Huvitav, et suhtest teate kõik juba koleammu, aga seda, et Klas oma vara maha mängis kasiinos, pole kuulnudkiGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:36Kust see jutt nüüd tuli, et ta kasiinos käis? Ise mõtlesid välja?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:36D sai mõlemalt poolt seda toetust, aga ju siis olid võlad suured ja kasiinos kulutas kõik toetused ka ära (äkki võidan ja saan võlad makstud!)Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:47
D mingis intervjuus ütles küll, et J teda toetas ja aitas regulaarselt. Ja see tundubki imelik, sest D isa ju ka toetas korralikult.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Mis räägid siis sellest, nagu see oleks mingi fakt. See sinu tuttav siin küll asjasse ei puutu. Raha võib igal viisil laristada, ega see isa talle siis mingeid miljoneid ei andnud. Tema tööelu on olnud kaootiline, mingid rollid olid, aga täiskohaga stabiilselt tööl ta pole ju vist kunagi käinud. Siis ongi nii, et isa andis veidi, mõni veel, aga kokku ikka polnud eriti midagi. Kolm last ka ju veel. Kui pole eriline kokkuhoidja ega planeerija, võib iga asja peale väga palju kulutada. Minu sissetulek on üle 3000 euro, midagi enda arust ei osta, toidu pealt hoian kokku, eluasemekulusid ei maksa, aga ikka jääb päris vähe üle. Osa inimesi lihtsalt on sellised kulutajad. Minu sõbranna saab 1300 eurot netos palka, tal on kaks last, korterikulud maksab kõik ise ja temal jääb kogumiseks üle.Mina ei tea, kas D käis kasiinos või ei. Lihtsalt minu isikliku kogemuse järgi - mul on üks tuttav, kes teenis väga hästi, aga elas pidevas vaesuses ja võlgades ning tema puhul oli teemaks just kasiino.
-
Külaline
Ja kus seda räägiti, et kasiinos raha maha mängis?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:50Huvitav, et suhtest teate kõik juba koleammu, aga seda, et Klas oma vara maha mängis kasiinos, pole kuulnudkivalikuline kuulmine?
-
Külaline
https://www.ohtuleht.ee/melu/662931/eri ... it-ja-maja
Ja kõik on maha laristatud. Kõigepealt, kui Diana esimest korda abiellus, ostsin ma talle kolmetoalise korteri, siis, kui ta uuesti last ootas, ostsin ma talle neljatoalise korteri, Riia mäele. Varsti ootas ta jälle last ja ma ostsin talle viietoalise korteri Annelinnas. Korraga tahtis ta Tartust ära, et tal pole seal enam tööd ning ma ostsin talle Tallinna turu juurde kuuetoalise korteri. Pärast mida ta ütles, et seal on ümberringi maas vaid süstlad, et ta ei saa seal elada. Ütlesin, et müü see maha ja kinkisin talle Nõmme maja, kus elas omal ajal minu emagi ja kus ma olin elanud Üllega. Üle 20 aasta. Inimesel oli käes Nõmme maja, seitse tuba, aga selle müüs ta samuti maha. Nii et jah, ma olen selline andestaja tüüp ja ega ma seda elu enam muutma ei hakka. Nüüd elab Diana Tartus puuküttega majas."
Imelik, et isa neid enda nimele ei taibanud osta. Ei oleks D saanud müüa.
Ja kõik on maha laristatud. Kõigepealt, kui Diana esimest korda abiellus, ostsin ma talle kolmetoalise korteri, siis, kui ta uuesti last ootas, ostsin ma talle neljatoalise korteri, Riia mäele. Varsti ootas ta jälle last ja ma ostsin talle viietoalise korteri Annelinnas. Korraga tahtis ta Tartust ära, et tal pole seal enam tööd ning ma ostsin talle Tallinna turu juurde kuuetoalise korteri. Pärast mida ta ütles, et seal on ümberringi maas vaid süstlad, et ta ei saa seal elada. Ütlesin, et müü see maha ja kinkisin talle Nõmme maja, kus elas omal ajal minu emagi ja kus ma olin elanud Üllega. Üle 20 aasta. Inimesel oli käes Nõmme maja, seitse tuba, aga selle müüs ta samuti maha. Nii et jah, ma olen selline andestaja tüüp ja ega ma seda elu enam muutma ei hakka. Nüüd elab Diana Tartus puuküttega majas."
