Kindel, et sea? Äkki oli veise ja sea segu? Seal on mingi sea ja veiseliha segu kuubikutena. Veist on tõesti väga kaua vaja pehmeks keeta.
Kas välismaal on elu parem?
-
Külaline
-
Külaline
Kes käib Lidlis? pole eales käinud ja ei kavatse minna ka.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:25Kindel, et sea? Äkki oli veise ja sea segu? Seal on mingi sea ja veiseliha segu kuubikutena. Veist on tõesti väga kaua vaja pehmeks keeta.
-
Külaline
Mul on väga hea meel su üle! Tubli oled!Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:42Kes käib Lidlis? pole eales käinud ja ei kavatse minna ka.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:25Kindel, et sea? Äkki oli veise ja sea segu? Seal on mingi sea ja veiseliha segu kuubikutena. Veist on tõesti väga kaua vaja pehmeks keeta.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 16:16
Seepärast ma ei suutnudki Lidlist ostetud sealiha tükikesi ka tunde kestva keetmisega pehmeks keeta.
-
Külaline
Sooitan sulle ka, oleks kohe 1 probla vähem.
-
Külaline
Siga tuuakse lauda ja poole tunni pärast on šnitsel laual? Nii ruttu seda lihaste kangestumist tõesti ei teki.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 14:05No kuule, mõnes eksootilises restroranis tuuakse kliendile isegi loom elusana nähal, et näidata, et sellest tehakse nüüd praadi. Keegi ei söö pärast "koolnukangestusega kana".
Aga koolnukangestus tekib umbes paari tunni jooksul. Pole siis tõesti ühtegi äsja surnud looma ega lindu kunagi elu jooksul näinud?
https://hiddencreekfarmnj.com/blogs/edu ... igormortis
-
Külaline
Koolnukangestusega kana ja siga, midagi nii naljakat pole ma tükk aega kuulnud.
Helistasin emale, ema naeris ka ja ütles, et kui on vana munakana, ehk siis kana, kes on mitu aastat munenud, siis keedadki mitu päeva. Halvimal juhul 3 päeva, enne kui liha piisavalt pehmeks läheb. Puljongit tema siis enam ei kasuta, aga lihast kõlbab kõike teha.
-
Külaline
Mitu päeva?! Pole veel kuulnud, et keegi keedaks kana mitu päeva. Olen ka maalaps ja kanu oma elu kohanud, aga seda küll pole kuulnud. Kus maakonnas see toimus?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 18:12 Koolnukangestusega kana ja siga, midagi nii naljakat pole ma tükk aega kuulnud.Helistasin emale, ema naeris ka ja ütles, et kui on vana munakana, ehk siis kana, kes on mitu aastat munenud, siis keedadki mitu päeva. Halvimal juhul 3 päeva, enne kui liha piisavalt pehmeks läheb. Puljongit tema siis enam ei kasuta, aga lihast kõlbab kõike teha.
-
Külaline
Ma ei tea, mis kangestusastmega veiseliha kuubikuid üldse müüakse, aga mina olen ostnud veiseliha strooganovi Selverist, keetsin teist kolm tundi ja olid nagu tallanahad.
-
Külaline
Tegelikult nipp ongi see, et keeta ei tohi. Hautama peab. Kui alguses suurel kuumusel keema hakkab, siis tõmbabki veis kummiseks tallanahaks.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:23Ma ei tea, mis kangestusastmega veiseliha kuubikuid üldse müüakse, aga mina olen ostnud veiseliha strooganovi Selverist, keetsin teist kolm tundi ja olid nagu tallanahad.
Vaikselt podisema või küpsetuskotis ahjus pikalt aga madalamas kuumuses(120-180 kraadi). Slowcooker või pressurecooker ka head variandid veise jaoks.
Minu kogemus veisega on selline.
-
Külaline
Keetmine on muidugi vale sõna. Mina proovisin neid tallanahku ahjus haudepotis teha. Kolme tunniga midagi paremaks ei läinud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 13:08Tegelikult nipp ongi see, et keeta ei tohi. Hautama peab. Kui alguses suurel kuumusel keema hakkab, siis tõmbabki veis kummiseks tallanahaks.
Vaikselt podisema või küpsetuskotis ahjus pikalt aga madalamas kuumuses(120-180 kraadi). Slowcooker või pressurecooker ka head variandid veise jaoks.
Minu kogemus veisega on selline.
-
Külaline
Mis see maakond siia puutub, arvad et ühes maakonnas on koolnukangestusega kanad ja teises hullud kokad?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:19Mitu päeva?! Pole veel kuulnud, et keegi keedaks kana mitu päeva. Olen ka maalaps ja kanu oma elu kohanud, aga seda küll pole kuulnud. Kus maakonnas see toimus?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 18:12 Koolnukangestusega kana ja siga, midagi nii naljakat pole ma tükk aega kuulnud.Helistasin emale, ema naeris ka ja ütles, et kui on vana munakana, ehk siis kana, kes on mitu aastat munenud, siis keedadki mitu päeva. Halvimal juhul 3 päeva, enne kui liha piisavalt pehmeks läheb. Puljongit tema siis enam ei kasuta, aga lihast kõlbab kõike teha.
-
Külaline
Nii kooner ei saa ju olla, set selle asemel, et poest normaalne broiler osta, keedetakse mitu päeva mingit jama? Solki paras visata.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2025 21:45Mis see maakond siia puutub, arvad et ühes maakonnas on koolnukangestusega kanad ja teises hullud kokad?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:19Mitu päeva?! Pole veel kuulnud, et keegi keedaks kana mitu päeva. Olen ka maalaps ja kanu oma elu kohanud, aga seda küll pole kuulnud. Kus maakonnas see toimus?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 18:12 Koolnukangestusega kana ja siga, midagi nii naljakat pole ma tükk aega kuulnud.Helistasin emale, ema naeris ka ja ütles, et kui on vana munakana, ehk siis kana, kes on mitu aastat munenud, siis keedadki mitu päeva. Halvimal juhul 3 päeva, enne kui liha piisavalt pehmeks läheb. Puljongit tema siis enam ei kasuta, aga lihast kõlbab kõike teha.
Eeldatavasti sinu maakodus seda keegi lihtsalt teha ei viitsinud. Minu vanaema ka näiteks ei keetnud neid kunagi, aga ema on väga hea kokk ja tema viitsib mässata. Nii ütleski, et keedab kuni siis köögis on, siis jahutab maha ja teisel päeval, kui jälle köögis toimetab, keedab edasi. Tõenäoliselt siis madalal temperatuuril. Proovi järgi!
![]()
-
Külaline
Nii kooner ei saa ju olla, set selle asemel, et poest normaalne broiler osta, keedetakse mitu päeva mingit jama? Solki paras visata.Külaline kirjutas: Mis see maakond siia puutub, arvad et ühes maakonnas on koolnukangestusega kanad ja teises hullud kokad?Eeldatavasti sinu maakodus seda keegi lihtsalt teha ei viitsinud. Minu vanaema ka näiteks ei keetnud neid kunagi, aga ema on väga hea kokk ja tema viitsib mässata. Nii ütleski, et keedab kuni siis köögis on, siis jahutab maha ja teisel päeval, kui jälle köögis toimetab, keedab edasi. Tõenäoliselt siis madalal temperatuuril. Proovi järgi!
![]()
[/quote]
Ma mõtlen ka, et kui seda kanakest on mitu päeva keedetud, siis mis sealt lôpuks järele jääb? Mis toiteväärtust sel siis enam on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist