellel mis, aga kõigil nad toimuvad.
50-aastane on noor võrreldes 70-aastasega, kuid vana võrreldes 30 (35!) aastasega.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 13:10
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:02
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:59 Muidugi on erandeid olemas, me siiski räägime üldisest protsessist. Sinu nimetatuid ma ei tunne ega pole spetsialist nende välimuse, huvide, vanuse vms suhtes. Võimalik, et nad on erilised.
Tohoh, küll nüüd tuli Eesti kultuurile ja rahvale oluline isik välja :D Nime olen tõesti kuulnud. Enamat aga ei tea, ei tunne, et seepärast häbenema peaksin. Ammugi ei tea midagi sellest 16-aastat nooremast kaaslasest. Kas sa oled tema ise ja nüüd solvusid, et sind ei teata? Tundub küll nii. Nüüd panen ka kokku, kellest siin muus teemas räägiti kui MK-st. Ka seal kahtlustati, et ta ise või mõni tema seotu siin postitab.
Ei, ma ei ole tema, ma ei solvunud ja sa ei ole selgeltnägija. Tule taevas appi, tõesti :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 13:13
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:01
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:57 Ei muutu ühtemoodi, mis sa nalja teed. Mõni läheb 50+ vanuses paari aastaga kortsu, tekivad liigesehädad, kaalu tuleb juurde, seksihuvi kaob üldse seoses hormonaalsete muutustega, jaks üritustel käia väheneb hüppeliselt. Sa väidad, et 30+ vanuses toimuvad samad muutused ja sama ajaga? Täiesti üle mõistuse rumal jutt.

Eks Pugatšoval ole pappi ka ikka ja eks tal ikka Galkini kuulsuses ka oma roll on. Seega see näide küll ei päde.
Ja ei, ma ei öelnud, et üle 50-sed on kõik sellised. Ütlesin, et selles vanuses hakkavad tekkima muutused, kellel mis, aga kõigil nad toimuvad.
50-aastane on noor võrreldes 70-aastasega, kuid vana võrreldes 30 (35!) aastasega.
Ah ei päde. 50 pole vana võrreldes 35, muutused on minimaalsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 12:55 Krt, vananemise tempo tähendab sinu arust vanusenumbri muutumist või? Vananemine on organismi muutumine. 30-aastane on 35-aastaseks saades muutunud palju vähem kui 50-aastane 55-aastaseks saades. No enam selgemalt ei oska ma öelda, kui sa ikka aru ei saanud, siis sa ei tahagi aru saada.
Kas sa oled ise 50 ja vanamammi, et sa nii rumalat juttu räägid?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:38

Ma olen 55 ja teadlik, et ma olen täiesti erinev endast 35-sena. Inimestel, kes seda eitavad, on reaalsustajuga midagi lahti.
Külaline

Milleks te selle foorumi "arendaja" lolluste peale vastate
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 13:41
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 13:38
Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 13:10 35 ja 50 on midagi kardinaalselt erinevat kui 30 ja 50? :D Püha taevas.
Ma olen 55 ja teadlik, et ma olen täiesti erinev endast 35-sena. Inimestel, kes seda eitavad, on reaalsustajuga midagi lahti.
Teemaalgatus on 15a vanusevahest. Kas sa oled väga erinev ka oma 40a vanusest? Mina küll mitte.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline