Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 21:03
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 17:07 lobiseme sõbrannadega 1-3h toru otsas
No selle põhjal võiks sind julgelt 70+ ealiseks pidada. Ma ei kujuta ette, kes tänapäeval peale vanade inimeste veel telefoniga lobiseks. Mul on telefon permanentselt vaikse peal, kell ütleb mulle, kui keegi helistab, aga ma vastan ainult lähedaste pereliikmete kõnedele ja õnneks keegi neist üle minuti ei räägi. Sõpradega suhtlen ikka mingis chatis või messengeris, aga muidugi mitte tunde, see on puhas ulme.
Sind võiks maha kanda. Las ma arvan, said vanainimesena veel lapsed, oled 50 ja pooled lapsed kodus :D Heade inimestega räägitakse telefonis, enamik aega jah, messengeris või WhatsAppis, aga aeg-ajalt telefonis, pikad vestluse, disain, arengud, investeeringud, projektid, probleemid, misiganes.
Tule tänapäeva, paras kloun.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 20:33
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 19:52
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 17:07
Panin just implantaadi, kuna hamba põhjas oli mõra, kõik muud hambad on omad ja terved. Näen ilma prillideta, väga väikese kirja jaoks kasutan +1 lugemisprilli. Juuksed on paksud, terve elu valgeks värvitud, lasen mõne kuu välja kasvada, mitte mingit halli-ilus tume. Juuksed järkus, pikad ja tugevad. Menopausivaevuseid pole tulnud, mitte mingeid. Magan hästi, 7h nagu alati, nädalavahetustel 10-12h. Põlve lõigati juba 10a tagasi, artroskoopia. Toitudest söön kõike, alkoholi joon korra-kaks nädalas, lahjat-õlu, vein, gin/toonik. Seksiisu on väiksem, ei ärritu. Päriselt ma ei tea, millest sa räägid. Ma ei näe mingit elukvaliteedi langust. Pidutsen aeg-ajalt ikka kella 5-ni hommikul, teeme spontaanseid trippe, lobiseme sõbrannadega 1-3h toru otsas, naudime elu, viskame nalja ja elame täiel rinnal. Käin lastelastega jalutamas, siis peetakse mind nende emmeks.
Sul ununes kirjutamata, et poja sõbrad peavad sind tema pruudiks. :lol:
Seda ta unustas ka mainida, et ronib koos lastelastega puu otsas ja möllab lumes.
Ei ole seda teinud, aga kas see oleks midagi imelikku? No hakkan juba aimama, mis kõbid siin koos, kui see oleks miskit imelikku. Milleks teile lapselapsed, kui te isegi elementaarsete asjadega toime ei tule? Ilma naljata, mitte midagi ei suuda teha? Üks koomik just ennist väitis, et viieni pidutses viimati tudengina. Nagu wtf?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 15:1035-aastased mehed allas hakkavad tänapäeval peret looma, Eveliniga enam lapsi ei tee.
Laps ju täitsa olemas. See nüüd küll põhjus pole.
Külaline