-
Külaline
Imelik jah, miks ta tema nimele need kirjutas. Viimane kord rääkis DK, et see maja polnud tema nimel, vaid isa nimel. Ja kui see hakkas lagunema ja vajas kapitaalremonti, siis isa otsustas maha müüa, sest Diana ei suuda remontida.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:55 https://www.ohtuleht.ee/melu/662931/eri ... it-ja-maja
-
Külaline
Nõmme maja oli krooni ajal ikka mitu miljonit väärt. Seda maha müües ja odavamat kinnisvara soetades ei olnud kuidagi võimalik peost suhu elada.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:51Mis räägid siis sellest, nagu see oleks mingi fakt. See sinu tuttav siin küll asjasse ei puutu. Raha võib igal viisil laristada, ega see isa talle siis mingeid miljoneid ei andnud. Tema tööelu on olnud kaootiline, mingid rollid olid, aga täiskohaga stabiilselt tööl ta pole ju vist kunagi käinud. Siis ongi nii, et isa andis veidi, mõni veel, aga kokku ikka polnud eriti midagi. Kolm last ka ju veel. Kui pole eriline kokkuhoidja ega planeerija, võib iga asja peale väga palju kulutada. Minu sissetulek on üle 3000 euro, midagi enda arust ei osta, toidu pealt hoian kokku, eluasemekulusid ei maksa, aga ikka jääb päris vähe üle. Osa inimesi lihtsalt on sellised kulutajad. Minu sõbranna saab 1300 eurot netos palka, tal on kaks last, korterikulud maksab kõik ise ja temal jääb kogumiseks üle.Mina ei tea, kas D käis kasiinos või ei. Lihtsalt minu isikliku kogemuse järgi - mul on üks tuttav, kes teenis väga hästi, aga elas pidevas vaesuses ja võlgades ning tema puhul oli teemaks just kasiino.
Mina ei ütle, et kasiinos käimine on fakt. Mina ei tea - ma ei tunne teda. Lihtsalt vastasin kellelegi, kes ei saanud aru, kuidas on võimalik suurtest summadest üksinda ilma jääda. Minu isiklik kogemus oma tuttava pealt ütleb, et kasiinos võib väga lihtsalt väga suurtest summadest ilma jääda. Ja kasiinondus on sõltuvus - haigus. Osade inimeste jaoks ei ole see lihtsalt valik - mängin, kui tahan - ei mängi, kui ei taha.
See, et sina ei oska rahaga ümber käia ei puutu kuidagi teemasse. Või siis, kui sa just tahad hinnangut selle kohta, siis võib tõdeda, et lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
-
Külaline
Mitte midagi ei ütle peale selle, et ei oska kokkuhoidlikult elada. Sinusse see kuidagi ei puutu.lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
-
Külaline
Saatsin ju lingi, kus ta ise räägib oma kasiinos käimisest. Kui juba 25 aastat tagasi oli harjumus seal käia, kui raha vähe, siis ... sellised harjumused ajaga aina süvenevad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:48Ma kujutan ette, et see ei ole üldse mingi eriline vaev. Ta ju vahetas järjest oma kalleid nõmme maju järjest väiksemate ja odavamate kinnisvarade vastu.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:44Mängis seal kõik ööpäevad läbi, et selliseid summasid kulutada? Tal ju olid proovid ja esinemised.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:39Kas sa arvad, et neid ei saa rahaks teha ja raha kasiinosse viia?
Ma kujutan ette, et kasiinos võib ikka megasummasid kaotada. Mis see siis aastate jooksul ära ei ole?
Ma ei tea täpselt, aga kuskilt on nagu kõrvu jäänud, et ta on ise seda kasiino asja maininud. Võimalik, et ma eksin. Siis parandage mind.
