Guest kirjutas: ↑20 Nov 2025 21:53
Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 20:33
Guest kirjutas: ↑20 Nov 2025 19:52
Sul ununes kirjutamata, et poja sõbrad peavad sind tema pruudiks.
Seda ta unustas ka mainida, et ronib koos lastelastega puu otsas ja möllab lumes.
Ei ole seda teinud, aga kas see oleks midagi imelikku? No hakkan juba aimama, mis kõbid siin koos, kui see oleks miskit imelikku. Milleks teile lapselapsed, kui te isegi elementaarsete asjadega toime ei tule? Ilma naljata, mitte midagi ei suuda teha? Üks koomik just ennist väitis, et viieni pidutses viimati tudengina. Nagu wtf?
Uuuu, elu on ju piduuu, elämä on laiffi! Siin on koos normaalsed 50-aastased, keda ajab naerma see noorusliku eakaaslase elulust siin. Pidutse palju tahad, aga ma tõesti ei tea ühtegi 50-aastast, kes tihti või ütleme siis nii, et "aeg-ajalt", nagu sina ütlesid, viieni pidutseb. Minu arust on see isegi natuke jube, silme ette tulevad hirmsad pildid tuikuvatest 50-aastastest prouadest, kes käituvad nagu oleks koolitüdrukud. Mõtlen oma klassikaaslaste (hiljuti oli just koolikokkutulek) kortsus näonahale ja äravajunud kehadele (mis pole midagi halba, see on normaalne, see on elukaar ja omamoodi iluski) ja püüan seda sobitada sellesse glamuuri, mida sa siin kirjeldad. Grotesk tuleb kokku. Mul on ka üks sõbranna, kes näeb välja umbes selline kui 40-selt ning on ka väga tegus ja nägus, kuid temagi ei eita, et üleminekuiga on omad korrektsioonid tema ellu teinud. Raamatus, mida parajasti loen, on üks tegelane, seltskonnadaam, kes vanuse suurenedes aina sädelevamalt riietus ning võimsamalt pidutses, et kindlasti kõigile selgeks teha, et tema küll ei vanane. Sorri, aga sinu jutt jätab mulle sama maigu suhu. Kui sa ainult endast räägiks, siis võiks seda võtta kui erandit ning imetledagi, aga sa ju väidad, et kõik su sõbrannad on samasugused ja üleüldse kõik 50+ naised on samasugused

. Ega ei ole küll.