No selle põhjal võiks sind julgelt 70+ ealiseks pidada. Ma ei kujuta ette, kes tänapäeval peale vanade inimeste veel telefoniga lobiseks. Mul on telefon permanentselt vaikse peal, kell ütleb mulle, kui keegi helistab, aga ma vastan ainult lähedaste pereliikmete kõnedele ja õnneks keegi neist üle minuti ei räägi. Sõpradega suhtlen ikka mingis chatis või messengeris, aga muidugi mitte tunde, see on puhas ulme.
Õudne inimene, otsi abi. Minu sõbranna on introvert, aga sinul on asi ikka veel hullem. Sinusugune räägib normaalsest elust ja nooruslikest inimestest? :D :D :D
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 22:03
Külaline kirjutas: 19 Nov 2025 15:1035-aastased mehed allas hakkavad tänapäeval peret looma, Eveliniga enam lapsi ei tee.
Laps ju täitsa olemas. See nüüd küll põhjus pole.
Tänapäeva edukal 35-sel mehel, kes soovib lapsi, on neid juba 3 tükki olemas, arv täis, vasektoomia ja ärile keskendumine.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 21:53
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 19:52
Sul ununes kirjutamata, et poja sõbrad peavad sind tema pruudiks. :lol:
Seda ta unustas ka mainida, et ronib koos lastelastega puu otsas ja möllab lumes.
Ei ole seda teinud, aga kas see oleks midagi imelikku? No hakkan juba aimama, mis kõbid siin koos, kui see oleks miskit imelikku. Milleks teile lapselapsed, kui te isegi elementaarsete asjadega toime ei tule? Ilma naljata, mitte midagi ei suuda teha? Üks koomik just ennist väitis, et viieni pidutses viimati tudengina. Nagu wtf?
Uuuu, elu on ju piduuu, elämä on laiffi! Siin on koos normaalsed 50-aastased, keda ajab naerma see noorusliku eakaaslase elulust siin. Pidutse palju tahad, aga ma tõesti ei tea ühtegi 50-aastast, kes tihti või ütleme siis nii, et "aeg-ajalt", nagu sina ütlesid, viieni pidutseb. Minu arust on see isegi natuke jube, silme ette tulevad hirmsad pildid tuikuvatest 50-aastastest prouadest, kes käituvad nagu oleks koolitüdrukud. Mõtlen oma klassikaaslaste (hiljuti oli just koolikokkutulek) kortsus näonahale ja äravajunud kehadele (mis pole midagi halba, see on normaalne, see on elukaar ja omamoodi iluski) ja püüan seda sobitada sellesse glamuuri, mida sa siin kirjeldad. Grotesk tuleb kokku. Mul on ka üks sõbranna, kes näeb välja umbes selline kui 40-selt ning on ka väga tegus ja nägus, kuid temagi ei eita, et üleminekuiga on omad korrektsioonid tema ellu teinud. Raamatus, mida parajasti loen, on üks tegelane, seltskonnadaam, kes vanuse suurenedes aina sädelevamalt riietus ning võimsamalt pidutses, et kindlasti kõigile selgeks teha, et tema küll ei vanane. Sorri, aga sinu jutt jätab mulle sama maigu suhu. Kui sa ainult endast räägiks, siis võiks seda võtta kui erandit ning imetledagi, aga sa ju väidad, et kõik su sõbrannad on samasugused ja üleüldse kõik 50+ naised on samasugused :D. Ega ei ole küll.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 22:03
Õudne inimene, otsi abi. Minu sõbranna on introvert, aga sinul on asi ikka veel hullem. Sinusugune räägib normaalsest elust ja nooruslikest inimestest? :D :D :D
Kas sina oledki see, kellega Järve selveri mustanahaline töötaja lakkamatult räägib, kui vorste ja liha kappidesse laob?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 22:39
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 21:53