Kasiinos käis ta juba nullindate alguses:
Vahel käib Diana kasiinos õnne proovimas – äkki tõesti veab? Ruletti ta ei mängi, kuid mänguautomaate sõrmitseb. "Teen seda siis, kui mul raha vähe. Mõtlen, et kui kulutan mängimisele vaid 30 krooni, siis kaotus suurt rolli ei mängi – ehk tuleb hoopis juurde? Nii mõeldes on mul ka vedanud. Kord panin üheksa krooni mänguautomaati ja võitsin 5000. Ühtäkki nii palju raha! Helistasin kohe emale ja ütlesin, et nüüd oleme rikkad! Kui aga oleksin kaotanud, poleks ma vist julgenud öeldagi"
https://epl.delfi.ee/artikkel/50874762/ ... eluruletti
-
Külaline
Pole ju vist ka mingi eriline asi, millega uhkustada?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:01Mitte midagi ei ütle peale selle, et ei oska kokkuhoidlikult elada. Sinusse see kuidagi ei puutu.lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
-
Külaline
Et ta seal mõnikord käis, ei tähenda ju seda, et oleks olnud mingi kasiinosõltlane. Aga meestesuhted tunduvad tõesti väga impulsiivsed olevat. Üks ja teine, koos pole kellegagi elanud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:02Saatsin ju lingi, kus ta ise räägib oma kasiinos käimisest. Kui juba 25 aastat tagasi oli harjumus seal käia, kui raha vähe, siis ... sellised harjumused ajaga aina süvenevad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:48Ma kujutan ette, et see ei ole üldse mingi eriline vaev. Ta ju vahetas järjest oma kalleid nõmme maju järjest väiksemate ja odavamate kinnisvarade vastu.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:44
Mängis seal kõik ööpäevad läbi, et selliseid summasid kulutada? Tal ju olid proovid ja esinemised.
Ma kujutan ette, et kasiinos võib ikka megasummasid kaotada. Mis see siis aastate jooksul ära ei ole?
Ma ei tea täpselt, aga kuskilt on nagu kõrvu jäänud, et ta on ise seda kasiino asja maininud. Võimalik, et ma eksin. Siis parandage mind.
Vahel käib Diana kasiinos õnne proovimas – äkki tõesti veab? Ruletti ta ei mängi, kuid mänguautomaate sõrmitseb. "Teen seda siis, kui mul raha vähe. Mõtlen, et kui kulutan mängimisele vaid 30 krooni, siis kaotus suurt rolli ei mängi – ehk tuleb hoopis juurde? Nii mõeldes on mul ka vedanud. Kord panin üheksa krooni mänguautomaati ja võitsin 5000. Ühtäkki nii palju raha! Helistasin kohe emale ja ütlesin, et nüüd oleme rikkad! Kui aga oleksin kaotanud, poleks ma vist julgenud öeldagi"
-
Külaline
See on nagu alkoholismiga. Tavaline inimene ei joo end maani täis. Kui inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord jõi end murede korral maani täis, kui suur on tõenäosus, et ta pole alkohoolik? Või et see oli juhus, nüüd ta suurte murede korral alkoholi juurde ei pöördu?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:08Et ta seal mõnikord käis, ei tähenda ju seda, et oleks olnud mingi kasiinosõltlane. Aga meestesuhted tunduvad tõesti väga impulsiivsed olevat. Üks ja teine, koos pole kellegagi elanud.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:02Saatsin ju lingi, kus ta ise räägib oma kasiinos käimisest. Kui juba 25 aastat tagasi oli harjumus seal käia, kui raha vähe, siis ... sellised harjumused ajaga aina süvenevad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:48
Ma kujutan ette, et see ei ole üldse mingi eriline vaev. Ta ju vahetas järjest oma kalleid nõmme maju järjest väiksemate ja odavamate kinnisvarade vastu.
-
Külaline
Kust sa selle uhkustamise välja lugesid? Mingi kompleks?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:05Pole ju vist ka mingi eriline asi, millega uhkustada?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:01Mitte midagi ei ütle peale selle, et ei oska kokkuhoidlikult elada. Sinusse see kuidagi ei puutu.lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
-
Külaline
Nii see küll ei ole. Võivad küll mittealkohoolikud vahel purjus olla. Pigem jäävadki kõvasti täis need, kes tavaliselt ei joo. Päris alkohoolik pole enam kunagi maani täis, ta joob kogu aeg ja tema taluvuslävi on palju parem.See on nagu alkoholismiga. Tavaline inimene ei joo end maani täis. Kui inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord jõi end murede korral maani täis, kui suur on tõenäosus, et ta pole alkohoolik? Või et see oli juhus, nüüd ta suurte murede korral alkoholi juurde ei pöördu?
-
Külaline
Eks sa ikka upitasid ennast küll ju - vaadake mind! Teenin "ainult" 3000 eurot, aga ei oska sellega kuidagi toime tulla.
Õige, see ei ole eneseupitamine, vaid enda halvustamine ja rumalamaks tegemine! Olen nõus!
-
Külaline
Saa nüüd üle juba ja lõpeta ära. Või tee oma teema.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:19Eks sa ikka upitasid ennast küll ju - vaadake mind! Teenin "ainult" 3000 eurot, aga ei oska sellega kuidagi toime tulla.