Uuuu, elu on ju piduuu, elämä on laiffi! Siin on koos normaalsed 50-aastased, keda ajab naerma see noorusliku eakaaslase elulust siin. Pidutse palju tahad, aga ma tõesti ei tea ühtegi 50-aastast, kes tihti või ütleme siis nii, et "aeg-ajalt", nagu sina ütlesid, viieni pidutseb. Minu arust on see isegi natuke jube, silme ette tulevad hirmsad pildid tuikuvatest 50-aastastest prouadest, kes käituvad nagu oleks koolitüdrukud. Mõtlen oma klassikaaslaste (hiljuti oli just koolikokkutulek) kortsus näonahale ja äravajunud kehadele (mis pole midagi halba, see on normaalne, see on elukaar ja omamoodi iluski) ja püüan seda sobitada sellesse glamuuri, mida sa siin kirjeldad. Grotesk tuleb kokku. Mul on ka üks sõbranna, kes näeb välja umbes selline kui 40-selt ning on ka väga tegus ja nägus, kuid temagi ei eita, et üleminekuiga on omad korrektsioonid tema ellu teinud. Raamatus, mida parajasti loen, on üks tegelane, seltskonnadaam, kes vanuse suurenedes aina sädelevamalt riietus ning võimsamalt pidutses, et kindlasti kõigile selgeks teha, et tema küll ei vanane. Sorri, aga sinu jutt jätab mulle sama maigu suhu. Kui sa ainult endast räägiks, siis võiks seda võtta kui erandit ning imetledagi, aga sa ju väidad, et kõik su sõbrannad on samasugused ja üleüldse kõik 50+ naised on samasugused :D. Ega ei ole küll.
Ära rohkem peale võta. Silme ees on sassoonsoenguga Riekeri saapaga riigiasutuses töötav proua, kelle viimane tore hetk elus jäi enam kui 20 a tagusesse aega. Õõvastav. Vot selline on 50+, kes on väga halb näide :O Sinusugustest loeme politseikroonikatest.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 22:47
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 22:03
Kas sina oledki see, kellega Järve selveri mustanahaline töötaja lakkamatult räägib, kui vorste ja liha kappidesse laob?
Kes elab Järve Selveri lähedal? :D Tule nüüd tänapäeva ja hangi endale normaalne elamine korralikku rajooni, appi!
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 22:48 Ära rohkem peale võta. Silme ees on sassoonsoenguga Riekeri saapaga riigiasutuses töötav proua, kelle viimane tore hetk elus jäi enam kui 20 a tagusesse aega. Õõvastav. Vot selline on 50+, kes on väga halb näide :O Sinusugustest loeme politseikroonikatest.
Oi, sa ei taha teada, mis minu silme ees on, kui sinu peale mõtlen :D huhu
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2025 21:53Ei ole seda teinud, aga kas see oleks midagi imelikku? No hakkan juba aimama, mis kõbid siin koos, kui see oleks miskit imelikku. Milleks teile lapselapsed, kui te isegi elementaarsete asjadega toime ei tule? Ilma naljata, mitte midagi ei suuda teha? Üks koomik just ennist väitis, et viieni pidutses viimati tudengina. Nagu wtf?
416f4dca59762be8a964eda7a37d7d1d.jpg
Teie punt v?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 22:48 Silme ees on sassoonsoenguga Riekeri saapaga riigiasutuses töötav proua
Mis asi on sassoonsoeng?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 09:28
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 22:48 Silme ees on sassoonsoenguga Riekeri saapaga riigiasutuses töötav proua
Mis asi on sassoonsoeng?
Mirelle Mathieu!
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Lühikesed sirged juuksed, mis näivad kohevad. 80-ndatel oli väga populaarne, mulle lapsena ka mitu korda lõigati. Mulle ei meeldinud. Nimetatud juuksuri Vidal Sassoon järgi.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 21:03
Issand, kui hea meel mul on, et ma olen vana!
Külaline

Guest kirjutas: 21 Nov 2025 09:54
Guest kirjutas: 21 Nov 2025 09:28
Mis asi on sassoonsoeng?
Mirelle Mathieu!
Mu emal oli selline soeng, kui ma laps olin. Ma vaatan, et ta on aasta hiljem sündinud kui see MM.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2025 09:28
Mis asi on sassoonsoeng?
Kui vana sa oled?
Külaline

Ma just lasin oma pikad sorakad selliseks lõigata.
Külaline

Hehe, mul tekkis ka nüüd kiusatus sassoon pähe lõigata. Oi, mu emale sobis see hästi.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Nov 2025 19:47
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 19:43
Guest kirjutas: 20 Nov 2025 12:04

Mis ta valesti ütles? Kas teil pole ühist vara, rutiini ja armukesi? Ikka on. Äkki mõni lapski, kelle pärast koos olla.
Äkki seda, et mõni paar ka päriselt armastab üksteist pärast pikki aastaid, mitte ei ole koos varanduse või laste pärast? Inimene, kes pole sellist suhet kogenud või oma vanemate pealt sellist suhet näinud, ei mõistagi seda.
Mina arvan, et armastus on lihtslt üks komponent teiste hulgas sel juhul. Ju ikka teised tegurid ka mõjutavad ja mitte vähe. Küllap seda ta mõtleski, et pikas suhtes on erinevaid põhjuste kombinatsioone, mõnel on nende hulgas armastus, teisel mitte, aga koos püsida võib paarisuhe ka kuuma armastuseta. Õigemini on sel juhul armastusest saanud harjumus või taandunud see lihtsalt turvatundeks ja hoolimiseks, mis polegi nii vähe.
Minu arust minu tsiteeritu siiski välistas armastuse üldse. Tema väide oli, et pikaajalises suhtes ollakse kõige muu pärast koos, aga mitte armastuse pärast. Ja see panigi reageerima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 14 külalist