Õige, see ei ole eneseupitamine, vaid enda halvustamine ja rumalamaks tegemine! Olen nõus!
-
Külaline
Mittealkoholikud jäävad purju vaid varases nooruses. Hiljem teavad oma piire ja ei joo end laua alla. Kui üle 30 eluaasta vanuses inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord joob end murede korral maani täis, siis ei ole see kindlasti õnnetu juhus ja oma piiride mitte teadmine, vaid juba harjumus.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:19Nii see küll ei ole. Võivad küll mittealkohoolikud vahel purjus olla. Pigem jäävadki kõvasti täis need, kes tavaliselt ei joo. Päris alkohoolik pole enam kunagi maani täis, ta joob kogu aeg ja tema taluvuslävi on palju parem.See on nagu alkoholismiga. Tavaline inimene ei joo end maani täis. Kui inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord jõi end murede korral maani täis, kui suur on tõenäosus, et ta pole alkohoolik? Või et see oli juhus, nüüd ta suurte murede korral alkoholi juurde ei pöördu?
-
Külaline
Pealegi suudab mõni väga pikalt oma alkoholismi varjata, salaalkohoolikud. Kui aga juba avalikult mõnikord probleem näha on, siis on asi juba väga tõsine (Sõnajalgade alkoholism oli ka pikalt varjatud, aga lõpuks läks üks juba poodi joobes peaga viinavargile - enam ei suudetud asja salajas hoida)Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:27Mittealkoholikud jäävad purju vaid varases nooruses. Hiljem teavad oma piire ja ei joo end laua alla. Kui üle 30 eluaasta vanuses inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord joob end murede korral maani täis, siis ei ole see kindlasti õnnetu juhus ja oma piiride mitte teadmine, vaid juba harjumus.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:19Nii see küll ei ole. Võivad küll mittealkohoolikud vahel purjus olla. Pigem jäävadki kõvasti täis need, kes tavaliselt ei joo. Päris alkohoolik pole enam kunagi maani täis, ta joob kogu aeg ja tema taluvuslävi on palju parem.See on nagu alkoholismiga. Tavaline inimene ei joo end maani täis. Kui inimese kohta öeldakse, et ta mõnikord jõi end murede korral maani täis, kui suur on tõenäosus, et ta pole alkohoolik? Või et see oli juhus, nüüd ta suurte murede korral alkoholi juurde ei pöördu?
-
Külaline
Sa ei saa seda ju tõsiselt mõelda?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:17Just. Lisaks ütles Klas, et Aarma aitas teda ka probleemide lahendamisel, maksis arveid ja toetas nii ja naapidi. Tundub, et DK pole igapäevases elus hakkamasaamisega kuigi osav, rohkem selline loominguline tüüp. Samas on ta elu ju huvitav olnud ja on ka praegu. Abiellus, käib reisimas, elab aktiivset elu. Palju 58 aastaseid mutte seda enda kohta väita saavad.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 11:13 D.K. on elanud igas mõttes aktiivset elu ja sinna on tõenäoliselt mahtunud rohkem mehi, kui Aarma, aga ma olen aru saanud, et teda ta tõesti armastas. Need laste isad on tulnud ja läinud ning naine on alati lastega üksi jäänud. Seetõttu pole imestada, et Aarma ta elus kindla pidepunkti ja tugisambana figureeris. Mõistetav ka, et Aarma surm ta täiesti rivist välja viis.
-
Külaline
Vat seda lugu olen jällegi mina kuulnud. Kust, ei tea. Nii need "faktid" levivad.
-
Külaline
No tõesti, ühes intervjuus ütleb, et olid ainult sõbrad ja siis raamatus kirjutab, et olid suhtes? Kuidas sellest peab aru saama?Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 00:08No eks see Klas ajab ikka vastuolulist juttu ka. Kord, et olime sõbrad ja siis, et eluarmastus. Otsustagu ära.Guest kirjutas: ↑07 Nov 2025 21:13Kui see oli nii, siis pole ju perel põhjust raamatu pärast lärmi lüüa.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2025 11:16"Kõige tähtsam tema elus oli perekond. Talle oli tähtis, et lapsed kuuleksid nii ema kui ka isa häält ja kasvaksid üles täiuslikus peres. Mulle ta ses suhtes etteheiteid ei teinud, eks olin keeruline juhtum ta elus. Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed."
"Leppisin sellega, et olime väga lähedased sõbrad."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist